- Konu Sahibi Cherry Mom
- #39.801
fırında sebze kebabı, yanında 1 taze soğan ve 2 kaşık light yoğurt yedim öğle yemeğimde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fırında sebze kebabı, yanında 1 taze soğan ve 2 kaşık light yoğurt yedim öğle yemeğimde![]()
ben de içtim fincanımı ters çevirdim fal bakanı arıyorum varsa foto koyup fal baktıracam![]()
walla öyle zor cnm yaa imanım gevriliyo bazeeen![]()
satış hedeflerini bilmemmi, millet patır patır dökülüyooben hayatta yapamam satış felaan, bireysel satış departmanı operasyondayım ben, oohhh kebbaaap
![]()
evet uğraşmayı sevenler için çook güzel.ben bayıldım
ohhh afiyet olsun kuzu sefanız olsun.çokta abartılı olmamış canım ekmek yemediysen
güzel olumuş tatlım
yüzün gözün açılmış sanki,ama makyaj istycek çok çok tek kötü tarafı.ki sende bankacısın zaten bakımlısın problem olmaz kullanması senin açından die düşünüyorum
kuzu ama normalde zaten her ay bi önceki aya göre 3 gün önce gelmesi ki normal olan
nasıl yicen kız onu
işe yarıyo yani desene şeker.hadi bakalım son seansatn sonra ne kadar olucak değişim bende merakla bekliyorum
ohh ohh maşallah epey bi gezicen anlaşılan.allah kolaylık versin tatlım sana
ehh fena lmamış mönün,azcık kaçamaklı ama regli önesi hiçbirimiz dayanamıyoruz ki
burdayız kız burda merak etme
valla bilmirem.ilk evlendiğimde benimde geçikmişti azcık da ödüm karışmıştı biyerler ama getirecek bişiy bulamamıştım.bir zamanlar aspirin getirir die duymuştum ama doktorlar yok öle bişey diyolar.denemsi bedava
ahhhh gurbette bizim kuzu kıyamam ben ona
sorma tüm bankacılar aynı şeylerden muzdarip galiba
bende ilk mezun olduğumda bankamı muhasebecilikmi die çok düşünmüştüm ama bankacı arkadaşlarımın ısrarı üzerine bankacı olmadım :))
begümmmm kuzu ben yiyemicem bu pirinci yaa
afedersin yal gibi bea
gideyim tavuk döner alayım kendime
sadece tavuk olarak yoğurdum da var yanımda
3 kaşıktan sonrasını yutamadım bu pirincin
pilavdan tiskincem yemin ederim
sağol canım geçti gitti
aldırdık nihayet dikişleri çok cici oldu herifimin burnu
bi fena yakuşuklu geldi gözüme
kick box derslerine başlıcaktım ayrobik cimnastik falan sıkıcı geliyo bana
gittik eşimle hastane çıkışı
haziranın ilk haftası başlıcakmış kayıtlar
sille tokat birbirini döven bi sürü insan gördüm
şiddete meyilli bi insan olarak tam benlik valla![]()
kısçeleeer yeni saçlarımı ekliyorum sizler için, olumlu olumsuz her yoruma açığım :18::18:
Eki Görüntüle 198959 Eki Görüntüle 198958
sizin için bidene de şişko suratcık ekliyimmgözümün feri bilem kaçmış
Eki Görüntüle 198960
![]()
sendemı canım bende gezıde kılo aldım ama olsunnnn hıc uzulmuyorum verırım yalnız bu sefer bıraz fazla almısım amannnnn verırız seker enerjı depoladım bol bol bu moralle kılo dayanmaz bıze
ben hersabah tartılıyorum doktorum oyle dedı kılo takıbı kolay oluyor
sagol tatlım 19 mayısıda fırsat bıldım tatıle cıktım bu arada dıyetısyenımede ugradım cok mennun kaldı benden bende ondan moralımı duzelttı gercı aldım bıraz dengem bozuldu ama bugun basladım tekrardan
