Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gülhan elakerem yeni üye değil canım 9. takımın üyesiydi o takımda paylaşımsızlık yüzünden kapandı o yüzden bizim takıma geldi arkadaş yoksa yeni olsaydı tabiki müsemma gösterirdik ve emin ol yeniler daha heyecanlı oluyor baksana geçen günki üye bizi beğenmedi çıktı gitti takımdan :19::19:

o zaman ela 9. takımdan sorumlulukları vs biliyodur diyosunuz? peki kendisi burda sanırım. kuralarımıza uyacak mı bir yorum yapsın ona göre bi şans verilsin diyorum ben.

O diğer bırakıp giden üye ise kendisi bilir boşverin. Bizi 2 günde yargılayıp beğenmediyse daha iyi bi takıma gitsin. bence biz bize çok iyiyiz. daha da iyi olucaz inşallah. ben senelerdir diyet yaparım ama 3 kilo falan verince motivasyonum biterdi burda biz birbirimizi çok yii destekliyoruz. takip ediyoruz
ve takip ediliyoruz. ben çok memnunum takımımdan. daha çok gelelim.

özellikle akşamları gelelim buraya nolursunuz, kaçamak yapma eğilimi olan varsa diğerleri onu durdursun. ah şu akşamlar olmasa ben şimdiye hedefime ulaşmıştım. ama biyandan mezun olmak da istemiyorum hemen :)

takımcığım ben müsade isteyeceğim çünkü hem duş vs alıcam hemde nişanlımla konuşmam gerekiyor malum uzak olunca ister istemez telfon ve internet tek imkanımız sonrada yatarım artık mutabık olduysak her kkonuda ben müsade isteyebilirmiyim .
tamam canım git sen konuş nişanlınla kesin 3 4 saat sürer muhabbetiniz geç kalma :)) Rabbim muhabbetinizi arttırsın canım iyi geceler
o zaman ela 9. takımdan sorumlulukları vs biliyodur diyosunuz? peki kendisi burda sanırım. kuralarımıza uyacak mı bir yorum yapsın ona göre bi şans verilsin diyorum ben.

O diğer bırakıp giden üye ise kendisi bilir boşverin. Bizi 2 günde yargılayıp beğenmediyse daha iyi bi takıma gitsin. bence biz bize çok iyiyiz. daha da iyi olucaz inşallah. ben senelerdir diyet yaparım ama 3 kilo falan verince motivasyonum biterdi burda biz birbirimizi çok yii destekliyoruz. takip ediyoruz

özellikle akşamları gelelim buraya nolursunuz, kaçamak yapma eğilimi olan varsa diğerleri onu durdursun. ah şu akşamlar olmasa ben şimdiye hedefime ulaşmıştım. ama biyandan mezun olmak da istemiyorum hemen :)

tabiki yorumunu yapsın bakalım mazereti vardı belkide bizim haberimiz yoktu
tamam gülhan akşamları birbirimizi durduralım bende senin gibiyim canım sen beni tut bende seni :))))

ben gördüm o üyeyi, 2.takıma yazıyodu
ela için bende gülhan ile aynı fikirdeyim
en azından önce dinlemekte fayda var
biz kuralları biliyoruz da noluyo, 15 günde bir aynı şeyleri yaşıyoruz, inşallah bida olmaz ama
başka bi takımda olduğu için kuralları bildiğini varsayarak doğrudan diskalifiye etmek sert bi tedbir
hepimizin kusurunu elaya yüklemeyelim derim ben

ayrıca gülhancım o hamur işlerini hayatından çıkar

gülsüm bişi demedi ama ben sana ceza verilmesi taraftarıyım
çünkü çok kaçamak yapmaya başladın
bu fikrimi de oylamaya sunuyorum kızlar

siz bilirsiniz kızlar ben geldim 30 dk bekledim ben çocuğun uykusu gelmişti onu uyuttum geri geldim 20 dakikadır yorumları okuyorum şok oldum.ben iki gün eşim bilgisayarı götürdüğü için giremedim.bunu da biraz önce belirttim.ben saat 8.50 de buradaydım.hafta içi hergün girdim haftasonu birgün de mutlaka giriyordum.ben çocuğu uyuturken neler söylemişsiniz.sizi tanımama rağmen incindim.

