Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bazen istesekde olmuyor işte... bir umut tüp bebeğe yöneldim aklımda kalmasın keşke demeyeyim diye... tüp bebeğe başladığıma pişman değilim verdiğim okadar paraya da pişman değilim zerre kadar umurumda değil... tek üzüldüğüm yıprandığım beni yoran tedavi sürecindeki manevi durum oldu ve sonuç... olmadı ne yapalım... bi kaç gün eve kapandım kimsenin telefonunu açmadım ve kenime ağlama izni verdim ... başkalarının yanında ağlamaktan sa boşalmam gerekiyordu...

şimdi yeni ve yeniden başlıyorum normal hayatıma dönmeye regli oldum dün bu nedenle tartılmadım kaç kilo aldım bu ilaçlar bana neye mal oldu bilmiyorum cumaşa reglim de biter kilomu da görürüm ama buradan ayrıldığım kiloyu görmeden dönmeyi düşünmüyorum geri.. ama takılıcam buralarda ...

bu süreçte burayı takip edemedim bu nedenle seninle ilgili nasıl bir durum var bilmiyorum ama seni anlıyorum bazen gerçekten kopmak istiyorsun zorlamanın anlamı olmuyor... uzaklaşmak kendini dinlemek istiyorsun ki bendede oldu ve devam ediyor .. yenmeye çalışıyorum işte ....

umarın senin için herşey yoluna girer ....

Beni cok iyi anladigini biliyorum . Beni bu haftada bildirime katip ayirirsaniz sevinirim kafami kendimi hayatimi toplamam gerek. Senin yaptigini en basta yapsaydim belki daha iyi olurdum korkularim olmazdi aglayamadim dondum kaldim dusukten sonra herkesten gizli yavas yavas aglamaya basladim ve bu beni zamanla cok yipratti kendimi toplamam gerek anladigin icin sagol

Canim bazen kendine yetmezsen kimseye yetemezssin ben kendime yetemedigim zamandayim son 3gundur oturup uzun uzun konustuk esimle gercekten kafami rahat birakmaliyim bu yuzden izne ayrilmak istiyorum yada diskalifiye olmayacagim baska cozumler.
Ben iyi bi takim topladigimiza inaniyorum sizde inanin arada sirada ugrar kulaklarinizi cekerim. Vicdanim rahatsiDi sahnuru tek birakscagim icin ama malesef meltem geldi(gelmemesini bebisin tutunmasini cok isterdim)

Hedefleriniz sadece tartida kalmasin bedeninizi aynada guzel bulana her giydiginizi yakistirana kadar devam edin . Insan kendini begendigi noktaya geldiginde basarmistir

sağol eriğim ama senin enerjin başkaydı ne güzel alışmıştık birbirimize, umarım hayatında herşey yolunu alır ve güzel olur. mutlu olmanı dilerim Allah'tan.

sağol eriğim ama senin enerjin başkaydı ne güzel alışmıştık birbirimize, umarım hayatında herşey yolunu alır ve güzel olur. mutlu olmanı dilerim Allah'tan.

Sagol canim rabbim hepimizin yardimcisi olaun. Ben gelir arada motive ederim sizi yine :64:

Canım eriğim ya.HAYIRLISI OLSUN.seni çok iyi anlıyorum,insan bir an oluyor ki her şeyi bırakıp kaçmak istiyor .ben de geçen yıl bu zamanlar aynı durum içerisindeydim.bir topikim vardı ve ben de anladım ki kendime yetemedikden sonra baskasına nasıl yete bilirim ki?!
Ama 8,9 ay ara iyi geldi ELHAMDULİLLAH .Aslında anladım ki hiç birşeyi derinden düşünmemek lazım.spor yap,duş yap,aynanın karşısına geç,de Gül,konuş,şakalaş,bir de bakmışsın ki artık eskisi kadar somurtmuyorsun:)
Bu arada reql oldugu zaman da insan yamyama dönüyor,eminim reqlim sonuna yakın kendine gelirsin.ben reql oldugum zaman tam bir canavara dönüşüyorum,pms in kralı var bende.geçenlerde eşim ayın tarihini soruyor,ben de diyorum niye soruyor,bir gün sonra adet oldum,eşim dedi ki ben dün onunçin sordum tarihi.ham ham oluyorum:)
Takma canım boşveeerrrrrr.eşinle mutlu Mesut aşk yasamanın tadını çıkar.VE DUANI EKSIK ETME.RABBİM YARDIMCIN OLSUN.sana iyi kafa dinlemelerrr

