Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gelen bir mailden alıntıladım. biliyoruz bunları ama tekrar tekrar okuyalımm

- 2,5 saatten fazla aç kalmamayı çalışın
- Gece öğününüzü geç tüketmemeye gayret edin .
- Beslenme programınızda var olan yiyeceklerin ölçülerine sadık kalmaya çalışın
- Öğünlerinize mutlaka mevsim yeşilliklerinden yapılmış salatalarla başlayın. Salatalarınıza sos olarak 1 tatlı kaşığı yağ + limon VEYA arzuya göre nar ekşisi,elma sirkesi kullanabilirsiniz
- Yemeğinizi yerken ayakta geçiştirerek değil masada oturarak ve mümkünse aynı saatlerde yemeye gayret edin .
- Yemeğinizi mutlaka yavaş ve iyi çiğneyerek tüketin. Unutmayın doyma sinyali midenizden beyninize 20 dk ulaşır.
- Kilo vermenizi engelleyecek en büyük sabotajcınızın öğün atlamak ve hızlı yemek olduğunu unutmayın
-Omega 3,ten zengin besinlerle beslenme ( soğuk deniz balıkları,,yeşil yapraklı sebzeler ,semizotu ,ceviz vb ) beyninizi , kalbinizi korur ve kilo vermenize ve stres yönetimine yardımcı olur.
.Unutmayın
–Hiç kimse mükemmel değildir.
-Herkes hata yapabilir.
-Programınızda hata yapıyor olsanız dahi geri dönmeden önünüze bakıp hedefinize odaklanın
-Öz güveninizi hiçbir zaman yitirmeyin .
*BESLENMENİZDE
YETERLİ ,DENGELİ, ÇEŞİTLİ RENKLİ VE ÖLÇÜLÜ BESLENMEYE İLKE HALİNE getirmeye çalışın

Kızlar müsli ben hiç yemedim hep k flakes nesfit falan alıyordum..Önereceğiniz markalar var mı?Şöyle en lezzetli olanlardan:27:

Kızlar müsli ben hiç yemedim hep k flakes nesfit falan alıyordum..Önereceğiniz markalar var mı?Şöyle en lezzetli olanlardan:27:

canım ben etinin kuru meywelisini kullandım, 2kaşık müsli 2kaşık nesfit olarak.. sonra nestlenin fındıklısını aldım..

etinin ki daha ot gibi yulafları daha bol, nesfitin ki de beeyle içi mısır gevreği dolu :53: hani müsli gibi deilde mısır gevreği gibi.. daha lezzetli tabi ama pek begenmedim o yüzden..

etininkini alıcam ben gene :34: içine meyveli nesfit atıyorum 5-10 tane de kuru üzüm miss oluyoo :56:

tebrıkler canım darısı basımıza:65:

gecmıs olsun canım coook uzuldum ama daha once yazmıstım okudunmu bılmıyorum arkadasımında basına geldı hatta 2 ark tedavı edıldı sımdı bebıslerı var kan pıhtılasmasımı ne varmıs o yuzden dusuyormus zaten 3. dusukten sonra arastırmaları lazımdı gec kalmadan fakulte hastanesıne gıt arastırsınlar

bence 100 gr bıle vermek ıyıdır vermıssınya ona bak hem reglı olmussun ben artıya cıkarım reglıyken tebrık ederım haftaya cooook verecegız ferıhan 99 u gorecrgız ınanıyorum dahada eksıye dusecegız:70:

ooo bu hafta genelde almısız kıloları kılo veren arkadasları tebrık ederım ellerıne saglık canım

harıkaaaaa:46:bende ozsutten pasta yıyım barı yag yaksın:1:erıtmıssın demekkı canım arada boyle vucudu sasırtınca daha hızlı verıyor ben dun yıne sehır dısındaydım o yuzden gecen hafta tartıda gordugum 100 kıloya ınemedım ama cızelgemle aynıyım neysekı

haftaya 99 u görücez dimi yasafat bende çok istiyorum görmeyi ama ben bugün regl kriziyle epey yedim :78:

foruma yazı yazmayıda unutmuşum. doğru dürüst yazamıyorum:52::52: bu arada herkese merhaba:71:ben herkese hayırlı cumalar.

