Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar yogunum ogleden sonra yorumluycam dagyolu kotu olmus corba ve et eklenmeli

Zargarpur gunaydin

Birsen bu hafta % 0.75 kazandirdin bize :16:

Kötü olmuşşşş 100 kalori

Canim herseye kalori bazinda bajmiycaksiniz muzun cok faydasi var hatta cinlilerin sabah muz yiyerek zayifladigini biliyormuydunuz calori dogru besinle alindigi surece problem degil yani zaten aralarda 100 cal kadar izin var ki bazen bir kase yogurt bir muzdan daha calorili olabilir yararli besinler kotu olmaz hatta oglen az yemesine sebep olacakifli ve doyurucudur

Canim herseye kalori bazinda bajmiycaksiniz muzun cok faydasi var hatta cinlilerin sabah muz yiyerek zayifladigini biliyormuydunuz calori dogru besinle alindigi surece problem degil yani zaten aralarda 100 cal kadar izin var ki bazen bir kase yogurt bir muzdan daha calorili olabilir yararli besinler kotu olmaz hatta oglen az yemesine sebep olacakifli ve doyurucudur

Evet muz gerçekten tok tutuyor. İştahı kesiyor.
Ayrıca ben aralarda sürekli muz yemiyorum 3 gündür ilk defa muz yedim. Elma mandalin karışık yiyom.

Yakamozzilk gun icin iyi bi liste arkadaslar listeleri yorumlarken lutfen kilolari goz onunde bulundurin yakamoz 92 kilo ve 70 kg biri ile ayni miktarda beslenemez beslenirse vucudu kitlik moduna gecip direnir sadece aksam kahvalti yerine sebze eklemelisin onun disinda priblem yok ve azminin farkindayim olacak bu is :16:

Dagyolu ne kadar sekersizde olsa iki dilim sutlu tatli fazla kacamak yok bu hafta sana ona gore dedigim gibi sebze ve corba eklenmeli et eklenmeli sagliksiz olmus kisirlar makarna salatalari ki umarim makarna salatasinda mayonez yoktu

canım giriş kilonu 62 olarak kaydetmiştim ilk o şekilde bildirmiştin. hergün menü paylaşıyorsun yediklerini saat ve miktarıyla ve içtiğin suyu bitki çayını vede yaptığın sporu bizler burda yorumluyoruz . biraz geçmiş sayfalara bak kabaca kurallar belli zaten

günde en az 5 mesaj paylaşımı ve seninle ilgili yazılı mesajlara yorum şart,
kilo veremeyen yada alan diğer takımlara gidip kendini rezil etmek durumunda,
her perşembeden cuma sabah 11 e kadar kilo bildirimini yapman lazım bizde birsenle düzenleyip kardeş takımda ve paylaşım alanında yayınlıyoruz,
ayrıca geldiğin günde başlamıştır diyet fark etmez yarın sabah menunu göreceğim burda hadi koş bakalım durmak yok :47:
en baştan çıkıntılık etmek istemem ama ben öğrenciyim ve gün içinde internete çok nadiren girebiliyorum bugün oldugu gibi. bu 5 yorum kuralına uyamayabilirim anlayaşla karşılayacağınıza eminim:)
digerlerine elimden geldiğince uyacağım :)

kızlar şu ara işler yoğunlaştı gene öğleden sonra sanırım daha rahat olurum şimdi bi oğlanın okuluna gideceğim
bu arada sabahleyinki tartı beni çok mutlu etti bakalım yarın kaç çıkacak
bizimde işyerinde karışık bitki çayı demliyorladı bu sabah arkadaş kullanmadığı 9 lu çayı da vermiş onu da atmış arkadaşlar bende sabahtan beri 2 bardak ondan içtim
öğlen okulda olacağım için yemek yemeyeceğim bakalım

of offffff inşallah :D bide spor yapabilsem tam olacak

canım sen öğrenci değilmisin en rahat sporu sen yaparsın salona falan gitmene gerek yok direk yürüyüş yap canım dolmuş otobüs binme veya 1 er durak önce in al sana sporun alası:27::27::27::27:

canım yeni gördüm mesajını sana cevap yazdım

elsie hoşgeldin neler yapıyorsun kendinden bahsedermisin biraz?

ben bu hafta metoıyu şaşırtma amacı ile ara öğün yapmayacağım

hoşgeldin dağyolu daha önce hangi takımda başlamıştım daha araştırma yapmadım eğer diskalifiye olduysan sıkıntı var biliyormusun bilmiyorum yaş kaç? kaç kilo vermeyi düşünüyorsun

sadece bugünki yediklerini paylaşmak olmaz günlük olarak menü paylaşımı yapıyoruz
bugün başlayan aday arkadaşlar hedef kilonuz nedir onu da yazarsanız deneme sürecimiz olacak 1 hafta bir de elsie sen daha önce takımlara katıldın mı? dagyolu katıldım demiş ama onlarla ilgili bazı kurallarımız var onu belirtirseniz sevşnrşm
ben ögrenciyim üniversite son sınıf. işletme okuyorum. kilo vermek dışında birde kpssye çalışıyorum ufak ufak :D kozmetiğe çok meraklıyımdır bu siteyide öyle buldum zaten girince diyet gruplarını görür görmez balıklama daldım:D böyle işte :D

ayrıca daha önce hiç bir grupta yer almadım. siteye bile yeni üye oldum

Son düzenleme:
Kizlar yogunum ogleden sonra yorumluycam dagyolu kotu olmus corba ve et eklenmeli

Zargarpur gunaydin

Birsen bu hafta % 0.75 kazandirdin bize :16:

:42::42::42::42:

kızlar şu ara işler yoğunlaştı gene öğleden sonra sanırım daha rahat olurum şimdi bi oğlanın okuluna gideceğim
bu arada sabahleyinki tartı beni çok mutlu etti bakalım yarın kaç çıkacak
bizimde işyerinde karışık bitki çayı demliyorladı bu sabah arkadaş kullanmadığı 9 lu çayı da vermiş onu da atmış arkadaşlar bende sabahtan beri 2 bardak ondan içtim
öğlen okulda olacağım için yemek yemeyeceğim bakalım

BENDE SENİNKİNİ MERAK ETTİMMMM ne kadarr

canım sen öğrenci değilmisin en rahat sporu sen yaparsın salona falan gitmene gerek yok direk yürüyüş yap canım dolmuş otobüs binme veya 1 er durak önce in al sana sporun alası:27::27::27::27:

bunlar normalde yaptığım şeyler oldugundan ekstra spor yapmış saymıyordum kendimi tamam ozaman yahu sporun kralı benim :D

Kızlar öğlen yemeğimi yedim :)

1 kase çorba
1 kase yoğurt
yarım tavuk göğsü kadar yemeğin içinden seçtim çatalla :)
yarım dilim ekmek

internette kalori hesaplama diye bişey vardı benimgünlük almam gereken kalori 1739 kaloriymiş :P bizim okulda yediğimiz yemek tek başına 1200 kaloridiğeröğünler aç dolaşmam gerek amaninn :18:

internette kalori hesaplama diye bişey vardı benimgünlük almam gereken kalori 1739 kaloriymiş :P bizim okulda yediğimiz yemek tek başına 1200 kaloridiğeröğünler aç dolaşmam gerek amaninn :18:

Yanına bir çıkı yapcan sefer tası :) onları yemek zorunda değilsin. Ben hergün çantaya doldurup işe geliyom :)

Back
X