• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selamlar herkese engüzel dileklerimle...
Dostlukların tükenmediği, sevgilerin ölmedigi, göz yaşlarının akmadiği, gülücüklerin bitmediği, en güzel günler ve geceler sizinle olsun sevgili arkadaşlarım...

.

herkese merhabaa
annem rahatsızdı onun yanındaydım 2 gün nete giremedim haberde veremedim kusura bakmayın kızlar ben geçmişi okuyim gelirimmm:21:

Buda Benim Menüm :56:

Sabah
Kuruma işlemi tamamlanmış, taş kesme yolunda hızla ilerleyen, Tuğba'nın yedikleriyle akraba olan 2 kuru kayısıyı yedim :27:

Ara
1 portakal

Öğle
4 kaşık yoğurt
1 porsiyon lahana yemeği
3 acı minik biber

Ara
çeyrek piko 10 mısır

Akşam
1 yumurta ile yapılmış menemen
3 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

Ara yok

Su: içiyorum
Spor: 2 saat yürüme, 100 mekik, 20 dk. eliptik :8:

.

selamlar herkese engüzel dileklerimle...
Dostlukların tükenmediği, sevgilerin ölmedigi, göz yaşlarının akmadiği, gülücüklerin bitmediği, en güzel günler ve geceler sizinle olsun sevgili arkadaşlarım...

.

Senin böyle assolilst edasıyla gelişine hastayım yafrımmmmmm :27::27::27: sahneye çıktığındaki ilk konuşma süper :46::46::46: hahahahah :33::33::33: yirimmmmm :54::54:

.

herkese merhabaa
annem rahatsızdı onun yanındaydım 2 gün nete giremedim haberde veremedim kusura bakmayın kızlar ben geçmişi okuyim gelirimmm:21:
gecmıs olsun canım onemlı bısey yoktur ınsallahhh:16::16:

Sabah
Kuruma işlemi tamamlanmış, taş kesme yolunda hızla ilerleyen, Tuğba'nın yedikleriyle akraba olan 2 kuru kayısıyı yedim :27:

Ara
1 portakal

Öğle
4 kaşık yoğurt
1 porsiyon lahana yemeği
3 acı minik biber

Ara
çeyrek piko 10 mısır

Akşam
3 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

Ara yok

.
kızzzz sabah kahvaltı neden yapmadınn???

anladım canımmmm evet tok tutuyor ama sen normal kahvaltı yap cunku genelde yumurta yıyorsun kahvaltıdaa:16::16:

yarın tartı gunu gamzem bu hafta + cıkıcam gıbı gelıyo kendımı acayıp frenledım bugun aferın bana mısafırler tabakları sıfırladı ben sadece yavas yavas tıramısumu yedımmm:9::9: az dınleneyım korıdorda kosu yapıcammm:8::8:

Helallll Rabişimeeeeeee :46::46::46::46:

.

önce menümü yazayım sonra telefondan ne kadar yapabilirsem geçmişe bakayım..

sabah:1 dilim kepek ekmeği üzerine krem peynir sürüp yedim
3 tane zeytin

ara:1 tane elma

öğle:5 tane sarma dolma
1 bardak ayran
salata

ara :1 fincan şekersiz kahveyle çeyrek piko

akşam:yoğurtlu havuç
1 dilim kepek ekmeği
1 tane elma

spor:40 dk eliptik,1 saat yürüyüş,100 mekik
su :şimdilik 1 litre oldu ama içicem daha

.

gecmıs olsun canım onemlı bısey yoktur ınsallahhh:16::16:

kızzzz sabah kahvaltı neden yapmadınn???

Tatlım yürüyüşe gidecektik, zile bastılar..Beklememek adına onları zıkkımlanıverdim :9::9::9:

.

herkese merhabaa

Çok geçmiş olsun canım :26::26:

3 tane zeytin

1 bardak ayran
salata

1 dilim kepek ekmeği
1 tane elma

.

Helal arkadaşım..Tebrik koydum, bilemedin Büşram koyar hahahahah :33:

.

huuu kızlarr neden sessızsıız acepp tartı gunu oncesı herkes ıcıne kapandııı:9::9::9::9:

sabah: 1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynır
3 adet zeytın
1 adet domates