hoşgeldin senanazcım nasılsın bizler iyiyiz çok şükür buralardayız hala kilo verme çabalarındayız aramızdan 2 mezun verdik burçak ( esw ) ve gülsüm ( takyon ) mezun oldu darısı bizim başımıza diyerek bizde mezun olmayı bekliyoruz sen iyisindir inşallah ...

ben regl krizinde çok ağır kaçamak lar yaptım :78: çok bahsettiniz deneme amaçlı halk ekmeğin önünden geçerken altınçörek aldım bir tane yedim :17: sonra az önce canım tatlı istedi 1 küçük dido çikolata :78: sonrada 1 browni yedim:17: offf gitti verdiğim 100 gr ya niye böyle oldum bugün bu regl bana iğrenç bir oyun oynadı yaa akşam yemeğine kadar yemeyeceim artk bişey zaten patlamaya hazır gerilmiş balon gibiyim :14:

bende müsliye bayılıyorum vallahi sabah akşam yerim seve seve. ama o da kg yapar diye korkuyorum

ay seviosan müsliyi ne mutlu sana ya ye gitsn,kaktır akşam yimee niyetine
ben sevmiorm hç yavannnnn,nesfitle karıştrp öle yiyorum walla bunu da burda öğrendm zaten.
yoksa örenciykene almıştm müsli de sade yiyememiştim böyyykk

ben gdp öğle yimeemi yiyim snra evimi derlim topliim,snra da oğlumu dışarı çıkariim hava alsn yavru.
see u :)

haha ne çıkabildim ne evi toplayabildim,paşayı sallıyorum ayağımda..
öğlen yimeemi yidim ama:27:

nestlenin müslisini alıorum ben fındk parçalı olan,nesfitin meyvelisyle karıştrp yiyorum

hoşgeldin senanazcım nasılsın bizler iyiyiz çok şükür buralardayız hala kilo verme çabalarındayız aramızdan 2 mezun verdik burçak ( esw ) ve gülsüm ( takyon ) mezun oldu darısı bizim başımıza diyerek bizde mezun olmayı bekliyoruz sen iyisindir inşallah ...

canım ben iyiyim. çok şükür kötü günler geride kaldı. Allah kimseyi darda bırakmasın. sizleri çok özledim. dayanamayıp foruma girip sizlere merhaba demek istedim.:71:

canım ben iyiyim. çok şükür kötü günler geride kaldı. Allah kimseyi darda bırakmasın. sizleri çok özledim. dayanamayıp foruma girip sizlere merhaba demek istedim.:71:

amin canım hep gel yine gel hatta işlerini hallettiysen takıma gel yer vardır herhalde kaptan gelsinde sorarız ona sen iste yeter canım .

ben regl krizinde çok ağır kaçamak lar yaptım :78: çok bahsettiniz deneme amaçlı halk ekmeğin önünden geçerken altınçörek aldım bir tane yedim :17: sonra az önce canım tatlı istedi 1 küçük dido çikolata :78: sonrada 1 browni yedim:17: offf gitti verdiğim 100 gr ya niye böyle oldum bugün bu regl bana iğrenç bir oyun oynadı yaa akşam yemeğine kadar yemeyeceim artk bişey zaten patlamaya hazır gerilmiş balon gibiyim :14:

:53::53::53::53::53:
kız bari çöreği başka gün yiyeydin :1:

canım ben etinin kuru meywelisini kullandım, 2kaşık müsli 2kaşık nesfit olarak.. sonra nestlenin fındıklısını aldım..

