Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar.... buralar çok sessiz olmaya başladı dimi... yapmayın böle gelin gidin olurmu ben buralardayım ama bakıyorum kimseler olmayınca benimde yazasım gelmiyor....

bugün ayrıca bi sinir vaziyetteydim ilk defa pttkitap sitesinden sipariş verdim ve bir kargo nasıl 10 gün geçer de teslim edilmez anlamış oldum... orayı ara burayı ara mail at şikayet et sonuç sıfır bu hafta teslim edilir diyor başka bişey demiyor offff offf siz siz olun ptt kitap tan bişey almayın
gerçekten çok ilginççç.ben geçensene almıştım 2 günde gelmişti şokkk olmuştumm...
hoşbulduuuuk:)
herkese merhabalar :)
bugun dershanedeydım gun boyuders calıstım ugrayamadım sıteye
nasılsınız?..
ben kotuyum.. tartıldım bu sabah toplamda 1 kg verıp sonunda 77 olmustum fakat tekrar 77.50 cıktım. cumaya kadarbende saf proteın yapmayı dusunuyorum. aslında proteın e sebze yapıcaktım ama o cok etkılı degıl cumada snrada müslilihayata devam :)

bu arada gercekten takıımımızda sohbet pek olmuyor ama herkesın ben dahıl ıslerı cıkıp duruyor.. bırde bısey sorabılır mıyı kurallar dahılınde gunuk 5 mesaj mecburıydı.ben gıremedıgımde bıldırıyorum zatende bu su an gecerlı bır kural degıl mı

canımm herkes yavaş yavaş gelirrr toparlarız.

bu gün içim nispeten daha rahat. menüm

sabah yarım kase kornfleks

ara az üzüm ve çeyrek ev yapımı kurabiye

öğle 1 tane susamlı simit kurabiye-

ara 3 erik

akşam yarım tabak sulu köfte salata 2 dilim liht ekmek

ara 1 tane form kurabiye

spor yokkkk

karbon ağırlıklı oldu okulda yemek çıkmadığı için hazır besleniyozzz..

bugün çokkk mutluyum kızımı cimlastik kursuna yazdırdık bugün ilk günüydü çokk keyif almış ve gitmek istiyoooo ...:16::16::16:

selam kızlar nasılsınız? meltemin dediği gibi bu sayfa çok sessiz ve açıkçası ben de dahil (ipeğin isveç 'i dışında ) öyle güzel kg verenimizde yok yoksa ben mi yanlış düşünüyorum :26: ben daha önceden kg verirken en durduğu zamanlarda bile haftada 500gr giderdi . ben kendimi eleştirecek olursam galiba sitenin sessizliğini de fırsat bilerek öyle pek kasmıyorum durumu ayrıca düzenli listemi yazarken de artık yazmamaya başladım ve sporu da bıraktım resmen neden bir sorumsuzluk var nasıl olsa kimse yapmıyor da yazmıyor da piskolojisi oluştu kg verenlerin haberlerinden ziyade kilo alanların haberlerini alıyoruz bende bu kervandayım misal bu haftada hala aynı kg da seyrediyorum bütün kaçamaklarıma rağmen kilo almadığıma şükür bile etmeli miyim bilemiyorum (buda züğürt tesellisi olsa gerek ) kızlar toparlamamız gerek yani ben böyle düşünüyorum belki diyeceksiniz ki kaç gün oldu geleli de ahkam kesiyorsun ama ben önce eleştiriye kendimden başladım evet diyet hayatımızın içinde kaybolmalı yerini sağlıklı beslenme almalı ama unutup kötü beslenmeye de dönmemeliyiz ben hayatımın çoğu zamanında balık etliydim bu çoğu zamanda okul = ardı arkası kesilmeyen sınavlar dersaneler ve oturarak çalışma hayatım . ben ne zaman zayıftım ve ne yapıyordumda zayıftım sorusunu sordum kendime
1. ben çocukken zayıftım= deli gibi yemek yerdim ama hiç ekmek yemezdim en sevdiğim yemek köfte-kuru fasulye-yeşil fasulye-nohut yani aslında ben bakliyat, sebze ve protein ağırlıklı besleniyormuşum ve erkek çocuğu gibi büyüdüğümden mi bilmem akşama kadar futbol oynuyordum bisiklete biniyordum yani hem doğru besleniyordum hemde hareket ediyordum (doğru beslen hareket et)
2.
ben üniversitede 1. sınıfta zayıftım= özel bir yurttaydım ve sabah kahvaltısında her gün saat 07:00 de bir yumurta-peynir-2 dilim ekmek(sadece dışı içini hiç yemedim hiçbir zaman)-3-4 zeytin domates salatalık yerdim haftada bir de simit çıkardı ve hergün kahvaltı yapardım çünkü tüm derslerim sabahtandı- akşam 19:00 dan sonra yemek yoktu yani en son 19:00 da yemek yemiş olurduk içtiğimiz tek gazlı şey meyveli soda idi arada birde çikolatada yerdik gelelim harekete odamdaki arkadaşım Trakyalıydı gecenin bi yarısına kadar roman havası oynadığımızı bilirim ki en az 1 saat hergün göbek atardık kaç kg' dum yanılmıyorsam 43-45 arası değişiyordum ( abartmadan yapılan kaçamaklar ve yine bol hareket)

sonra arkadaşlarımla eve çıktım ve misafirler geç saatte yenen yemekler- cola ve cipsler kuruyemişler- sabahtan öğle saatlerine alınan derslerinde ektisiyle sabah kahvaltısıda ortadan kalkmış yerini kantin abur cuburları almıştı.

şimdi nerde hata yaptığım ortaya çıktı aslında az hareket ve aynen ünideki hataların tekrarlanmaya başladı

ben biraz kendimi eleştirmek birazda dertleşmek istedim aslında hepimizin kaçtığı görmezden geldiği sebepler var hiç bir kg sen kararlıysan ve uğraşıyorsan gitmemezlik yapmıyor. ben itiraf ediyorum çokta kasmadım şimdi hızlı adımlarla yürümem lazım . ben paylaşımda bulunacağım umarım sizlerde bunun için vakit ayırırsınız(aslında zayıflamak için vakit ayırmış olacaksınız)

gerçekten çok ilginççç.ben geçensene almıştım 2 günde gelmişti şokkk olmuştumm...

canımm herkes yavaş yavaş gelirrr toparlarız.

bu gün içim nispeten daha rahat. menüm

sabah yarım kase kornfleks

ara az üzüm ve çeyrek ev yapımı kurabiye

öğle 1 tane susamlı simit kurabiye-

ara 3 erik

akşam yarım tabak sulu köfte salata 2 dilim liht ekmek

ara 1 tane form kurabiye

spor yokkkk

karbon ağırlıklı oldu okulda yemek çıkmadığı için hazır besleniyozzz..

bugün çokkk mutluyum kızımı cimlastik kursuna yazdırdık bugün ilk günüydü çokk keyif almış ve gitmek istiyoooo ...:16::16::16:

gitsin gitsin küçükten alışsın spora sonra bizim gibi bahaneler üretmesin yapmamak için :9:

gitsin gitsin küçükten alışsın spora sonra bizim gibi bahaneler üretmesin yapmamak için :9:

Kesinlikle haklisin canimmmm :))))))))))

ben tum omrum boyunca kiloluydum :(((((( ama suan kendimi iyice toparladimmm menu paylasiminda bulunmaya baspadim. kesinlikle birakmayacagimmmm .ama benim sikintim sporrr. ben bu yaza kadar okulumun oldugu ilcede oturuyodum. kosu yuruyus yapiyodum.simdi ise aydin merkeze tasindik servisle gidip geliyom.yemegi kayinvaldem yapiyo ve gercwkten yol yoruyor sabah 630 da kalkiyom. ve suan yataktayim uyuyacagim. ama ne olursa olsun spora bi coUm bulmam sartttt... neyse artik uyumam lazim herkese iyi geceler.

