- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #99.081
bazen istesekde olmuyor işte... bir umut tüp bebeğe yöneldim aklımda kalmasın keşke demeyeyim diye... tüp bebeğe başladığıma pişman değilim verdiğim okadar paraya da pişman değilim zerre kadar umurumda değil... tek üzüldüğüm yıprandığım beni yoran tedavi sürecindeki manevi durum oldu ve sonuç... olmadı ne yapalım... bi kaç gün eve kapandım kimsenin telefonunu açmadım ve kenime ağlama izni verdim ... başkalarının yanında ağlamaktan sa boşalmam gerekiyordu...
şimdi yeni ve yeniden başlıyorum normal hayatıma dönmeye regli oldum dün bu nedenle tartılmadım kaç kilo aldım bu ilaçlar bana neye mal oldu bilmiyorum cumaşa reglim de biter kilomu da görürüm ama buradan ayrıldığım kiloyu görmeden dönmeyi düşünmüyorum geri.. ama takılıcam buralarda ...
bu süreçte burayı takip edemedim bu nedenle seninle ilgili nasıl bir durum var bilmiyorum ama seni anlıyorum bazen gerçekten kopmak istiyorsun zorlamanın anlamı olmuyor... uzaklaşmak kendini dinlemek istiyorsun ki bendede oldu ve devam ediyor .. yenmeye çalışıyorum işte ....
umarın senin için herşey yoluna girer ....
Beni cok iyi anladigini biliyorum . Beni bu haftada bildirime katip ayirirsaniz sevinirim kafami kendimi hayatimi toplamam gerek. Senin yaptigini en basta yapsaydim belki daha iyi olurdum korkularim olmazdi aglayamadim dondum kaldim dusukten sonra herkesten gizli yavas yavas aglamaya basladim ve bu beni zamanla cok yipratti kendimi toplamam gerek anladigin icin sagol