Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar bu arada çok alakasız ama ben akşam yemeğimi yazmadım ya
hemen yazayım
1.5 kepçe mercimek çorbası ( kepçe baya küçük)
4 yk kadar pilav
2 yk taze fasülye
1ayran
salata
ekmek yok tabi
zaten bugün 5 dilim ekmek yedim

sonrasında 1 fincan sütlü türk kahvesi ve 5 yarım ceviz

yatmadan da 1 yeşil elma yicem :56:

burçakcım taze faşulyeyi 4 yemek kaşığı pilavıda genelde 2 y.k yemeni tavşiye ederim canım pilav vücuttaki şeker şeviyeşini bir anda yükşeltip düşürüyor az yemekte fayda var şen zaten yeterince bilgi şahibişin hepimize iyi bir örnekşin :16:

kızlar herkes 1 bardak su içsin bakim
benden olsun :7::7:

işte bu harika burçakcım bence kurallara bir yenişi daha eklenşin hergün herkez birbirine şu içmeyi hatırlatşın :1: korkuyorum yakında şu içmediğim için böbreklerimden şorun yaşayacağım diye ama napim midem almıyor işte bir çare bulmalıyım bunada :18:

ya kızlar hani diyetisyene gidicektim ya
bugün tekrar aradım randevu saatini ileriye almak için
hem dedim şu muayne ücrerini de sorayım demez mi diyetisyen
hafta 1 geleceksiniz her gelmeye 40 lira yuh dedim
ayda 160 lira hem de öyle lüks bi hastane değil
ben de vazgeçtim sonra burdan bi abi başka bi hastaneyi önerdi aradım
daha makul bi fiyat hem de diyetisyeni çok iyiymiş
genç bi adam çok ilgili konuştu telefonda
salı gününe randevu aldım

kızlar 1 dilim ekmek ve kk peynir domates salatalık ile kahvaltımı yaptım yalnız şu ara biraz tuvalaet sorunum var 1 kaç gündür gitmiyorum önerisi olan varmı kızlar kayısı suyu mu içmedim neler neler ama karnım şişti kaldı böle ne yapcam bilmem

yani canım banada biraz fazla geldi fiyatı işin aslı

canım bende kayınvalidemi götürümştüm özel hastane çok para istedi bizde devlet hastanesine diyabet bölümüne götürdüm onunda şekeri var diyebet doktoru çok güzel bir liste hazırladı kendine şu an çok güzel kilo veriyor ne yapsam acaba onudamı takıma alsam :))))))
slm kızlar görüyorumda herkes burda maşallahh nazar değmesin takımımızaa
evet esracım maşallah diyelim :)
kızlar 1 dilim ekmek ve kk peynir domates salatalık ile kahvaltımı yaptım yalnız şu ara biraz tuvalaet sorunum var 1 kaç gündür gitmiyorum önerisi olan varmı kızlar kayısı suyu mu içmedim neler neler ama karnım şişti kaldı böle ne yapcam bilmem
esra akşamları yatmadan önce elma ye sabah kalkınca zor yetişiyorsum wc ye :)) bende burçaktan duydum dün akşam yedim gerçekten işe yarıyor

neyse kızlar kayınvalideme gidiyorum akşamüstü gelirim hoşçakalın

begümcüm ve gülşümcüm haklışınız ama dün akşamki kuralları ihlal etmeyeyim diye dedim bende izinli olayım diye zaten ekürümü bekliyorum elifin diyet lişteşini bende uygulayacağım hiç olmazşa belli bir düzende yaparım ama şimdi kilo aldıyşam şizinde kendiminde morali bozulur diye izinli olayım dedim . haklışınız o zaman bu hafta böyle geçşinde haftaya güzel başlayalım birde ben bir şpor şalonu arıyorum kendime yakın bir yerde akşamları gitme imkanım olurşa giderim diye şporşuz olmuyor çünkü evde leşlie de maleşef iştediğim gibi yürümedi haftada 3 gün ancak yaptım şonra oda kendiliğinden bitti . o zaman izinli değilim şon şürat devam :46:

ekirüm şenin diyet lişteni bekliyorum şabırşızlıkla ama çokmuş muayene ücreti gerçekten şalı günü yeni diyetişyen için haberlerini bekliyoruz ve diyet liştenide tabiki :9:

esracım form çayı yada zencefilli çay tavşiye edeirm şişliği alır aşlında zencefili her zaman tüketmek gerek şişliği anında alıyor vücuttaki tuvalet şorunu içinde iyi gelir canım .

