Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın gülhancım
canım kahvaltı az olmuş sanki
keşke ekmeği 1 dilim yeseydin en azından
birde iştahını açmıyosa aslında 1-2 çay kaşığı tahin pekmez de yiyebilirsin, böylece sabahtan kan şekerini düzenlemiş olursun, ani inip çıkmalar olmaz daha az acıkırsın
ama senin iştahını açacak gibi olursa yeme, tavsiye etmem
kızlar kahvalıtınızı sağlam yapın, çünkü sabah yenilenler gün içinde erir ama akşam yenilenler daha zor erir o yüzden giderek hafifleyen bi menü daha mantıklı geliyor bana
mesela et yenecekse bu da öğleyin yenilebilir

Bi söz vardı onla ilgili, sabah kral gibi, öğlen bişey gibi (hatırlayamadım), akşam da fakir gibi yemek lazım diye :)

işe daldım yazmayı unuttum sabah bi tane ev poğaçası yedim
açık çay yanına öğlen ne yesem bilemiyorum yemek de getirmedim yanımda

afiyet olsun canım
istersen yarım simit, bi dilim peynir ve ayran içebilirsin
ya da imkanın varsa ton balıklı salata ve 1 dilim ekmek
ton balığı küçük 80grlıklardan ve light olsun, light yoksa yağını iyice süzdürerek yiyebilirsin
ben ton balığını salataya karıştırıyorum, salataya da yağ koymuyorum

saat 6.30dan 9a kadar bir sb.tarçınlı süt,2incir,1dilim kepek ekmeği,1kk.peynir.
bikaç önerim var arkadaşlar.spor günleri yapalım.mesela pazartesi mekik sopa günü,salı yürüyüş,çarş.plates,perş.yürüyüş gibi.ya da sporla ilgili de baskı yapalım birbirimize.bir de ben akşam müsait oluyorum ama gündüz de bi saat belirleyelim gündüz gelenler için.
haklısın elacım spor günleri çok iyi olur diğer kızlarda onay verirse günlere göre sporlar belirleriz gündüz gelenler için saat belirlemek zor çünki gün içinde ne zamn müsait olurlarsa o zaman geliyorlar

günaydın canım iyi fikir ama ben spor yapmaya vakit bulabilsem bi de
eve vardığımda kolumu kıpırdacak halim kalmıyo zaten yemek yap evi topla falan derken
biri bana kalk spor yap derse döferim valla:1:
kız elif hemde spor hocamız ol sen en başta dur :))))
herkese günaydın
bu sabah yine nesfitle kahvaltı yaptım
şimdi de 5i1yerde çayımı içicem
ara öğün olarak da yanımda elma var
günaydın canım sanada afiyet olsun
günaydın kızlaaaar,

elacım benim yağ hücreleri üredi de üredi demek ki :(

yarım dilim beyaz ekmek, 3 zeytin, 1 kk light peynir, yeşil çay.

Yanımda elma var ara için.
günaydın gülhan hpoşgeldin canımmmm maşallah kahvaltın süper :))
Günaaayyydınnnnn, gününüz aydın olsuuunnn (seda sayan gibi oldu bu da yahu :33:)

Bu sabah 1 kupa salep içtim, 1 saat sonra da 1 kase mısır gevreği ile kahvaltı yaptım.

Kızlar ben dün akşam toplantı öncesi 4 kaşık kuru fasulye, 3 kaşık pilav, 2 adet de çiğ köfte yedim. Saat 9'a geliyordu masadan kalktığımda, aslında sadece salata yemek için oturmuştum ama 1 gram salata yemedim :39: Fazla olmuş değil mi?

