- Konu Sahibi Cherry Mom
- #32.401
canım burdayım yorumları okumaktan yzmaya fırsat bulamıyorum![]()
En kötü günümüz böyle olsun o zaman, sayfaar dolsun taşsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım burdayım yorumları okumaktan yzmaya fırsat bulamıyorum![]()
En kötü günümüz böyle olsun o zaman, sayfaar dolsun taşsın![]()
gülsümcüm ben 8 30 dan beri burdayım ama önerilerine saygı duyuyrum yani onaylıyorum
teşekkür ederiz canım okudun dimi hepsini tüm kararları biliyosun muhakkak akşamları gelebilenler saat 9 yada 10 gibi gelelim bi yarım saat sohbet edelim diyoruz bide haftada birgün akşam kesin zorunlu olarak biraraya gelip haftanın değerlendirmesini yapalım diyoruz mesela pazartesi akşamları olabilir ne dersiniz
oh ya ne güzel herkes söz veriyo yani takımı ihmal etmeyeceğine süper o zaman kızlar ben 1 saat eşime bırakmak zorundayım laptopu başımı yedi tepemde
tombullar takımı kaçmıyo ya diyip duruyo gıcık
bi haklıyım şunu gelicem
kimmiş tombul görsün![]()
teşekkür ederiz canım okudun dimi hepsini tüm kararları biliyosun muhakkak akşamları gelebilenler saat 9 yada 10 gibi gelelim bi yarım saat sohbet edelim diyoruz bide haftada birgün akşam kesin zorunlu olarak biraraya gelip haftanın değerlendirmesini yapalım diyoruz mesela pazartesi akşamları olabilir ne dersiniz
pazartesi iyi fikir![]()
canım bana her şekil uyar zaten elimden geldiği kadar siteye girmeye çalışıyorum sadece bi ara kızım rahatsızlanmıştı onuda bildirmiştim onun haricinde hergün müsaitim![]()
kızlar bu şekildede birbirimize yeteriz diye düşünüyorum elakerem zaten çok bi paylaşım yapmadı ve katkı sağlamadı o yüzden
ELAKEREM DİSKALİFİYE EDİLMİŞTİR [
GERİYE KALAN SENANAZ ZATEN İZİNLİ ESRA NEDEN GELMEDİ ACABA ??
eski üyeler sanki sürekli geliyor mu da biz yeni katılan bir üyeyi eleştiriyoruz. kendisi önce uyarılmalıydı bence. kuralları bir görmesi beklenmeliydi. yapamayacaksa öyle çıkarılabilirdi tabii.
eski üyeler sanki sürekli geliyor mu da biz yeni katılan bir üyeyi eleştiriyoruz. kendisi önce uyarılmalıydı bence. kuralları bir görmesi beklenmeliydi. yapamayacaksa öyle çıkarılabilirdi tabii.
evet canım şimdi nasıl iyi dimi kızın
geçmiş olsun canım Rabbim bidaha yaşatmasın İnşaAllahçok şükür canım düzeldik kuru aksırık kaldı sadece![]()
maşallah ne çok yazmışsınız hemen
pc kafayı yedi, pil yatağı bozuk, şarj olmuyo, onu ayarlamaya çalıştık kocişle, anca geldim :)))
pazartesi bana da uyar
hem misafir falan da gelmez o gün :))
geçmiş olsun canım Rabbim bidaha yaşatmasın İnşaAllah
geçmiş olsun derbeder bacım :))))) tamam o zaman pazartesi akşamını kesin kararlaştırdık kızlar