Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaaa kaçsın pekiiii:21::21: akşama baya süpriz geliyor anlaşılan:)))
yani 10 saatten azda olmamıştı aslında çünkü tahlili 10da verdim yine 12 saat olmuş amaaaan neyse kafama takmıycam napiim ne hastalar var bunada şükür
stresle bu şeker iyice çıkar:((
onun için dikkatli olucam kontrollerimi aksatmıycam ve zayıflıycam inş düzelicek:))
düzelmezsede napiim yapacak bişeyim yok:(((

yok yaaa süpriss gelemiyo...salı günü iftar öncesi 67,3 ü görünce ben dedim cumaya 66,,,, olurum ama olmadı dün biraz daha fazla çıktım bugün 68,2lerdeyim iftara belki biraz daha düşerim ama bomba olmayacak. niye kilom artmaya başladı ki anlamadım gazoz falan içmiştim o yüzden mi yoksa bağırsak tembelliğimden mi. form çay almaya vaktim olursa bir tane içicem eğer sahur öncesi kilom daha az çıkarsa onu bildiricem:5:

ayyyyyyyyyyyyy valla bır an annemı gorur gıbı oldum cidden onun sık soyledıgı laf vur dıyınce öldürme :1::1::1:
Tamam oyle yapayım canımmmmmmmmmm az az yıyım yemek zamanı :34:
eferim , berivanın da uslu çocuk gibi söz dinlemesi yok mu:emir_bebek::54:

haklısın canım o gun kactı yuruyus ıle bıraz telafı ettım bademlerı hıc sorma ya gordukce 1 bır yemısım :30:

görünce fena oluyo:37:, hele bir bir yiyince insan kendini az yiyo hissesdiyo. ben bizim baklavaları gönderdim komşulara evdekiler yerse diye 4 tane falan kaldı onu da yemediler, niye beni bu kadar zorluyorlar anlamıyorum, sanki yeseler ölürler

yok yok 1 kilo yağ 4 paket margarin, yani bildiğimiz margarinler 250grya ona göre hesaplanıyor:)
yani ben diyete başlamadan önce ldl kolesterol filan sınırdaydı 14 kilo verdim en azından onlar baya düzelmiştri diye umuyordum ama onlarda hala sınırda:((
ben anlamaıdm bu tahlili, yani 14 kilo vermişim sonuçta biraz olsun kolesterol azalmazmı canım aaa:)) kesinlikle yeniden yaptırıcam ama ramazandan sonra, şu an pskolojım buna hazır diil:))
sende demi insülin direnci var yoksam, menülerini gördük hiç de öyle hayvansal ürünlerden zengin değil, araöğünlerde meyvelerin falan süper beslendin yani.Canan Karatay diyordu ki insülin direnci LDLyi yükseltir, HDLyi düşürür?hdl nasıl peki? Geçen yıllarda yaptığım diyette benim de ldl129 falandı hdl de alt sınırda (öğle aralarında küçükl bir parça kaşarlı sucuklu tost yiyordum sürekli), bu sefer Allhıma şşükürler olsun hdl 55civarında Ldl100..artıkın omega3ten mi ceviz bademlerden mi bilmiyorum

bugün ramaznaın ilk orucunu tuttum
ilk gün saat 7de regl olmuştum:((
ama şimdiden susadım ve ciddi ciddi karnım gurulduyor:(((
eşim 4 gün şehir dışında ve biz annemlerde kalıcaz oğluşla, kardeşimde var güzel olacak , eski günlerdeki gibi :)eşimden ayrı olmak dışında tabi:((
ilk oruç zor bunu atlayınca yarın daha kolay olacak i,nşallah. Bugün benim de kociş evde yok, kardeşim evde olmasa benim için de öok kötü bir gün olurdu ama allahtan kardeşim var

