- Konu Sahibi Cherry Mom
- #32.301
hoşgeldin esracım
pınarcım sen de hoşgeldin canım
elifcim içtn mi sufyunu ? :))
hoşbuldum çayımız kahvemiz varmı kızlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin esracım
hoşgeldin esracım
hoşbuldum çayımız kahvemiz varmı kızlarhadi içelim
içtim içtim
kızlar saat 5 e geliyo benim mesai bitmek üzere eve geçince devam ederiz
9 da burdayız zaten
aaa olmaz mı canım, buyur :))
![]()
![]()
nescafe, cappucino, espresso ne istersen
:))
onlar kalorili su alalım biz![]()
iyi geceler kardeş takımın güzelleri. nasıl gidiyor diyetler?
takyoncuğum sen nasılsın? takımiçi konular var sanırım. kk'daki takım olayını çok seviyorum ben. inşallah hepimiz sahipleniriz bu takımları ve daha birçok kişi burda kilo verebilir. şu son 3 ayda takımlar sayesinde hem kilolarımdan kurtuldum hem de başka sıkıntılarım daha hafif geçti. burdaki arkadaşlıklar terapi gibi geliyor bana. inşallah sizde böyle bir paylaşım yakalayacaksınız kızlar.![]()
ooooooooooooo kızlar herkes burda :)
aferim herkese demek ki bi zılgıt lazımmış takıma
asker gibi hazırolda herkes
bundan sonra siteme gerek kalmadan burda olalım kızlar
böyle çok eğlenceli
ben şimdi çıkıyorum akşam görüşürüz
![]()
Kurallarımızın olması bizim için çok faydalı birşey. Ama 2 gün siteye gelmeyeni, eğer geçerli bir sebebi yoksa öyle diskalifiye edelim. yoksa şehir dışına gidilebilir, internete bakmaya fırsat olmayabilir. Gerekirse, sorumlular belirleyelim. İnternet erişimi olmayanlar, cep mesajıyla katılsınlar. Ben bi msj attığım zaman bunu bir sorumlu arkadaşımız benim adıma sitede yayınlasın gerekirse. Zaten cep mesajıyla buraya yazabilsek, ben çok rahat yazabilirim tenefüslerde ve öğle arasında. ama iş bilgisayar ve internet olunca her an müsait olunamayabiliyo.
Bir öneri de; haftanın her günü için herkes en müsait olduğu saati yazsın, o saatte sanki bu toplantı gibi buluşalım. ama çoğunluğa uyan saatler olması lazım.
Mesela pazartesi öğle 12:30 - 13:30 arası, salı 11:00- 12:00, çarşamba: 20:00-21:00 arası gibi.
Böyle de olabilir. Hiç olmazsa haftanın her günü en az 3 yada 4 kişinin uyan saatleri olabilir. kimsenin yazdığı havada kalmasın. yine herkes istediği saatte yazsın ama o belirlenen saatlerde daha çok yazılır, şenlenir burası.
Yarın daha iyi tartışırız artık. öptüm herkesi![]()
pınar sen benim ekirümdün ne biçim ekirüsün sen
pazartesi mazeretsiz burdasın ben anlamam
hem ben cumartesi diyetisyene gidicem
benle aynı listeyi uygulucan sen de
takımın iki ağır topu olarak![]()
Kızlar ya ben öyle şekerli bişey düşünüyorum da yemiyorum ya. benim kusurum aşırı yemek bazen. o a karbonhidratlarda öyle oluyo. Bir de direnç gösteremediğim şey çekirdek oluyo. Onu da akşam ara öğün olarak bir avuç yemek çok mu gelir size? yani meyve yerine süt yerine falan?
gülhancım tatlıı yemeyebilirsin ama değerlerine baktırmanda fayda var benim kardeşimde çok aşırı iştahlıydı ve kilo almaya başlamıştı endokrinde tedaviye başladı böbrek üstü bezleri insülin salgıladığı için iştahı artmış ve yeme isteğini durduramıyordu baktırmakta fayda var canım . çekirdek diyip geçme çok kalorili malesef
ya kızlar dün bi olay oldu öldüm gülmekten durun sizde anlatayım şimdi dün dolmuşta geliyorum arka koltuğa 2 tane genç delikanlı oturdu 20 li yaşlarda neyse geliyoruz bizim buralarda bi dükkan var süt ve süt ürünleri satan kapısına bir inek maketi koymuşlar ama gerçek gibi duruyor aynı dolmuş oranın önünde durdu biraz bizimkiler başladı yorum yapmaya
1. adam---ya baksana şehrin ortasına koymuşlar koskoca ineği
2, adam-- evet ya kültürsüzlük işte ne yapacaklarını şaşırdılar
1, adam-- bide faydalansalar neyse sağmıyolar kesmiyolar boş boşuna duruyor orda
2. adam--evet kardeş müsriflik
1. adam-- ya abi dikkatimi çekti bu inek nasıl öyle hareketsiz duruyor ?
2. adam-- oğlum onlar eğitimli inekler manyak hollandana özel getirtiyolar
1. adam --hmmmm anladım abi
Allahım öldüm gülmekten sesimide çıkaramıyorum şimdi bişey derler ne gülüyon gibisine kendimi sıkmaktan karnıma ağrılar girdi yaa
neyse kızlar muhabbetinize doyum olmuyor ama biraz ders çalışayım bana müsade akşam 9 da buluşmak üzere ferihan gelmişsin canım gördüm altta ama ben çıkıyorum öptüm canım görüşürüz kızlar
Evet bi doktora gitmekte fayda var. İnsülin direncini bir de böbrek üstü bezlerini mi sorayım iştah açıklığı için? İşte evde getirilip gözümün önüne sokulmasa aklıma gelmicek ama önümde çıtır çıtır yenince ben de biyere kadar dayanıyorum![]()
tamam elifcim ekirüyüz tabiki banada iyi bir diyet listesi lazım canım birlikte yapalım pazartessi ozaman listene talibim :78: