Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nefesini çok iyi kullanman lazım tatlım, önemli olan doğru kası doğru şekilde çalıştırmak, konsantrasyon çok önemli bir de.

Pilates for Dummies diye bir video var, başlangıç için çok ideal. İndirip denemeni tavsiye ederim ingilizce biliyorsan.

biiliyorum canım nefes durumunu ama daha başlangıç aşamasındayım, o yüzden tam yapamıyo olabilirim
tamam canım bakayım o videoya, ingilizce biliyorum

Yalnız duyan da beni pilates gurusu sanır, ama geçen yıl her gün yapıyordum neredeyse. Zaten evde ne kadar video oldu haddi hesabı yok :) Şimdi aklıma bile gelmiyor yapmak maalesef..

Yarın büyük gün spor salonuna gidicemmmm :66:

ya niye bıraktın peki
keşke devam etseymişsin
bu arada fotonu gördüm bugün, gayet ince görünüyosun ama sen bu şekilde rahat değilsen nasıl rahat edeceksen o şekilde ol bence :))
bide yarın inşallah zevk alarak yaparsın sporunu
ayrıca spordan yarım saat önce c vitamini almak yağ yakımını hızlandırıyomuş
bi portakal suyu içebilirsin yani spordan önce :)

neyse kızlar ben az yatcam görev başında uyunmazmış ama az arkadaş durccak yerime herkese iyi uykkular tatlı rüyalar:79::79:

herkese günaydın canım takımım dün net yoktu malesef hiç giremedim akşam şimdi derse gidecem gitmeden bi bakim dedim ne olmuş ne bitmiş bu arada 8. olmuşuz kızlar ama hiç üzülmedim çünki biz bombayı haftaya patlatacaz inşallah bu haftayı es geçiyorum şimdi biraz geçmişe bakayım dersten gelince bakarım yine hoşçakalın kızlar

anammmm bütün geçmişi okudum zaten uykusuzdum daha beter oldu gözlerim :)))
pınarcım esracım kalıp uzun uzun sohbet etmek isterdim vaktim yok zaten vaktim olsada siz yoksunuz güzel dilekleriniz için teşekkür ederim ikinizede

herkesin menüsü çok güzel ama gülhan gözümüzden kaçmıyo kız biraz daha dikkat :56:
akşama inşallah görüşürüz şimdi derse gidiyorum hepinize mutlu huzurlu sağlıklı bir haftasonu diliyorum kızlar

yaş 35 yolun yarısı canım:60::60:

o yaşlara en güzel yaşlar diyolar sedacım,deme öle

kızlar bugün menüm şöyleydi: sabah 1 yumurta 1 kk peynir öğlen mercimek çorbası ve bir kaç adet ceviz aralarda 1 kase yoğurt ve elma. akşam tavuk ızgara ve salata 2 litreye yakında su içtim. yatmadan önce de1 bardak süt içeceğim. bugün ekmek tüketmedim.haydi hayırlısı

güzelmiş menün canım,ama keşke ekmek yeseymişsin azcık.neyse acıkmamışsın ya oda iyi

herkese merhabalar
akşam üstü elektrikler kesilince giremedim nete
ancak girebiliyorum
akşam yemeğinde
1 kepçe nohut yemeği ( etsiz)
1 tahta kaşık pilav
1 dilim çavdar ekmeği ( küçük dilimlerden yedim)
salata ve 1 kutu ayran

az önce de 2 kuru kayısı yedim

afiyet olsun canım.ayran hazır ayranlardan mı içiyosun burçakcım ?

