Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sahur meyve
Iftar
1 kase çorba
2 lavaş ekmege sarılı tavuk döner
2 kaşik melemen sonra ya iftarda ben biraz zıvanadan çıkıyorum maleesef yani biraz ekmek arası peynir
sonra döner gelince onunda tadına baktım malesef bilmiyorum çok mu oldum gün boyunca aç olunca durumum böyle
su sahura kadar olduğu için dün 2 lt yaklaşik içtim bugunspor 30 dk yürüyüş

İftarda gerçekten abartmışsın. 1 lavaş ekmeğe niye sardırıyon ya 1 tane neyine yetmiyor. Dikkat edelim canım. Bu şekilde yaparsan dahada kilo alırsın.

kızlar bir arkadaşim var onunda benimde 5 kilo fazlaliğimız var bayramdan sonra bir ay boyunca diyet yapacağiz kim bozarsa hediye alacak birbirine kaç kere bozarsan o kadar hediye sizce güzel mi şartlanmak adına tabi herkesin fıtratı farklı beni şartlaması adına güzel her hediyenin fiyatı yazacaktım vazgeçtim

Güzel bence , bunu bizde çok yapardık. Süre bittimi aynı kilolara dönerdik :)
Aman verince dikkat edin. Bizim gibi olmayın :)

Kizlar gunaydin bugun wc cikabildim 59, 6 yarinda çıkar miyim bilmedigimden tartiliyim dedim

Günaydın Kızlar;

Dün menüm;

Sabah 07:30
1 yumurta
1 dilim peynir
yarım domates
2 zeytin
1 dilim ekmek

ara yok

öğle
1 kase çorba
1 kase yoğurt
2 biber dolması

ara yok

akşam 18:30
1 dilim peynir
yarım dilim ekmek
hasta olduğum için canım hiçbişiy istemiyordu ilaç içicem için yedim :(

spor yok : hastayım çok fena akşam bile erkenden ilaç içip yattım
su: 1,5 lt
bitki çayı: 1 tane form çay

günaydınlarrr

TUğba geberiyor hastalıktan :(
sabahtan itibaren grip+nezle+boğaz ağrısı Allah ne verdiyse şuan bende :(
Sabahtan beride yoğunum daha yeni girebildim. Çok yoğundum gerçekten.
Aşadan yukardan hastayım. Kendinize çok dikkat edin salgın var herhalde bende anlamadım nasıl hasta olduğumu.

Görevimi yaptım menüleri yorumladım. Dünki menümüde yazıp çıkıcam.
Beni bugünlük affedin gerçekten kötüyümm kızlar :(
geçmiş olsun şekerim dikkat et kendine mevsim geçişleri direk hasta ediyor insanı
Kizlar gunaydin bugun wc cikabildim 59, 6 yarinda çıkar miyim bilmedigimden tartiliyim dedim

iyi yapmışsın tatlım bende tartıldım aynı çıktım geçen hafta ile bakalım yarına bi değişiklik olacak mı?

benim menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin

ara
1 avuç fındık dut kurusu

öğle
yoğurt
1,5 galeta
2 kaşık yulaf ezmesi karıştırıp yedim

ara

3-4 parça cezerye (cızzz biliyorum ama canım çok tatlı çekmişti)

akşam

1 kepçe çorba
1 kepçe suluköfte
2 kaşık yoğurt

akşam
1 mandalina

yürüyüş cezeryeyi yediğim için 1,5 saat tempolu yürüyüş
su 2 lt
yeşil çay bitki çayı vs tamam

20:30 da yediğin eriği sabah 10:00 da ara olarak yapmalısın bence. Akşamı erken yemişsin güzel ama fazla garnitürde mayonez yoktur herhalde. 4 tane köftenin büyüklüğünü merak ettim bu arada. Daha düzeltmeye çalışırsan iyi olur canım :) Yine de başarılı ;)

Ev köftesi bilirsin küçük küçük oluyo işte, yine ev garnitürü olduğundan mayonezi orantılı ayarlıyorum.

günaydınlarrr

geçmiş olsun şekerim dikkat et kendine mevsim geçişleri direk hasta ediyor insanı

iyi yapmışsın tatlım bende tartıldım aynı çıktım geçen hafta ile bakalım yarına bi değişiklik olacak mı?

benim menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin

ara
1 avuç fındık dut kurusu

öğle
yoğurt
1,5 galeta
2 kaşık yulaf ezmesi karıştırıp yedim

ara

3-4 parça cezerye (cızzz biliyorum ama canım çok tatlı çekmişti)

akşam

1 kepçe çorba
1 kepçe suluköfte
2 kaşık yoğurt

akşam
1 mandalina

yürüyüş cezeryeyi yediğim için 1,5 saat tempolu yürüyüş
su 2 lt
yeşil çay bitki çayı vs tamam

Sağol canım :( evet hemen hasta oldum hava değişiminden...

Menün güzel cezeryeyi de yürüyüşle telafi etmişsin gibi gözüküyor. Ama bugün dikkat edin. Yarın sabah tartılcaz. Herkes boşaltsın bağırsakları. Atın fazlalıkları. Bol bol su bağırsakları boşaltır :)

Ev köftesi bilirsin küçük küçük oluyo işte, yine ev garnitürü olduğundan mayonezi orantılı ayarlıyorum.

Garniturlerimize mayonez koymuyoruz cok mu garnitur yemek istiyosun o zaman sarimsakli yogurt cirp koy ohh mis metayida hizlandirir

Günaydın millet, hemen münümü paylaşıyorum,

sabah 07.15
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
şekersiz çay

ara 10.30
1 adet mandalin
1 bardak yeşil çay
3 adet biskrem

öğle 12.00
avuç büyüklüğünde fırında tavuk ve patates
1 bardak ayran

ara 17.00
1 yk menemen
yarım dilim ekmek

akşam 20.00
3 yk tavuk sote ( az yağlı)
3 yk pilav
1 tabak yağsız salata

1 saat yürüyüş, 3 lt su

Garniturlerimize mayonez koymuyoruz cok mu garnitur yemek istiyosun o zaman sarimsakli yogurt cirp koy ohh mis metayida hizlandirir

ben sarmısak yersem acayip derecede tatlı isteği oluyo, bi paket bitteri götürürüm yani o derece ama garnitürün mayonezlisini öyle ayda senede bi yerim her zaman değil, diyet süresince bi dah ayapmam öyleyse ;)

Günaydın millet, hemen münümü paylaşıyorum,

sabah 07.15
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
şekersiz çay

ara 10.30
1 adet mandalin
1 bardak yeşil çay
3 adet biskrem

öğle 12.00
avuç büyüklüğünde fırında tavuk ve patates
1 bardak ayran

ara 17.00
1 yk menemen
yarım dilim ekmek

akşam 20.00
3 yk tavuk sote ( az yağlı)
3 yk pilav
1 tabak yağsız salata

1 saat yürüyüş, 3 lt su

Canim su aksam ki pilavi kaldirsak yerine yemegi artirsak :34: bide madem biakreme goz diktin meyve niye var hadi meyve var biskrem niye var :47:

Canim su aksam ki pilavi kaldirsak yerine yemegi artirsak :34: bide madem biakreme goz diktin meyve niye var hadi meyve var biskrem niye var :47:

onların hepsini aslında onda yemedim biskremi arkadaşlar zorla tıktılar ağzıma saat onda sonrada mandalina yedik 1 tane onbirde,,

Back
X