ıyısallah sımsıkı tutunur hayata bebısın adınıda hayat koyarsınıcımden geldı
supersın canım masallah alkıslıyorum senı
benımde boyum 1.57 dr um 54 kılo olmalısın dedı kac beden gıyıyordun rejıme baslamadan sımdı kac bedensım canım ben 54 olmak ıstıyorum uzak hedefım ıyısallah
bu arada yag kas olcumu yaptırdınmı kac kılo yag varmıs vucudunda
gecmıs olsun canım ferıhan ya ben hala 2 lı rakamlara ınemedım tam ınecektım reglı oldum gezıye gıttım aldım neyse artık bu yazı bu haftada kalsın avatarımın altında sen ne yaptın verdın mı hazıran sonunda dıyetısyenıme gıtmeden 95 ı gormek ıstıyorum tartıda
ben senı aday olarak gosterıyorum canım
canım ya bı arkadasımında boyle cok dusuk oldu kanını arastırdılar pıhtılasmamı ne varmıs bebek beslenemıyormus neyse onu tedavı ettıler bebek yıne dustu sonra nedenı anlasıldı hem annede hem babada boyle bır sorun varmıs babanın tedavısınden sonra sımdı saglıklı coook guzel bır kızları var ıyısallah senınde saglıklıca tutunur bebısın dınlen bol bol moralını yuksek tut
gelelim ben bugün neler yidimm..
sabah
domates peynir ekmek çay klasik kaffaltı
öğle
yarım porsiyon kaşarlı pide
3 e kadar büroya dönemedim, döndüğümde pide vardı onu yidim mecburen..
akşam
bir kase nesfit-müsli karışımı
şimmdi yeşilçay
güzel bi menü olmuş canım
ben de şu neydi ya
pirinçli bi kür var ya
pirinç lapası
onu yapıcam regl döneminde ödem atmak için
bizim ferihan yapmıştı sanırım
yarın ondan detayları alcam
ben yarın için hazırladım bakalım nasıl yicem
o tatsız tuzsuz yemeği![]()
ben de fırsatlardan almıştım
10 seans kavitasyon + 10 seans pasif jimnastik = 39 tl ye normali 1100 tl miş..
ilk defa kendime böle bişi yapıyorum.
nişanlım bilem destekliyor yane. geçen hafta götürdü getirdi, bugün de ofiste arkadaşlar vardı, sen git istersen geç kalıcan didigelince de sölemesi çok abıp kontrol etti
valla ben göz altıma bi kalem çekiyom, dia da satılan çok ucuz bi kalem var, keşfettiğimden beri başkasını kullanamıyom, şöle simsiyahh, sürme gibin duruyo.. kesinlikle tavsiye ederim..
tabi canım iş ortamında ciddilik iyidir.. ben de istiyom amma ikna edemedim daha nişannıyı.. doğal seviyo bebeeemm... gerçi ben de bi ara bi sarı bi kırmızı iyi cozutmuştum. adam naapsın haklı yane..
pardon yaaa
ne bilem öle etkilenmişim ki yıllaaaar yıllllaar evvelki lapadan
yi canım yi löp löp gitsin ödemlerinn
(ıpppsss hiç de beceremem böyle kıvırmaları)
ohh kurtulmuşsunuz dikişlerden güzel olmuş sen şimdi yeni burnuyla bir daha aşık olursun eşine :)) kick box mubenimde öyle hareketli bir spora gitmem lazım ama ben çuval gibi yığılıırm oraya birde dayak yerim üstelik kilo vericem diye kafa göz dağıtırım ne gerek sen yapabilirsen git canım döv döv gel stres atmış olursun hemde
Allahım maşallah nekadar yakışmış nazar değmesinzaten güzelsin birde bu renk ayrı bir hava katmış hiçte çiğ falan değil çok güzel olmuş iyiki yapmışsın hemen güle güle kullan canım .