kızlar menümü yazayım unutmadan
bi kase yaylaçorbası 5 köfte 1 dilim ekmek
1 kase yoğurt yedim
canım feci tatlı istiyo eşime söyledim gelirken
kuru kayısı alcak bana
acaba diyette kuru incir yiyebilir miyiz :26:

afiyet olsun canım.gayet güzel bir mönü
bu arada aklında olsun 1 kuru incir 1 porsiyon, 4 kuru kayısıda 1 porsiyon mevye yerine geçiyor.
yani akşam yemekten sonra 4 kuru kayısı,1 incir yersen 2 porsiyon meyve yemiş olursun elifcim

pilatesimi yaptım kızlar :))
hala tam beceremiyorum ama yavaş yavaş esneyip daha iyi yapacama eminim :)))

ohhh ne güzel valla bravo.bu arada bende yeni evliyim.sanada ömür boyu mutluluklar diliyorum canım.allah daim etsin

zaten inceyim deseydin hayatım kilon yokki senin

aynen katılıyorum şekerim

herkese günaydın canım takımım dün net yoktu malesef hiç giremedim akşam şimdi derse gidecem gitmeden bi bakim dedim ne olmuş ne bitmiş bu arada 8. olmuşuz kızlar ama hiç üzülmedim çünki biz bombayı haftaya patlatacaz inşallah bu haftayı es geçiyorum şimdi biraz geçmişe bakayım dersten gelince bakarım yine hoşçakalın kızlar

iyi dersler sana şekerim.sanada güzel bi hafta sonu diliyorum.hepimize öle geçer inş

Hepinize günaydın kızlarrrrrr.
Inş bugün çok durgun olmaz buralar
bu arada kızlar bugün iş yerinde hesap kapatımları için müdürüm gelicek onla çalışıcaz.
Bu sebebten giremeyebilirim.haberiniz olsun.arada kaçabilirsem yoklarım buraları.öptüm hepinizi

kızlar selam
bugün dışarda olcam çok sevdiğim arkadaşım
deryacıka buluşucam
onun için bugün bana müsade:)
akşam gelirim hoşçakalın:54:

Günaydın kızlar,

Herkesin hafta sonu güzel geçer inşallah. Benim rahatsızlığım arttı iyice. Dün sadece boğaz ağrısı ve ateş vardı şimdi öksürük de eklendi. Bu hafta da böyle geçer artık. Şimdi bu halde spora gitmek de istemiyorum.

Akşam ıhlamur içtim, meyvemi de yedim inşallah faydası olur vitamin açısından.

canım benim çok teşekkürler
elimden geleni yapıyorum, az da yemiyorum aslında
bazen kendimi zorladığım bile oluyo yemek için
siz de takip edebilirsiniz benim yediklerimi, az önce düşündüm de 22 kasımdan beri tam 5.5 kilo vermişim
ne çok hızlı ne çok yavaş, gayet güzel gidiyo kilocuklar

yarın 36 beden pantalonlarımı denicem bakalım kaç tanesi olacak üstüme :)

Oh ne güzel, 36 bedene girmek üzeresin. Ben bi 40 beden olsam heralde mucize olur ama sanırım ramazana kadar anca olur. tabii böyle giderse olmaz da şu kilo verme işi gram gram bile olsa düzene girerse olur.

Günaydın arkadaşlar, iyi haftasonları hepimize...

Gülhancım selam canım, nasıl oldun? Gitme tabi spora, bol bol yatıp dinlen. C vitamini yeşil biberde çok fazla bulunuyo, bol bol tüket.. Portakalın 5 katı mıymış neymiş yani.

biiliyorum canım nefes durumunu ama daha başlangıç aşamasındayım, o yüzden tam yapamıyo olabilirim
tamam canım bakayım o videoya, ingilizce biliyorum

ya niye bıraktın peki
keşke devam etseymişsin
bu arada fotonu gördüm bugün, gayet ince görünüyosun ama sen bu şekilde rahat değilsen nasıl rahat edeceksen o şekilde ol bence :))
bide yarın inşallah zevk alarak yaparsın sporunu
ayrıca spordan yarım saat önce c vitamini almak yağ yakımını hızlandırıyomuş
bi portakal suyu içebilirsin yani spordan önce :)

Ayy ne bileyim, işe başlayınca saldım tamamen. Halbuki yarım saat filan sürüyor yani.

