merhaba sevgili takımım,sizlere alıştım artık,işlerimden veya net arızasından dolayı gelemeyince baya bi huzursuz oluyorum,bence bu güzel bi gelişme,diyete gelince bugün birkaç kaçamağım oldu ama yine de çk kötü sayılmaz,dün size söz verdim spor için ama inanın hiç fırsatım olmadı,hatta ayakkabıları giydim leslieyi açtım ama yine bişey çıktı yapamadım
,işte benden böyle,siz nasılsınız?
Canim yoklugun hissediliyor inan sporu bi duzene sokarsin insaallah olmazsa olmaz spor canim
hay maşallah bacım sen baya gayretlisin darısı bana inşaallah.
Gayretliyim cok sukurde bi misafir gelince dur diyemiyorum istr
öyle canım ama insan yinede biran önce kurtulmak istiyor kilolardan.
Ben de cumartesi pazar günlerini tatil gibi geçirdim,diyet gümledi ama pes etmek yok yarın kaldığım yerden devam inşaallah.
Haftasonu daha zor oluyor kahvalti senliklerinden dolayi olsa gerek
canım ben de fikri ortaya attım ama net sorunu bende de var ,okadar söylüyoruz ttnete gelip bakıyorlar sorun sizin kablolarda deyip çıkyorlar işin içinden halbuki civardaki herkesde var aynı dert.
Geçmiş olsun canım,umarım önemli bişey değildir.
arkadaşlar çözüm biziz,bizler az kişide olsak da muhabbeti artırarak motivasyonumuzu da artırabiliriz,ama bunun yanında hepimizin birde ev ve iş yaşantısı var bunlardan fırsat bulup buraya zaman ayırıyoruz,zor zamanlarımızda birbirimizi biraz idare edelim,ama şunu bilin siz bana çok iyi geliyorsunuz
.
Azve muhabbetimizde az ne yazikki acikcasi benim motivasyonumu etkiliyor aksam aciyorum bi merakla kim ne yazmis diye hala en son kendi msj durunca motivasyonum dusuyordi ama umarim daha iyi olur kadis gerci yol vermis bana ama
negüzel isteyince oluyor aslında ama sabırla istemek lazım.
Kesinlikle
Ah canım o çevre yok mu dilleri herşeye dönüyor,zayıflarsın "niye zayıfladın hasta mısın?" derler kilo alırsın "aman neye dönmüşsün,zayıfla" derler,sen boşver onları,kendi sağlığımız için kilo vermeliyiz.Kiloyu korumaya gelince çok doğru ben geçen sene 11 kilo verdim ama koruma döneminde çuvalladım aynı kiloya geri döndüm maalesef
İnşaallah busefer kalıcı kilolar veririz.
Tecrube ettik daha dikkatli davaranicaz bu sefer
Hoşgeldin canım bol paylaşımlar ve güzel kilo vermeler diliyorum sana kendini tanıtsan biraz kaç kilosun neler yaparsın falan:)