canım benim iyi olmuş gezmiş gelmişsin yarasın arkadaşıma bende henüz inemedim canım ikili rakamlara 2 hafta önce bir indim gibi sonra nişanlım gelince yine aldım kilo ama haziran sonuna kadar ikimizde ineriz diye düşünüyorum bu bizim hedefimiz olsun ne dersin haziran sonuna kadar 95 olalım ikimizde hatta dahada verebiliyorsak verelim . ben geçen hafta ölçümelerimi yaptırdm 1 ayda yağdan 5 kilo vermişim bu güzel en azından bu şekilde dikkat ederek beslenince veriliyor biz abartmadığımız takdirde yapılmayacak şey yok canım .![]()
afiyet olsun canım çok güzel mönün , bende akşamları nesfit ve müsli karışımı yemek istiyorum ama yapamıyorum illaki ya yemek yapılmış oluyor yada doymayıp başka şeylerde atıştırıyorum yanında çok zor
elifim pirinç lapası 3 gün yapılıyor harika bişey yaptım ve 2 kilo gitti tabi yağ değil su atılıyor 1 çaybardağı pirinç 1 su bardağı su ile haşlanıyor üzerine yoğurt istediğin kadar baharat tuz hariç sabah öğle akşam ye . 3 gün yapmak zorluyor insanı 1 gün bile yapsan farkediyorsun rahatlığı canım tavsiye ederim .
25.05.2011 Çarşamba menüüüüümmmmm
Sabah
1 tane kepekli sandviç arasında 1 tane yumurta, salatalık domates
Ara
3 tane burçak püskevitttt
Öğlen
3 tane küçük zyaglı biber dolması
4 tane acı biber turşusu
1 porsiyon light yogurt
Ara
6 tane çilek
Akşam
2 tane orta boy etli dolma ( dolmalar biter, müsli devri başlar)
5-6 tane cherry domates
1 tane salatalık
4 tane acı biber turşusu
Yatmadan
1 çay bardağı tarçınlı light süt
yaa kızlar reglim 6 gün geciktii, memişleriiim şişşştiiii iice patlamaya hazır bomba gibiyim![]()
regl olma sürecimi hızlandırmak için yapabilceeeğim bişi war mı yahuuuu![]()
fırında sebze kebabı, yanında 1 taze soğan ve 2 kaşık light yoğurt yedim öğle yemeğimde![]()
afiyet olsun cnm, bende menümden artı olarak 2 tane N**** (Siyahi) yedim![]()
merhaba takımcığım nasılsınız inşallah iyisinizdir. bugün çok yoğunum iş yerinde ancak biraz müsait oldum ve yediklerimi yazmak için geldim epey sayfa atlamış yine nasıl okuyacağım geçmişi bakalım .
Bu sabah 1 domates , 1 biber , 1 salatalık ( canım başka bişey istemedi )
ara olarak 11 de 5 sunta yedim .
öğle yemeği yemeye ancak fırsatım oldu yanımda 3 kaşık yoğurt 7 kaşık nesfit getirmiştim onları yedim .
ara olarak yanımda 12 adet erik var acıkırsam onlardan yiyeceğim .
akşamada büyük ihtimalle evde sebze ağırlıklı bişeyler olacak ...
Ohhh iyi bari operasyon güzeldir:)Satış baskısı yok en azından..
Çok iyi yapmışssın canım ya satış yetkilileri iyi para alıyor ama burnundan da fitil fitil geliyor zor iş..
Canım bencede tavuk ye sen bende yiyemem valla varsın yavaş yavaş gitsin lapası kalsın
Öğlen 1 yumurtadan peynirli omlet yaptım yağsız tavada salatalık domates 1 dilim ekmekle yedim
1 saat sonrada 3 kaşık yoğurt yicem omletle güzel olmaz diye yemedim![]()
afiyet olsun canım çok güzel mönün , bende akşamları nesfit ve müsli karışımı yemek istiyorum ama yapamıyorum illaki ya yemek yapılmış oluyor yada doymayıp başka şeylerde atıştırıyorum yanında çok zor
elifim pirinç lapası 3 gün yapılıyor harika bişey yaptım ve 2 kilo gitti tabi yağ değil su atılıyor 1 çaybardağı pirinç 1 su bardağı su ile haşlanıyor üzerine yoğurt istediğin kadar baharat tuz hariç sabah öğle akşam ye . 3 gün yapmak zorluyor insanı 1 gün bile yapsan farkediyorsun rahatlığı canım tavsiye ederim .