Elacığım mesaj yazdığına göre bizimlesin değil mi? Ayrılma sakınnnn
salata için oturmuşsunda burcu maşallah yemedğin kalmamış :)))) afiyet olsun bence fazla değil ama saat dolayısıyla zararlı olmuş olabilir yani spor yapman lazım
ben de elma yiyorum gülhancım
sana da afiyet olsun
ya burçak kesinlikle kırmızı elmada aynı etkiyi gösteriyormuş test ettim onayladım :))))))))

günaydın arkadaşlar kahvaltımı yaptım geldim :)
2 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
2 dilim peynir yedim
aslında kepekli ekmek yiyecektim ama tembel kocam almadı akşam ben bugün alıcam öğlen sadece meyve yemek istiyorum yemek yemiycem çünki zaten şimdi öğlen sayılır bide evde olunca çok acıkmıyorum havada kötü bugün kesinlikle eve tıkıldım allahtan siz varsınız ya kadınlar günü gibi oluyor :))))))

haklısın elacım spor günleri çok iyi olur diğer kızlarda onay verirse günlere göre sporlar belirleriz gündüz gelenler için saat belirlemek zor çünki gün içinde ne zamn müsait olurlarsa o zaman geliyorlar

kız elif hemde spor hocamız ol sen en başta dur :))))

günaydın canım sanada afiyet olsun

günaydın gülhan hpoşgeldin canımmmm maşallah kahvaltın süper :))

salata için oturmuşsunda burcu maşallah yemedğin kalmamış :)))) afiyet olsun bence fazla değil ama saat dolayısıyla zararlı olmuş olabilir yani spor yapman lazım

ya burçak kesinlikle kırmızı elmada aynı etkiyi gösteriyormuş test ettim onayladım :))))))))

aynı etkiyi göstermesine sevindim canım :))))
ben pek sevmediğim için kırmızıyı yeşilini tercih ediyorum :)

2 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
2 dilim peynir yedim
aslında kepekli ekmek yiyecektim ama tembel kocam almadı akşam ben bugün alıcam öğlen sadece meyve yemek istiyorum yemek yemiycem çünki zaten şimdi öğlen sayılır bide evde olunca çok acıkmıyorum havada kötü bugün kesinlikle eve tıkıldım allahtan siz varsınız ya kadınlar günü gibi oluyor :))))))

afiyet olsun canım ama yanında keşke domates biber salatalık falan da yesen, kuru kuru olmuyo mu böyle?
bide öğleyin yemek yemesen bile saat 3 gibi falan acıkırsan bişiler ye
akşam yemeğini ona göre dengelersin
salata falan yiyebilirsin mesela o saatte 1 dilim ekmekle
ya da çorba ayran tarzı şeyler

anladım canım
yanlış biliyo olabilirim
ama iştah açtığı kesin beyaz ekmeğin çünkü nişasta oranı yüksek
bide ekmeği dönüşümlü olarak yeme fikri çok doğru, vücudu sürekli aynı şeye ayıştırmamak gerekiyo ama bunu beyaz ekmeksiz yapmak daha doğru olur bence, hem doyduğunu anlamıyosun hem daha çok yiyosun

EVET CANIM DÖNÜŞÜMLÜ YEMEK VE BEYAZ EKMEĞİ MÜMKÜN OLDUĞUNCA YEMEMEK EN İYİSİ

be de beyaz ekkemğin glisemik indeksi yüksek olduğu için daha çabuk acıktırdığını
biliyorum öyle demişti doktorum şeker hastalarının tüketmemesi gerektiğini anlatmıştı
birden kan şekerini yükseltip düşürüp açlık hissi yarattığı için

EVET CANIM AYNEN ÖYLEYMİŞ

mücverde zaten un var begüm keşke ekmek yemeseydin canım

OFF SORMA GÜLSÜMCÜM :( YEDİM İŞTE.BAZEN EKMEK YEMEĞİNCE DOYMUCAM SANIYORUM

olu tabi ama aynı lezzette olurmu bilmeyicem :) ben artık bıktım mücverden kayınvalidem çok seviyor sürekli yapıyolar yemekten usandım desem yeridir ben evde yapmıyorum hiç