Beni cok iyi anladigini biliyorum . Beni bu haftada bildirime katip ayirirsaniz sevinirim kafami kendimi hayatimi toplamam gerek. Senin yaptigini en basta yapsaydim belki daha iyi olurdum korkularim olmazdi aglayamadim dondum kaldim dusukten sonra herkesten gizli yavas yavas aglamaya basladim ve bu beni zamanla cok yipratti kendimi toplamam gerek anladigin icin sagol
elbette anlıyorum... git toparlan sonrası allah kerim...

kızlar sabah sabah bu da kim diyeniniz olur diye kendimi yeniden tanıtayım... takım kaptanı tüp bebek mağduru bir aydır takımdan uzak kalmış ve yeniden takıma dönmek için aldığı kiloları vermeyi bekleyen kişiyim ben...
ismim meltem...
evliyim,,,
bir oğlum var 9 yaşında...
5 yıldır bebek yapmaya çalışıyoruz olmuyor son aşama tüp bebeğide denedik oda olmadı kısmet dedik rafa kaldırdık....
33 yaşını bitirmek üzereyim artık 34 sayılırım...
mersinde yaşıyorum...
bir kamu kurumunda memurum...

[TABLE="width: 348"]
[TR]
[TD="colspan: 2"]***5.Takım 330. Etap***[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erigim [/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]59,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipekyol51[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]75,80[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]69,70[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maymunarmut[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]77,40[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esrasi[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]66,60[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zargarpur[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]68,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuğba-serdar[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]71,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebyar[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]57,90[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elsia[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]61,20[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dagyolu[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"]65,50[/TD]
[TD]/[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

eriğim ayrılacak ve 9 kişi kalacak takım... paylaşım sıklığı ne durumda bilmiyorum ama biraz daha aktif olmaya başlayacağını umut ediyorum...

yeni gelen arkadaşları tanımaya başlayacağım yavaş yavaş bir aylık uzak kalma baya baya şeyleri değiştirmiş gördüğüm kadarı ile...

az önce bir arkadaşı daha davet ettim sayıyı 10 un altına düşünmemeye çalışıyorum umarım en kısa sürede bende geri dönerim aranıza

evet şimdi kızlar bugün herkes bi tartılsın bakalım bayrama neye mal olmuş kimler almış kimler vermiş.. alanlar cumaya kadar fazlalıklarını atmanın yoluna bakacak ... almayanlar mevcut durumu koruyup mümkünse altına inmeye çalışacak...

bu arada bende tedavi sürecinde aldığımı tahmin ettiğim 3-4 kiloyu kısa sürede verme gayretinde olacağım...

Bakin sakin unutmayin bu jafta bildirimimi yapip gidiyorum ona gore :)

Ipekcim dobusun muhtesem olsun :16:

Maymuncum nickini degistirmeyi basardin umarim yeni guzel haberler goruyum dondugumde

Zargar menuler sana emanet

Tugbacim sende en kisa zamanda hamile kalip burdan izne ayril

Elsia-ebyar ve esra hep pozitif kalin eksilen tek sey kilolariniz olsun

Dagyolu hayatta herkesin ikinci bi sansi olmali sen bunu ispatla herkese

Sahnurcum ve jujum ogrettikleriniz icin kahrimi cektiginiz icin en onemlisi cenemi cekip ikide bir boyle olmaz enerji lazim diyen caylaga ablalik ettiginiz icin tesekkur ederim hayat hepinize gonlunuzdeki odulu versin kizlar :16:

Hosca ve dostca kalin

Maymuncum nickini degistirmeyi basardin umarim yeni guzel haberler goruyum dondugumde

Sahnurcum ve jujum ogrettikleriniz icin kahrimi cektiginiz icin en onemlisi cenemi cekip ikide bir boyle olmaz enerji lazim diyen caylaga ablalik ettiginiz icin tesekkur ederim hayat hepinize gonlunuzdeki odulu versin kizlar :16:

Hosca ve dostca kalin

Hoşçakal, tez zamanda aramıza geri dönmen umuduyla...

