- Konu Sahibi Cherry Mom
- #104.861
Günaydın 5. takım sakinleri
Gerçi öğlen olacak da ben ancak okuyabildim yazdıklarınızı maşallahepey sohbet etmişsiniz
Ben de sohbetleri okudum alıntıladım ama önce birkaç şey yazıp öyle yorumlara geçmek istedim
Toplight
- Sayın kaptanım ben luci ile birlikte girmiştim gruba hatta bir hafta öncesinin paylaşımlarını okuyup da hakkınızda az çok bilgi sahibi olarak gelmiştim ayrıca hem tarih kontrolü yaptım hem de genel paylaşım topiğine baktım 344. etap listesinde yer almışım - bunu daha yeni fark ettim excele aktarırken
- Oğluşuna da geçmiş olsun inşallah kötü birşey yoktur hemen iyileşir
Lucim hoşgeldin
Dağyolu - listeyi paylaştığın için teşekkürlersen bence yeni listene harfiyen uy çünkü diyetisyenin senin kilona, boyuna, yaşam tarzına ve metabolizmana göre bir liste yapmış ben de diyetisyene gittiğimde kilo vermem durmuştu böyle bir liste verdi 2 gün şunu ye 3 gün bunu ye şeklinde... gece ara öğünlerini de ihmal etme bak o zaman daha kolay kg vereceksin
Gelelim menüme :
Sabah - 08:15
- 1/3 simit
- 3 tatlı kaşığı lor peyniri
- Çay
Ara - 11:00
- 1 tane Eti form kepekli bisküvi
- 1 fincan yeşil çay
Öğle - 12:30
- 1 yumurtadan salçalı omlet (az yağlı)
- 1 domates
- 2 dilim çavdar ekmeği
Ara - 16:30
- 2 tane Eti form
- 1 fincan sütlü Türk kahvesi (şekersiz)
Akşam - 19:00
- 6 yk kıymalı kapuska
- 2 dilim çavdar ekmeği
- 4 yk yoğurt
- 1 bardak su
Su - 1-1,5lt (az oldu dün)
Spor - Yok
Kapuskayı aslında etsiz pişirecektim 1 yk zeytinyağı koymuştum ama tadını bişeye benzetemedim içine 100g kıyma koydum güzel oldu ama sanki yağlı gibi geldi bana halbuki kıyma çok yağlı değildi:44: sanırım az yağlıya alıştığımdan öyle birşey hissettim bir de ben et varsa pek yağ eklemem
kıymayı da poşetlere 100g olacak şekilde tartarak buzluğa atmıştım bu şekilde porsiyon kontrolü daha kolay oluyor![]()
canım menünü çok beğendim .benim de bugün ve yarın çok dikkat etmem lazım dün çok abarttım çünkü.
kızlar ben şimdi çıkıyorum az sonra kaanın tahlil sonuçlarını alacağım onu da okuldan alacağım fırsatım olursa gene girerim kendinize iyi bakın yarında yola çıkacağım ctesiye kadar yokum istanbuldayım bu hafta liste sizlere emanet haberiniz olsun
selametle gidip gel kaptanım.
ben de bu yorgunluğa rağmen girdim mutfağa köfte hazırladım, yumurtalı ıspanak yaptım, kalan lahanadan -ne bereketliymiş- kıymalı kapuska yaptım-diyette çook iyi gidiyor, bir de eşim makarna diye dolanıp duruyor ona makarna yaptım 1 tencere, öldüm öldüm ama yaparken içiim gittti, 1 aydan fazladır makarna yemiyorum ve çooook severim ben, kahvaltı da bile makarna yeme potansiyeline sahip bir insanımdırrr((( :) offf yoruldum ama 1 hafta azar azar yerim artık
lucim gerçekten sana çok imreniyorum.çok iradelisin biraz da bende olsaydı ahhh ahhhh..
kesinlikleeeeeben yalnız da yaşasam sıkılmıyorum şükür - dün bir arkadaş var dışarıdaymış hadi sen de gel çay ısmarlayım dedi düşündüm bir an pijamaları çekmişim şimdi hazırlan falan zaman alır bi de ben evimde zaman geçirmekten şikayetçi değilimdir - ona bu saatte çıkmayım dedim tabii erkekler bizim gibi değil istediği zaman çıkıyor o yüzden garipsedi
hatta sıkılmıyor musun diye sordu
canım aslında az yedim hareket çok muydu diye düşündüm yazını görünce - evet evi talan edip dip köşe temizlikyaptım
Menün güzel canım hatta çekirdek bile - çok abartı değilmiş sonuçta 1 avuç - hem çekirdek ihtiyacımız olan çinkoyu almamızda önemli bir besinmiş, afiyet olsun![]()
bende genelde öyleyim eşim derki hadi gel azcık dolaşalım ,pek canım istemez o da kızar sanki evde ne var diye.gerçekten insanın evi gibisi yok.
menüm güzeldi de ,dünkü berbat ya, nasıl telafi edicem .bolca spora asılmam lazım iki gün.çekirdekten nefret etmem lazım aslında .hergün de yenmezki demi.
.