siz bilirsiniz kızlar ben geldim 30 dk bekledim ben çocuğun uykusu gelmişti onu uyuttum geri geldim 20 dakikadır yorumları okuyorum şok oldum.ben iki gün eşim bilgisayarı götürdüğü için giremedim.bunu da biraz önce belirttim.ben saat 8.50 de buradaydım.hafta içi hergün girdim haftasonu birgün de mutlaka giriyordum.ben çocuğu uyuturken neler söylemişsiniz.sizi tanımama rağmen incindim.

elacım kimse kimseyi incitmeye çalışmıyor canım
ama sert olduğunun farkındayım kendi adıma
senin durumun bence yeniden değerlendirilmeli

Kızlar, pazartesi olması çok iyi oldu çünkü hafta sonu cozutamayız :) çünkü pazartesi akşamı herkes takıma hesap versin bence. Bu bizi frenleyebilir. Tabii ki düzenimiz bozuluyo hf snu ama abartmamaya çalışırız. daha bi dikkatli oluruz.

bak benim bu hafta her gün spora gitme ve yarın yediklrimi çok az tutma sözüm var ben onu tutamazsam bana ceza vereceksiniz. km cinsinden mesafeyle yürüyüş mü artık koşu mu :) ama bakalım bana bikaç gün telafi süresi tanıyın.

gülsüm akşamları toptan kaldıralım, ağzımıza bant yapıştıralım :4: saçımı çek benim :52:

tamam canım git sen konuş nişanlınla kesin 3 4 saat sürer muhabbetiniz geç kalma :)) Rabbim muhabbetinizi arttırsın canım iyi geceler

tabiki yorumunu yapsın bakalım mazereti vardı belkide bizim haberimiz yoktu
tamam gülhan akşamları birbirimizi durduralım bende senin gibiyim canım sen beni tut bende seni :))))

teşekkür ederim canım :69: herkeze iyi geceler yarın görüşürüz tatlı rüyalar

iyi geceler pınarcım

teşekkür ederim olumlu düşünen arkadaşlara 9.takıma yeni girmiştim ben kk de 1ay kadar üyeyim.ayrıca bu iki günü saat 8.50 de mazereti hemen yazdım.

elacım gülsüm burda, senin durumunu yeniden değerlendirir diye düşünüyorum

elacım bugün burdaydım demişsin ben görmedim sayfalar hızlı ilerliyor ondan olsa gerek canım okuduysan eğer ilk başlardada söyledik keşke önceden söyleseydin böyle bişi olacağını bizde yanlış düşüncelere kapılmazdık.çok üye çağırdık zamannda geldiler ve bir iki gün yorum yapıp gittiler herkes şahittir kızlar deneme süresine gelipte devam eden kaç üyemiz var en az 5 kişi 2 gün durup geri gitti ben kendi adıma söyleyim seni 2 gündür görmeyince sende vazgeçtin düşüncesi geldi aklıma ama önceden belirtseydin giremeyeceğini saygı duyardık arkadaşım biz sadece mazeretsiz gelmeyenlere tepki gösteriyoruz madem mazeretin vardı özür dilerim arkadaşım sözlerimi geri alıyorum ama keşke baştan söyleseydin giremeyeceğini bu düşünceler olmasaydı hiç

ayrıca gülhancım o hamur işlerini hayatından çıkar

gülsüm bişi demedi ama ben sana ceza verilmesi taraftarıyım
çünkü çok kaçamak yapmaya başladın
bu fikrimi de oylamaya sunuyorum kızlar

canım ben zaten kendim diyorum ceza verilsin diye. ama hamur işlerine karşı bir bağımlılığım söz konusu değil. zaten evde yapmıyoruz, almıyorum asla ama beklenmedik zamanlarda eve getirilebiliyo. yani sürekli evde pişse falan daha beter olurdu. ama benim de bi iradem olması lazımdı ama olamadı malesef. normalde hamur işlerini o kdr canım çekmezdi ama bilmiyorum görünce saldırdım resmen. pişman oldum ama ne fayda. midemi ekşitti, sakız çiğniyorum ama daha eritemedim.