Hosca ve dostca kalin
pek bi katkım olamadı sana eriğim .. senin gelişin ben gidişim oldu ve ne tesadüftür ki benim gelişim de senin gidişin oluyor...

umarım pazitifi yakalarsın kendin için...

herkese merhaba......

jujum ben mumkunse eger mezun olmak istiyorum. ınternet bağlatamıcaz galıba....zaten kpss var buraya vakıt ayıramam.....yanı yeteri kadar ayıramam. o yuzden mezun olmak ıstıyorum.
ilerde takımlara gerı katılabılmek ıcın dısklıfıye olmk ıstemıyorum.

şimdi tatıldeyım. arkadasımın netınden yzıyorum.
görüşmek uzere.....
canım mezun olman için takıma yeniden giriş yapman lazım ...

Hayirlisi meltemcim uzulme demiycem uzul bazen gercekten yasamak gerek duygulari arkalara bi yere atip kafana takmaktansa uzuleceksen simdi uzul .

Bende senden iyi haberler duymak iatiyordum bi umuttun benim icin bende dun regl oldum ve aranizdan ayrilmaya karar verdim bunun reglle ne alakasi var derseniz reglle degil benimle alakali

Iyi degilim durumu kabul etmemek hicte iyi degilmis aksine geriden bi yerlerden zirt pirt cikmasini sagliyorum. Bu piskolojiylede ne bebek gelir nede mutluluk. Izne ayrilmak istiyorum bugun dr gidecegiz esimle en azindan 4 haftaya ihtiyacim var bu hafta kg bildirimi yaparak ayrilmak istiyorum ama en son kac kg idim hatirlamiyorum bile suan yani bu sabah tartilmadim reglden oturu ama cumartesi sabah 57,8 dim

Umarım iyi olur canım. Allah gönlüne göre versin. Bazen gerçekten üzüntü ilede yüzleşmek gerekiyor. İnanın benimde psikolojim bitik durumda ama hayat devam ediyor. Allah'ım dualarımızı kabul etsin. Bebek sahibi evlat sahibi yapsın. Anne olmayı çok istiyorum. Bende evlat kokusunu ciğerlerime çekmek istiyorum. Allım nasip etsin.

Duşa girip suyu açıp ağlamak, o düşünceleri beyninden yıkayıp atmak bunları yapıyorum bende. Herkese şebeklik yapıp yalnız kaldığımda gözyaşlarımı tutamıyorum. Bu o kadar büyüyor ki içimde inanın insanın gücü yetmiyor.
Bayramdan sonraki bir gündü tam kestiremiyorum. Kayınvaldem kayınpederim bizi çağırdı eşimle gittik. Siz ne zaman çocuk yapmayı düşünüyorsunuz dediler. İstemiyor musunuz çocuk, yaşınız kaç oldu dediler. İçim yandı, dağıldım, orada ölsem iyiydi. Ama tuttum kendimi her zamanki gibi. Biz verelim parasını tedavi olun dediler. Biz torun istiyoruz dediler. Allahım ölür müsün öldürür müsün...
Sorun para değilki. aşılama yaptıralım bilmemene yapalım. Bizim mesele buralara kadar geldi anlatamam kızlar. Allah biliyor içimide. Gerçekten çok kötüyüm. Kafama sıksam olcak yani. Hepimiz aynı durumdayız. Allahım en kısa zamanda nasip etsinde bu kabus gibi günler bitsin.