BENDE GENELDE FIRINDA YAPIYORUM AMA O ZAMAN KOCACIM YEMİYOR.ANCA KIZARTMA YİYOR.E TABİİ O ZAMAN DAHA LEZLETLİ OLUYOR.BENDE BU SEFER ODA YESİN DİYE KIZARTTIM AMA TABİ ODA BANA ZARAR

:1: sağlığı iyi olsun da o kadarı yetmiştir cimcimeye
ben anlamıyorum iyi bakılan çocuklar burnu dışarı çıksa hasta oluyo
benim yeğen evde zaturre oldu inanır mısın sitedeler kolarifer sistmi ısınıyolar
ev nerdeyse 50 derece sıcak kısa kolla gezersin
evden dışarı çıktığı yok durduğu yerde hastalanmış
bizim sokakta varlar ayakları çıbıl terlikle gezerler maşallah taş gibiler
benim de çocuğum olursa valla çıbıl gezdircem yanından geçenin rüzgarıyla
hasta olmasın diye:1:

SORMA VALLA ELİFCİM.BENİMDE İŞYERİNDE Bİ ARKADAŞIM VAR KIZI HAFTADA BİR HASTA.BİDE GÖRSEN GÜYA HİÇ DIŞARI ÇIKMIYO

ya kızlar dün bi olay oldu öldüm gülmekten durun sizde anlatayım şimdi dün dolmuşta geliyorum arka koltuğa 2 tane genç delikanlı oturdu 20 li yaşlarda neyse geliyoruz bizim buralarda bi dükkan var süt ve süt ürünleri satan kapısına bir inek maketi koymuşlar ama gerçek gibi duruyor aynı dolmuş oranın önünde durdu biraz bizimkiler başladı yorum yapmaya
1. adam---ya baksana şehrin ortasına koymuşlar koskoca ineği
2, adam-- evet ya kültürsüzlük işte ne yapacaklarını şaşırdılar
1, adam-- bide faydalansalar neyse sağmıyolar kesmiyolar boş boşuna duruyor orda
2. adam--evet kardeş müsriflik
1. adam-- ya abi dikkatimi çekti bu inek nasıl öyle hareketsiz duruyor ?
2. adam-- oğlum onlar eğitimli inekler manyak hollandana özel getirtiyolar
1. adam --hmmmm anladım abi

Allahım öldüm gülmekten sesimide çıkaramıyorum şimdi bişey derler ne gülüyon gibisine kendimi sıkmaktan karnıma ağrılar girdi yaa

ÖLDÜM GÜLMEKTEN YA SÜPERMİŞ GÜLSÜMCÜM.kÜLTÜRSÜZLÜKTEN BAHSEDİYOLAR BİDE :9:

hergün bugünkü kadar paylaşım olsa ne güzel olacak
düzelicek inşallah

VALLA KISKANDIM AKŞAMKİ MUHABBETİNİZİ.BEN HİÇ KATILAMIYCAM BÖYLE OLURSA

kızlar burdayım muhteşem yüzyıla bakıyorum bi yandan da

AY BENDE ONU İZLEDİM KOÇİŞİMLE.GÜZELDİ HAKKATEN

Ben de burdayım :1:

Elifçim ben de o diziye bakıyorum şu an, güzele benziyor

EVET BURCUCUM GÜZELE BENZİYO,SONRADAN BOZMAZLARSA EĞER

sütlü türk kahvemi yaptım kızlar, artık toplantıya başlayabiliriz :)))

YOK ARTIK ŞART OLDU.BENDE BU GECE KESİN YAPICAM ŞU SÜTLÜ TÜRK KAHVESİ

Selam kızlar gelelim toplantımızın ana maddesine hepimizinde bildiği gibi burada bulunammaızın esas nedeni kilo vermek tek başımıza kilo veremdiğimiz ve takım ruhuna ihtiyaç duyduğumuz için bu yola başvuranlardanız bizde son zamanlarda takımımızın durumu malum paylaşım yok birlik yok takım ruhu yok çok sıkıcı bir ortam halini aldı maalesef takımımız şu andan itibaren yeni bir döneme girelim istiyorum artık paylaşımlarımız daha sık olsun birbirimize biraz daha çok ilgi gösterelim yorumlarımızı artıralım ben genel olarak şöyle bir liste hazırladım kızlar sizlerdende yorum bekliyorum şimdi bakın ve istediğiniz madde varsa ekleyelim yada değiştirelim ama ve ama lütfen kurallara uyalım eğer yok ben hergün gelemem paylaşım yapamam diyen arkadaşımız varsa saygı gösteririz üyemiz olarak değilde arkadaşımız olarak yanımızda olmaya devam eder karar sizlerin kızlar şimdi listemiz şöyle

