Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi geceler kardeş takımın güzelleri. nasıl gidiyor diyetler?

takyoncuğum sen nasılsın? takımiçi konular var sanırım. kk'daki takım olayını çok seviyorum ben. inşallah hepimiz sahipleniriz bu takımları ve daha birçok kişi burda kilo verebilir. şu son 3 ayda takımlar sayesinde hem kilolarımdan kurtuldum hem de başka sıkıntılarım daha hafif geçti. burdaki arkadaşlıklar terapi gibi geliyor bana. inşallah sizde böyle bir paylaşım yakalayacaksınız kızlar.:16::16:

canım benim takım ruhu yakalandığında aynı dediğin gibi oluyor aile gibi ama zaman zaman kopukluk olabiliyor bizim takımda malesef tam biri genelde bu kaptan oluyor yeterrrrrrrrrrrrrrrrr diye isyan ettiğinde anında toparlanıyoruz inşallah son kez toparlanıp bir daha sıkıntı yaşamayacağız .

toplantı bu akşam 9 da yanlış anlamadıysaam bir akssilik olmazsa gelicem arkadaşlar .

aferim herkese demek ki bi zılgıt lazımmış takıma
asker gibi hazırolda herkes:1:
bundan sonra siteme gerek kalmadan burda olalım kızlar
böyle çok eğlenceli
ben şimdi çıkıyorum akşam görüşürüz
:54:

aferim herkese demek ki bi zılgıt lazımmış takıma
asker gibi hazırolda herkes:1:
bundan sonra siteme gerek kalmadan burda olalım kızlar
böyle çok eğlenceli
ben şimdi çıkıyorum akşam görüşürüz
:54:

:60::60::60:
hakikaten bi zılgıt lazımmış :36::36:
iyi akşamlar canım
kızlar ben de çıkıyorum, akşam görüşürüz
eve gidip yemek yapıcam, spor yapıcam, oof of, hiç bitmiyo bu koşuşturmaca

Kurallarımızın olması bizim için çok faydalı birşey. Ama 2 gün siteye gelmeyeni, eğer geçerli bir sebebi yoksa öyle diskalifiye edelim. yoksa şehir dışına gidilebilir, internete bakmaya fırsat olmayabilir. Gerekirse, sorumlular belirleyelim. İnternet erişimi olmayanlar, cep mesajıyla katılsınlar. Ben bi msj attığım zaman bunu bir sorumlu arkadaşımız benim adıma sitede yayınlasın gerekirse. Zaten cep mesajıyla buraya yazabilsek, ben çok rahat yazabilirim tenefüslerde ve öğle arasında. ama iş bilgisayar ve internet olunca her an müsait olunamayabiliyo.

Bir öneri de; haftanın her günü için herkes en müsait olduğu saati yazsın, o saatte sanki bu toplantı gibi buluşalım. ama çoğunluğa uyan saatler olması lazım.

Mesela pazartesi öğle 12:30 - 13:30 arası, salı 11:00- 12:00, çarşamba: 20:00-21:00 arası gibi.

Böyle de olabilir. Hiç olmazsa haftanın her günü en az 3 yada 4 kişinin uyan saatleri olabilir. kimsenin yazdığı havada kalmasın. yine herkes istediği saatte yazsın ama o belirlenen saatlerde daha çok yazılır, şenlenir burası.

Yarın daha iyi tartışırız artık. öptüm herkesi :54:

canım çözümün çok güzel ama programlı çalışanlar için çok güzel mesela ben çalışıtığım firmada çok ani çizim yetiştirmem gereken zamanlar olabiliyor öğle yemeği bile yemediğim zamanları çok biliirim o yüzden benim planlamam imkansız buraya gelebildiğim zzamanları ama bazende oluyor ki çok boş vaktim olabiliyor ozaman hep buradayım takımda kimse olmasada ben diğer konularla vakit geçirebiliyorum akşamlarıysa evde vakit çok çabuk geçiyor iş güç yemek bulaşık ertesi gün için ihtiyaçlar vs yatma vakti geliyor ama akşamları daha sık takıma uğramaya çalışıcam o konuda kendi adıma söz verebilirm .

pınar sen benim ekirümdün ne biçim ekirüsün sen:57:
pazartesi mazeretsiz burdasın ben anlamam
hem ben cumartesi diyetisyene gidicem
benle aynı listeyi uygulucan sen de
takımın iki ağır topu olarak:1:

tamam elifcim ekirüyüz tabiki banada iyi bir diyet listesi lazım canım birlikte yapalım pazartessi ozaman listene talibim :78:

Kızlar ya ben öyle şekerli bişey düşünüyorum da yemiyorum ya. benim kusurum aşırı yemek bazen. o a karbonhidratlarda öyle oluyo. Bir de direnç gösteremediğim şey çekirdek oluyo. Onu da akşam ara öğün olarak bir avuç yemek çok mu gelir size? yani meyve yerine süt yerine falan?

