Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar paylaşımımızı artırmak için bir teklifim var,hepimiz saat 8 civarında burda toplanalım ve diyetle alakalı bilgiler ve resimler paylaşım mı? veya başka teklifleri olan var mı?herkese hayırlı cumalar diyette kalın sağlıkla kalın.byeeee:16:

Bana uyar canim

Kimse yok dun iyidi diyet bugun annemler kahvaltiya geldi izin gunu ilan ettim,.:)

Kızlar bu hafta sonuç listelerini hazırlama sırası sizdeymiş ve liste hala hazır değil..Lütfen konu ile ilgilenirmisiniz??

Merhaba kizlar ben yine netin azizligine ugradim .diyetimde yerlerde bugün. yarin söz size diyete tam uyacagim ve de sporla geleceğim araniza.bu arada telin neti aklima geldi de oradan yaziyorum bu mesaji ama çok zor oluyo .kaptanim nolur beni affet ve biraz idare et.selamlar...

Kızlar hepinize merhaba:3::3:
ben 3. takımdan sweetdimple ne olur kaptanınız yoğun olabilir ama sizler birbirinize destek olun birbirinizle sohbet edin ve asla vazgeçmeyin az olsun öz olsun zamanla takımınıza yeni arkadaşlar mutlaka katılacaktır ve harika bir takım olacağınıza eminim paylaşım alanında yazdığınızı okudum ve sadece size moral vermek istedim takım olarak bir ailesiniz birbirinizi idare edin ne olur sohbet etmek isterseniz veya bir ihtiyacınız olursa bizim takıma bekleriz her konuda destek olmaya 3. takım olarak hazırız:16::16:
bol keyifli günler dilerim pes etmek yok kızlar :16::16::16:

Kimse yok dun iyidi diyet bugun annemler kahvaltiya geldi izin gunu ilan ettim,.:)

takımdan ayrılmak istediğini keşke önce burda paylaşsaydın
istediğin takıma geçebilirsin bu en doğal hakkın
bu cuma bizde kilo bildirimin olur haftaya yeni takımında
sağlıklı kilo vermeler dilerim.

kızlar paylaşımımızı artırmak için bir teklifim var,hepimiz saat 8 civarında burda toplanalım ve diyetle alakalı bilgiler ve resimler paylaşım mı? veya başka teklifleri olan var mı?herkese hayırlı cumalar diyette kalın sağlıkla kalın.byeeee:16:

bana uyar 8.20 gibi pc açıyorum
çok da güzel olur

salı günü tekrar döneceğim şu anda şehir dışındayım ve vaktim yok
ama paylaşıma devam edebilirisiniz kızlar
sorun değil
ben hastaneye falan gittiğimden pek düzenli beslenemiyorum
salı günü daha düzenli bir yaşantım olur inşallah:26::26::26::26::26::26:

takımdan ayrılmak istediğini keşke önce burda paylaşsaydın
istediğin takıma geçebilirsin bu en doğal hakkın
bu cuma bizde kilo bildirimin olburftaya yeni takımında
sağlıklı kilo vermeler dilerim.

Kaptancigim yanlis anlasilmisim yazimi iyce okumadin herhalde diger takimlardan transer olma imkanimiz varmi yada bizim diger takimlara cozum aramaya calisiyorum farkindamisiniz yazdigim cumleden ayrilmak istedigimi cikarmana uzuldum yazik cok yazik

Bugun super gidiyorum dun cok kacirdim ama suyumu 4lt cikardim bitki cayi ve haslanmis sebze yemeyi dusunuyorum yarin dun aldigimi vericegimi dusunuyor tartida

spıcel k yedım kızım 1 yasındayken 80 kilolayla dıyete baslamıstım emzırmemin sporun ayrıcada oğlen spıcel k verdıgı tokluk hıssıyle 68 lere kadar ınmıstım tabi esımın motıvasyonunu hıce saymamak lazım arabam olsun çok istemıstım 65 kıloya ın 2 ay sabıt kal alıcam ıstedıgın arabayı demıstı 68 den dondum basaramımıstı:(ozamanlar haftada 3 kılo verdıgımı bılırım yas ılerlıyınce herhalde o hızla verılmıyor olsun gee olsun guc olmasın ayda 3 kılo versem 6 ,7 ayda hedefıme ulasırım .bu aykı hedefım 74 ınmek

o donem kılo almamın en buyuk etkısı cevremın nıye bu kadar zayıfladın hastamısın yuzun cokmus bu kadar zayıflaman yeter daHA VERME DEMELerı konsantremı bozmustu taylan kumelının gecen soyledıgı kıloyu korumak vermekten daha zor tecrube ettım artık daha dıkkat edeıcem puf noktası bence bir gun çokmu yedın devettı mısafırdı ertesı gun yerlesmeden kılo suyu artırarak gıdayı azaltarak kılo almamak:28:

Menum kahvalti 2d.t.t ekmek ,beyazpeynir yesillik tahinpekmez 1t.k
Ara bir elma,haslanmis misir
Ogle spicel k
Aksam haslamis kabak,karnabshar sarimsakli yogurt,salata,2d.ekmek kozlenmis kirmizi biber
1 y.k tahinpekmez
Ara nrskafe 2 ceviz
Su 3 lt bitki cayi buyuk bardsk spor yok ama

