- 23 Nisan 2012
- 1.022
- 116
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #98.761
Menun guzel canim ayrintili aksam inceliyecegim. Ayrica gecmis olsun dikkat et mevsom geciso topic hadtalik kayniyo
Sağol canım. Gerçekten herkes hasta

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menun guzel canim ayrintili aksam inceliyecegim. Ayrica gecmis olsun dikkat et mevsom geciso topic hadtalik kayniyo
Sahur meyve
Iftar
1 kase çorba
2 lavaş ekmege sarılı tavuk döner
2 kaşik melemen sonra ya iftarda ben biraz zıvanadan çıkıyorum maleesef yani biraz ekmek arası peynir
sonra döner gelince onunda tadına baktım malesef bilmiyorum çok mu oldum gün boyunca aç olunca durumum böyle
su sahura kadar olduğu için dün 2 lt yaklaşik içtim bugunspor 30 dk yürüyüş
kızlar bir arkadaşim var onunda benimde 5 kilo fazlaliğimız var bayramdan sonra bir ay boyunca diyet yapacağiz kim bozarsa hediye alacak birbirine kaç kere bozarsan o kadar hediye sizce güzel mi şartlanmak adına tabi herkesin fıtratı farklı beni şartlaması adına güzel her hediyenin fiyatı yazacaktım vazgeçtim
geçmiş olsun şekerim dikkat et kendine mevsim geçişleri direk hasta ediyor insanıTUğba geberiyor hastalıktan
sabahtan itibaren grip+nezle+boğaz ağrısı Allah ne verdiyse şuan bende
Sabahtan beride yoğunum daha yeni girebildim. Çok yoğundum gerçekten.
Aşadan yukardan hastayım. Kendinize çok dikkat edin salgın var herhalde bende anlamadım nasıl hasta olduğumu.
Görevimi yaptım menüleri yorumladım. Dünki menümüde yazıp çıkıcam.
Beni bugünlük affedin gerçekten kötüyümm kızlar![]()
Kizlar gunaydin bugun wc cikabildim 59, 6 yarinda çıkar miyim bilmedigimden tartiliyim dedim
Kizlar gunaydin bugun wc cikabildim 59, 6 yarinda çıkar miyim bilmedigimden tartiliyim dedim
Ohhhh beeeeeeeeee
20:30 da yediğin eriği sabah 10:00 da ara olarak yapmalısın bence. Akşamı erken yemişsin güzel ama fazla garnitürde mayonez yoktur herhalde. 4 tane köftenin büyüklüğünü merak ettim bu arada. Daha düzeltmeye çalışırsan iyi olur canım :) Yine de başarılı![]()
günaydınlarrr
geçmiş olsun şekerim dikkat et kendine mevsim geçişleri direk hasta ediyor insanı
iyi yapmışsın tatlım bende tartıldım aynı çıktım geçen hafta ile bakalım yarına bi değişiklik olacak mı?
benim menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
ara
1 avuç fındık dut kurusu
öğle
yoğurt
1,5 galeta
2 kaşık yulaf ezmesi karıştırıp yedim
ara
3-4 parça cezerye (cızzz biliyorum ama canım çok tatlı çekmişti)
akşam
1 kepçe çorba
1 kepçe suluköfte
2 kaşık yoğurt
akşam
1 mandalina
yürüyüş cezeryeyi yediğim için 1,5 saat tempolu yürüyüş
su 2 lt
yeşil çay bitki çayı vs tamam
demi ohh artik. Kizlar dua edin bayramdan sonra aranizda olmayim
![]()
Ev köftesi bilirsin küçük küçük oluyo işte, yine ev garnitürü olduğundan mayonezi orantılı ayarlıyorum.
İnşallah mezun olursun canım ya :) Bizde tabiki en kısa sürede mezun oluruz![]()
Garniturlerimize mayonez koymuyoruz cok mu garnitur yemek istiyosun o zaman sarimsakli yogurt cirp koy ohh mis metayida hizlandirir
Günaydın millet, hemen münümü paylaşıyorum,
sabah 07.15
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
şekersiz çay
ara 10.30
1 adet mandalin
1 bardak yeşil çay
3 adet biskrem
öğle 12.00
avuç büyüklüğünde fırında tavuk ve patates
1 bardak ayran
ara 17.00
1 yk menemen
yarım dilim ekmek
akşam 20.00
3 yk tavuk sote ( az yağlı)
3 yk pilav
1 tabak yağsız salata
1 saat yürüyüş, 3 lt su
Canim su aksam ki pilavi kaldirsak yerine yemegi artirsakbide madem biakreme goz diktin meyve niye var hadi meyve var biskrem niye var
![]()