Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayran detoxunu onerebilirim bi ara 64 de takilmistim iki gunluk bi detox ve ben oyle kolay kolay inanmazdim yapana kadar ya cok hizli geri gelir yada denildigi gibi iki kg gitmez derdim ve 1, 6 kg gitti iki gunde kilosu yuksek olanlarda dahada cok gidiyor eb guzeli geri gelmiyor tabi diyete devam . Tartiya cikinca sok oldum bir aydir beninle inatlasan 64 gitmisti 70 kg alti ayda bir ustu ayda iki kere yapabiliyor 15 gun ara ile yanilmiyorsam boyleydi
eriğim yaa bu ayran detoksunu aradım ben bulamadım bana bi linkini gönderebilirmisin

Selam hanımlaaar.

Dün akşam eğlencemiz vardı birazcık içki içtim. Bugünde onu dengelemek için sadece bol bol limonlu su ve akşama doğru da yoğurt yemeyi düşünüyorum.

Böyle eğlence günlerinin ertesi günleri için önerileriniz varsa duymak isterim. :)

birazcık derken ne kadar mesela:27::27:
1 kadeh? 1 şişe ?

şahnur ablacım
ben suan ayran detoksu yapıyorum

asıl tarif

2 çaybardagı nohut
2 çay bardagı mercımek
2 çaybardagı bulgur
1 lıtre ayrana karıstırılıyor
tuz harıc baharat serbst
2 adet salatalık da serbest

2 gun boyunca
sabah kahvaltın dısında
2 saatte bır yıyorsun
baya guzel ödem atmada..

bugunku menum

sabah
1 domateslı tost

ara
1 şeftalı

ara
1 paket lımonlu etı form

2 saatte 1 ayran ası corbam :))

Son düzenleme:
Benim uyguladigim bu canim ;
4 yk nohut
4 yk yesil mercimek
4 yk bulgur
2 adet salatalik rendesi (ben dogruyirum )
1 lt tuzsuz ayran light yigurttan

Bu birgunluk tarif canim bakliyati haslayip ayranla karistirp gun biyunca kahvaltidan sonra ikiser saat arayla iciyorsun kahve cay yasak tyzda ama ben sabah kahvesinden vazgecmedim:) bu karisimda birgunluk ama bana iki gun yetti cunku zaten nohutu bi gece onceden islatiyosun sisiyo islatmazssan ilkgun kilon tavan yapiyo ikinci gun iniyo . Kahvaltiyi yaziyorum

1 yumurta
1 dilim tussuz peynir sinursiz domates salatalik 1 dilim ekmek

Bununla gitti ve geri gelmedi benim inat kg ler

meltem abla resimdekı sensen valla masallahın var yüz hatların filan :24:
evet canım resimdeki ben ve oğlum... sağol. bu arada
Selam hanımlaaar.

Dün akşam eğlencemiz vardı birazcık içki içtim. Bugünde onu dengelemek için sadece bol bol limonlu su ve akşama doğru da yoğurt yemeyi düşünüyorum.

Böyle eğlence günlerinin ertesi günleri için önerileriniz varsa duymak isterim. :)
bende tam seni düşünüyordum görünmüyor yoksa terki diyar mı eyledi bizim takımdan diyordum

şahnur ablacım
ben suan ayran detoksu yapıyorum

asıl tarif

2 çaybardagı nohut
2 çay bardagı mercımek
2 çaybardagı bulgur
1 lıtre ayrana karıstırılıyor
tuz harıc baharat serbst
2 adet salatalık da serbest

2 gun boyunca
sabah kahvaltın dısında
2 saatte bır yıyorsun
baya guzel ödem atmada..

bugunku menum

sabah
1 domateslı tost

ara
1 şeftalı

ara
1 paket lımonlu etı form

2 saatte 1 ayran ası corbam :))

Benim uyguladigim bu canim ;
4 yk nohut
4 yk yesil mercimek
4 yk bulgur
2 adet salatalik rendesi (ben dogruyirum )
1 lt tuzsuz ayran light yigurttan

Bu birgunluk tarif canim bakliyati haslayip ayranla karistirp gun biyunca kahvaltidan sonra ikiser saat arayla iciyorsun kahve cay yasak tyzda ama ben sabah kahvesinden vazgecmedim:) bu karisimda birgunluk ama bana iki gun yetti cunku zaten nohutu bi gece onceden islatiyosun sisiyo islatmazssan ilkgun kilon tavan yapiyo ikinci gun iniyo . Kahvaltiyi yaziyorum

1 yumurta
1 dilim tussuz peynir sinursiz domates salatalik 1 dilim ekmek

Bununla gitti ve geri gelmedi benim inat kg ler

kızlar teşekkür ederim o zaman yarın başlasam diyecem malzemeler haşlanmamış ancak gece haşlarsam sabah olur mu bilmiyom ?
ilk gün şişecen dedin yaa eriğim benim niyetim perşembe gün başlayayım demiştim o zaman ne yapıp edip yarın başlamam lazım