Portakala bayılırım ama suyundan nefret ediyorum (ne çelişki değil mi (: ). Meyve olarak tüketeyim en iyisi :64:

kızlar selam
bugün dışarda olcam çok sevdiğim arkadaşım
deryacıka buluşucam
onun için bugün bana müsade:)
akşam gelirim hoşçakalın:54:

iyi eğlenceler sana canım

Günaydın kızlar,

Herkesin hafta sonu güzel geçer inşallah. Benim rahatsızlığım arttı iyice. Dün sadece boğaz ağrısı ve ateş vardı şimdi öksürük de eklendi. Bu hafta da böyle geçer artık. Şimdi bu halde spora gitmek de istemiyorum.

Akşam ıhlamur içtim, meyvemi de yedim inşallah faydası olur vitamin açısından.

geçmiş olsun canım,bol bol c vitavini al,güzelce yat dinlen

Gülhancım selam canım, nasıl oldun? Gitme tabi spora, bol bol yatıp dinlen. C vitamini yeşil biberde çok fazla bulunuyo, bol bol tüket.. Portakalın 5 katı mıymış neymiş yani.

sanada güzel hafta sonları diliyorum canımcım

Sağolasın burcu, kahvaltıda yedim yeşil biber umarım faydası olur.

kahvaltı menüm; domates, salatalık, yeşil biber,
2 dilim esmer ekmek
2 kk peynir
2 zeytin
1 yumurta
1 çk bal, 1 çk reçel

sevgili takımım ancak girebildim nete
akşama misafir gelicek
bi yandan evi toplayıp bi yandan hzaırlık yapıyorum da :)
pantalonları deneme işi de kalıcak galiba bugün, neyse yarına artık
bugün zamanım kalırsa denerim yine ama kısmet :)

kızlar akşam yatmadan 1 yeşil elma ve 2 tane cevizli incir yedim

sabah kahvaltımı yazayım hemen
2 dilim çavdar ( 1i küçük )
2 çeri domates
2 yeşil biberli 1 yumurtadan omlet
1 kk light peynir
5 patates kızartması ( eşiminkilerden çaldım :))))
salatalık
2şer çay kaşığı tahin-pekmez ve bal
3 yeşil zeytin

ara olarak 1 bardak portakal-greyfurt suyu

az önce de öğle yemeği olarak ton balıklı salata yedim, içinde 1 ykdan az fazla ton balığı vardı

canım takımım herkese merhaba. dünkü menümü beğenmişsiniz teşekkürler. sabah çocuklar krep istediler ben de yaptım. kendim de yarım krep ve 1 kk peynir yedim. zaten bizim haftasonu kahvaltılarımız çocuklardan dolayı hareketli geçiyor:emir_bebek::emir_bebek: ben öyle ayak üstü atıştırıyorum. çocuklara hizmet etmekten yemeye fırsat olmuyor:1:ee ne yapalım bunlar tatlı sıkıntılar. öğlen yani şimdi 1 tabak meyveli yoğurt yiyeceğim. akşama ne pişireceğime hala karar veremedim.:18:

sevgili takımım ancak girebildim nete
akşama misafir gelicek
bi yandan evi toplayıp bi yandan hzaırlık yapıyorum da :)
pantalonları deneme işi de kalıcak galiba bugün, neyse yarına artık
bugün zamanım kalırsa denerim yine ama kısmet :)

kızlar akşam yatmadan 1 yeşil elma ve 2 tane cevizli incir yedim

sabah kahvaltımı yazayım hemen
2 dilim çavdar ( 1i küçük )
2 çeri domates
2 yeşil biberli 1 yumurtadan omlet
1 kk light peynir
5 patates kızartması ( eşiminkilerden çaldım :))))
salatalık
2şer çay kaşığı tahin-pekmez ve bal
3 yeşil zeytin

ara olarak 1 bardak portakal-greyfurt suyu

az önce de öğle yemeği olarak ton balıklı salata yedim, içinde 1 ykdan az fazla ton balığı vardı

süper canım. harikasın:65:

Back
X