canım bende kayınvalidemi götürümştüm özel hastane çok para istedi bizde devlet hastanesine diyabet bölümüne götürdüm onunda şekeri var diyebet doktoru çok güzel bir liste hazırladı kendine şu an çok güzel kilo veriyor ne yapsam acaba onudamı takıma alsam :))))))

esra akşamları yatmadan önce elma ye sabah kalkınca zor yetişiyorsum wc ye :)) bende burçaktan duydum dün akşam yedim gerçekten işe yarıyor

gülsümcüm kayınvalideni takıma alırşan herhafta dereceleri alırız ona göre

şu elmayı bende yapayım her gece bakalım bendede işe yarayacakmı hergün form çayı içmekten helak oldum bıkkınlık geldi iyice

ekirüm şenin diyet lişteni bekliyorum şabırşızlıkla ama çokmuş muayene ücreti gerçekten şalı günü yeni diyetişyen için haberlerini bekliyoruz ve diyet liştenide tabiki :9:

bu sefer gideceğim yer daha uygun fiyatı
gülsümcüm devlete gidemem o kadar ne vaktim var ne sabrım:1:
endokrine bile 3 ay da bi gitmek zorunda kalmasam devlet hastanelerinin önünden
geçmem bunu da kamu sağlık çalışanı olarak söylüyorum o derece yani

canım yamadan önce 1 tane elma ye
bide bi bardak su iç yatarken
bana çok füaydası oldu, inşallah sana da faydası olur
geçen hafta sonu biliyosunuz cenaze evindeydim :(
hep kuru beslendim ama akşamları yatmadan bi tane elmamı yedim, okadar kuru beslenmeme rağmen kabızlık yaşamadım hiç ki normalde olsa çatlardım tuvalete çıkamadığım için
bugün bile şu saate kadar 3 kez çıktım desem
metabolizmam coştu walla, nazar değmesin, maşallah bana :):nazar::nazar::nazar:

bu arada öğle yemeğimi de yazayım hemencecik
5 yk dolusu taze fasülye
2 yk pilav
1 diyim çavdar ekmeği
1 ayran

toplamda 3 dilim ekmek yemiş oldum sabahtan beri, 2 dilim daha yerim bugün, spor falan da yapıcam zaten

ha bide evden çıkmadan 2 kuru kayısı ve 5 yarım ceviz yedim :))
tatlı canım çekiyo, bunlarla bastırıyorum bende

Son düzenleme:
gülsümcüm kayınvalideni takıma alırşan herhafta dereceleri alırız ona göre

şu elmayı bende yapayım her gece bakalım bendede işe yarayacakmı hergün form çayı içmekten helak oldum bıkkınlık geldi iyice
canım biyerde okumuştum içinde sinameki olan form çaylarını 14 günden fazla içmemek gerekiyormuş.allah korusun kolon kanserine neden olabiliyormuş

canım biyerde okumuştum içinde sinameki olan form çaylarını 14 günden fazla içmemek gerekiyormuş.allah korusun kolon kanserine neden olabiliyormuş
,

ela söyleyince farkettim ben de
pınarcım onların içinde sinameki olduğu için bağırsakları tembelleştiriyorlar ve onsuz tuvalete çıkamıyosun, bi müddet sonra o bile fayda etmiyo, eskiden ben de içerdim onlardan ama sonra bu söylediklerimi yaşadığım için bıraktım canım
şimdi elma işimi görüyo bide ben bol su içiyorum, senin suyla asıl problemin sanırım, o yüzden ne içersen iç su içmediğin sürece kabızlık sorunundan kurtulamazsın canım

