- Konu Sahibi Cherry Mom
- #96.501
hadi ben tek başımayım iş yerinde... Hadi ben teftişteyim şu anda mazeretim bu olmasına rağmen ara ara giriyorum vakit ayırmaya çalışıyorum ki teftişte olmak bile geriyor beni... Peki siz neden yoksunuz ortalıkta...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi ben tek başımayım iş yerinde... Hadi ben teftişteyim şu anda mazeretim bu olmasına rağmen ara ara giriyorum vakit ayırmaya çalışıyorum ki teftişte olmak bile geriyor beni... Peki siz neden yoksunuz ortalıkta...
yok güzelim neden kırılayım ki.. Bende kendimde değilim dedim ya müfettişler var teftişteyiz diye. Bide koca odada tek başıma kaldım ikisi birden beni beynen yoruyor ...valla jujum ben fırsat buldukca gırıyorum ama yazdıklarıma hıc bı yorum yapmıyosun bayram mesajımı bıle sadece begenmısın farkında olmadan kırdımmı senı?
selam kızlar mersin erdemli den nasılşsınız benim tatil fena değil çarşamba ermenek e gittik cuma mersin ctesi adana pazar erdemli haftasonuna kadar burdayız ordan Anamur ve sideye geçeceğiz leylek havada anlqyacağınız bu arada diyet namına bişey bkalmadı biraz cozuttum ama burda düzenimi kurdum sayılır akşamları 1 saate yakın sahilde yürüyorum çocukları uyutunca gündüz de denizde sürekli hareket halinde kucağımda ufaklıkla bakalım inşallah fazla kaza bela olmadan kilo almadan tatili bitiririz sevda cım hoş geldin şekerim gçzün aydın oğlanlar ne güzel yerler kazanmış darısı benim sıpaların başına yeni gelen arkadaşlar var onlara da selam İpekyol sende iyi imişsin anlaşılan maymun valla menün de gayet güzel neyse fazla uzatmayayım telden girdiğim zaman sadece okuyabiliryorum yazamıyorum benden haberler böyle fırsat buldukça yazmaya ç.alışırım jujum kaptanım fırsatımn olursa seni de ararım
günaydın kızlar
geçmişi okuayayım dedim ama pek bir geçmiş yok
bayramda benim gibi kimse yazmamış gibi..
bugün diyete bomba gibi dönüyorum. bayramda bol bol yedim özür dilerim...
tartı gününe kadar dukan protein atağı yapacağım.
bilgisayarımda bozuldu..
düğün yaklaşıyor. ev tutamadık daha. biraz stres var yani...
sevgiler hepinize..
gunaydın kızlar nasılsınız?
ben acayıp stresteyım tasınma tarıhımız bellı oldu eylulde tasınıyoruz haftaya ızne cıkıcaz donuste tasıncaz ee hal bole olunca toparlanmaya basladım halıları yıkamaya verdım mutfak esyalarını kolılıyorum falann sıkıntılı ısler anlayacagınızzzz![]()
kızlar bazı sayfaları okudum yazdıklarınızdan sıcak kanlı samimi olduğunuzu hissettim ve aranıza katıldığım için öncelikle memnuniyetimi arzedeyim 27 yaşindayım 3 yıllık evliyim çocuğum yok ama tedavi oluyorum bu aşamada kilo vermek istiyorum ev hanımıyım evde çalişiyorum şuan ki kilom 64-65 arası birşey hedef bir ayda 60 a düşmek hadi hayırlısı herkese kolay gelsin
günaydın 5. takım.....
