- 4 Ocak 2009
- 3.081
- 12
- 358
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #99.521
Mesai arasi bi bakayim dedim firsat bulmusken.yeni arkadaslar hosgeldiniz.juju Tebrikler iyi vermissin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba, sabah tartıldım..80,2 kıloyum...bugün itibari ie başladım rejimime..29 ekim 2013 ...cuma günü de budan yazıyoruz değil mi
hoşgeldin wisper aramıza aslında bizde şu ara yeni eleman arıyorduk eğer katılımın düzenli olursa neden olmasın ben kaptan yardımcısıyım şu ara düzenli bir diyet uygulayamıyorum maalesef o yüzden biraz kilo aldım vermeye çalışıyorum bizim kaptanda zamanında dukan yapıp çok güzel kilo vermiş ama sonrasında geri almış dukan yaparak tabiiki takıma katılabilirsin bizim aslında amacımız diyet değil sağlıklı beslenmeyi öğrenmek yalnız yarın pek katılım olmayabişir tatilde biraz sessiz oluyor burası ilk sayfadaki kurallarımızı da okuduysan seninle beraber devam edebiliriz
kızlar çok gaza gelmiş durumdayım, siz nerdesiniz yaa, 1 ay içinde hepimiz 6 kilo verelim mi mesela, her hafta 1,5 kilodan gideriz yani, taş gibi hatunlar olalım yaa!
hep beraber callanetics egzersizleri yapalım mı mesela, link atıyorum, çok işe yarıyormuş 21 günde değişimi görebiliyormuşuz
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/578600-callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.html
merhaba, sabah tartıldım..80,2 kıloyum...bugün itibari ie başladım rejimime..29 ekim 2013 ...cuma günü de budan yazıyoruz değil mi
Gunaaydiiin
Cok cok cok istiyorum ben varim
Hosgeldin canim.
Mesai arasi bi bakayim dedim firsat bulmusken.yeni arkadaslar hosgeldiniz.juju Tebrikler iyi vermissin
selam kızlarr bugün tüm gün parktaydım çocuklarla beraber güzel havanın tadını çıkardık
menüm biraz garip oldu
hoşgeldin canım takım kuralları ilk sayfada yazıyor onları bir oku hedef kilon kaç kaç olmak istiyorsun onuda yazarsan sevinirim
diğer arkadaşlar sizinde cumhuriyet bayramınız kutlu olsunn
senin menulerine hep hayran kaliyorum zaten.harikacanım beril77 mezun olmuş daha mezun olalı 6 ay olmamış hamile kalmış 13. haftada sanırım düşük yapmış aldığı kiloları vermek için tekrar yarışmak istiyormuş 6 ay geçmediği için mezuniyetinden sonra o yüzden oylamaya sunuldu
iyi skşamlar tatlımm
bugün ben de menümü yazayım sonunda hazır kendimi diyet moduna sokmuşken
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
1 çay kaşığı bal
1 yemek kaşığı lor
1 lokma beyaz peynir
ara
1/2 armut
öğle
1/2 kepçe sulu köfte
ara
1/2 elma
akşam
10-11 tane hamsi
salata 1/2 dilim ekmek
su
2,5 lt
spor
tam 1,5 saat tempolu yürüyüş ayaklarım ağrıyoo uzun süredir bu kadar yürümemiştim
korkudan tartıya çıkmadım bu arada bilmiyorum kaç kiloyum ama istediğim kiloda değilim onu biliyorum
haa öğleden sonra tatil olduğu için eve geldim buzdolabının birini boşalttım (2 buzdolabı var) derindondurucuyu aktardım yaprak sarması sardım(derindonduruyucu boşaltmaya uğraşıyorum) akşam yemeğini hazırla bu arada büyük oğln hasta onun nazını çek ancak oturabildim yorgunluktan ölüyorum
harikasin esracigim,YA SEN NIYE MEYVE YEMIYORSUUUN???bugünkü menü
sabah 07.00
1 dilim ekmek, peynir, şekersiz çay
ara 10.00
şekersiz kahve
öğle 12.00
1 kase çorba
3 yk kuru fasülye
3 yk pilav
turşu
1 bardak ayran
akşam 19.30
1 kase çorba
2 yk et kavurma
1 dilim ekmek
30 dk. yürüyüş, 35 dk. slim 6
2 lt.su
ARAMIZA KATILMANA SEVINDIMMmerhabalar uzun süredir sürekli olmasa da sık sık gelip okuduğum bir takımsınız.eskiden 80-89 topiğinde yazıyordum 2 sene öncesine kadar yan.sonra bir takım olaylar oldu ve grup olarak çekildik ordan.geçen sene mart-haziran süresince dukan yaptım ve 12 kilo verdim.çok da disiplinli gittim kaçamak yapmadan.82 den 70 e düştüm.ama diyeti bırakıp tatlı hamur işi olayına girince bir kaç kilosunu geri aldım.şu an regl olduğum için tam kilomu bilmiyorum.diyet adına da bir şey yapıyor değilim.ama bugün alışverişimi yaptım ve tekrar dukana başlamaya karar verdim .fakat dukan topiğine yazmak istemedim.farklı bir sinerji var burada.acaba siz dukan yapsam da beni kabul eder misiniz?çünkü meyve yemeye özen gösterdiğinizi biliyorum.ama dukanda meyve yok.fakat dukan bugüne kadar cevap alabildiğim tek diyet.belki sınırsız ve alternatifi bol bir diyet diye.onu yaparken yine suyum sporum yeşilçayımı ihmal etmedim.
