anladım canım
yanlış biliyo olabilirim
ama iştah açtığı kesin beyaz ekmeğin çünkü nişasta oranı yüksek
bide ekmeği dönüşümlü olarak yeme fikri çok doğru, vücudu sürekli aynı şeye ayıştırmamak gerekiyo ama bunu beyaz ekmeksiz yapmak daha doğru olur bence, hem doyduğunu anlamıyosun hem daha çok yiyosun
EVET CANIM DÖNÜŞÜMLÜ YEMEK VE BEYAZ EKMEĞİ MÜMKÜN OLDUĞUNCA YEMEMEK EN İYİSİ
be de beyaz ekkemğin glisemik indeksi yüksek olduğu için daha çabuk acıktırdığını
biliyorum öyle demişti doktorum şeker hastalarının tüketmemesi gerektiğini anlatmıştı
birden kan şekerini yükseltip düşürüp açlık hissi yarattığı için
EVET CANIM AYNEN ÖYLEYMİŞ
mücverde zaten un var begüm keşke ekmek yemeseydin canım
OFF SORMA GÜLSÜMCÜM

YEDİM İŞTE.BAZEN EKMEK YEMEĞİNCE DOYMUCAM SANIYORUM
olu tabi ama aynı lezzette olurmu bilmeyicem :) ben artık bıktım mücverden kayınvalidem çok seviyor sürekli yapıyolar yemekten usandım desem yeridir ben evde yapmıyorum hiç
BENDE GENELDE FIRINDA YAPIYORUM AMA O ZAMAN KOCACIM YEMİYOR.ANCA KIZARTMA YİYOR.E TABİİ O ZAMAN DAHA LEZLETLİ OLUYOR.BENDE BU SEFER ODA YESİN DİYE KIZARTTIM AMA TABİ ODA BANA ZARAR
sağlığı iyi olsun da o kadarı yetmiştir cimcimeye
ben anlamıyorum iyi bakılan çocuklar burnu dışarı çıksa hasta oluyo
benim yeğen evde zaturre oldu inanır mısın sitedeler kolarifer sistmi ısınıyolar
ev nerdeyse 50 derece sıcak kısa kolla gezersin
evden dışarı çıktığı yok durduğu yerde hastalanmış
bizim sokakta varlar ayakları çıbıl terlikle gezerler maşallah taş gibiler
benim de çocuğum olursa valla çıbıl gezdircem yanından geçenin rüzgarıyla
hasta olmasın diye
SORMA VALLA ELİFCİM.BENİMDE İŞYERİNDE Bİ ARKADAŞIM VAR KIZI HAFTADA BİR HASTA.BİDE GÖRSEN GÜYA HİÇ DIŞARI ÇIKMIYO
ya kızlar dün bi olay oldu öldüm gülmekten durun sizde anlatayım şimdi dün dolmuşta geliyorum arka koltuğa 2 tane genç delikanlı oturdu 20 li yaşlarda neyse geliyoruz bizim buralarda bi dükkan var süt ve süt ürünleri satan kapısına bir inek maketi koymuşlar ama gerçek gibi duruyor aynı dolmuş oranın önünde durdu biraz bizimkiler başladı yorum yapmaya
1. adam---ya baksana şehrin ortasına koymuşlar koskoca ineği
2, adam-- evet ya kültürsüzlük işte ne yapacaklarını şaşırdılar
1, adam-- bide faydalansalar neyse sağmıyolar kesmiyolar boş boşuna duruyor orda
2. adam--evet kardeş müsriflik
1. adam-- ya abi dikkatimi çekti bu inek nasıl öyle hareketsiz duruyor ?