afiyet olsun canım anne yemeklerin bitti herhalde artık :))
regl için 1 limonun suyuunu sık iç canım yada 1 aspirin için ertesi günü olursun![]()
bebekim teşekkür ederim ama resimde bence olduğundan da güzel cıkmış, yada alışkın değilim diye böyle geliyo bana
kuzum bu pirinç lapasına baharat olarak köri atıp yesek olur mu ki![]()
bide ara ögün yok mu hiç :26:
1 günlük yapabilirim regl dönemimde![]()
geldim kızlar
işlerimi biraz toparladım muhtemelen pazartesi yerime
gecicem
lapa hezimetimden sonra gittim tavuk döner aldım
yedim bi güzel ekmek almadım altınbaşakla yedim yoğurtla beraber
pınar sen lapa iyi düyosun ama kuzum içim bulandı benim
bi de pirinçler sert kalmış ızdırap oldu yemesi![]()
hepinize afiyet olsun şekerler.herkes dengeli yemiş maşallah.
negroları farketmedim sanma leqıum :))
ara olsun onlarda sana napalım
bende sanah güzel bir kahvaltı yapıp çıkmıtım evden
peyniri çeşitli,yumurtalı salatalıklı kırmızı biberli güzel oldu yni 1 dilim ekmekle tabii
öğlende yanıma 3 ç.k. zeytinyağlı süt bakla +1 kare dilim fırın makarna aldım ekmek yemedim makarna yediğim için güzel doydun sonrada yürüyüşe çıktım 45 dk falan yürüdüm hafif tempo
balkonumdaki çiçeğe toprak aldım hatta.bide kendimle kocama parfüm aldım geldimmm
elif pek yiyememiş öle bi anlattı ki hatta pilavdan soğuycam nerdeyse dedi.ben bunları duyduktan sonra daha yapıpta yiyemem herhalde pınarcım :))
bitti canım walla bu akşama 2 tane dolma war, daha da yok![]()
deniz de asprin dedi, içtim yarım saat önce, kısmetse bekliyorım, eve gidince de limonu içerim![]()
geldim kızlar
işlerimi biraz toparladım muhtemelen pazartesi yerime
gecicem
lapa hezimetimden sonra gittim tavuk döner aldım
yedim bi güzel ekmek almadım altınbaşakla yedim yoğurtla beraber
pınar sen lapa iyi düyosun ama kuzum içim bulandı benim
bi de pirinçler sert kalmış ızdırap oldu yemesi![]()
hepinize afiyet olsun şekerler.herkes dengeli yemiş maşallah.
negroları farketmedim sanma leqıum :))
ara olsun onlarda sana napalım
bende sanah güzel bir kahvaltı yapıp çıkmıtım evden
peyniri çeşitli,yumurtalı salatalıklı kırmızı biberli güzel oldu yni 1 dilim ekmekle tabii
öğlende yanıma 3 ç.k. zeytinyağlı süt bakla +1 kare dilim fırın makarna aldım ekmek yemedim makarna yediğim için güzel doydun sonrada yürüyüşe çıktım 45 dk falan yürüdüm hafif tempo
balkonumdaki çiçeğe toprak aldım hatta.bide kendimle kocama parfüm aldım geldimmm
elif pek yiyememiş öle bi anlattı ki hatta pilavdan soğuycam nerdeyse dedi.ben bunları duyduktan sonra daha yapıpta yiyemem herhalde pınarcım :))
canım zaten pirinç tok tutuyor yağsız tuzsuz olduğu içinse şeker dengeni bozmuyor yani içine istediğin kadar baharat ekleyebilirsin köride ekleyebilirsin yeterki yağ ve tuz olmasın tadını sen çeşitlendir istediğin gibi aralarda çok acıkırsan hafif sebze yaada meyve atıştırırsın ama ben hiç acıkmamıştım 3. gün artık pirinçten nefret eder halde zorla yiyordum ama 1 gün zevkle yenilebilir diye düşünüyorum![]()
afiyet olsun sanada begümcüm çok güzel olmuş kahvaltında öğle yemeğinde , elif yiyememiş evet zaten bayıla bayıla yiyemiyorsun o lapayı ama baharatlarla falan ehh işte yenmiyecek gibi değil yani tabi hangimiz istemeyiz onun yerine şöyle tereyağlı mis gibi dumanı üstünde bir pirinç pilavı olmasını ama naapalım mecbur kalınca kilo vermek için lapada yeniyormuş işte
stresi çok kötüdür cerencim o durumun birde şişlik dahada stresli yapar insanı inşallah bir an önce gelirde sende rahatlarsın canım .