çok doğruu bende hep balık etlıydım cunku hep yemeye duskundum
su aralarda bakıyorum aynaya..
böyle gözlerım doluyor..
egoist bir düşünce belkı benımkı ma ınsan en guzelı en guzel fızıge sahıpolmak ıstıyor yaa..
aynaya bakınca kendını begenmek.
uzuluyorum. lıse bıttı ben hala şişmanım.. belkı unıversıte bıttıgındede kendıme bunları söylerım dye korkuyorum..
çok şükür elimiz ayağmız yerınde.. hepımızbır engellı adayıyız.. şükretmek lazım şişkoyum diye aglamamak lazım ama
insanoğlu hep istiyor..
bunu da geçtim şişmanlık bır hastalıktır bır saglık problemıdır
keşke fast food.. sigara.. alkol.. hamur işi.. tüm dunyada yasaklansa..
ya da belırlı gunler uretılse.. :)nerdeee ?
şükürler olsun her şeymiz tastamam.. bır kılo olsun derdımız.. bence erıgım.. senın de dedıgın gıbı ablacım bız su kıloları verelım.. kurtulalım takım ruhu oluşturalım.. bırıncı olalım.. ne bıleyım pasıftık kılo aldık sıte ıcındede pasıf olmayalım.. hoş ben derslerdn cok ugrayamıyorum ama. telefonum nete gırmıyor gırse 1 saatte 1 bıldırım yapar ugrardım ama maalesef :/

hepinize günaydınnnnnnnnn tatlı grup arkadaşlarım:16::16:
çok özledim hepinizi herkes iyidir inşallah.

juju-cornella-birsen-biricik-esra-rabia-gamze-sevda-yeni arkadaşlar hepinizi öpüyorum:54:
inş.kilolar gidiyordur.benimkiler geri tedaviyi 65 ile kapamıştım geliyor 66.5 oldum:1:

okullar açıldı ama ben rapor aldım biraz zor geçti geçen hafta dr rapor verdi.şimdi iyiyim çok şükür..p.tesi yeniden okula gidicem
hepinizi öpüyorumm:38:

hoşbulduuuuk:)
herkese merhabalar :)
bugun dershanedeydım gun boyuders calıstım ugrayamadım sıteye
nasılsınız?..
ben kotuyum.. tartıldım bu sabah toplamda 1 kg verıp sonunda 77 olmustum fakat tekrar 77.50 cıktım. cumaya kadarbende saf proteın yapmayı dusunuyorum. aslında proteın e sebze yapıcaktım ama o cok etkılı degıl cumada snrada müslilihayata devam :)

bu arada gercekten takıımımızda sohbet pek olmuyor ama herkesın ben dahıl ıslerı cıkıp duruyor.. bırde bısey sorabılır mıyı kurallar dahılınde gunuk 5 mesaj mecburıydı.ben gıremedıgımde bıldırıyorum zatende bu su an gecerlı bır kural degıl mı
hemen başla ozaman.. kh yı tamemen kes bi kaç günlüğüne ..
demek ki benim bahtsızlığım diyeceğim ama faceki sayfayarına yapılan yorumları okudum da herkes bundan şikayetçi...

