Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Misafirleri gonderdim cumaya kadar telafi edecem tartida eksik cikacam insaallah

Menum
Kahvalti 4 ceviz 5 findik 1 dilim ekmek lor peyni2 zeytin 1 c.k cokokrem 2 ,3 catal yumurta
Ogle,1 dilim patesli borek 1 gul boregi 1 dilim kek kisir kirmi.
biber
Ara neskafe,bitki cayi
Aksam,yogurt,pirasa,1 dilim borek,3,4 kasik makarna,2 catal kek
Olmadi bugun ama yarin sporla diyetimle telafi edicem

5)Bugünkü menüm

tüm gün dışardaydım tosta boğuldum

Sabah 10:30
1 karışık tost

Öğle 15:00
1 karışık tost

Ara 17:00
1 adet erik

Akşam 19:00
2 yk mantı
4 yk yoğurt

2 lt su + leslie ile 4 mil

ama şuan açıktım elma yiyeceğim

mantılar yüzüyordu yoğurdun içinde :37:

Hakkaten hep öyle olur,sen yerken kimse olmaz nezaman diyete niyetlensen yağmur olur yağar misafir:52:Şaka bi yanasende gelenlere az kalorili,sütlü tatlılar yap,yaptığını da kişi sayısıyla sınırlı tut,onlar gidince artmasın en azından yada kalanları dipfrize koy hemen.

Arkadaşlar size bi tarif vereyim hem çok lezzetli hem doyurucu hem kalorisi az ,sağlıklı hem de kan şekerini düzenleyici bir tarif ,bizim buraların meşhur bir yemeği ayrıca misafirede yapılır,ismini açıklıyorum;bat
1 kase kadar mercimeği haşlayın,suyunu süzmeden sıcakken içine yarım kase kadar kısırlık bulgurdan koyun,onlar güzelce ıslanıp şişince içine 2-3 kaşık domates salçası koyup karıştırın,sonra 1 limonu sıkıp ekleyin,birazda tuz atın,maydonozu,dereotunu,yeşilsoğanı doğrayıp çorbaya katın,soğuk olarak yeyin biz tokat yaprağına sararak yiyoruz çok güzel oluyor,bence deneyin harika oluyor,hemde tam bir diyet yemeği.

az olmuş ama sanırım telafi yapıyorsun.

4) mercimek köftesine benzettim ama biraz değişik. Hiç yağ koymuyor muyuz? Bir de yeşil mercimek mi kırmızı mı? kırmızı dır ama yine de sorayım dedim :)

Borekleri az yagli yaptim kekede yag koymadim ama goz gorunce yemeden olmuyor

5)Bugünkü menüm

tüm gün dışardaydım tosta boğuldum

Sabah 10:30
1 karışık tost

Öğle 15:00
1 karışık tost

Ara 17:00
1 adet erik

Akşam 19:00
2 yk mantı
4 yk yoğurt

2 lt su + leslie ile 4 mil

ama şuan açıktım elma yiyeceğim

mantılar yüzüyordu yoğurdun içinde :37:

Spor super sebzede olaydi keske

kızlar bugun herkes yogun galiba ya:)

menüm sabah galeta ve çay
öglen 12 1 kase corba
1 adet nagıt
1 tabak salata
1 dilim ekmek
saat 3 te yeşil çay
akşamda çorba ve yogurt yiyicem :)

Ozlemcigim tarti bu cumasana gulecek gibi

bugünkü menüm
sabah bi puaça
çğle 3 mandalina
ara bi börek
akşam bi kase aşure

sağlıksız saçma sapan bi menü işte:43::43::43::43:

2) evet benim de çok yoğun bir gündü hep dışardaydım ofise uğrayamadım. Bu ay benim de baya bir yoğunluk var. İşteki yogunluk bir tarafa eve gel çocuğu karşıla ilgilen bu araya yemek sıkıştır, spor yapmaya çalış kız anne benimle ilgilen diye delirsin orda çamaşır bulaşığı saymıyorum. Şu aralar kafayı yemek üzereyim haydi hayırlısı
Hep aynıyız canım iş yoğun ev yoğun ne olacaksa bu yoğunluğun sonu,birer huni geçirecez herhalde sonunda başımıza:27:.

4) mercimek köftesine benzettim ama biraz değişik. Hiç yağ koymuyor muyuz? Bir de yeşil mercimek mi kırmızı mı? kırmızı dır ama yine de sorayım dedim :)
Canım yazmamışım,yeşil mercimek olacak içine de biraz soğuk su ilave edilecek.

Menum
Kahvalti 4 ceviz 5 findik 1 dilim ekmek lor peyni2 zeytin 1 c.k cokokrem 2 ,3 catal yumurta
biber
Ara neskafe,bitki cayi
Sen niye ikidebir pasta börek yiyon bakıyım hııı,çantalar gelecek artık:22:.

bende şaşkınım uyuttum şimdi çocukları çamaşırlar katlanacak yeni posta serilecek
işim çok yani
bizimkiler daha yatmadı hala çıldırtma mesaisindeler:emir_bebek:.

bugünkü menüm
SABAH
1 yumurta,1 dilim kepek ekmek arası tost,çay

ÖĞLE
yarım porsiyon pilav
1 porsiyon döner
ayran
salata

ARA
1 dilim k.ekmek,2 ince kaşar dilimi
1 kayısı+ceviz

AKŞAM
1kepçe k.mercimek çorbası
4 kaşık ıspanak,1dilim k.ekmek
4 kaşık ev makarnası,yoğurt

ARA
nar

kızlar dün tartıda 84.3ü görmüştüm ve çok sevinmiştim ama bu sabah nolduysa baya bi fazla çıktım sinir oldum,karnımda şiş biraz su mu tuttu acaba vücudum?:26:neyse yarın inşaallah eksileri görürüm,herkese selamlar:16:.

2

Ah canim olurmu hic ama 38 beden kiyafetleri dusununce fistik gibi vucuda haslanmislari kizartma gibi yersin
Haklisin canim artik annemde gitti karnibahar kizartan olmayacak zaten

Menum
biber
Ara neskafe,bitki cayi

Oglen ozellikle hamurisi fazla olmus amman dikkat zaman goz acip kapayincaya kadar geciyor bir bakmisiz yaz gelmis

Kizlar ben de acil durum sozkonusu. Esimin cok yakin bir arkadasi haftaya evleniyor. Ya insan 1 ayda tanisip evlenir mi? cok ani oldu.
Bu hafta sov yapmam lazim. Verebileceginiz tuyolar var mi? Hergun leslie ile 6 mil yapsam ve cok dikkat etsem yediklerime hic kacamaksiz 3 kg verebilir miyim acaba? Hic ekmeksiz sebze +yogurt+bol salata seklinde gitsem Cok aciktigimda aralarda yarim paket eti form yesem kurtarir mi?

Back
X