sadece sormak istedim.kabul edemeyiz derseniz canınız sağ olsun.ama kontrollü oluşunuz ve motivasyonunuz çok iyi bence.amacım ben yapamıyorum bana yardım edinden çok ben size siz de bana destek olun demek.
cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
bu arada boyum 1,65 sanırım 74 üm.regl öncesi son tartıda öyleydi.35 yaşındayım öğretmenim
canim ,gordum,duzeltmissin,tesekkur ederim,ben pegasusun davetini gormustum,fakat 2.kisinin davet edemeyecegini bilmiyordum:26:evet canım gördüm bende sayfaın linkini verdim yalnız sen katılmak isteyenler kısmında başka bir takımın davet ettiği kişiyi çağırmışsın orda düzeltme yaptım canım ben üye çağırırken takıma dikkat et de başka takım çağırmadan yakalayalım ok mi tatlım iyi gecelerr
aramiza hosgeldinn.her gun duzenli bir sekilde menulerini bekliyorummmerhaba, sabah tartıldım..80,2 kıloyum...bugün itibari ie başladım rejimime..29 ekim 2013 ...cuma günü de budan yazıyoruz değil mi
sagol canim.sana da ALLAHdan sifa dilerim.Sorma ya tatilmis bende repsiyon daveti olunca farkettim
Allah şifa versin. Hastalık zor bugün sabaha kadar tifo olduğumu düşünüyordum. Agrilarim hafifleyince vazgeçtim hastaneye gitmekten
O biraz ağır kaçar bana kitabını indirip okumuştum. Videolarinida indirdim a ma onu kilo Koruma doneminde yapmayi düşünmüştüm.
merhaba wisper,dukanmi yapiyorsun.menun iyi ama meyve,sebze de olmali.başlangıç tarihi:29/10/2013
başlangıç kilo : 75
hedef: 65
boy:1,65
beden:42
bugünkü menüm
sabah (11.00) : 1 dilim dukan ekmeği,2 yumurta,şekersiz çay,peynir
öğle ( 15,00 ) : tavuk göğsü,yoğurt
2 kupa yeşil çay
1 lt su (yatana kadar 2 ye tamamlayacağım)
spor yok (reglim)
merhaba wisper,dukanmi yapiyorsun.menun iyi ama meyve,sebze de olmali.
beslenme piramidinin tum basmaklari menumuzde yer almak zorunda.
evet dukan yapıyorum meyve yasak.atak yapıyorum şu an bir kaç gün sonra sebze de eklenecek menüme.
meyvesiz olmaz derseniz yani bize menün uymaz derseniz anlarım dukan topiğine geçerim.sorun olmaz
erigim _____ İzne ayrıldı
ipekyol51 ------------------
toplight +
oluroylebazen +
esrasi +
zargarpur -------------------
tuğba-serdar ---------------
ebyar --------------------
dagyolu ------------------
*JUJU* -------------------
inşallah oluruz sizdeki gaz size de bize de yeter.
ben yapım iki sene önce harika sonuçlar aldım.verdiğinizden daha fazla vermiş görünüyorsunuz.çünkü kasları uzunlamasına çalıştırıyor esnetiyor yani.21 gün olayı sadece alışkanlık haline gelmesi için verilmiş bir rakam.yani 21 gün sonra hem sonuçlar belirgin hem de rutin hale geliyor yapmanız.sonrasında süpere geçiyorsunuz isterseniz.
yok ben bilmiyordum dukanda oyle oldugunu.yok yok gitme
![]()
kizlar ben de kac gundur menu bildirmiyorum ama inanin cok hastayim,hep yarin diyorum ama sabah muthis yanmayla uyaniyorum bogazimda.midem bulaniyor.cay ve recel tum gun.o biraz hafifletiyor.su sadece ilac icerken.spor yapamiyorum haliyle.yani cok uzgunumm(
az önce yaptımda yarıda sıkılıp slim 6 ya geçtim, çok yavaş bu egzersizler gerçekten inceltiyomu yaa, ben baktım yarım saat çalıştım hiç terleme yok değiştirdim egzersizi ama hatamı ettim yoksa ??? bu arada hoşgeldin aramıza :)
kizlar ben de kac gundur menu bildirmiyorum ama inanin cok hastayim,hep yarin diyorum ama sabah muthis yanmayla uyaniyorum bogazimda.midem bulaniyor.cay ve recel tum gun.o biraz hafifletiyor.su sadece ilac icerken.spor yapamiyorum haliyle.yani cok uzgunumm(
sağol canım sorduğun için malesef ben iyi değilim malumunuz çocuk tedavisi görüyorum gebe kaldığımı duyunca çok sevinmştim sonra düşük yaptığımı öğrenince bir o kadar yıkıldım kaç gündür ruh dünyam çok kötü ağlıyorum aslında ben soğuk kanlı biriyim ama ilk oluyor duygularıma hakim olamıyorum ben şimdi bazı arkadaşların ruh haletini yeni yeni anlıyorum Allah herkesin yar ve yardımcısı olsundagyoluuu,nerelerdesin tatlimmmm????