selam kızlar nasılsınız? meltemin dediği gibi bu sayfa çok sessiz ve açıkçası ben de dahil (ipeğin isveç 'i dışında ) öyle güzel kg verenimizde yok yoksa ben mi yanlış düşünüyorum :26: ben daha önceden kg verirken en durduğu zamanlarda bile haftada 500gr giderdi . ben kendimi eleştirecek olursam galiba sitenin sessizliğini de fırsat bilerek öyle pek kasmıyorum durumu ayrıca düzenli listemi yazarken de artık yazmamaya başladım ve sporu da bıraktım resmen neden bir sorumsuzluk var nasıl olsa kimse yapmıyor da yazmıyor da piskolojisi oluştu kg verenlerin haberlerinden ziyade kilo alanların haberlerini alıyoruz bende bu kervandayım misal bu haftada hala aynı kg da seyrediyorum bütün kaçamaklarıma rağmen kilo almadığıma şükür bile etmeli miyim bilemiyorum (buda züğürt tesellisi olsa gerek ) kızlar toparlamamız gerek yani ben böyle düşünüyorum belki diyeceksiniz ki kaç gün oldu geleli de ahkam kesiyorsun ama ben önce eleştiriye kendimden başladım evet diyet hayatımızın içinde kaybolmalı yerini sağlıklı beslenme almalı ama unutup kötü beslenmeye de dönmemeliyiz ben hayatımın çoğu zamanında balık etliydim bu çoğu zamanda okul = ardı arkası kesilmeyen sınavlar dersaneler ve oturarak çalışma hayatım . ben ne zaman zayıftım ve ne yapıyordumda zayıftım sorusunu sordum kendime
1. ben çocukken zayıftım= deli gibi yemek yerdim ama hiç ekmek yemezdim en sevdiğim yemek köfte-kuru fasulye-yeşil fasulye-nohut yani aslında ben bakliyat, sebze ve protein ağırlıklı besleniyormuşum ve erkek çocuğu gibi büyüdüğümden mi bilmem akşama kadar futbol oynuyordum bisiklete biniyordum yani hem doğru besleniyordum hemde hareket ediyordum (doğru beslen hareket et)
2. ben üniversitede 1. sınıfta zayıftım= özel bir yurttaydım ve sabah kahvaltısında her gün saat 07:00 de bir yumurta-peynir-2 dilim ekmek(sadece dışı içini hiç yemedim hiçbir zaman)-3-4 zeytin domates salatalık yerdim haftada bir de simit çıkardı ve hergün kahvaltı yapardım çünkü tüm derslerim sabahtandı- akşam 19:00 dan sonra yemek yoktu yani en son 19:00 da yemek yemiş olurduk içtiğimiz tek gazlı şey meyveli soda idi arada birde çikolatada yerdik gelelim harekete odamdaki arkadaşım Trakyalıydı gecenin bi yarısına kadar roman havası oynadığımızı bilirim ki en az 1 saat hergün göbek atardık kaç kg' dum yanılmıyorsam 43-45 arası değişiyordum ( abartmadan yapılan kaçamaklar ve yine bol hareket)

sonra arkadaşlarımla eve çıktım ve misafirler geç saatte yenen yemekler- cola ve cipsler kuruyemişler- sabahtan öğle saatlerine alınan derslerinde ektisiyle sabah kahvaltısıda ortadan kalkmış yerini kantin abur cuburları almıştı.

şimdi nerde hata yaptığım ortaya çıktı aslında az hareket ve aynen ünideki hataların tekrarlanmaya başladı

ben biraz kendimi eleştirmek birazda dertleşmek istedim aslında hepimizin kaçtığı görmezden geldiği sebepler var hiç bir kg sen kararlıysan ve uğraşıyorsan gitmemezlik yapmıyor. ben itiraf ediyorum çokta kasmadım şimdi hızlı adımlarla yürümem lazım . ben paylaşımda bulunacağım umarım sizlerde bunun için vakit ayırırsınız(aslında zayıflamak için vakit ayırmış olacaksınız)
vallahi eriğim şu aralar en mantıklı konuşanımız sensin.. yaptığın tespitlerde yerli yerinde ve haklısın... diyet değil de hayatımızdan abur cuburu çıkarıp düzenli beslenmeye geçsek kh yı azaltsak acıcık da hareket saten istemesekde veririz

buradaki sessizlikte ekliyior katılıyorum sana beni bile etkiliyor hergün geliyorum toparlayayım canlansın diyorum ama bakıyorum bi ben varım bekle bekle sıkılıyor çıkıyor insan...

hep söylerim söylüyorum olumsuzluk bulaşıcıdır... birimizin kilo almasıda öyle .. ben kilo alırım örnek olurum bir başkasıda haftaya kilo alır.. ben kilo veririm örnek olurum bir başkasıda kilo verir ...