MADDE-1 =2 gün üst üste mazeretsiz olarak takıma gelmeyen üye diskalifiye edilir…
MADDE-2=hafta içinde toplamda 2 gün mazeretsiz gelmeyen üyeye uyarı cezası verilir
MADDE-3=2 hafta boyunca hiç kilo veremeyen üye diskalifiye edilir
MADDE-4= 2 hafta üst üste kilo alan üye diskalifiye edilir
MADDE-5=herkes hergün menüsünü yazmak zorundadır ve diğer üyelerin menülerine yorum yazmak zorundadır
Ve gün içerisinde foruma gelindiğinde sadece yediğini içtiğini yazıp çıkmak yok herkes birbirine yorum yazmak zorundadır .

CANIM KAPTANIM,GÜLSÜMCÜM BENİM.ÇOOK GÜZEL MADDELER OLMUŞ.BENİM YAZDIKLARIMIDA DİKKATE ALMIŞSIN SAĞOLASIN ARKADAŞIM

Kızlar ben de kaptanımızın kurallarına katılıyorum. Hafta sonu için zorunluluk olmasın ama gelebilen gelir yine. Akşam gelebilecek olanlarla yine de kabaca bir saat belirleyelim gelebilen o saatte burda olmaya çalışsın. 10 gibi olabilir mesela. geç diyosanız 9 da olur. ama akşam benim sporum var eve gelişim vs 8 oluyo. Onun dışında kaçamak yapanlara ceza verilsin mutlaka, yola gelemeyiz yoksa biz :)
Benim akşam yemeği niyetine yediğim hamur işi hzeyanını okumadınız sanırım. ama telafi edicem dedim bakalım.

OKUDUMM CANIM OKUDUM.:) BENCEDE KAÇAMAKLARA MUTLAKA CEZA VERELİM. O ZAMAN DAHA AZ KAÇAMAK YAPMIŞ OLURUZ.

tamam o zaman herkes kabul ediyorsa pazartesi akşamları saat dokuzda olağanüstü toplantımız oluyor kızlar haftanın değerlendirmesini yaparız :))

OLSUN KIZLAR ÇOK GÜZEL OLURDA.ÖNCE BENİM EVE Bİ İNTERNET ALMAM GEREKİR O ZAMAN

ben gördüm o üyeyi, 2.takıma yazıyodu
ela için bende gülhan ile aynı fikirdeyim
en azından önce dinlemekte fayda var
biz kuralları biliyoruz da noluyo, 15 günde bir aynı şeyleri yaşıyoruz, inşallah bida olmaz ama
başka bi takımda olduğu için kuralları bildiğini varsayarak doğrudan diskalifiye etmek sert bi tedbir
hepimizin kusurunu elaya yüklemeyelim derim ben

ayrıca gülhancım o hamur işlerini hayatından çıkar

gülsüm bişi demedi ama ben sana ceza verilmesi taraftarıyım
çünkü çok kaçamak yapmaya başladın
bu fikrimi de oylamaya sunuyorum kızlar

BEN OYLUYORUM ŞEKERİM. 1 OY BENDEN

Burçakcım evet haklısın ne desen doğru. foruma geleli 2 ay oldu. ben daha hala kaçamakları sınırlayamadım. günde 5 dilim ekmek mi yiyeyim şimdi ben de? normalde o kdr ekmek yemiyorum ama kaçamaklara yansıyo mu diyosunuz?