İyki sebze seven biriyim ve cok su icebilen istahimi kontrol ettigim tadirde cok saglikli beslenecegime inaniuorum

merhaba sevgili takımım,sizlere alıştım artık,işlerimden veya net arızasından dolayı gelemeyince baya bi huzursuz oluyorum,bence bu güzel bi gelişme,diyete gelince bugün birkaç kaçamağım oldu ama yine de çk kötü sayılmaz,dün size söz verdim spor için ama inanın hiç fırsatım olmadı,hatta ayakkabıları giydim leslieyi açtım ama yine bişey çıktı yapamadım:17:,işte benden böyle,siz nasılsınız?
Hava soguk oldugu icin kosubandinda 3 km yurudum 1lt tarcinli suyumu icin maydonoz kurumude yapiyim kahvaltimi yapicam .hadi hanimlarr nerelerdesinn bakiyim
hay maşallah bacım sen baya gayretlisin darısı bana inşaallah.
Vermissiz 300 500 gr almamak bile guzrl bence hedefe ulasalim da bir iki ay gec oluvrrsin
öyle canım ama insan yinede biran önce kurtulmak istiyor kilolardan.
Ben de cumartesi pazar günlerini tatil gibi geçirdim,diyet gümledi ama pes etmek yok yarın kaldığım yerden devam inşaallah.

Ya bana da uyar uymasina ama internet kafayi yemis durumda bir var bir yok 2 kere modem degisti net olursa seve seve katilirim
canım ben de fikri ortaya attım ama net sorunu bende de var ,okadar söylüyoruz ttnete gelip bakıyorlar sorun sizin kablolarda deyip çıkyorlar işin içinden halbuki civardaki herkesde var aynı dert.

salı günü tekrar döneceğim şu anda şehir dışındayım ve vaktim yok
ama paylaşıma devam edebilirisiniz kızlar
sorun değil
ben hastaneye falan gittiğimden pek düzenli beslenemiyorum
salı günü daha düzenli bir yaşantım olur inşallah:26::26::26::26::26::26:
Geçmiş olsun canım,umarım önemli bişey değildir.

Kaptancigim yanlis anlasilmisim yazimi iyce okumadin herhalde diger takimlardan transer olma imkanimiz varmi yada bizim diger takimlara cozum aramaya calisiyorum farkindamisiniz yazdigim cumleden ayrilmak istedigimi cikarmana uzuldum yazik cok yazik
arkadaşlar çözüm biziz,bizler az kişide olsak da muhabbeti artırarak motivasyonumuzu da artırabiliriz,ama bunun yanında hepimizin birde ev ve iş yaşantısı var bunlardan fırsat bulup buraya zaman ayırıyoruz,zor zamanlarımızda birbirimizi biraz idare edelim,ama şunu bilin siz bana çok iyi geliyorsunuz :16:.

spıcel k yedım kızım 1 yasındayken 80 kilolayla dıyete baslamıstım emzırmemin sporun ayrıcada oğlen spıcel k verdıgı tokluk hıssıyle 68 lere kadar ınmıstım tabi esımın motıvasyonunu hıce saymamak lazım arabam olsun çok istemıstım 65 kıloya ın 2 ay sabıt kal alıcam ıstedıgın arabayı demıstı 68 den dondum basaramımıstı:(ozamanlar haftada 3 kılo verdıgımı bılırım yas ılerlıyınce herhalde o hızla verılmıyor olsun gee olsun guc olmasın ayda 3 kılo versem 6 ,7 ayda hedefıme ulasırım .bu aykı hedefım 74 ınmek
negüzel isteyince oluyor aslında ama sabırla istemek lazım.

o donem kılo almamın en buyuk etkısı cevremın nıye bu kadar zayıfladın hastamısın yuzun cokmus bu kadar zayıflaman yeter daHA VERME DEMELerı konsantremı bozmustu taylan kumelının gecen soyledıgı kıloyu korumak vermekten daha zor tecrube ettım artık daha dıkkat edeıcem puf noktası bence bir gun çokmu yedın devettı mısafırdı ertesı gun yerlesmeden kılo suyu artırarak gıdayı azaltarak kılo almamak:28:
Ah canım o çevre yok mu dilleri herşeye dönüyor,zayıflarsın "niye zayıfladın hasta mısın?" derler kilo alırsın "aman neye dönmüşsün,zayıfla" derler,sen boşver onları,kendi sağlığımız için kilo vermeliyiz.Kiloyu korumaya gelince çok doğru ben geçen sene 11 kilo verdim ama koruma döneminde çuvalladım aynı kiloya geri döndüm maalesef:43:İnşaallah busefer kalıcı kilolar veririz.

merhaba :)) takıma alındım.inşallah kilo verebilirim.
Hoşgeldin canım bol paylaşımlar ve güzel kilo vermeler diliyorum sana kendini tanıtsan biraz kaç kilosun neler yaparsın falan:)

Back
X