kesin cezamı ne verseniz hakkınızdır. bu ne ya? hem hamur işi yiyo hem spora gidiyo bu ne yaman çelişkidir! :18:

kızlar bu arada çok alakasız ama ben akşam yemeğimi yazmadım ya
hemen yazayım
1.5 kepçe mercimek çorbası ( kepçe baya küçük)
4 yk kadar pilav
2 yk taze fasülye
1ayran
salata
ekmek yok tabi
zaten bugün 5 dilim ekmek yedim

sonrasında 1 fincan sütlü türk kahvesi ve 5 yarım ceviz

yatmadan da 1 yeşil elma yicem :56:

cnm burda kimsenin amacı incitmek değil yanlış anlaşılmasın lütfen gülsümcümünde bu konuyu değerlendirecene emiinim

teşekür ederim ama ben de istemiyorum.listeden çıkarırsanız sevinirim.haksızlık yapıldığını düşünüyorum.lütfen girmediğimi düşünenler 2günden önceki geçmişe ve tarihlere baksınlar.hoşçakalın.

Kızlar, pazartesi olması çok iyi oldu çünkü hafta sonu cozutamayız :) çünkü pazartesi akşamı herkes takıma hesap versin bence. Bu bizi frenleyebilir. Tabii ki düzenimiz bozuluyo hf snu ama abartmamaya çalışırız. daha bi dikkatli oluruz.

bak benim bu hafta her gün spora gitme ve yarın yediklrimi çok az tutma sözüm var ben onu tutamazsam bana ceza vereceksiniz. km cinsinden mesafeyle yürüyüş mü artık koşu mu :) ama bakalım bana bikaç gün telafi süresi tanıyın.

gülsüm akşamları toptan kaldıralım, ağzımıza bant yapıştıralım :4: saçımı çek benim :52:
gülhan yakında direk size gelicem akşamalrı birbirimizin ağzını bantlayalım uyuyana kadar :))))) valla sen cezayı benden çok hakediyon canım :))) bugünlerde dikkat et bak zaten hepimiz gaza geldik bi ceza veririz sana 10 km koşarsın bak :60::60::60:
iyi geceler pınarcım

kızlar bu arada çok alakasız ama ben akşam yemeğimi yazmadım ya
hemen yazayım
1.5 kepçe mercimek çorbası ( kepçe baya küçük)
4 yk kadar pilav
2 yk taze fasülye
1ayran
salata
ekmek yok tabi
zaten bugün 5 dilim ekmek yedim

sonrasında 1 fincan sütlü türk kahvesi ve 5 yarım ceviz

yatmadan da 1 yeşil elma yicem :56:
maşallah burçak alakaya maydonoz :60::60::60: afiyet olsun canım hesabını yapmışsın gene

canım ben zaten kendim diyorum ceza verilsin diye. ama hamur işlerine karşı bir bağımlılığım söz konusu değil. zaten evde yapmıyoruz, almıyorum asla ama beklenmedik zamanlarda eve getirilebiliyo. yani sürekli evde pişse falan daha beter olurdu. ama benim de bi iradem olması lazımdı ama olamadı malesef. normalde hamur işlerini o kdr canım çekmezdi ama bilmiyorum görünce saldırdım resmen. pişman oldum ama ne fayda. midemi ekşitti, sakız çiğniyorum ama daha eritemedim.

