- Konu Sahibi Cherry Mom
- #100.521
Ozlemcigim tarti bu cumasana gulecek gibi
inşallah canım ya benım de temennim o :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozlemcigim tarti bu cumasana gulecek gibi
Once stres yapmiyacaksin sayet diyete yeni basladiysan rahat verirsin corba ic ama aksamlari az yagli bol sebzeli kac gun var duguneKizlar ben de acil durum sozkonusu. Esimin cok yakin bir arkadasi haftaya evleniyor. Ya insan 1 ayda tanisip evlenir mi? cok ani oldu.
Bu hafta sov yapmam lazim. Verebileceginiz tuyolar var mi? Hergun leslie ile 6 mil yapsam ve cok dikkat etsem yediklerime hic kacamaksiz 3 kg verebilir miyim acaba? Hic ekmeksiz sebze +yogurt+bol salata seklinde gitsem Cok aciktigimda aralarda yarim paket eti form yesem kurtarir mi?
bugünkü menüm
sabah bi puaça
çğle 3 mandalina
ara bi börek
akşam bi kase aşure
sağlıksız saçma sapan bi menü işte![]()
bugünkü menüm
SABAH
1 yumurta,1 dilim kepek ekmek arası tost,çay
ÖĞLE
yarım porsiyon pilav
1 porsiyon döner
ayran
salata
ARA
1 dilim k.ekmek,2 ince kaşar dilimi
1 kayısı+ceviz
AKŞAM
1kepçe k.mercimek çorbası
4 kaşık ıspanak,1dilim k.ekmek
4 kaşık ev makarnası,yoğurt
ARA
nar
kızlar dün tartıda 84.3ü görmüştüm ve çok sevinmiştim ama bu sabah nolduysa baya bi fazla çıktım sinir oldum,karnımda şiş biraz su mu tuttu acaba vücudum?:26:neyse yarın inşaallah eksileri görürüm,herkese selamlar.
Gunaydin kizlar gune cok guzel basladim 1 saat yuruyus maydonoz kurumude yaptim icitim:)
4
gerçekten süper. Ben de maydonoz kürü yapıyorum ve kahvaltı ve öğle yemeklerinde yarım yarım 1 demet maydonoz da yiyorum[/QUQU
Lezetlide hele spordan sonra limonata gibi oluyor
Once stres yapmiyacaksin sayet diyete yeni basladiysan rahat verirsin corba ic ama aksamlari az yagli bol sebzeli kac gun var dugune
Ama kalori acisindan cok degil msj gunluk mu numarilayacaz kaptan yoksa cumaya kdami
takımımmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzz
ben ne biçim kaptanım yaaaaaaaaaa
gelemiyorum gündüz
ama size söz sabah itibariyle ilk iş size merhaba demek olacak
Kizlar ben de acil durum sozkonusu. Esimin cok yakin bir arkadasi haftaya evleniyor. Ya insan 1 ayda tanisip evlenir mi? cok ani oldu.
Bu hafta sov yapmam lazim. Verebileceginiz tuyolar var mi? Hergun leslie ile 6 mil yapsam ve cok dikkat etsem yediklerime hic kacamaksiz 3 kg verebilir miyim acaba? Hic ekmeksiz sebze +yogurt+bol salata seklinde gitsem Cok aciktigimda aralarda yarim paket eti form yesem kurtarir mi?
Bugunku menummenum
Sabah 2 kayisi maydonoz kuru 3 ceviz
Kajvalti 50 gr lor, 50 gr kasar,2 zeyton 2 d tt ekmek,1 cay kasigi tereyag, bir cay kasigi bal kivircik
Ara greyfurt, botki cayi,
Neskafe ceviz
Aksam 1 kase corba pirasa salata
Ara elma
3 lt su 1 saat yuriyus
Meraba canim ben hastalaniyorum basim agriuor oksuruyorumda kzimdsn gectibirbirimizi idare edecez azligiz ama cogalacaaz insaalah
Bu hafta oyle kacidimki tartilmaya korkuyorum elimden geldigi kadar 75 dusene kadar misafirde almiyacam misafirligede gtmiyecem yada yemiycem
öğle yok menünde
yürüyüş harika
geçmiş olsun
benimde 2 oğlan hasta
canım sıkkın
![]()
kızlar dün tartıda 84.3ü görmüştüm ve çok sevinmiştim ama bu sabah nolduysa baya bi fazla çıktım sinir oldum,karnımda şiş biraz su mu tuttu acaba vücudum?:26:neyse yarın inşaallah eksileri görürüm,herkese selamlar.
bugünkü menüm
SABAH
1 yumurta,1 dilim kepek ekmek arası tost,çay
ÖĞLE
yarım porsiyon pilav
1 porsiyon döner
ayran
salata
ARA
1 dilim k.ekmek,2 ince kaşar dilimi
1 kayısı+ceviz
AKŞAM