2. adam-- oğlum onlar eğitimli inekler manyak hollandana özel getirtiyolar
1. adam --hmmmm anladım abi
Allahım öldüm gülmekten sesimide çıkaramıyorum şimdi bişey derler ne gülüyon gibisine kendimi sıkmaktan karnıma ağrılar girdi yaa
ÖLDÜM GÜLMEKTEN YA SÜPERMİŞ GÜLSÜMCÜM.kÜLTÜRSÜZLÜKTEN BAHSEDİYOLAR BİDE
hergün bugünkü kadar paylaşım olsa ne güzel olacak
düzelicek inşallah
VALLA KISKANDIM AKŞAMKİ MUHABBETİNİZİ.BEN HİÇ KATILAMIYCAM BÖYLE OLURSA
kızlar burdayım muhteşem yüzyıla bakıyorum bi yandan da
AY BENDE ONU İZLEDİM KOÇİŞİMLE.GÜZELDİ HAKKATEN
Ben de burdayım
Elifçim ben de o diziye bakıyorum şu an, güzele benziyor
EVET BURCUCUM GÜZELE BENZİYO,SONRADAN BOZMAZLARSA EĞER
sütlü türk kahvemi yaptım kızlar, artık toplantıya başlayabiliriz :)))
YOK ARTIK ŞART OLDU.BENDE BU GECE KESİN YAPICAM ŞU SÜTLÜ TÜRK KAHVESİ
Selam kızlar gelelim toplantımızın ana maddesine hepimizinde bildiği gibi burada bulunammaızın esas nedeni kilo vermek tek başımıza kilo veremdiğimiz ve takım ruhuna ihtiyaç duyduğumuz için bu yola başvuranlardanız bizde son zamanlarda takımımızın durumu malum paylaşım yok birlik yok takım ruhu yok çok sıkıcı bir ortam halini aldı maalesef takımımız şu andan itibaren yeni bir döneme girelim istiyorum artık paylaşımlarımız daha sık olsun birbirimize biraz daha çok ilgi gösterelim yorumlarımızı artıralım ben genel olarak şöyle bir liste hazırladım kızlar sizlerdende yorum bekliyorum şimdi bakın ve istediğiniz madde varsa ekleyelim yada değiştirelim ama ve ama lütfen kurallara uyalım eğer yok ben hergün gelemem paylaşım yapamam diyen arkadaşımız varsa saygı gösteririz üyemiz olarak değilde arkadaşımız olarak yanımızda olmaya devam eder karar sizlerin kızlar şimdi listemiz şöyle
MADDE-1 =2 gün üst üste mazeretsiz olarak takıma gelmeyen üye diskalifiye edilir
MADDE-2=hafta içinde toplamda 2 gün mazeretsiz gelmeyen üyeye uyarı cezası verilir
MADDE-3=2 hafta boyunca hiç kilo veremeyen üye diskalifiye edilir
MADDE-4= 2 hafta üst üste kilo alan üye diskalifiye edilir
MADDE-5=herkes hergün menüsünü yazmak zorundadır ve diğer üyelerin menülerine yorum yazmak zorundadır
Ve gün içerisinde foruma gelindiğinde sadece yediğini içtiğini yazıp çıkmak yok herkes birbirine yorum yazmak zorundadır .
CANIM KAPTANIM,GÜLSÜMCÜM BENİM.ÇOOK GÜZEL MADDELER OLMUŞ.BENİM YAZDIKLARIMIDA DİKKATE ALMIŞSIN SAĞOLASIN ARKADAŞIM
Kızlar ben de kaptanımızın kurallarına katılıyorum. Hafta sonu için zorunluluk olmasın ama gelebilen gelir yine. Akşam gelebilecek olanlarla yine de kabaca bir saat belirleyelim gelebilen o saatte burda olmaya çalışsın. 10 gibi olabilir mesela. geç diyosanız 9 da olur. ama akşam benim sporum var eve gelişim vs 8 oluyo. Onun dışında kaçamak yapanlara ceza verilsin mutlaka, yola gelemeyiz yoksa biz :)
Benim akşam yemeği niyetine yediğim hamur işi hzeyanını okumadınız sanırım. ama telafi edicem dedim bakalım.