benim vücut kolestirolüm 268 di ldl de 194 doktor bana diyet listesi verdi ama yapmadım. çünkü proteğin ağırlıklı beselenmekte kaynaklandığını biliyodum. sadece yürüyüş yaptım ve bol bol su içtim. bu zaman zarfı içerisindede yaptığım araştırmalarda bi bardak su ve ceviz içmek düşürüyomuş kolestirolü. uygulamasıda şöle 3-4 yarım cevizi bi su bardağı suya koyuyosun ertesi sabah içip cevizleri yiyosun onu içince yenisini yapıyosun ertesi sabah içiyosun. ben yapmadım ama çok tavsiyesini duydum çok canını sıkıyosa bi dene.
nurgül ya aslında dukanın beklenilenin aksine kolesterolü falan düşürdüğü de çıkmış bazı çalışmalarda, acaba sen dukanın 'yağsız ' kuralına uymadın mı hep klırmızı et falan mı yedin, etrafımda da yapanlar var kimisin kolesterolü düşüyor kimisinin de seninki gibi çıkıyor

Ablmn yaninda calisiyodum pcye azda olsa greblyodm
dugn hazrlklari icin ayrildim inyernetli telefonum yoktu gremcm die ayrildm

Simdi var o yuzden katildm tekrar
Dugune kadr olan hedfm 65 dgl canm

düğünden sonra da devam edecek tubiş:29:

öğlen
domates çorbası
sınıtsel(tum kabuklarını soydum yag tabakası kalmadı :1:azıcık kaldı )onu yedım
1 salatalık
1 kayısı :56:

bak diyorum size berivan uslu çocuk çok güsel söz dinliyo diye:54:

dünkü menümü yazmadığımı farkettim
çook dengesiz bi gündü ama istem dışıydı tahlil için sabah kahvaltı etmedim
sabah 75 gr glukoz:((
ara yok
öğle bir bardak sütle 3 kaşık nesfit
ara 1 acur 1 küçük yaz elması
akşamm baya cozuttum ilk defa sofradan kalkarken zorlandım şiştim kaldım
5 kaşık saç kavurma
büyükce bir parça pide
4 kaşık közlenmiş patlıcan salatası
3 kaşık çoban salata
cacık
yarım bardak fanta

sonraaa 1küçük salkım üzüm, 1dilim karpuz

aslında akşam çok çokta fena olmamış dimi
yazmadan önce çok abrttım gibi gelmişti
pide biraz daha küçük olabilirdi o yarım bardakta olsa fantayı içmesem olurdu:((

sen abartmak görmemişsin:27:

yok yaaa süpriss gelemiyo...salı günü iftar öncesi 67,3 ü görünce ben dedim cumaya 66,,,, olurum ama olmadı dün biraz daha fazla çıktım bugün 68,2lerdeyim iftara belki biraz daha düşerim ama bomba olmayacak. niye kilom artmaya başladı ki anlamadım gazoz falan içmiştim o yüzden mi yoksa bağırsak tembelliğimden mi. form çay almaya vaktim olursa bir tane içicem eğer sahur öncesi kilom daha az çıkarsa onu bildiricem:5:

nurgül ya aslında dukanın beklenilenin aksine kolesterolü falan düşürdüğü de çıkmış bazı çalışmalarda, acaba sen dukanın 'yağsız ' kuralına uymadın mı hep klırmızı et falan mı yedin, etrafımda da yapanlar var kimisin kolesterolü düşüyor kimisinin de seninki gibi çıkıyor

etle aram hiç yok aslında tavuk göğsü ızgara yaptım sık sık yoğurtla karıştırıp yedim bide ekmeği yaparken yumurta sabah kahvaltıda yumurta günde heralde 3 taneyi buluyodu ondanda kaynaklanmış olabilir.

etle aram hiç yok aslında tavuk göğsü ızgara yaptım sık sık yoğurtla karıştırıp yedim bide ekmeği yaparken yumurta sabah kahvaltıda yumurta günde heralde 3 taneyi buluyodu ondanda kaynaklanmış olabilir.
hmm bir de yumurta kolesterollü yükseltmez falan demeye başladılar, demeki ki 3 tane yiyince oda yükseltebiliyormuş.

