Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gülsümcüm ben 8 30 dan beri burdayım ama önerilerine saygı duyuyrum yani onaylıyorum

teşekkür ederiz canım okudun dimi hepsini tüm kararları biliyosun muhakkak akşamları gelebilenler saat 9 yada 10 gibi gelelim bi yarım saat sohbet edelim diyoruz bide haftada birgün akşam kesin zorunlu olarak biraraya gelip haftanın değerlendirmesini yapalım diyoruz mesela pazartesi akşamları olabilir ne dersiniz

oh ya ne güzel herkes söz veriyo yani takımı ihmal etmeyeceğine süper o zaman kızlar ben 1 saat eşime bırakmak zorundayım laptopu başımı yedi tepemde
tombullar takımı kaçmıyo ya diyip duruyo gıcık
bi haklıyım şunu gelicem
kimmiş tombul görsün:60:

teşekkür ederiz canım okudun dimi hepsini tüm kararları biliyosun muhakkak akşamları gelebilenler saat 9 yada 10 gibi gelelim bi yarım saat sohbet edelim diyoruz bide haftada birgün akşam kesin zorunlu olarak biraraya gelip haftanın değerlendirmesini yapalım diyoruz mesela pazartesi akşamları olabilir ne dersiniz

pazartesi iyi fikir:29:

oh ya ne güzel herkes söz veriyo yani takımı ihmal etmeyeceğine süper o zaman kızlar ben 1 saat eşime bırakmak zorundayım laptopu başımı yedi tepemde
tombullar takımı kaçmıyo ya diyip duruyo gıcık
bi haklıyım şunu gelicem
kimmiş tombul görsün:60:

kız yazık adama karışma :)))) tamam canım iyi geceler

canım bana her şekil uyar zaten elimden geldiği kadar siteye girmeye çalışıyorum sadece bi ara kızım rahatsızlanmıştı onuda bildirmiştim onun haricinde hergün müsaitim:52::52::52:

ewet canım okudum senin önerilerini ve onayladım zaten bence en doğrusu bu şekilde olması zaten

kızlar bu şekildede birbirimize yeteriz diye düşünüyorum elakerem zaten çok bi paylaşım yapmadı ve katkı sağlamadı o yüzden
ELAKEREM DİSKALİFİYE EDİLMİŞTİR [
GERİYE KALAN SENANAZ ZATEN İZİNLİ ESRA NEDEN GELMEDİ ACABA ??

eski üyeler sanki sürekli geliyor mu da biz yeni katılan bir üyeyi eleştiriyoruz. kendisi önce uyarılmalıydı bence. kuralları bir görmesi beklenmeliydi. yapamayacaksa öyle çıkarılabilirdi tabii.

tamam o zaman canlarım yeni üyeler çağıralım bizide motive etsinler iyi olur pazartesi akşamı banada uyar her pazzartesi 9 da bir aksilik olup gelemeyen olursa haber verilir zaten onun haricinde gelebilen her akşam gelip sohbete katılır . ben tüm maddelere katılıyorum .

bunlar bana uyar, pazartesi akşamı da genel toplanma fikri çok iyi. bu arada aksilik ki internetim berbat bu akşam :(

eski üyeler sanki sürekli geliyor mu da biz yeni katılan bir üyeyi eleştiriyoruz. kendisi önce uyarılmalıydı bence. kuralları bir görmesi beklenmeliydi. yapamayacaksa öyle çıkarılabilirdi tabii.

gülhan elakerem yeni üye değil canım 9. takımın üyesiydi o takımda paylaşımsızlık yüzünden kapandı o yüzden bizim takıma geldi arkadaş yoksa yeni olsaydı tabiki müsemma gösterirdik ve emin ol yeniler daha heyecanlı oluyor baksana geçen günki üye bizi beğenmedi çıktı gitti takımdan :19::19:

gülhancım kurallar hatırlatıldığı halde paylaşımı olmayan bir arkadaş olduğu için diskalifiye oldu mazeretli olsaydı zaten dikkate alınırdı . ama katıldığından beri pek paylaşımı yok .

maşallah ne çok yazmışsınız hemen
pc kafayı yedi, pil yatağı bozuk, şarj olmuyo, onu ayarlamaya çalıştık kocişle, anca geldim :)))
pazartesi bana da uyar
hem misafir falan da gelmez o gün :))

çok şükür canım düzeldik kuru aksırık kaldı sadece:69:
geçmiş olsun canım Rabbim bidaha yaşatmasın İnşaAllah
maşallah ne çok yazmışsınız hemen
pc kafayı yedi, pil yatağı bozuk, şarj olmuyo, onu ayarlamaya çalıştık kocişle, anca geldim :)))
pazartesi bana da uyar
hem misafir falan da gelmez o gün :))

geçmiş olsun derbeder bacım :))))) tamam o zaman pazartesi akşamını kesin kararlaştırdık kızlar

geçmiş olsun canım Rabbim bidaha yaşatmasın İnşaAllah

geçmiş olsun derbeder bacım :))))) tamam o zaman pazartesi akşamını kesin kararlaştırdık kızlar

sağol canım
yaptıramadık gitti pil kısmını
sayfanın altını bu kadar kalabalık ne zaman gördüğümü hatırlamıyorum bile
maşallah diyim de nazar değmesin :nazar::nazar:

takımcığım ben müsade isteyeceğim çünkü hem duş vs alıcam hemde nişanlımla konuşmam gerekiyor malum uzak olunca ister istemez telfon ve internet tek imkanımız sonrada yatarım artık mutabık olduysak her kkonuda ben müsade isteyebilirmiyim .

Back
X