AYNEN ÖYLE CANIM.KESİNLİKLE YANSIYO.Bİ DENE BAK GÖRÜCEKSİN

günaydın kızlaaaar,

elacım benim yağ hücreleri üredi de üredi demek ki :(

yarım dilim beyaz ekmek, 3 zeytin, 1 kk light peynir, yeşil çay.

Yanımda elma var ara için.

BENCE BİRZ AZ OLMUŞ GÜLHANCIM.ÖZELLİKLE SABAH KAHVALTINI DAHA GÜZEL YAPARSAN GÜN İÇİNDE DAHA AZ AÇIKIRSIN

günaydın gülhancım
canım kahvaltı az olmuş sanki
keşke ekmeği 1 dilim yeseydin en azından
birde iştahını açmıyosa aslında 1-2 çay kaşığı tahin pekmez de yiyebilirsin, böylece sabahtan kan şekerini düzenlemiş olursun, ani inip çıkmalar olmaz daha az acıkırsın
ama senin iştahını açacak gibi olursa yeme, tavsiye etmem
kızlar kahvalıtınızı sağlam yapın, çünkü sabah yenilenler gün içinde erir ama akşam yenilenler daha zor erir o yüzden giderek hafifleyen bi menü daha mantıklı geliyor bana
mesela et yenecekse bu da öğleyin yenilebilir

EN GÜZEL ÖĞÜN KAHVALTI OLMALI BENCEDE.BENDE SANA KATILIYORUM BURÇAKÇIM

Bi söz vardı onla ilgili, sabah kral gibi, öğlen bişey gibi (hatırlayamadım), akşam da fakir gibi yemek lazım diye :)

BURCUCUM ÖĞLENDE MEMUR GİBİYDİ GALİBA :)

ELİFİM SABAH EV POĞÇASI YERİNE YARIM SİMİT YESEN DAHA İYİ OLUR DÜŞÜNCESİNDEYİM.EN İYİSİ EKMEK PEYNİR TABİKİ AMA EN AZINDAN YANİ

2 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
2 dilim peynir yedim

ŞU UNA EKMEKLERDEN AL SEN CANIMCIM,BUZDOLABINA AT 1 HAFTA YERSEİN.BİZİM EV DE Bİ BEN YİYORUM ÇÜNKÜ BURÖAK GİBİ DOLABTA BEKLETİYORUM BENDE.AZALINCA BİTMEDEN HEMEN TAKVİYE YAPARSIN SENDE

begümcüm maşallah hepsine cevap vermişsin :)
akşam sen de olsaydın keşke
gülhan bida kaçamak yaparsa artık bi ceza verelim ona
sonra kendi morali de bozuluyo zaten iyi olur

Evet kızlar çok şükür gelebildim.sabah işlerimi anca toparlaya bildim.bide geçmişi oku oku bitmedi bu ne yaaa.vallahi kıskandım çok.
Alınan kararlar gayet yerinde olmuş.paylaşım artacak gibi görünüyo.hepinize.güzel bir gün diliyorum.
Ve mönümü yazıyorum

sabah:1,5 dilim light ekmek
2 k.k kadar beyaz peynir
1 çay kaşığı bal
2 fincan çay

ara:2 mandalina

öğlen:(yanıma getirdim öğlen eve geçemiyceğim için) 1 dilim ekmek,1 hazır çorba

begümcüm maşallah hepsine cevap vermişsin :)
akşam sen de olsaydın keşke
gülhan bida kaçamak yaparsa artık bi ceza verelim ona
sonra kendi morali de bozuluyo zaten iyi olur

hepsine bişey yazmaya çalıştım canım.oku oku bitmedi valla :)
kendi adıma üzgünüm ama bu paylaşıma inan çok sevindim.böyle olunca insanın gidesi gelmez hakkaten
keşke bende olabilsem ama malesef şimdilik netimiz yok daha