yok yaaa süpriss gelemiyo...salı günü iftar öncesi 67,3 ü görünce ben dedim cumaya 66,,,, olurum ama olmadı dün biraz daha fazla çıktım bugün 68,2lerdeyim iftara belki biraz daha düşerim ama bomba olmayacak. Niye kilom artmaya başladı ki anlamadım gazoz falan içmiştim o yüzden mi yoksa bağırsak tembelliğimden mi. Form çay almaya vaktim olursa bir tane içicem eğer sahur öncesi kilom daha az çıkarsa onu bildiricem:5:

Eferim , berivanın da uslu çocuk gibi söz dinlemesi yok mu:emir_bebek::54:

Görünce fena oluyo:37:, hele bir bir yiyince insan kendini az yiyo hissesdiyo. Ben bizim baklavaları gönderdim komşulara evdekiler yerse diye 4 tane falan kaldı onu da yemediler, niye beni bu kadar zorluyorlar anlamıyorum, sanki yeseler ölürler

sende demi insülin direnci var yoksam, menülerini gördük hiç de öyle hayvansal ürünlerden zengin değil, araöğünlerde meyvelerin falan süper beslendin yani.canan karatay diyordu ki insülin direnci ldlyi yükseltir, hdlyi düşürür?hdl nasıl peki? Geçen yıllarda yaptığım diyette benim de ldl129 falandı hdl de alt sınırda (öğle aralarında küçükl bir parça kaşarlı sucuklu tost yiyordum sürekli), bu sefer allhıma şşükürler olsun hdl 55civarında ldl100..artıkın omega3ten mi ceviz bademlerden mi bilmiyorum

ilk oruç zor bunu atlayınca yarın daha kolay olacak i,nşallah. Bugün benim de kociş evde yok, kardeşim evde olmasa benim için de öok kötü bir gün olurdu ama allahtan kardeşim var

Bak diyorum size berivan uslu çocuk çok güsel söz dinliyo diye:54:

Sen abartmak görmemişsin:27:

canımcım siz söyler de ben dınlemez mıyım hıc canım ay nasıl sıcak atasım gelıyo kendımı (bu bır su ,kapı,yer ) ne resı olursa artık :1::1::1:

canımcım siz söyler de ben dınlemez mıyım hıc canım ay nasıl sıcak atasım gelıyo kendımı (bu bır su ,kapı,yer ) ne resı olursa artık :1::1::1:

burası da çok sıcak bir de nemolunca iyice çekilemz oluyor. terli kıyafetini yanlışıkla sepete at, mağazallah küflenir.çamaşır mamaşır kurumuyo.
kızlar bugün 3. defa kiloma baktım 67.7 çıktım fakat daha az çıkmayı beklediğim için bi de sahurdan önce bakicam hangisi azsa gerçek kilom odur:)

bu akşam iftara davetliyiz. 2 gündür light limonataya takmış durumdayım.bugün de eve 4 tane limon alıp geldim.seng başarısının sırrını açıklarken demiş ya kendim limon sıktım limonata içtim diye canım çekti ben de yapıcam, hmmm. tatlandırıcı şimdilik almadım belkim az şeker katabilirim. sahurdan sonra gene yazarım yediklerimi

maway geldi bişy demeden gitti, erghi hiç görmedim, buffy de görünürlerde yok nerde bu kızlar???

yarın gelirler muhakkak kaptanımmmm :34:kalabalık olsun yaz bıtsın artık yaw çok bunaldım çok eylül gıbı tatıle cıkmayı dusunuyoruz emme bakalım eylule kadar zayıflamam gerek
ezgicim sengg nasıl vermıs di canım limon demıssın ama anlamadım:50: Cok merak etmıstım seng ın nasıl kılo verdıgını canım

-öğünlerine dört dörtlük uyduğun halde akşamları baş ağrının olması hiç normal değil, daha önce başağrın olmuyordu değil mi senin?doktoruna bu durumu muhakkak söylemelisin
eşinde de kusur varmış çok da üzülmemelisin, haketmiş. ama acizane tavsiye sen oruç tutmasına bile izin verilmeyen birisin, yemeğini geciktirme vakti gelince ye ki şekerin daha fazla düşmesin.

evet canım zaten bundan sonra eşim geç gelecek falan olursa onu beklemeden yiycem çnkü dayanamıyorum. ctesi doktor kontrolum var baş ağrısını söyliycem mutlaka bakalım o ne diycek...