canım yamadan önce 1 tane elma ye
bide bi bardak su iç yatarken
bana çok füaydası oldu, inşallah sana da faydası olur
geçen hafta sonu biliyosunuz cenaze evindeydim :(
hep kuru beslendim ama akşamları yatmadan bi tane elmamı yedim, okadar kuru beslenmeme rağmen kabızlık yaşamadım hiç ki normalde olsa çatlardım tuvalete çıkamadığım için
bugün bile şu saate kadar 3 kez çıktım desem
metabolizmam coştu walla, nazar değmesin, maşallah bana :):nazar::nazar::nazar:

bu arada öğle yemeğimi de yazayım hemencecik
5 yk dolusu taze fasülye
2 yk pilav
1 diyim çavdar ekmeği
1 ayran

toplamda 3 dilim ekmek yemiş oldum sabahtan beri, 2 dilim daha yerim bugün, spor falan da yapıcam zaten

ha bide evden çıkmadan 2 kuru kayısı ve 5 yarım ceviz yedim :))
tatlı canım çekiyo, bunlarla bastırıyorum bende
canım maşallah baya donanımlısın diyet konularında.ben de elmayı denedim olmadı.sabahları aç karnına incir yiyorum eh işte.bugün akşama döğmeli pırasa yapıcam bağırsaklara çok iyi geliyor.

işte bu harika burçakcım bence kurallara bir yenişi daha eklenşin hergün herkez birbirine şu içmeyi hatırlatşın :1: korkuyorum yakında şu içmediğim için böbreklerimden şorun yaşayacağım diye ama napim midem almıyor işte bir çare bulmalıyım bunada :18:

AYNEN SANA KATILIYORUM PINARCIM.HADİ Bİ BARDAK SUDA BENDEN OLSUN BUYRUN:7:

EVET CANIM FAZLAYMIŞ GERÇEKTENDE.BENDE DEVLET HASTANESİNDE GİDİYORUM.GERÇİEPEYDİR BOŞLADIM DÜZENE GİRDİM DİYE AMA.ÖLE ÇOK BEKLEMİYOSUN ÇÜNKÜ RANDEVULU OLUYOSUN AMA TABİ SEÇİM SENİN

slm kızlar görüyorumda herkes burda maşallahh nazar değmesin takımımızaa

AMAN DİYELİM MAŞALLAH :nazar:

CANIM ZAMANINDA BENDE ÇOK ÇEKİYOSUN O KONUDA.Bİ ARA DOKTOR TAVSİYESİYLE BİTKİSEL Bİ İALÇ KULLANDIM.SONRASINDA DA DÜZENLİ YEMEK VE SU İÇMEKLE DÜZENE GİRDİ EPEY Bİ.İSTERSEN İLAÇIN İSMİN, SANA VERİRİM

VALLA AL KIZ KAYINANANIDA .BİRLİKTE YAPALIM :):1: VERELİM KİLOCUKLARI

canım maşallah baya donanımlısın diyet konularında.ben de elmayı denedim olmadı.sabahları aç karnına incir yiyorum eh işte.bugün akşama döğmeli pırasa yapıcam bağırsaklara çok iyi geliyor.

canım bu bildiklerimin çoğunu 60-69 kilo grubundan öğrendim
bi ara burası çok tenhaydı, kimse gelmiyodu, ben de motieve olmak için oraya katıldım ve çok şey öğrundim
yaptığım çoğu şey yanlışmış, misal ben ekmek yemezdim, tatlı ve şeker kaçamaklarım olurdu, şimdi ekmeğimi yiyorum ve tok kalıyorum, ayrıca şekeri ve tatlıyı bıraktığım için göbek ve yanlar gitti, pilatesle toparlıcam artık
orda öğrendiklerimi uygulayarak bayramdan beri nerdeyse 5,5 kilo verdim ve hiç aç kalmadım, zorlanmadım, çünkü ben buna diyet demiyorum, sağlıklı beslenme diyorum, az ve sık yiyerek kilo veriyorum, bişiden de mahrum kalmıyorum, etimi sütümü yumurtamı herşeyi yiyorum tatlı, şeker ve abur cubur dışında bide aşırı yağlı yiyecekler tabi

Back
X