Gunaydin arkadaslarrrrr

havalar. sogudu mu ne usuyorummmm:)))))

Günaydın canim ben bir haftadir sonbahar mofundayim ceket favori oldu yine :9:

günaydın arkdşlar.

üçünüzede günaydın kızlar... evek havalar acıcık serinledi tam soğudu denmez ama birsen sen sabahın köründe yola çıktığından üşümüşsündür....

hepinize günaydınnnnnnnnn tatlı grup arkadaşlarım:16::16:
çok özledim hepinizi herkes iyidir inşallah.

juju-cornella-birsen-biricik-esra-rabia-gamze-sevda-yeni arkadaşlar hepinizi öpüyorum:54:
inş.kilolar gidiyordur.benimkiler geri tedaviyi 65 ile kapamıştım geliyor 66.5 oldum:1:

okullar açıldı ama ben rapor aldım biraz zor geçti geçen hafta dr rapor verdi.şimdi iyiyim çok şükür..p.tesi yeniden okula gidicem
hepinizi öpüyorumm:38:
ooooooooooo hamiş arkadaşımızda gelmiş.. sende bebek de iyiyseniz sorun yok demektir takma kilolara felan...

jujummm:16::16:
çok sağol canım biraz zor günler geçirdik ama bu hafta iyiyiz çok şükür.:38:

inşallah sende iyisin canım:54:
aman allah sağlığına zeval vermesin ikinizinde ...

bende iyiyim canım gittim tüp bebek merkezine ve adımımızı attık bakalım başlıyoruz iki hafta sonra adet iken yeniden gideceğim hayırlısı

Meltemcim bu mevsimlerden roma bugun baslamiyormuydu yapistim bloguna hic ses seda yok. Evet cok haklisin birbirimizden etkileniyoruz ama bitti ben daha inadim kg dan :9:

aman allah sağlığına zeval vermesin ikinizinde ...

bende iyiyim canım gittim tüp bebek merkezine ve adımımızı attık bakalım başlıyoruz iki hafta sonra adet iken yeniden gideceğim hayırlısı

inşallah güzel haberlerin gelsin juju hayırlı olsun tedavin..
beni de haberdar et mutlaka.:38:

günaydınlarr kızlar bugün bakan bizim kuruma geleceği için kaç gündür yoğun bi çalışma söz konusu idi canımız çıktı şimdi bakan telekonferansla görüşüyor bende odama kaçtım yenice işlerimi halledeyim diye
eriğim haklısın canım tespitlerinde bende bu hafta eşim yurtdışına gittiğinden menülerim düzensiz koşturmaca çok evde de hiç fırsatım olmuyo ama fırsat buldukça geleceğim kendinize iyi bakın kızlar

günaydınlarr kızlar bugün bakan bizim kuruma geleceği için kaç gündür yoğun bi çalışma söz konusu idi canımız çıktı şimdi bakan telekonferansla görüşüyor bende odama kaçtım yenice işlerimi halledeyim diye
eriğim haklısın canım tespitlerinde bende bu hafta eşim yurtdışına gittiğinden menülerim düzensiz koşturmaca çok evde de hiç fırsatım olmuyo ama fırsat buldukça geleceğim kendinize iyi bakın kızlar
bende diyorum şahnur da uğramaz oldu hayırdır diye....

Bende bakindim durdum ama saat farkindan galiba hala ses seda yok ben yinede eski menusundeki gibi yaptim kahvaltimi

Back
X