Merhaba hanimlar kendimi anltyim
1.64 boy
85 kgyum
23 yasindayim 1 ay sonra dugunum var hedefim 65
Ben bildim bileli kiloluyum genetk degi ramazan oncesi bra verdim
Sahur ve iftar bazn bozuyom
Dun sahurda domates 5 findk ve cevz yedm 2 lt su baklm
iftara menumuz ne olcak daha sormak oistedgini z
Hm 5 ten fzla yaprm paylasm nasl kaynasicaz baska:3: pide yedm brazda

hoşgeldin cnmcım ismini soracaktım ama diğer arkadaşlar da sormuş sanırım tuğba :) inşallah istediğin kiloya çabucak gelirsin

neeeeh oruç için de mi hormon ilacı kullanıyorsun:20: hacca gidenlerde duyuyorum ömürde bir defa olduğu için hak da veriyorum ama oruç için bana çok mantıklı gelmedi, dini hükmünü bilmiyorum belki izin de veriliyordur ama ne biliyim her kadının başına gelebilecek bişey. Allah nasip ederse orucumu tamamlarım nasip etmezse iftara 5 dakika kala oruca bay bay:2: Ama bi yandan da çok cazip bişey. aklıma bi fikir geldi şimdi benim 10 gün falan sürüyor, ramazanda ilaç kullansam da bu 10 gün borç olarak kalmasa:27: he he olur mu ki:27:

hehhehe aslında iyi fikirmiş ve fekat hiç hormanlarla oynamaya değmez allah öyle bi kolaylık sağlamış kadınlara :)
Günaydın sevgili takım 5:)

ezgicim spor endorfin salgısını arttırıp mutlu edermiş diye boşuna söylemiyorlarmış, walla 1 haftadır yürüyüş aramın ardından yorgun ama çok mutluydum:)
dün akşam yediklerimi yazmıştım, sonra kavrulmamış tuzsuz badem ile goji berry yedim bir de 3 dilim ananas:)
ve tabii ki bol bol su içtim:) su içmeyi pek sevmeyen benim için rekora imza atacağım sanırım bu ramazan:)

bol su içene ödül var :71: ben de dün sıcaktan 3 litre içmiştim bugun de 2 litreyi geçti heralde :119:

İftarım: bunları akşam boyunca yedim, içtim
bi sürü şekerisiz limonata
1 kase çorba
8yk taze fasulye (ramazan başında pişirmiştim nihayet bitti)
6-7 yk mantarlı tavuk
2yk yoğurt
7-8 ceviz
10 soslu fıstık
salata
2 erik
2omega 3 tablet

Sahur:3 kuru kayısı,
10 kadar ceviz
2 köfte
1 tatlı kaşığı dondurma
1 kase çorba
domates salatalık

....bu akşam iftardan önce kilomuza bakıcas kızlar.

afiyet olsun canım yediklerin gayet güzel :) ben yarın sabah aç karnına bildirim yaparım cnm oruç tutmadığım için şimdi fazla çıkar :))

selam kızlarrr
dün tahlil sonucumu aldım sonuç hüsran malesef:((((
ben tokluk şekerimden korkarken açlık şekerim 123 çıktı ben şok oldum çokta üzüldüm:((
dün hiç giremedim gerçekten moralim bozuldu
ramazan sonrası bi endokrinolojıye gidicem:(
açlık şekerim yüksek tokluk şekerim normal olduğu için bu gizli şeker diye adlandırılan şeymiş, kadın doğumcuya gitmiştim çok uzmanlık alanım değil ama benim bildiklerim bunlar dedi, eğer dikakt edilip kontrol altına alınmazsa tip 2 diyabet:((