şebnem cim sen biraz değiştirmişsin meyve eti form falan

Yok yok sen yarin kesin basla bugun gidince islat iki saat yeter koy dudukluye yirmi dkda olur ben mercimekle nohutu bir pisirdim bulgur zaten hemen oluyo bugun yapti cuma sabah mutlu haberler alim senden yumurtlama gunum olmasa birlikte yapardik malum cocuk calismalarim var :9: kacamak yaparsan bozma sakin devam et emin ol karsiligini aliyorsun

Meltemcim sen 33 musun kiz nw zaman cicuk yaltinda buyuttun aaaa ben cok mu gec kaldim bee:15::14: daha o olcak buyuycekte ikinciye niyetlencem :5:

Yok yok sen yarin kesin basla bugun gidince islat iki saat yeter koy dudukluye yirmi dkda olur ben mercimekle nohutu bir pisirdim bulgur zaten hemen oluyo bugun yapti cuma sabah mutlu haberler alim senden yumurtlama gunum olmasa birlikte yapardik malum cocuk calismalarim var :9: kacamak yaparsan bozma sakin devam et emin ol karsiligini aliyorsun

yaa yarın akşama balık yapacaktım evdekilere normalde balık diyette sakıncalı değil ama evde yapıp ben yemezsem eşim kıyameti koparır ondan kafam karıştı şimdi

kızlar teşekkür ederim o zaman yarın başlasam diyecem malzemeler haşlanmamış ancak gece haşlarsam sabah olur mu bilmiyom ?
ilk gün şişecen dedin yaa eriğim benim niyetim perşembe gün başlayayım demiştim o zaman ne yapıp edip yarın başlamam lazım

şebnem cim sen biraz değiştirmişsin meyve eti form falan

evet degıstırdım cunkı daha oncede denedım bunu gozum kararıyor bıraz.

Merhaba arkadaşlarrr :3::3::3:

maşallah gene döktürmüşüz nazar değmesinnn.:nazar::nazar::nazar:

ben çokkk meşgulümmmm kayıt gelen giden fuullll :93: pazartesi anasınıfları ve 1. sınıflar başlayacak ufaklıklar için hazırlık yapıyoruz. balon-paylacoo-ikram -müzik vb. etkinlik planlamaları yapıyoruz. bi taraftan okul-sınıf hazırlıgıı ..

ben ikinciyi niye erkenden yapmadım diye yanıyom sen hiç başlamadığına üzül dur... benim oğlan 9 yaşında ..:9:

Allah uzun ömur versin canim oglusuna:16: hesaplarima gore bu sene tutsa seneye dogsa 4 yasindayken 33 olurum :9: annemin evindem getirsem yinede 33 de dokuz olmaz gec buldum kocayi napiyim :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
yaa yarın akşama balık yapacaktım evdekilere normalde balık diyette sakıncalı değil ama evde yapıp ben yemezsem eşim kıyameti koparır ondan kafam karıştı şimdi

Canim ye ben biliyordum bozacagini o yuzden bozsanda devam rt dedim balik salatadan bisi olmaz bende kanat yemistim cunku normalde aksam dokuza kadar iciyosun sen yemekten iki saat once birak zaten siskinlik hat safada olcak yemegi yiyemiycen bile :9: sebnemin dedigide dogru kimisinde tansiyon dusuyomus ama beni etkilemedi zaten benim tansiyon yerlerde 5-7 4-8 onun icin aldirmadim belki o yuzden hazir light az tuzlu ayranlar var onunla hazirla karisimi

Merhaba arkadaşlarrr :3::3::3:

maşallah gene döktürmüşüz nazar değmesinnn.:nazar::nazar::nazar:

ben çokkk meşgulümmmm kayıt gelen giden fuullll :93: pazartesi anasınıfları ve 1. sınıflar başlayacak ufaklıklar için hazırlık yapıyoruz. balon-paylacoo-ikram -müzik vb. etkinlik planlamaları yapıyoruz. bi taraftan okul-sınıf hazırlıgıı ..

Allah kolaylik versin birsencim

kızlar slm...zor şartlarda size yazıyorum.net baglatmadk.eşimin muhendıslık tamamlama sınav kontenjanlarını beklıyoruz......
tasınadablırız......
o yuzden suan gelemıyorum.....
sizleri özledim......
kısa zaman da görüşürüz inş....

hepinizi öpüyorum:54::54::54::54:

rapor 03 eylül salı

sabah(09:00)
1 kk kadar lor peyniri
1 domates 1 salatalık
2 ince dilim ekmek
1 şekersiz kupa kahve

