Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sahur
çeyrek tost
çayla beraber biraz kuru meyve
iftar
yarım kase çorba
1 porsiyon lahana sarması
salata
patates
biraz peynir
domates
su dün 2lt yaaklaşik içtim
spor yok çünkü hava çok soğuk evde değilim

Canim,oncelikle ALLAH KABUL ETSIN.ama iftarda sanki onune geleni yemissin gibi.patates kizartmaydi degilmi?

sabah:
1 tost(kepekli tost ekmeği ve beyaz peynirle)
1 bardak mandalina suyu

öğlen:
1 kase çorba
1 kase cacık
1porsiyon bezelye yemeği (suyunu yemedim)

ara:
1 bardak ayran
(öğlen cacıktan sonra niye ayran içtiysem :D saçmalığını şuan yazarken farkettim :P)

akşam:
1 kepçe kuru fasülye susuz yine
2 kanat
4 parça patates( en fazla yarım patates ederler toplasak)
patates ve kanatlar haşlamaydı

2 lt su şimdiye kadar
1 saat yürüyüş

Menunun harika oldugunu dusunuyorum.protein,karbonhıdrat,süt ürünleri..guzel.meyvadan biraz zayıf

Son düzenleme:
Menunun harika oldugunu dusunuyorum.protein,karbonhıdrat,süt ürünleri..guzel.meyvadan biraz zayıf

evet meyve ve yeşil çay eksikti bugün oda çantama sığdıramadıgım için ama yarın yanıma meyvemle çayımı alıp çıkcam. Allahtan bu sabahta annem elcağızlarıyla mandalina sıkmış bana azcıkta olsa ordan kurtardım :D

evet stres hem hamileligi zorlastiriyor hem de tatmini(cok cok ozur diliyorum)rahat ol biraakk.
ALLAH kabul etsin canim.benim her yildan 6 gunum kaliyor,ust uste toplaniyor:(

AYNEN KATILIYORUM.SARACOGL diyor ki asla hic bir bitki cayini uzun sure tuketmeyin
Aman bırıktırme borçlarını tatlım hamilktekileri tutarken zorlanmıştım şimdi hiç bekletmiyorum
kızlar yazdıklarınızın hepsini okudum çocuk isteyenlere Rabbim hayırlısını nasip etsin bende kendime hep hayırlısını istiyorum çünkü vermesimi hayırlı vermemesimi bilmiyorum oyüzden hayırlısiı nasılsa isteğimiz o
bugun çok yogundum ancak vakit bulabildim iftarımı açtım şimdi dinlenmeye çalişiyorum
sırtımda 3tane yakı var ne rahat oturabiliyorum ne eğilebiliyorum tabiri caizse kocakarı ilacı yaptırdım bir teyzeye inş iyi gelir
Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.tahlillerde bi problem yoksa kafaya çok takmayın kızlar

Ciddi ciddi mevsimlerden Roma'ya başlayacağım ama adam akıllı bir başlangıç olsun istiyorum o nedenle kurban sonrasını bekliyorum ama sabırsızlanıyorum

vallahi tebrik ediyorum seni benim gozum 4 mili bile kesmiyor 5 bana cok uzak bir rakam simdilik kirmizi kurdale takacam sana yaparsan bak

ipekcim kurdalema isterim akşam yapamadım ama sabah 05:10 dan bu yana ayaktayım ve lesliede yapıldı şimdide kahvaltı yapılacak uff hava çok soguk hiç evden çıkasım yok allah dışardakilerin yardımcısı olsun

Sabah (09:00)
2 dilim ekmek(2 tahil karbonhidrat)

1 dilim kasardan yapilmistost(1 protein)

Ara (10:30)
1 fincan sutlu kahve (1 sut)

Ogle (12:00)
1 kepce mercimek corbasi (1/2 tahil)
3 yk ispanak(selbest)
3 yk makarna (1, 5 tahil)
2 yk yogurt (1/2 sut)

Toplam; 4 tahil-1 et-1.5 sut
Gunluk:4 tahil- 2 protein-3 sut- 2 meyve
Kalan: 0 tahil-1 et - 1, 5 sut - 2 meyve

Yani karbonhidrat almadan aksami kapamam lazim ne yiyebilirim avuc ici kadar et 1.5 sut 2 meyve ve sinirsiz yagsiz sebze yiyebilirim

Evet aksam

1/2 porsiyin sac kavurma
Salata
1 elma
1 bardak ayran

Su: 2 lt
Bitki: 1 fincan yasemin
Spor: aksam yetiismedi sabah yaptim

Menulerinizi okudum zargarpurun yorumlarina katiliyorum

Kizlar telden girdigim icin tek tek yorumlayamadim kusura bakmayin ilgilenmedigimi dusunmeyin . Saat 09:30 14:00 arasi toplantim var 14:30 ddan sonra tekrar burdayim opuldunuz.

Maydonozu kaynatip suyunu icin siskinlik icin hamilelik suphesi olan icmesin ama

ipekcim kurdalema isterim akşam yapamadım ama sabah 05:10 dan bu yana ayaktayım ve lesliede yapıldı şimdide kahvaltı yapılacak uff hava çok soguk hiç evden çıkasım yok allah dışardakilerin yardımcısı olsun

Soğuk havanı sever oldum nedense,belkide sıcaktan bıktığımdan.kışı,sonbaharı artık daha çok seviyorum.soğuktan insanların sıcacık evlerine sığınması( RABBIM olmayanlara nasip etsin,kimse sokaklarda kalmasın,evi olanlarında sıcaklığını temin etmesi için yardımcısı olsun.AMİN).her şey bir farklı oluyor sanki.sıcak çay yudumlamak dışarıda yağmur ,kar yağarken.( tabiki bitki çayı;))

Soğuk havanı sever oldum nedense,belkide sıcaktan bıktığımdan.kışı,sonbaharı artık daha çok seviyorum.soğuktan insanların sıcacık evlerine sığınması( RABBIM olmayanlara nasip etsin,kimse sokaklarda kalmasın,evi olanlarında sıcaklığını temin etmesi için yardımcısı olsun.AMİN).her şey bir farklı oluyor sanki.sıcak çay yudumlamak dışarıda yağmur ,kar yağarken.( tabiki bitki çayı;))

Kisi severim canimda disardakileri dusununce :(

Kizlar telden girdigim icin tek tek yorumlayamadim kusura bakmayin ilgilenmedigimi dusunmeyin . Saat 09:30 14:00 arasi toplantim var 14:30 ddan sonra tekrar burdayim opuldunuz.

Maydonozu kaynatip suyunu icin siskinlik icin hamilelik suphesi olan icmesin ama
Bunu da yaparsam esimin iyice maskarası olurum,kaynatıp içmediğin hiç bişey kalmadı dünyada diyor,hepsi de bööö ' ymüş,soğan,lahana,karışık bitki çayı,maydanoz limon kürü,falan da filan

Back
X