neyse sabah diyetisyene gittim tahlil sonuçlarımı gösterdim dedim açlık şekerim ilk defa yüksek çıkıyor, :(
gebelikte tokluk şekerim yüksekti ama sonraki kontrolümde ikisde normaldi, anlayamadım dedim
sağolsun kadın beni biraz rahatlattı
normalde akşam 8den itibaren aç olunması gerekiyor iftar diye geç yediyseniz o etkilemiş olabilir dedi, e tabi ben saat 10dada meyve filan yemiştim yemeğin üstüne, inş ondan yüksek çıkmıştır:((

neyse tartıldım kilomu söylemeyeyimde üzerimd ekot vardı bide geç kalıyrm iye tuvalete girememiştim ama önemli olan kilom değil yağ oranım
beni mutlu eden ve şaşırtan kısım o oldu
87 kiloyken diyetisyene gittiğimde 80 paket margarin fazlalığım vardı ( diyetisyenlerin böyle bi alışkanlığı var 20 kilo fazla yağ yerine margarin hesabı yapıp gerçekleri görmemizi sağlıyorlar)
şu an 6.6 kilo yağ fazlalığım çıktı yaaaniii 52 paket margarini söküp atmışım vucudumdan çok şükürama 25 paket margarini daha atmam gerek:))
olsun 52yi atmışım allahın izniyle 25imi atamıycam

sabah aylardır giymediğim bi pantolonum vardı onu giydim resmen düştü belimden şok oldum, insan zayıfladığını farkedemiyor heralde ama kızlar zayıflayalım durmayalım usanmayalımmm:)))

yalnız olayı margarin hesabına vurunca cidden çok vahim bir tablo çıkıyor :S canım hiç üzme kendini biliyosun bu illeti kontrol etmenin tek yolu kilo vermek e sen de o yolda gayet başarıyla ilerliyorsun. tip 2 diyabet artık o kadar yaygın ki malesef...:50:

pantolonumun paçasını yaptırdım ve bugün platfom ayakkabımla ikisini ilk defa giydim. sonuç: araba kullanırken ayakkabıyı çıkarıp çorpla basmak zorunda kaldım debriyaja -gaza:37:, arabadan inerken giydim ayakkabıyı ve otoparktan gelene kadar öldüm:47:, şimdi tekrar aynı eziyete katlanmamak için düz bi ayakkabı buldum arkadaşların birinden, onu giyecem

Tatlım topukla olmaz araba ben babet koyuyorum bınınce gıyıp işe gelınce hop topuklu gıyıyorum yuksek topuk yoruyo ya hele sıcakta :50:
ezgicim ben de berivan gibi arabada babet bulunduranlardanım :) gerçi giy çıkar koltuğun altında biraz zor oluyor dışardan görenler napıyo bu diyorlardır kesin:1: ama napalım başka çare yok ne arabadan vazgeçerim ne de topukludan :))

bugün ramaznaın ilk orucunu tuttum
ilk gün saat 7de regl olmuştum:((
ama şimdiden susadım ve ciddi ciddi karnım gurulduyor:(((
eşim 4 gün şehir dışında ve biz annemlerde kalıcaz oğluşla, kardeşimde var güzel olacak , eski günlerdeki gibi :)eşimden ayrı olmak dışında tabi:((

Allah kabul etsin tunişim :) onun sevabı da başka

dünkü menümü yazmadığımı farkettim
çook dengesiz bi gündü ama istem dışıydı tahlil için sabah kahvaltı etmedim
sabah 75 gr glukoz:((
ara yok
öğle bir bardak sütle 3 kaşık nesfit
ara 1 acur 1 küçük yaz elması
akşamm baya cozuttum ilk defa sofradan kalkarken zorlandım şiştim kaldım
5 kaşık saç kavurma
büyükce bir parça pide
4 kaşık közlenmiş patlıcan salatası
3 kaşık çoban salata
cacık
yarım bardak fanta

sonraaa 1küçük salkım üzüm, 1dilim karpuz

aslında akşam çok çokta fena olmamış dimi
yazmadan önce çok abrttım gibi gelmişti
pide biraz daha küçük olabilirdi o yarım bardakta olsa fantayı içmesem olurdu:((