öğle(12:30)
1 dilim ekmek
1 ince dilim karpuz
2 kk kadar peynir
şekersiz çay

ara(16:30)
1 bardak ayran
8 adet çiğ fındık
akşam(19:30)
1 kase çorba
6 yk nohut yemeği

su:2,5lt
spor: 30dk yürüyüş

kuzum ben kaçırdım sanırım sen ne ettin de 4 günde 2 kilo verdin anam .. valla işlerin yoğunluğundan ne yediğine ne içtiğine bakmamıştım.. ayıp bana :17:

bu aradaaaaaaaaaaaaa eşimi eliptik bisiklet almaya ikna ettimmmmmmm:52::52::52::52::52: onca dil döktüm sürekli bana ne zaman zayıflayacaksın deyip duracağına sende bişeylere elini at yardım et dedim... oda bana dedi ki yardım ediyorum ya sana yeme diyorum daha napim dedi:53: .. dedim bana yeme diyeceğine hareketlenmemi sağla ya benimle sahile yürüyüşe gel yada koşu bandım bozuldu yeni bir alet almama onay ver yoksa ben kilo veremem dedim... senden az yiyorum ama hareketsizlikten alıyorum dedim ... her neysem sonunda tamam al hayatım dedi ben de havalara uçtummm oleyyyyyyyyyyy artıkın benimde bir eliptiğim olcekkkkkkkkkk

kızlar yüzde %30 barajını aşmamız için üzerimize düşen görevleriniz aşağıda... herkes sadece bukadar verse yeter bana ama bundan fazla da verebilirsiniz... cumaya kadar asılın ve şu değerlerin üstünde kilolarla karşıma gelmeyin ....

***5.Takım 325. Etap***
*JUJU* ( 83,20 / 82,90 / 0,30 / % 0,36 )
biricikoglumertug ( 60,80 / 60,60 / 0,20 / % 0,33 )
bengi-arwen ( 60,00 / 59,80 / 0,20 / % 0,33 )
Sevda_M ( 72,40 / 72,10 / 0,30 / % 0,41 )
erigim ( 59,60 / 59,40 / 0,20 / % 0,34 )
Sumelody ( 50,00 / 49,80 / 0,20 / % 0,40 )
birsen-deniz ( 66,10 / 65,90 / 0,20 / % 0,30 )
ipekyol51 ( 78,50 / 78,20 / 0,30 / % 0,38 )
5.TAKIM ORTALAMASI ( 0,32 )
canim kacirmayasiniz diye ne yedigimi ictigimi hepsini yazdim :9: :9::9:
gozun aydin bu arada bisiklet icin.Valla bizim tr de kosu bandimiz vardi ama simdi ne halde bilmiyorum.Esim spora bu kadar sardigimi gorunce tr ye donersek sana eliptik alalim mi dedi ben de sok oldum.:53::53::53:
bu arada bana verilen gorevi yerine getirmis bulunuyorum:51::51:
ipekyol bacım maşallah sana ne güzel yaa aldığın kiloları verdin darısı benim başıma benim de acilen bişeyler yapmam lazım
Henuz bitmedi canim ya tatile gitmeden once 75 idim.Ama kisa surede cozum icin isveci oneririm
Ipekyol super gitmis canim bitti sanirim detoxun

yok canim daha var.Bugun 6.gun bitti.13 gun surecek

ben ikinciyi niye erkenden yapmadım diye yanıyom sen hiç başlamadığına üzül dur... benim oğlan 9 yaşında ..:9:
erken yapalim dedikte ne oldu saka maka kizim 34 gun sonra 3 olacak.Dusuk yapmasaydim dogum yapacaktim bu ay.Hersey nasip iste.
Allah uzun ömur versin canim oglusuna:16: hesaplarima gore bu sene tutsa seneye dogsa 4 yasindayken 33 olurum :9: annemin evindem getirsem yinede 33 de dokuz olmaz gec buldum kocayi napiyim :1:
:52: :9::9::9::9: alemsin sen kiz

kızlar slm...zor şartlarda size yazıyorum.net baglatmadk.eşimin muhendıslık tamamlama sınav kontenjanlarını beklıyoruz......
tasınadablırız......
o yuzden suan gelemıyorum.....
sizleri özledim......
kısa zaman da görüşürüz inş....

hepinizi öpüyorum:54::54::54::54:

nerelerdesin cornican yaaa ozledik seni

erken yapalim dedikte ne oldu saka maka kizim 34 gun sonra 3 olacak.Dusuk yapmasaydim dogum yapacaktim bu ay.Hersey nasip iste.

:52: :9::9::9::9: alemsin sen kiz

nerelerdesin cornican yaaa ozledik seni

Gecmis olsun canim bende subatta dusuk yaptim ve dusmeseydi belki dogum hazirliginda belki kucagimdaydi :14: kismeti o kadarmis demek ki rabbim tez zamanda yenisini versin isteyen herkese:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Günaydın kizlar :16:

Tartildim ve malesef sabitim bunda wc cikamayisimin etkisi varmi bilmem ama lifi artiriyim su iki gunde bakalim artik 58 leri gormem lazim. Bu sabahta kalkip mari bacimin basen hareketleri yapildi :8:

Back
X