Hosca ve dostca kalin

Enkısa zamanda dönmen dileğiyle canım. Sensiz nasıl olacak bilmiyorum :)
İnşallah dediğin gibi hamile kalırım ve izne ayrılırım :)

Duşa girip suyu açıp ağlamak, o düşünceleri beyninden yıkayıp atmak bunları yapıyorum bende. Herkese şebeklik yapıp yalnız kaldığımda gözyaşlarımı tutamıyorum. Bu o kadar büyüyor ki içimde inanın insanın gücü yetmiyor.
Bayramdan sonraki bir gündü tam kestiremiyorum. Kayınvaldem kayınpederim bizi çağırdı eşimle gittik. Siz ne zaman çocuk yapmayı düşünüyorsunuz dediler. İstemiyor musunuz çocuk, yaşınız kaç oldu dediler. İçim yandı, dağıldım, orada ölsem iyiydi. Ama tuttum kendimi her zamanki gibi. Biz verelim parasını tedavi olun dediler. Biz torun istiyoruz dediler. Allahım ölür müsün öldürür müsün...
Sorun para değilki. aşılama yaptıralım bilmemene yapalım. Bizim mesele buralara kadar geldi anlatamam kızlar. Allah biliyor içimide. Gerçekten çok kötüyüm. Kafama sıksam olcak yani. Hepimiz aynı durumdayız. Allahım en kısa zamanda nasip etsinde bu kabus gibi günler bitsin.

büyüklere derdini açmak ayrı dert açmamak ayrı dert... seni anlıyorum .. içini döksen anlatsan kurtulamıyorsun senden fazla didikleyici sorgulayıcı her seferinde irdeleyici sorular sorarlar.. derdini açmazsın bu seferde neden niye nasıl tarzı sorularla boğarlar... ben kendi anneme bile dayanamıyorum boğuluyorum.. bu tedavi sürecindede boğuldum sorularından bitti hala beni bir sürü soru ile boğmakta ... onun için senin de az buçuk anlıyorum...

tam olarak sıkıntın ne bilmiyorum ama öncelikle psikolojik olarak rahatlaman gerek...

Üzülme Tuğbacım Allah büyük, zamanı vardır mutlaka, bizim komşunun on yıldır çocuğu olmuyodu, defalarca tüp bebek denemişlerdi neler yapmamışlardı ki, üniye giderken birgün yurtta oturdum onlara niyetlenip üç kere Duha suresini okudum yanlış hatırlamıyorsam 6 ay içinde hamilelik haberini almıştım bunuda ilk defa burada sana anlatıyorum birde annem biliyo o kadar. Tabi o zaman kalbimiz daha temizdi Allah kabul etmiş olmalı. Bu sene yani snaırım artık 16 yıllık evliler birde oğulları oldu, işte demekki zamanı şimdiymiş, hepimizin dünyaya gelme zamanı var, o yüzden kafana takma psikolojide önemli, çünkü yumurtalarına falan zarar verecek kimyasallar üretebilir vucudun, çünkü üzülünce vucut kendini savunmaya ve korumaya alıyor. Sen dua et bol bol.

büyüklere derdini açmak ayrı dert açmamak ayrı dert... seni anlıyorum .. içini döksen anlatsan kurtulamıyorsun senden fazla didikleyici sorgulayıcı her seferinde irdeleyici sorular sorarlar.. derdini açmazsın bu seferde neden niye nasıl tarzı sorularla boğarlar... ben kendi anneme bile dayanamıyorum boğuluyorum.. bu tedavi sürecindede boğuldum sorularından bitti hala beni bir sürü soru ile boğmakta ... onun için senin de az buçuk anlıyorum...

tam olarak sıkıntın ne bilmiyorum ama öncelikle psikolojik olarak rahatlaman gerek...

Biz 3 yılı bitirdik 4. yılımızdayız. 3 aylık gebeliğimde bebek gelişimi olmadığından ve kalbi atmadığından kürtaj oldum.
Sonrada hiçbişiy olmadı. Hamile kalamıyorum. Daha bayramdan önce gittim doktor hiçbişiy bulamadı. Ama olmuyor :(
Benden 7 yaş küçük kız kardeşim 4 aylık hamile. Bu konu iyicene büyümeye başladı anlayacağın.
Artık sorular konuşmalar hareketler beni bunalıma sokuyor. Gerçekten yoruldum. Hep güçlü durmaya çalışıyorum.
Ama gerçekten çok zor biliyor musun. İnsan ne yapacağını ne diyeceğini bilemiyor. Kayınvaldemde işte gidip aşılama yaptıralım dedi. Onlar çok sever burnunu soksunlar, sen bilmezsin biz biliriz havalarında olsunlar. İşte bunlar hep ömür törpüsü. Gerçekten bittim artık. Beynimde düşünmekten yoruldu. Kırıla kırıla parçalandım. Allahım büyük en iyisii o bilir. Ancak ona sığınarak kendimi toparlayabiliyorum. Allahtan eşim çok büyük destek. Yoksa dayanılmaz anlayacağın.