yok canım düşününce çok gibi geliyor da yediklerinde zararlı bişi yok. porsiyonları küçük tut yeter ;)

vee pantolon eteğim geldiii
ççoook güzel:))
bayramda onun üzerine kısa bir krem gömlek giymek istiyorum, ozamana kadar bikaç kilo daha verirsem inşş, çokta güzel olurum yannii:=))
çokta mütevaziyimde ayrıca gördüğünüz gibi:)))

hayırlı olsun kuzucum benim arkadaşıma her şey yakışır :)

maway geldi bişy demeden gitti, erghi hiç görmedim, buffy de görünürlerde yok nerde bu kızlar???

burdayım burdayım da 1 saattir geçmişi okuyorum resmen amma yazmışınız heeee :))

eferim , berivanın da uslu çocuk gibi söz dinlemesi yok mu:emir_bebek::54:

görünce fena oluyo:37:, hele bir bir yiyince insan kendini az yiyo hissesdiyo. ben bizim baklavaları gönderdim komşulara evdekiler yerse diye 4 tane falan kaldı onu da yemediler, niye beni bu kadar zorluyorlar anlamıyorum, sanki yeseler ölürler

sende demi insülin direnci var yoksam, menülerini gördük hiç de öyle hayvansal ürünlerden zengin değil, araöğünlerde meyvelerin falan süper beslendin yani.Canan Karatay diyordu ki insülin direnci LDLyi yükseltir, HDLyi düşürür?hdl nasıl peki? Geçen yıllarda yaptığım diyette benim de ldl129 falandı hdl de alt sınırda (öğle aralarında küçükl bir parça kaşarlı sucuklu tost yiyordum sürekli), bu sefer Allhıma şşükürler olsun hdl 55civarında Ldl100..artıkın omega3ten mi ceviz bademlerden mi bilmiyorum

bak diyorum size berivan uslu çocuk çok güsel söz dinliyo diye:54:

Benimde aklıma sürekli insulin direnci geliyor ama hdl düşük değil çok şükür ldik 114 yüksek tabi bu yasıma göre ama yinede çok kötü değil tabi ama total kolesterolüm 190 oda sınıra yakın:(
Neyse ramazandan sonra hepsine güzelce baktiricam ins:((

Berivan evet çok uyumlu maşallah na alınması var ne kaprisi çok hoş biri:))

Regl filanı olacaksın acaba? Ama kabizlikta çok etkiliyor tabi
Bende birazdan yazicam kilimi diğer kızlar kaptı acaba merak ediyorum

evet canım zaten bundan sonra eşim geç gelecek falan olursa onu beklemeden yiycem çnkü dayanamıyorum. ctesi doktor kontrolum var baş ağrısını söyliycem mutlaka bakalım o ne diycek...

hoşgeldin cnmcım ismini soracaktım ama diğer arkadaşlar da sormuş sanırım tuğba :) inşallah istediğin kiloya çabucak gelirsin

hehhehe aslında iyi fikirmiş ve fekat hiç hormanlarla oynamaya değmez allah öyle bi kolaylık sağlamış kadınlara :)

bol su içene ödül var :71: ben de dün sıcaktan 3 litre içmiştim bugun de 2 litreyi geçti heralde :119:

afiyet olsun canım yediklerin gayet güzel :) ben yarın sabah aç karnına bildirim yaparım cnm oruç tutmadığım için şimdi fazla çıkar :))

yalnız olayı margarin hesabına vurunca cidden çok vahim bir tablo çıkıyor :S canım hiç üzme kendini biliyosun bu illeti kontrol etmenin tek yolu kilo vermek e sen de o yolda gayet başarıyla ilerliyorsun. tip 2 diyabet artık o kadar yaygın ki malesef...:50:

ezgicim ben de berivan gibi arabada babet bulunduranlardanım :) gerçi giy çıkar koltuğun altında biraz zor oluyor dışardan görenler napıyo bu diyorlardır kesin:1: ama napalım başka çare yok ne arabadan vazgeçerim ne de topukludan :))

yok canım düşününce çok gibi geliyor da yediklerinde zararlı bişi yok. porsiyonları küçük tut yeter ;)

burdayım burdayım da 1 saattir geçmişi okuyorum resmen amma yazmışınız heeee :))