etinin ki daha ot gibi yulafları daha bol, nesfitin ki de beeyle içi mısır gevreği dolu :53: hani müsli gibi deilde mısır gevreği gibi.. daha lezzetli tabi ama pek begenmedim o yüzden..

etininkini alıcam ben gene :34: içine meyveli nesfit atıyorum 5-10 tane de kuru üzüm miss oluyoo :56:

ay seviosan müsliyi ne mutlu sana ya ye gitsn,kaktır akşam yimee niyetine
ben sevmiorm hç yavannnnn,nesfitle karıştrp öle yiyorum walla bunu da burda öğrendm zaten.
yoksa örenciykene almıştm müsli de sade yiyememiştim böyyykk

haha ne çıkabildim ne evi toplayabildim,paşayı sallıyorum ayağımda..
öğlen yimeemi yidim ama:27:

nestlenin müslisini alıorum ben fındk parçalı olan,nesfitin meyvelisyle karıştrp yiyorum

Sağolun kızlar şu nestle nin fındık parçalısını merak ettim bir deneyelim bakalım:16:

Bugün kahvaltıda:
2 kuru kayısı
1.5 dilim k.ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
1t.k bal yedim

Ara:1 mavi yeşil light çikolata:65:en sonunda yaza yaza benide yoldan çıkardınız :66:
Yok iyi yaptım ama 21 gündür hiç tatlı yememiştim ilaç gibi geldi motive oldum...

Öğle:6 kaşık z.yağlı kabak yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

Ara:3 karışık meyveli etiform.

Akşamda nohut yemeği pişircem yine z.yağlı etsiz 1 porsiyon onunla 1 dilim ekmek yerim...

Sağolun kızlar şu nestle nin fındık parçalısını merak ettim bir deneyelim bakalım:16:

Bugün kahvaltıda:
2 kuru kayısı
1.5 dilim k.ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
1t.k bal yedim

Ara:1 mavi yeşil light çikolata:65:en sonunda yaza yaza benide yoldan çıkardınız :66:
Yok iyi yaptım ama 21 gündür hiç tatlı yememiştim ilaç gibi geldi motive oldum...

Öğle:6 kaşık z.yağlı kabak yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

Ara:3 karışık meyveli etiform.

Akşamda nohut yemeği pişircem yine z.yağlı etsiz 1 porsiyon onunla 1 dilim ekmek yerim...

:60::60::60:

afiyet olsun cnm :1: yaramasın çikolatalar :1:
bence akşam ekmek yeme ama :20:

kısçelerrrr ben gidiyoooom :1:

haftasonu gelemicemmmm çünküü :

cumartesi sabah, üniversitemin mezunlar günü warr :70:
cumartesi akşam, bebekimin düğünü warr :123:
pazar sabah, annemin kuzeninin torununun sünnet yatağı toplantısı war :nazar:
pazar akşam, sevgilinin kankisinin düğünü var :123:

cok koşturmaca olceem ama olsun güzell seylerr bunlarrr :52:

öperim sizi :54::54::54::54::54:

Kılzar öğleden sonra yoğundum bugün giremedim yarın görüşmek üzere çıkıyorum şimdi

işten geldim eve, bir kırgınlık yorgunluk wardı üstümde, yattım uyudum hiçbişi yemeden, bir kalktım ki, burun çeşme olmuş akıyo, hapsırıklar saatte 50*60 adet sewiyesinde, vücut iflas etmiş kırgınlıktan ölüyorum şu an kemiklerim ağrıyoo

:2::2:
dün kınada üşüttüm heralde, bu haftasonu 2 düğün, 1 mezunlar toplantısı ve 1 sünnet yemeğine hasta hasta gitcem, keşke haftaiçi olaydı da rapor alıp yatardım evmdee :1:

ben hasta oldum, annem yok yanımda, kimseciklerim yok buralardaa :14::14::14:
ilaç içcem ama açım bir çorba yapanımmm bile yooooooooooook :2::14::14:

Back
X