kesin cezamı ne verseniz hakkınızdır. bu ne ya? hem hamur işi yiyo hem spora gidiyo bu ne yaman çelişkidir! :18:

canım senin hiç bişeye karşı aşırı düşkünlüğün yok senin söylediğine göre ama maşallah herşeyi yiyosun
biraz hakim ol kendine
mesela şu anda dolapta 2 kutu su böreği ve 1 kutu fıstıklı kek var ama 1 lokma bile yemedim ben eve döndüğümden beri
eşim öğleyin 2 tane böreği ısıtıp yedi, çok da güzel görünüyodu ama yemedim işte
bundan sonra şöyle düşün, yaptığın kaçamakların yağ olarak popona göbeğine kalçana yapışacağını düşün, belki bu seni durdurur
çok azimlisin, çok güzel spor yapıyosun, ben şu yediklerimle senin kadar spor yapsam heralde dal gibi kaldıydım :)
ama şu var, sen fazla spor yapmana rağmen eksik karbonhidrat aldığın için sanırım iştahın açılıyo ve önünde ne varsa yiyosun sonra da pişman oluyosun
yapma canım, kendine yaparsın
ekmeğini artır, günde 5 dilim ekmek ye, çekinme ama beyaz ekmek değil, esmer ekmek, yağlı böreklerden iyidir dimi sonuçta?

elacım bugün burdaydım demişsin ben görmedim sayfalar hızlı ilerliyor ondan olsa gerek canım okuduysan eğer ilk başlardada söyledik keşke önceden söyleseydin böyle bişi olacağını bizde yanlış düşüncelere kapılmazdık.çok üye çağırdık zamannda geldiler ve bir iki gün yorum yapıp gittiler herkes şahittir kızlar deneme süresine gelipte devam eden kaç üyemiz var en az 5 kişi 2 gün durup geri gitti ben kendi adıma söyleyim seni 2 gündür görmeyince sende vazgeçtin düşüncesi geldi aklıma ama önceden belirtseydin giremeyeceğini saygı duyardık arkadaşım biz sadece mazeretsiz gelmeyenlere tepki gösteriyoruz madem mazeretin vardı özür dilerim arkadaşım sözlerimi geri alıyorum ama keşke baştan söyleseydin giremeyeceğini bu düşünceler olmasaydı hiç

sanırım bi iletişim kopukluğu oldu gülsümcüm

canım zaten çok gelmiyo demişsin de ona üzüldüm.ben her fırsatta inan nete giriyorum ve zaman probleminden face e bile bakmıyorum.ben her akşam burdaydım inanın moral bozukluğundan yüzüm kızardı eşim şüphelendi çıkmak zorundayım okumasını istemiyorum

teşekür ederim ama ben de istemiyorum.listeden çıkarırsanız sevinirim.haksızlık yapıldığını düşünüyorum.lütfen girmediğimi düşünenler 2günden önceki geçmişe ve tarihlere baksınlar.hoşçakalın.

elacım bi yanlış anlaşılma oldu, gülsüm de kabul etti bunu
takımın halini görüyosun, toparlamaya çalışıyoruz, sen de anlayış gösterirsen eminim bundan sonra herşey daha iyiolacak
ama ben kalmak istemiyorum diyosan saygı duyarım sana ama üzülürüm de gitmene

gülhan yakında direk size gelicem akşamalrı birbirimizin ağzını bantlayalım uyuyana kadar :))))) valla sen cezayı benden çok hakediyon canım :))) bugünlerde dikkat et bak zaten hepimiz gaza geldik bi ceza veririz sana 10 km koşarsın bak :60::60::60:

iyi geceler pınarcım

maşallah burçak alakaya maydonoz :60::60::60: afiyet olsun canım hesabını yapmışsın gene

napim, unutmadan yazayım dedim :))
bu hesap kitap sayesinde aç kalmdan zayıflıyorum, aç kalmadığım için de gözüm dönmüyo :))))

ela okudunmu bilmiyorum yazdığımı o anki düşünceyi sana açıkladım canım ama tabiki karar senin diyecek bişey yok

Burçakcım evet haklısın ne desen doğru. foruma geleli 2 ay oldu. ben daha hala kaçamakları sınırlayamadım. günde 5 dilim ekmek mi yiyeyim şimdi ben de? normalde o kdr ekmek yemiyorum ama kaçamaklara yansıyo mu diyosunuz?

Back
X