Evet kızlar çok şükür gelebildim.sabah işlerimi anca toparlaya bildim.bide geçmişi oku oku bitmedi bu ne yaaa.vallahi kıskandım çok.
Alınan kararlar gayet yerinde olmuş.paylaşım artacak gibi görünüyo.hepinize.güzel bir gün diliyorum.
Ve mönümü yazıyorum

2 k.k kadar beyaz peynir
1 çay kaşığı bal
2 fincan çay

hepsine bişey yazmaya çalıştım canım.oku oku bitmedi valla :)
kendi adıma üzgünüm ama bu paylaşıma inan çok sevindim.böyle olunca insanın gidesi gelmez hakkaten
keşke bende olabilsem ama malesef şimdilik netimiz yok daha

canım sen de sonradan ypaylaşımda bulunursun artık şimdilik
bide kahvaltın da güzel ama yanında salatalık domates gibi şeyler de yiyin kızlar, bunlar kilo aldırmaz, salatalık hazmı kolaylaştırır, ferah tutar insanı

begümcüm öğle için de bi bardak da ayran içebilirsin bence, çorba ve ekmek doyurucu olmayabilir
zaten kalsiyum da almak gerekiyo yağ yakımını hızlandırmak için

pınar da gelmiş
hoşgeldin pınarcım
kızlar ben yemeğe gidiyorum
sizlere de afilet olsun şimdiden, öğleden sonra görüşürüzz

merhaba arkadaşlar şevidim birden bu kadar çok şayfa ilerlediğini görünce ama şimdi naşıl okunur ki bunlar bilemedim :44: neyşe zevkle okunur tabiki oraşıda ayrı :68: ben dün akşam aldığımız kuralları ihlal etmemek için bir şüre cuma bildirimlerinde bulunmamak için izinli olmak iştiyorum eğer şakıncaşı yokşa çünkü henüz yılbaşından beri oturmadı diyetim ve dikkat edemiyorum kendime bir lişte oluşturmadan üştelik ciddi bir şpor etkinliği oluşturmadan devam etmek iştemiyorum . yine paylaşımda bulunacağım şizlerden ayrılmak iştemem ama şadece cuma bildirimlerinde izinli şayılacağım . çok uzun şüre değil kışa şüre şonra yine kilo vererek yanınızdayım inşallah . şimdi biraz bakayım akşam gittiğimden beri neler olmuş öpüyorum hepinizi görüşmek üzere .

canım sen de sonradan ypaylaşımda bulunursun artık şimdilik
bide kahvaltın da güzel ama yanında salatalık domates gibi şeyler de yiyin kızlar, bunlar kilo aldırmaz, salatalık hazmı kolaylaştırır, ferah tutar insanı

begümcüm öğle için de bi bardak da ayran içebilirsin bence, çorba ve ekmek doyurucu olmayabilir
zaten kalsiyum da almak gerekiyo yağ yakımını hızlandırmak için

sabah için haklısın canım,ama evde kalmadığı için yiyemedim.yoksa daha lezzetli oluyo ve kendini daha çok şey yemiş gibi hissediyosun .katılıyorum sana.

öğlen içinde de ayran alayım hemen,sağol canikom

pınar da gelmiş
hoşgeldin pınarcım

merhaba burçakcım hoşbuldum canım hiç bu kadar şohbet olmuş hoş bulunmazmı yani :1: afiyet olşun canım görüşürüz öğleden şonra öpüyorum :16:

pınar da gelmiş
hoşgeldin pınarcım

sanada afiyet olsun canım,bende yemeğimi yiyip geleyim

merhaba arkadaşlar şevidim birden bu kadar çok şayfa ilerlediğini görünce ama şimdi naşıl okunur ki bunlar bilemedim :44: Neyşe zevkle okunur tabiki oraşıda ayrı :68: Ben dün akşam aldığımız kuralları ihlal etmemek için bir şüre cuma bildirimlerinde bulunmamak için izinli olmak iştiyorum eğer şakıncaşı yokşa çünkü henüz yılbaşından beri oturmadı diyetim ve dikkat edemiyorum kendime bir lişte oluşturmadan üştelik ciddi bir şpor etkinliği oluşturmadan devam etmek iştemiyorum . Yine paylaşımda bulunacağım şizlerden ayrılmak iştemem ama şadece cuma bildirimlerinde izinli şayılacağım . çok uzun şüre değil kışa şüre şonra yine kilo vererek yanınızdayım inşallah . şimdi biraz bakayım akşam gittiğimden beri neler olmuş öpüyorum hepinizi görüşmek üzere .