canım benim ben yiyebilmiştim ama herkez benim gibi yiyemeyebilir tabi o dönem ciddi şekilde diyetteydim ve 2 ,5 ayda 16 kilo vermiştim ödemleride pirinç lapası maydanoz gibi ödem atıcı kürlerle atmıştım işe yaramıştı yani eee sende pirinçleri iyi haşlamamışsın yani kıtır kıtır yenirmi hiç lapa dediğin yumuşak olur![]()
afiyet olsun sanada begümcüm çok güzel olmuş kahvaltında öğle yemeğinde , elif yiyememiş evet zaten bayıla bayıla yiyemiyorsun o lapayı ama baharatlarla falan ehh işte yenmiyecek gibi değil yani tabi hangimiz istemeyiz onun yerine şöyle tereyağlı mis gibi dumanı üstünde bir pirinç pilavı olmasını ama naapalım mecbur kalınca kilo vermek için lapada yeniyormuş işte
stresi çok kötüdür cerencim o durumun birde şişlik dahada stresli yapar insanı inşallah bir an önce gelirde sende rahatlarsın canım .
canım benim ben yiyebilmiştim ama herkez benim gibi yiyemeyebilir tabi o dönem ciddi şekilde diyetteydim ve 2 ,5 ayda 16 kilo vermiştim ödemleride pirinç lapası maydanoz gibi ödem atıcı kürlerle atmıştım işe yaramıştı yani eee sende pirinçleri iyi haşlamamışsın yani kıtır kıtır yenirmi hiç lapa dediğin yumuşak olur![]()
ama amaaa ben dayanamadııım, dünyanın en güzel şeyi gibi geldi o lezzet bana, hem tatlı hem kakaoluuu mmmmmmmmmmmmmmm misss![]()
ama haklısın azarı hakettim:26:
kahvaltıda biraz garip olceek ama naapalım yiceez![]()
1 çaybardağı mı olcak ölcümüz, az diilmi kızz
eet cok stressliyim, cok agresifiiim cok şişiiim
bana bi iğne batırsanız vücudumdan kan fışkırır sanırım![]()
iğrencim![]()
benim pirinç bi tuhaf çok su çekiyo fazlasıyla su koydum ama olmadı
neyse daha da denemem sanırım belki pirinç salatası gibi bol ekişili falan yenebilir
ama az tuz atsak olmaz mı çok azıcık ya
1 çaybardağı pirinç tek öğünde yeniyor toplamda bütün gün 3 çaybardağı pirinç yemiş oluyorsun 1 çay bardağı pirinci 1 su bardağı su ile haşlıyorsun su az gelirse eklersin yine biraz daha yağsız ve tuzsuz kahvaltıda kötü oluyor ama 3 günde 2 kilo vericem ümidiyle zevkle yemiştim ilk gün sonraki günler mecburen yedim :18:
tuz vücutta su tutar canım zaten bu diyetin amacı vücuttaki tuz yüzünden tutulan suyun atılması tuzsuz yenecek yani![]()