- Konu Sahibi Cherry Mom
- #97.201
gerçekten çok ilginççç.ben geçensene almıştım 2 günde gelmişti şokkk olmuştumm...selam kızlar.... buralar çok sessiz olmaya başladı dimi... yapmayın böle gelin gidin olurmu ben buralardayım ama bakıyorum kimseler olmayınca benimde yazasım gelmiyor....
bugün ayrıca bi sinir vaziyetteydim ilk defa pttkitap sitesinden sipariş verdim ve bir kargo nasıl 10 gün geçer de teslim edilmez anlamış oldum... orayı ara burayı ara mail at şikayet et sonuç sıfır bu hafta teslim edilir diyor başka bişey demiyor offff offf siz siz olun ptt kitap tan bişey almayın
hoşbulduuuuk:)
herkese merhabalar :)
bugun dershanedeydım gun boyuders calıstım ugrayamadım sıteye
nasılsınız?..
ben kotuyum.. tartıldım bu sabah toplamda 1 kg verıp sonunda 77 olmustum fakat tekrar 77.50 cıktım. cumaya kadarbende saf proteın yapmayı dusunuyorum. aslında proteın e sebze yapıcaktım ama o cok etkılı degıl cumada snrada müslilihayata devam :)
bu arada gercekten takıımımızda sohbet pek olmuyor ama herkesın ben dahıl ıslerı cıkıp duruyor.. bırde bısey sorabılır mıyı kurallar dahılınde gunuk 5 mesaj mecburıydı.ben gıremedıgımde bıldırıyorum zatende bu su an gecerlı bır kural degıl mı
canımm herkes yavaş yavaş gelirrr toparlarız.
bu gün içim nispeten daha rahat. menüm
sabah yarım kase kornfleks
ara az üzüm ve çeyrek ev yapımı kurabiye
öğle 1 tane susamlı simit kurabiye-
ara 3 erik
akşam yarım tabak sulu köfte salata 2 dilim liht ekmek
ara 1 tane form kurabiye
spor yokkkk
karbon ağırlıklı oldu okulda yemek çıkmadığı için hazır besleniyozzz..
bugün çokkk mutluyum kızımı cimlastik kursuna yazdırdık bugün ilk günüydü çokk keyif almış ve gitmek istiyoooo ...