pınarcım benimde yışbaşından beri anca oturdu düzenim dün 1 bugün 2,bende kilo verememiş olucam büyük ihtimalle cumaya,zaten almıştım da ama yinede eğer izin alıp ayrılırsan daha kötü olur bence.ayrıoca düzene girmek için neyi bekliyosun ki.bulunduğun andan itibaren başlayabilirsin yeniden.yanlışmıyım arkadaşlar ?

aynı etkiyi göstermesine sevindim canım :))))
ben pek sevmediğim için kırmızıyı yeşilini tercih ediyorum :)

afiyet olsun canım ama yanında keşke domates biber salatalık falan da yesen, kuru kuru olmuyo mu böyle?
bide öğleyin yemek yemesen bile saat 3 gibi falan acıkırsan bişiler ye
akşam yemeğini ona göre dengelersin
salata falan yiyebilirsin mesela o saatte 1 dilim ekmekle
ya da çorba ayran tarzı şeyler
canım bu soğukta domates salatalık yemek istemiyor canım dolapta hepsi buz gibi ammmannn haytta yiyemem soğuk gelir zaten üşüyom evet şimdi çorba var ocakta öğleden sonra ondan yerim inşallah
Ve mönümü yazıyorum

2 k.k kadar beyaz peynir
1 çay kaşığı bal
2 fincan çay

teşekkür ederiz begümcüm hoşgeldin canım afiyet olsun gayet güzel bi kahvaltı olmuş canım
merhaba arkadaşlar şevidim birden bu kadar çok şayfa ilerlediğini görünce ama şimdi naşıl okunur ki bunlar bilemedim :44: neyşe zevkle okunur tabiki oraşıda ayrı :68: ben dün akşam aldığımız kuralları ihlal etmemek için bir şüre cuma bildirimlerinde bulunmamak için izinli olmak iştiyorum eğer şakıncaşı yokşa çünkü henüz yılbaşından beri oturmadı diyetim ve dikkat edemiyorum kendime bir lişte oluşturmadan üştelik ciddi bir şpor etkinliği oluşturmadan devam etmek iştemiyorum . yine paylaşımda bulunacağım şizlerden ayrılmak iştemem ama şadece cuma bildirimlerinde izinli şayılacağım . çok uzun şüre değil kışa şüre şonra yine kilo vererek yanınızdayım inşallah . şimdi biraz bakayım akşam gittiğimden beri neler olmuş öpüyorum hepinizi görüşmek üzere .
iyide pınar şimdi zaten bu hafta hiçbirimiz öyle çok bi kilo vermedik ancak gittiyse 100 gram felan ancak gitmiştir kendi adıma söylüyorum yani asıl bundan sonra yeniden başladık hepimiz bence izinli olma bu hafta hiçbirimiz çok bi başarı sağlayacak gibi değiliz ama haftaya derecdeyiz inşaAllah ama yinede sen bilirsin canım illa izine ayrılacam dersen tabiki ne demek :)))
sanada afiyet olsun canım,bende yemeğimi yiyip geleyim

pınarcım benimde yışbaşından beri anca oturdu düzenim dün 1 bugün 2,bende kilo verememiş olucam büyük ihtimalle cumaya,zaten almıştım da ama yinede eğer izin alıp ayrılırsan daha kötü olur bence.ayrıoca düzene girmek için neyi bekliyosun ki.bulunduğun andan itibaren başlayabilirsin yeniden.yanlışmıyım arkadaşlar ?
begüma katılıyorum :87:

Back
X