Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin kizlar gune cok guzel basladim 1 saat yuruyus maydonoz kurumude yaptim icitim:)

Kizlar ben de acil durum sozkonusu. Esimin cok yakin bir arkadasi haftaya evleniyor. Ya insan 1 ayda tanisip evlenir mi? cok ani oldu.
Bu hafta sov yapmam lazim. Verebileceginiz tuyolar var mi? Hergun leslie ile 6 mil yapsam ve cok dikkat etsem yediklerime hic kacamaksiz 3 kg verebilir miyim acaba? Hic ekmeksiz sebze +yogurt+bol salata seklinde gitsem Cok aciktigimda aralarda yarim paket eti form yesem kurtarir mi?
Once stres yapmiyacaksin sayet diyete yeni basladiysan rahat verirsin corba ic ama aksamlari az yagli bol sebzeli kac gun var dugune

bugünkü menüm
sabah bi puaça
çğle 3 mandalina
ara bi börek
akşam bi kase aşure

sağlıksız saçma sapan bi menü işte:43::43::43::43:

Ama kalori acisindan cok degil msj gunluk mu numarilayacaz kaptan yoksa cumaya kdami

bugünkü menüm
SABAH
1 yumurta,1 dilim kepek ekmek arası tost,çay

ÖĞLE
yarım porsiyon pilav
1 porsiyon döner
ayran
salata

ARA
1 dilim k.ekmek,2 ince kaşar dilimi
1 kayısı+ceviz

AKŞAM
1kepçe k.mercimek çorbası
4 kaşık ıspanak,1dilim k.ekmek
4 kaşık ev makarnası,yoğurt

ARA
nar

Canim menu iyi suuu nerde

Son düzenleme:
kızlar dün tartıda 84.3ü görmüştüm ve çok sevinmiştim ama bu sabah nolduysa baya bi fazla çıktım sinir oldum,karnımda şiş biraz su mu tuttu acaba vücudum?:26:neyse yarın inşaallah eksileri görürüm,herkese selamlar:16:.

Regl yaklastiysa su az icincedle olur

Once stres yapmiyacaksin sayet diyete yeni basladiysan rahat verirsin corba ic ama aksamlari az yagli bol sebzeli kac gun var dugune

5

ekmek yemezsem çorbanın yanında gece açıkıyorum. Ekmek yiyince de hiç kg veremiyorum. Offffff
Gün almaya gidecekler hafta içine hemen veriyorlarmış. Haftaya herhangi bir gün yani :((((

takımımmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzz
ben ne biçim kaptanım yaaaaaaaaaa
gelemiyorum gündüz
ama size söz sabah itibariyle ilk iş size merhaba demek olacak

Bugunku menummenum
Sabah 2 kayisi maydonoz kuru 3 ceviz
Kajvalti 50 gr lor, 50 gr kasar,2 zeyton 2 d tt ekmek,1 cay kasigi tereyag, bir cay kasigi bal kivircik
Ara greyfurt, botki cayi,
Neskafe ceviz
Aksam 1 kase corba pirasa salata
Ara elma
3 lt su 1 saat yuriyus

takımımmmm nasılsınızzzzzzzzzzzzz
ben ne biçim kaptanım yaaaaaaaaaa
gelemiyorum gündüz
ama size söz sabah itibariyle ilk iş size merhaba demek olacak

Meraba canim ben hastalaniyorum basim agriuor oksuruyorumda kzimdsn gecti:( birbirimizi idare edecez azligiz ama cogalacaaz insaalah

Kizlar ben de acil durum sozkonusu. Esimin cok yakin bir arkadasi haftaya evleniyor. Ya insan 1 ayda tanisip evlenir mi? cok ani oldu.
Bu hafta sov yapmam lazim. Verebileceginiz tuyolar var mi? Hergun leslie ile 6 mil yapsam ve cok dikkat etsem yediklerime hic kacamaksiz 3 kg verebilir miyim acaba? Hic ekmeksiz sebze +yogurt+bol salata seklinde gitsem Cok aciktigimda aralarda yarim paket eti form yesem kurtarir mi?

1 hafta da 3 kilo bu dediklerini yaparsan olabilir canım ama sonrasında geri alırsın

Bu hafta oyle kacidimki tartilmaya korkuyorum elimden geldigi kadar 75 dusene kadar misafirde almiyacam misafirligede gtmiyecem yada yemiycem

Bugunku menummenum
Sabah 2 kayisi maydonoz kuru 3 ceviz
Kajvalti 50 gr lor, 50 gr kasar,2 zeyton 2 d tt ekmek,1 cay kasigi tereyag, bir cay kasigi bal kivircik
Ara greyfurt, botki cayi,
Neskafe ceviz
Aksam 1 kase corba pirasa salata
Ara elma
3 lt su 1 saat yuriyus

öğle yok menünde
yürüyüş harika

Meraba canim ben hastalaniyorum basim agriuor oksuruyorumda kzimdsn gecti:( birbirimizi idare edecez azligiz ama cogalacaaz insaalah

geçmiş olsun
benimde 2 oğlan hasta
canım sıkkın
:43::43::43::43:

Bu hafta oyle kacidimki tartilmaya korkuyorum elimden geldigi kadar 75 dusene kadar misafirde almiyacam misafirligede gtmiyecem yada yemiycem

bence de canım
kaçamaklar ard arda oldu mu diyete bağlı kalmak da zorlaşır

bazen azlık olmakd aiyidir takımlarda
kalabalıklar karışır gider herşey

öğle yok menünde
yürüyüş harika

geçmiş olsun
benimde 2 oğlan hasta
canım sıkkın
:43::43::43::43:

Kaptan yuruyusu sabah yapiyorum kahvaltiyi yapmam 11 buluyor aksamida 6 gibi yemeye calisiuorum arada acikmadigim ocin gecistirmeye calisiuorum gecmis olsun canim neleri var

kızlar dün tartıda 84.3ü görmüştüm ve çok sevinmiştim ama bu sabah nolduysa baya bi fazla çıktım sinir oldum,karnımda şiş biraz su mu tuttu acaba vücudum?:26:neyse yarın inşaallah eksileri görürüm,herkese selamlar:16:.

reglin yakınsa olabilir
bi de tuzlu falan yediysen bol su iç inersin canım
bugünkü menüm
SABAH
1 yumurta,1 dilim kepek ekmek arası tost,çay

ÖĞLE
yarım porsiyon pilav
1 porsiyon döner
ayran
salata

ARA
1 dilim k.ekmek,2 ince kaşar dilimi