şuan kayınvalidemlerdeyim...evde kımse yok bır bakayım dedim...eşim bakkala gitti![]()
bugun tekrar dıyetıme başlıyorum acayıp yedım bayram da....
tatlı falan değil yemek çok yedim:26:
neyse inşallah toparlarım...
tatil fena geçmiyor....adana yanıyor....gunduz dışarı çıkmak mumkun değil...araba da olmayınca evde tıkılıp kaldık dün.....bugun ufaktan akraba zıyareti yapacagız.....
onun dışında değişen bir şey yok.....
sevdacım geri dönmüşsün sevindimayrıca gözün aydın
böyle arada bakarım sizlere.....görüşürüz kızlar![]()
valla senin gelmene en çok ben sevindim sevdacım ... Oğlanlarında maşallah kazanmışlar darısı mezuniyetlerine...
menün güzel canım tek eksiğin spor .. Ne zaman başlamayı düşünüyorsun spora
ooo gez toz tatilin tadını çıkar şahnurcum... Benim şef de gitti iki tane müfettiş geldi bizi denetlemek için yusuf yusuf terletiyolar valla.. Bende olsam oralarda ahh keşkem...
canım öncelikle düzenli paylaşım şart... öyle girip bir iki kelime yazıp çıkmakla olmaz baştan söyleyeyim sanakızlar bazı sayfaları okudum yazdıklarınızdan sıcak kanlı samimi olduğunuzu hissettim ve aranıza katıldığım için öncelikle memnuniyetimi arzedeyim 27 yaşindayım 3 yıllık evliyim çocuğum yok ama tedavi oluyorum bu aşamada kilo vermek istiyorum ev hanımıyım evde çalişiyorum şuan ki kilom 64-65 arası birşey hedef bir ayda 60 a düşmek hadi hayırlısı herkese kolay gelsin
valla sevda senin gelişinle bende gaza gelirim umarım artık mazeretimiz de kalmadıçok teşekkür ederim tubişim ...sana da iyi tatiller ....teşekkür ederim canım benim inşallah mezuniyetlerini de görürüz...ayyy burda olmak gerçekten çok güzel özlemişim hepinizi de.....spora bu gün başlıcam aldıklarımı geri vermem lazım....dün başladım ben de tekrar diyetime işte spor yoktu sadece....ama artık tam gaz devam .......
isim koyma işleri hiç bana göre değil evcil hayvan besleyemeyen kişilerdenim ben malesef... Oğlum istesede ben hayır diyorum hep...selam kızlar nasılsınız bakalım nasıl geçti bayram tatiliniz. Izmirdeyim bende. Yarın uzun bir aradan sonra sevdicekle görüşeceğiz hayırlısıyla. Doktora götüreceğim onu rutin kontroller yapılsın bakalım kilo alamıyor diye dönüp duruyoruz. Görümceciğimde gelecek birlikte bakalım. Ondan sonrada kemeraltına gidip kaplumbağa alacağız adlarında da iki seçeneğimiz var yardım edin bize1- aliş ve şuriş2- pe ve bonhö okunuşlarını yazdım kızlar. Fransızca huzur ve mutluluk demek
![]()
anladım jujum aman ole olsunnn :)
yok güzelim neden kırılayım ki.. Bende kendimde değilim dedim ya müfettişler var teftişteyiz diye. Bide koca odada tek başıma kaldım ikisi birden beni beynen yoruyor ...
günaydınlar 5. takımın güzelleri hayırlı ve bol neşeli günler sizlerin olsun...
şahnurum çok tşk ederim canım ...aranıza dönmek çok güzel ...tatlım sana da iyi tatiller bol bol eğlen ama sakın kilo alma gerçi hareket halindeymişsin almazsın...
bengi sen de hoşgeldin...sanırım düğün hazırlıklarındasın....kolay gelsin..
rabişim kolay gelsin...
hoşgeldinnnnn aramıza .....hisslerinde yanılmamışsın canım gerçekten çok sıcak kanlı ve samimi bir grup burası....
.