Cook teşekkür ederim canım benim:))
Herseyin bası kilo vermek:)

Bugun görmeyince merak ettik seni ihmal etme bizi özlüyoruz seni:))
Güzelde kafiyeli olmuş hani:))

Özellikle senin kilonu merak ediyorum diyetisyenden sonra sürekli bı eksilerdeydin devamida gelir ins:))

Eveeet kilomu bildiriyorum
Gecen hafta 75,2
Bu hafta 73,2
Giden 2,0

75,2/ 73,2/ 2,0/ % 2,66

Şaşırdım görünce ama gecen hafta sahurdan dolayıda biraz fazla çıkmıştık takim olarak:((

Cook teşekkür ederim canım benim:))
Herseyin bası kilo vermek:)

Bugun görmeyince merak ettik seni ihmal etme bizi özlüyoruz seni:))
Güzelde kafiyeli olmuş hani:))

Özellikle senin kilonu merak ediyorum diyetisyenden sonra sürekli bı eksilerdeydin devamida gelir ins:))

ayyy canım benim burdayım merak etmeyin :)) sizi bırakıp hiç bi yere gitmemmm
walla bu hafta eksi çıkacağım kesin de bakalım inş az olmaz

Gecen hafta 75,2
Bu hafta 73,2
Giden 2,0

75,2/ 73,2/ 2,0/ % 2,66

Şaşırdım görünce ama gecen hafta sahurdan dolayıda biraz fazla çıkmıştık takim olarak:((

süppeeerrrr:46:

babet olayını cehaletime verin, ben genelde spor ayakkabı giyiyorum bu sefer topukluya özendim ama hazırlıksız binmişim anlaşılan arabaya, kokoş bi arkadaşım vardı o da öyle yapıyordu iş yerinde erkek arkadaşlar onu elinde topuklularla arabadan inerken görmüşler baya bi gülmüşlerdi ben de güya gülünç duruma düşmedim beni çorpla görselrdi bi de :27:

Benimde aklıma sürekli insulin direnci geliyor ama hdl düşük değil çok şükür ldik 114 yüksek tabi bu yasıma göre ama yinede çok kötü değil tabi ama total kolesterolüm 190 oda sınıra yakın:(
Neyse ramazandan sonra hepsine güzelce baktiricam ins:((

Berivan evet çok uyumlu maşallah na alınması var ne kaprisi çok hoş biri:))

Regl filanı olacaksın acaba? Ama kabizlikta çok etkiliyor tabi
Bende birazdan yazicam kilimi diğer kızlar kaptı acaba merak ediyorum

form çay içiyorum bakem

Gecen hafta 75,2
Bu hafta 73,2
Giden 2,0

75,2/ 73,2/ 2,0/ % 2,66

evveeeet ilk bildirim senden ve gayet iyi bir sonuç :46:

Gecen hafta 56.0
Bu hafta 54.8
Giden 1.2
%2.1

:21:

tabii su kaybını falan da düşünmeliyiz ama olsun tartıda görmek de güzel:) hadi bakalım kızlar buhafta takım şahlansın:D

iftarımı da

1 schnitzel
1 dolma
süzme yoğurt salatalık biber ile yaptım

1 saat güzelcene yürüdümmm bir tane de dondurma yedim(orta boy)

ramazan diye kendime izin verdiğim dondurmaları silersem sanırım bu ramazan iyi bir sonuç elde edebilirim:)

iftar: az çorba
1 biber dolması:)
2-3 köfte büyüklüğünde balık
2 bardak az şekerli limonata
2 lokma pide
kibrit kutusu kadar tavuk göğsü
şimdi form çay
birazdan da fındık yiyeceğim çünkü ayağımda hafif bir kasılma hissediyorum

Back
X