gülhancım tatlıı yemeyebilirsin ama değerlerine baktırmanda fayda var benim kardeşimde çok aşırı iştahlıydı ve kilo almaya başlamıştı endokrinde tedaviye başladı böbrek üstü bezleri insülin salgıladığı için iştahı artmış ve yeme isteğini durduramıyordu baktırmakta fayda var canım . çekirdek diyip geçme çok kalorili malesef

gülhancım tatlıı yemeyebilirsin ama değerlerine baktırmanda fayda var benim kardeşimde çok aşırı iştahlıydı ve kilo almaya başlamıştı endokrinde tedaviye başladı böbrek üstü bezleri insülin salgıladığı için iştahı artmış ve yeme isteğini durduramıyordu baktırmakta fayda var canım . çekirdek diyip geçme çok kalorili malesef

Evet bi doktora gitmekte fayda var. İnsülin direncini bir de böbrek üstü bezlerini mi sorayım iştah açıklığı için? İşte evde getirilip gözümün önüne sokulmasa aklıma gelmicek ama önümde çıtır çıtır yenince ben de biyere kadar dayanıyorum :(

ya kızlar dün bi olay oldu öldüm gülmekten durun sizde anlatayım şimdi dün dolmuşta geliyorum arka koltuğa 2 tane genç delikanlı oturdu 20 li yaşlarda neyse geliyoruz bizim buralarda bi dükkan var süt ve süt ürünleri satan kapısına bir inek maketi koymuşlar ama gerçek gibi duruyor aynı dolmuş oranın önünde durdu biraz bizimkiler başladı yorum yapmaya
1. adam---ya baksana şehrin ortasına koymuşlar koskoca ineği
2, adam-- evet ya kültürsüzlük işte ne yapacaklarını şaşırdılar
1, adam-- bide faydalansalar neyse sağmıyolar kesmiyolar boş boşuna duruyor orda
2. adam--evet kardeş müsriflik
1. adam-- ya abi dikkatimi çekti bu inek nasıl öyle hareketsiz duruyor ?
2. adam-- oğlum onlar eğitimli inekler manyak hollandana özel getirtiyolar
1. adam --hmmmm anladım abi

Allahım öldüm gülmekten sesimide çıkaramıyorum şimdi bişey derler ne gülüyon gibisine kendimi sıkmaktan karnıma ağrılar girdi yaa

öldüm gülmekten canım :60: ineğin avrupa görmüşüde başka oluyor canım :60:

neyse kızlar muhabbetinize doyum olmuyor ama biraz ders çalışayım bana müsade akşam 9 da buluşmak üzere ferihan gelmişsin canım gördüm altta ama ben çıkıyorum öptüm canım görüşürüz kızlar

gülsümcüm geldim canım yetşemedim sana ama akşam gelirim inşallah toplantıya katılırım canım kolay gelsin

Evet bi doktora gitmekte fayda var. İnsülin direncini bir de böbrek üstü bezlerini mi sorayım iştah açıklığı için? İşte evde getirilip gözümün önüne sokulmasa aklıma gelmicek ama önümde çıtır çıtır yenince ben de biyere kadar dayanıyorum :(

gülhancım kardeşim üniv hastaneisnde dahiliyeye gitti kilo vermek istiyorum iştahlıyım diye onlarda bir takım tahliller sonrası endokrin bölümüne gönderdi sonrası diyt listesi ve ilaç ilaçlarını düzenli kullandığında kilo veriyor ama kulanmadığında yine aynı iştaha engel olamıyor düzenli kullanmamaşıda malesef ilaçlar çok mide bulantışı yapıyor o yüzden aralıklı içiyor düzene oturtamadı ama en azından kontrol ettirmekte fayda var .

tamam elifcim ekirüyüz tabiki banada iyi bir diyet listesi lazım canım birlikte yapalım pazartessi ozaman listene talibim :78:

listemi seve seve paylaşırım canım
ben de biliyosun şeker hastasıyım böbrek üstü bezleri ve insilün
direnci en büyük sıkıntım bu da dediğin gibi kilo ve iştah yapıyo
buna göre bi program vericektir diye umuyorum diyetisyen
inşallah hepimiz faydasını görürüz
şimdi yemek hazırlamam lazım arada uğrarım:54:

Arkidişler selamlar..

İşyerindeyim daha, çıkmadan bir selam vereyim dedim. Gelmişken menümü de yazayım:

Sabah: 1 kase nesfit
Öğle: 1 kase çorba, 3 kaşık tavuk sote, 3 kaşık patlıcan yemeği (kızartmaydı hem de)
Ara: 2 tane kurabiye (İngiltere'den getirmiş arkadaşım shortbread denen meşhur bir şey)
Akşam: 2 tane daha yedim dayanamadım :14: Başka bir şey yemicem ama daha.

Akşam 9 gibi buradayım inşallah, trafikte takılı kalmazsam tabi..

Aslında msn'de filan mı konuşsak, daha rahat olabilir mi?

Back
X