KK NIN AYARI BAZEN BOZULUYO RABİŞ ONDAN OLABÜLÜR
BU GİDİŞLE DEVAMSIZLIK TUTUCAM VALLA KİMSE GİRMEYİNCE BENİMDE DİYETTEN UZAKLAŞASIM GELİYOR VALLA ŞEVKİMİ DÜŞÜRÜYOR BU DURUM
GÜYA YENİ ÜYE ÇAĞIRDIM ÜÇ TANE ÜÇÜDE OOOOO BİR GÖRÜNDÜ BİR KAYBOLDU YOK ARKADAŞ NE VARSA ESKİ TOPRAKLARDA VAR![]()
tamam canım .. yazarımjujum ben izne ayrılmak istiyorum bu hafta beni izinli yazar mısın. haftaya diyetisyene başlıyorum kızlar.
off off taşınma deme bende taşınıyorum eylülde. hiçte sevmem taşınma işini. evde epey koli var sanıyordum meğer yokmuş. kitaplar epey bir ağırlık yapıyor bir sürü ıvır zıvır var. hangi eşyalar kalacak neler gidecek bilmiyorum. antalyaya gidecek kamyonet bulabilecekmiyim off off..gunaydın kızlar nasılsınız?
ben acayıp stresteyım tasınma tarıhımız bellı oldu eylulde tasınıyoruz haftaya ızne cıkıcaz donuste tasıncaz ee hal bole olunca toparlanmaya basladım halıları yıkamaya verdım mutfak esyalarını kolılıyorum falann sıkıntılı ısler anlayacagınızzzz![]()
ben pe ve bonhö diyorum...selam kızlar nasılsınız bakalım nasıl geçti bayram tatiliniz. İzmirdeyim bende. Yarın uzun bir aradan sonra sevdicekle görüşeceğiz hayırlısıyla. Doktora götüreceğim onu rutin kontroller yapılsın bakalım kilo alamıyor diye dönüp duruyoruz. Görümceciğimde gelecek birlikte bakalım. ondan sonrada kemeraltına gidip kaplumbağa alacağız Adlarında da iki seçeneğimiz var yardım edin bize
1- aliş ve şuriş
2- pe ve bonhö okunuşlarını yazdım kızlar. Fransızca huzur ve mutluluk demek![]()
KK NIN AYARI BAZEN BOZULUYO RABİŞ ONDAN OLABÜLÜR
BU GİDİŞLE DEVAMSIZLIK TUTUCAM VALLA KİMSE GİRMEYİNCE BENİMDE DİYETTEN UZAKLAŞASIM GELİYOR VALLA ŞEVKİMİ DÜŞÜRÜYOR BU DURUM
GÜYA YENİ ÜYE ÇAĞIRDIM ÜÇ TANE ÜÇÜDE OOOOO BİR GÖRÜNDÜ BİR KAYBOLDU YOK ARKADAŞ NE VARSA ESKİ TOPRAKLARDA VAR![]()
canım menün güzel tek eksiğin spor...RAPOR
13 ağustos salı
Sabah
1 hindi füme
25 gr süzme peynir
1 haşlanmış yumurta
Öğlen
derisiz yağsız tavada yoğrut ve baharatla marine edilmiş tavuk gögüs fileto
100gr süzme yoğurt
Ara
40gr süzme peynir
Akşam
1 yumurta ve 1 üçgen krem peynir ile yapılmış yağsız omlet
100 gr süzme yoğurt
2 litre su
2 kupa ada çayı
1 kupa form çay
off off taşınma deme bende taşınıyorum eylülde. hiçte sevmem taşınma işini. evde epey koli var sanıyordum meğer yokmuş. kitaplar epey bir ağırlık yapıyor bir sürü ıvır zıvır var. hangi eşyalar kalacak neler gidecek bilmiyorum. antalyaya gidecek kamyonet bulabilecekmiyim off off..
sen nereye taşınıyorsun aynı şehir mi yoksa farklı bir yere mi?
kolay gelsin..
ben pe ve bonhö diyorum...
tatlım yine izne ayrılıyormuşsun olmuyor ama pey bıraktın buraları daha yeni bayram tatilinden çıktık..
ramazandı, bayramdı, yazdı hepimizin ayarı bozuldu walla.
kaptanım sen bize söyel güzel cezalar yağdır. bizi biraz sık yoksa biz toparlanamayacağız. bak şurda nikaha 20 gün düğüne 28 gün var ama benim durumum feci bayramda aldıklarımı daha geri veremedim..