Üzülme Tuğbacım Allah büyük, zamanı vardır mutlaka, bizim komşunun on yıldır çocuğu olmuyodu, defalarca tüp bebek denemişlerdi neler yapmamışlardı ki, üniye giderken birgün yurtta oturdum onlara niyetlenip üç kere Duha suresini okudum yanlış hatırlamıyorsam 6 ay içinde hamilelik haberini almıştım bunuda ilk defa burada sana anlatıyorum birde annem biliyo o kadar. Tabi o zaman kalbimiz daha temizdi Allah kabul etmiş olmalı. Bu sene yani snaırım artık 16 yıllık evliler birde oğulları oldu, işte demekki zamanı şimdiymiş, hepimizin dünyaya gelme zamanı var, o yüzden kafana takma psikolojide önemli, çünkü yumurtalarına falan zarar verecek kimyasallar üretebilir vucudun, çünkü üzülünce vucut kendini savunmaya ve korumaya alıyor. Sen dua et bol bol.

Sağol canım benim :) İşte herşey umut oluyor insana.
Bende 40 gün Meryem suresini okumuştum. Oda hamile kalmak için okunuyormuş. Ama olmadı. Dediğim gibi Rabbim en büyük sığınağımız. O bilir O ol desin olur. Bunları düşünüp kendimizi rahatlatıyoruz.

[ı]
biz 3 yılı bitirdik 4. Yılımızdayız. 3 aylık gebeliğimde bebek gelişimi olmadığından ve kalbi atmadığından kürtaj oldum.
Sonrada hiçbişiy olmadı. Hamile kalamıyorum. Daha bayramdan önce gittim doktor hiçbişiy bulamadı. Ama olmuyor :(
benden 7 yaş küçük kız kardeşim 4 aylık hamile. Bu konu iyicene büyümeye başladı anlayacağın.
Artık sorular konuşmalar hareketler beni bunalıma sokuyor. Gerçekten yoruldum. Hep güçlü durmaya çalışıyorum.
Ama gerçekten çok zor biliyor musun. Insan ne yapacağını ne diyeceğini bilemiyor. Kayınvaldemde işte gidip aşılama yaptıralım dedi. Onlar çok sever burnunu soksunlar, sen bilmezsin biz biliriz havalarında olsunlar. Işte bunlar hep ömür törpüsü. Gerçekten bittim artık. Beynimde düşünmekten yoruldu. Kırıla kırıla parçalandım. Allahım büyük en iyisii o bilir. Ancak ona sığınarak kendimi toparlayabiliyorum. Allahtan eşim çok büyük destek. Yoksa dayanılmaz anlayacağın.

seni çok iyi anlıyorum.... Peki ciddi anlamda hangi tedavileri oldun???

Bendede mesela sorun yok hiç bir sorun göremedi ama eşimin çalışma şartlarından dolayı sperm sayısı düşük çıktı aşılama hiç denemedim direk tüp bebek yaptırdım ... Esrasinin dediği gibi demekki vakti zamanı değilmiş olmadı ... Rabbim hayırlısını versin ...[/ı]

[ı]

seni çok iyi anlıyorum.... Peki ciddi anlamda hangi tedavileri oldun???

Bendede mesela sorun yok hiç bir sorun göremedi ama eşimin çalışma şartlarından dolayı sperm sayısı düşük çıktı aşılama hiç denemedim direk tüp bebek yaptırdım ... Esrasinin dediği gibi demekki vakti zamanı değilmiş olmadı ... Rabbim hayırlısını versin ...[/ı]

Hiçbir tedavi olmadım. Folikasit kullanıyorum. Doktorda bişiy bulamadı zaten. Şimdi kayınvaldemin isteği üzerine aşılama deneyeceğiz. Bakalım nasıl olacak.

Back
X