OKUDUMM CANIM OKUDUM.:) BENCEDE KAÇAMAKLARA MUTLAKA CEZA VERELİM. O ZAMAN DAHA AZ KAÇAMAK YAPMIŞ OLURUZ.
tamam o zaman herkes kabul ediyorsa pazartesi akşamları saat dokuzda olağanüstü toplantımız oluyor kızlar haftanın değerlendirmesini yaparız :))
OLSUN KIZLAR ÇOK GÜZEL OLURDA.ÖNCE BENİM EVE Bİ İNTERNET ALMAM GEREKİR O ZAMAN
ben gördüm o üyeyi, 2.takıma yazıyodu
ela için bende gülhan ile aynı fikirdeyim
en azından önce dinlemekte fayda var
biz kuralları biliyoruz da noluyo, 15 günde bir aynı şeyleri yaşıyoruz, inşallah bida olmaz ama
başka bi takımda olduğu için kuralları bildiğini varsayarak doğrudan diskalifiye etmek sert bi tedbir
hepimizin kusurunu elaya yüklemeyelim derim ben
ayrıca gülhancım o hamur işlerini hayatından çıkar
gülsüm bişi demedi ama ben sana ceza verilmesi taraftarıyım
çünkü çok kaçamak yapmaya başladın
bu fikrimi de oylamaya sunuyorum kızlar
BEN OYLUYORUM ŞEKERİM. 1 OY BENDEN
Burçakcım evet haklısın ne desen doğru. foruma geleli 2 ay oldu. ben daha hala kaçamakları sınırlayamadım. günde 5 dilim ekmek mi yiyeyim şimdi ben de? normalde o kdr ekmek yemiyorum ama kaçamaklara yansıyo mu diyosunuz?
AYNEN ÖYLE CANIM.KESİNLİKLE YANSIYO.Bİ DENE BAK GÖRÜCEKSİN
günaydın kızlaaaar,
elacım benim yağ hücreleri üredi de üredi demek ki
yarım dilim beyaz ekmek, 3 zeytin, 1 kk light peynir, yeşil çay.
Yanımda elma var ara için.
BENCE BİRZ AZ OLMUŞ GÜLHANCIM.ÖZELLİKLE SABAH KAHVALTINI DAHA GÜZEL YAPARSAN GÜN İÇİNDE DAHA AZ AÇIKIRSIN
günaydın gülhancım
canım kahvaltı az olmuş sanki
keşke ekmeği 1 dilim yeseydin en azından
birde iştahını açmıyosa aslında 1-2 çay kaşığı tahin pekmez de yiyebilirsin, böylece sabahtan kan şekerini düzenlemiş olursun, ani inip çıkmalar olmaz daha az acıkırsın
ama senin iştahını açacak gibi olursa yeme, tavsiye etmem
kızlar kahvalıtınızı sağlam yapın, çünkü sabah yenilenler gün içinde erir ama akşam yenilenler daha zor erir o yüzden giderek hafifleyen bi menü daha mantıklı geliyor bana
mesela et yenecekse bu da öğleyin yenilebilir
EN GÜZEL ÖĞÜN KAHVALTI OLMALI BENCEDE.BENDE SANA KATILIYORUM BURÇAKÇIM
Bi söz vardı onla ilgili, sabah kral gibi, öğlen bişey gibi (hatırlayamadım), akşam da fakir gibi yemek lazım diye :)
BURCUCUM ÖĞLENDE MEMUR GİBİYDİ GALİBA :)
işe daldım yazmayı unuttum sabah bi tane ev poğaçası yedim
açık çay yanına öğlen ne yesem bilemiyorum yemek de getirmedim yanımda
ELİFİM SABAH EV POĞÇASI YERİNE YARIM SİMİT YESEN DAHA İYİ OLUR DÜŞÜNCESİNDEYİM.EN İYİSİ EKMEK PEYNİR TABİKİ AMA EN AZINDAN YANİ
günaydın arkadaşlar kahvaltımı yaptım geldim :)
2 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
2 dilim peynir yedim
aslında kepekli ekmek yiyecektim ama tembel kocam almadı akşam ben bugün alıcam öğlen sadece meyve yemek istiyorum yemek yemiycem çünki zaten şimdi öğlen sayılır bide evde olunca çok acıkmıyorum havada kötü bugün kesinlikle eve tıkıldım allahtan siz varsınız ya kadınlar günü gibi oluyor :))))))
ŞU UNA EKMEKLERDEN AL SEN CANIMCIM,BUZDOLABINA AT 1 HAFTA YERSEİN.BİZİM EV DE Bİ BEN YİYORUM ÇÜNKÜ BURÖAK GİBİ DOLABTA BEKLETİYORUM BENDE.AZALINCA BİTMEDEN HEMEN TAKVİYE YAPARSIN SENDE