öğlen:1 kase yoğurt içine dünden kalan ıspanak,semizotu,közlenmıs bıberı koydum karıstırdım ve yedim:56:
biber tursusu

ara: kurumaktan tas kesılmıs kayısı:37:

akşam: 1 adet büyük elma....(et haslamadan midem bulandı ve acıkmadım)

su: içiyorum
spor: belim ağrıyor,yapamıcam bugün.....
menün güzel akşamda acıkmazsan ii öğlen ediklerin eminim çok güzel olmuştur hem hafif hem doyurucu:16::16::16::16::16::16:
sabah
2 yumurta
1 dilim ekmek
1 tk pekmez

ara

2 bisküvi

öğlen
çorba
balık
salata

ara
4 bisküvi
soda

akşam
pırasa
kereviz salata
bir dilim ekmek

birazdan 30 dk yürüyüş ve callen yapılacak
bence menü güzel kaptanım onu bilmemede sizin işyeri yemekleri güzel sanki
menumm
sabah klasık kahvaltı
ara yok

ogle yumurta sataası 2 yumurtadan yaptım esım ptates kızartması ıstedı ondanda 5 tane yedım salata domates peynır koydum maydanoz ve bol baharat yogurtla yedım
ara yok

aksam 1 tane domatesı lavabonun basında elımle yedım :27: ısıra ısıra sonrada bı salatalıgı elımde ortadan ıkıye bolup kabuklarıyla yeım :32::32::32:
ara yogurt yedım 1 cay tabagı kadar

spor 10 defa 3.kattan ındım cıktım dınlenmeden callen yaptım toplamda 1200 kalorılık elıptık yaptım 15 er dakıkadan 5 keremı 6 keremı ne mekık cektım 50 tane 100 defa sandalyeye ındım cıktım bunları hep gun ıcıne yaydım cocuklardan fırsat buldukca esımde evdeydı oda baktı bebelere sonra kızımla delı gıbı hopladık zıpladık gangnam eslıgınde elıptıklerden bır seansındada bebek kucagımdaydı tek kolumlada onu tuttum cok zorlandım ozaman daha fazla kalorı gıtmıstır.ustunede bı dus aldım ve hala cok enerjıgım bu arada sabah 1 ı karısık vıtamın dıgerıde demır olmak uzere ıkı tane hap aldım hamılelıkte kullandıkalrım kalmıstı ve sanırım demır eksıklıgım var demır hapından sonra cok enerjı geldı banada ondan seyıttım.bugunu guzel bıtırdım dustan sonra tartıyada cıktım yarın ucuk rakamlar gelmezse 1.yada 2.yım :32::32::32::32:
umarım istedğin gibi olurda birincimiz sen olursun
6 gıbı gıttı mısafırler tubiişşşşşşşşşş:9::9:

menumm

sabah
1 kase nesfit

ogle-ara

sadece 1 dilim tiramisu yedımm:17::17:

aksam
1 kase corba

su:içiliyorr
spor:kosturmaa....
azyemişin misafirlerle ilgilenmekten sanırım tedavi sürecinde hayırlı olsun rabbim hayırlısını versin
herkese merhabaa
geçmiş olsun ama okumam bayağı uzun sürecek sanırım

Sabah

Ara
1 portakal

Öğle
4 kaşık yoğurt
1 porsiyon lahana yemeği
3 acı minik biber

Ara
çeyrek piko 10 mısır

Akşam
3 kaşık yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

Ara yok

.
güzel menün de pio dediğinizpikolatamı ne o piko

3 tane zeytin

1 bardak ayran
salata

1 dilim kepek ekmeği
1 tane elma

.

sende piko yazmışın siz beraber paylaştınız pikoları dimi:21::21::21::21::21::21::21:

menün güzel akşamda acıkmazsan ii öğlen ediklerin eminim çok güzel olmuştur hem hafif hem doyurucu:16::16::16::16::16::16:

bence menü güzel kaptanım onu bilmemede sizin işyeri yemekleri güzel sanki

umarım istedğin gibi olurda birincimiz sen olursun

azyemişin misafirlerle ilgilenmekten sanırım tedavi sürecinde hayırlı olsun rabbim hayırlısını versin

geçmiş olsun ama okumam bayağı uzun sürecek sanırım

güzel menün de pio dediğinizpikolatamı ne o piko

sende piko yazmışın siz beraber paylaştınız pikoları dimi:21::21::21::21::21::21::21:

amın canım tesekkur ederımmm:16::16:

Hu huuuuu sacma salak bir menum var onu yazcam hic yazasim yok :)

Sabah: bir bucuk dilim ekmek bir dilimm kasar ve domates

Ara: yok kahve var sadece

Oglen: 3 kucuk kofte 4 catal salata

Ara: 4 tane N**** (Siyahi) biskuvi :((

Aksam: yarim tabak salata

2 litre su okuldan dolayi spor yok ama 100 tane ip atlicam

Bu arada duzeltmeleri yapim aksamki salata ygsiz tuzsuzdu.sabahkide tost gibiydi aceleyle cktm tost yapcaktm bi tane bastim ciktim yolda yedim :)

huuu kızlarr neden sessızsıız acepp tartı gunu oncesı herkes ıcıne kapandııı:9::9::9::9:
hoş geldin kıııı bende güzel haberlerini aldım valla merak ettim hayırlısı olsun şu çatlatma iğneside olsunda inşallah hayırlı haberlerle karşılarız seni

Back
X