Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın 5. takım sakinleri :3:
Gerçi öğlen olacak da ben ancak okuyabildim yazdıklarınızı maşallah:nazar: epey sohbet etmişsiniz:40:
Ben de sohbetleri okudum alıntıladım ama önce birkaç şey yazıp öyle yorumlara geçmek istedim
Toplight
- Sayın kaptanım ben luci ile birlikte girmiştim gruba hatta bir hafta öncesinin paylaşımlarını okuyup da hakkınızda az çok bilgi sahibi olarak gelmiştim ayrıca hem tarih kontrolü yaptım hem de genel paylaşım topiğine baktım 344. etap listesinde yer almışım - bunu daha yeni fark ettim excele aktarırken:34:
- Oğluşuna da geçmiş olsun inşallah kötü birşey yoktur hemen iyileşir:16:

Lucim hoşgeldin:3::3::3:

Dağyolu - listeyi paylaştığın için teşekkürler :16: sen bence yeni listene harfiyen uy çünkü diyetisyenin senin kilona, boyuna, yaşam tarzına ve metabolizmana göre bir liste yapmış ben de diyetisyene gittiğimde kilo vermem durmuştu böyle bir liste verdi 2 gün şunu ye 3 gün bunu ye şeklinde... gece ara öğünlerini de ihmal etme bak o zaman daha kolay kg vereceksin:34:

Gelelim menüme :
Sabah - 08:15
- 1/3 simit
- 3 tatlı kaşığı lor peyniri
- Çay

Ara - 11:00
- 1 tane Eti form kepekli bisküvi
- 1 fincan yeşil çay

Öğle - 12:30
- 1 yumurtadan salçalı omlet (az yağlı)
- 1 domates
- 2 dilim çavdar ekmeği

Ara - 16:30
- 2 tane Eti form
- 1 fincan sütlü Türk kahvesi (şekersiz)

Akşam - 19:00
- 6 yk kıymalı kapuska
- 2 dilim çavdar ekmeği
- 4 yk yoğurt
- 1 bardak su

Su - 1-1,5lt (az oldu dün:50:)
Spor - Yok

Kapuskayı aslında etsiz pişirecektim 1 yk zeytinyağı koymuştum ama tadını bişeye benzetemedim içine 100g kıyma koydum güzel oldu ama sanki yağlı gibi geldi bana halbuki kıyma çok yağlı değildi:44: sanırım az yağlıya alıştığımdan öyle birşey hissettim bir de ben et varsa pek yağ eklemem
kıymayı da poşetlere 100g olacak şekilde tartarak buzluğa atmıştım bu şekilde porsiyon kontrolü daha kolay oluyor:23:

canım menünü çok beğendim .benim de bugün ve yarın çok dikkat etmem lazım dün çok abarttım çünkü.

kızlar ben şimdi çıkıyorum az sonra kaanın tahlil sonuçlarını alacağım onu da okuldan alacağım fırsatım olursa gene girerim kendinize iyi bakın yarında yola çıkacağım ctesiye kadar yokum istanbuldayım bu hafta liste sizlere emanet haberiniz olsun

selametle gidip gel kaptanım.

ben de bu yorgunluğa rağmen girdim mutfağa köfte hazırladım, yumurtalı ıspanak yaptım, kalan lahanadan -ne bereketliymiş- kıymalı kapuska yaptım-diyette çook iyi gidiyor, bir de eşim makarna diye dolanıp duruyor ona makarna yaptım 1 tencere, öldüm öldüm ama yaparken içiim gittti, 1 aydan fazladır makarna yemiyorum ve çooook severim ben, kahvaltı da bile makarna yeme potansiyeline sahip bir insanımdırrr :(((( :) offf yoruldum ama 1 hafta azar azar yerim artık

lucim gerçekten sana çok imreniyorum.çok iradelisin biraz da bende olsaydı ahhh ahhhh..

kesinlikleeeee:16::16::16: ben yalnız da yaşasam sıkılmıyorum şükür - dün bir arkadaş var dışarıdaymış hadi sen de gel çay ısmarlayım dedi düşündüm bir an pijamaları çekmişim şimdi hazırlan falan zaman alır bi de ben evimde zaman geçirmekten şikayetçi değilimdir - ona bu saatte çıkmayım dedim tabii erkekler bizim gibi değil istediği zaman çıkıyor o yüzden garipsedi:1: hatta sıkılmıyor musun diye sordu:52:

canım aslında az yedim hareket çok muydu diye düşündüm yazını görünce - evet evi talan edip dip köşe temizlik:21: yaptım:1:

Menün güzel canım hatta çekirdek bile - çok abartı değilmiş sonuçta 1 avuç - hem çekirdek ihtiyacımız olan çinkoyu almamızda önemli bir besinmiş, afiyet olsun:56:

bende genelde öyleyim eşim derki hadi gel azcık dolaşalım ,pek canım istemez o da kızar sanki evde ne var diye.gerçekten insanın evi gibisi yok.

menüm güzeldi de ,dünkü berbat ya, nasıl telafi edicem .bolca spora asılmam lazım iki gün.çekirdekten nefret etmem lazım aslında .hergün de yenmezki demi.

.

canııım afiyetler olsun da maşallah pek bi güzel beslenmişsin :)
ekmek,tahin-pekmez, mercimek çorba, 15 sarma, simit, poğaçaaa.... ohhh miss :) çekirdek yok mu dün peki????
kilo almaya mı çalışıyorsun tatlım?? şaka bi yana da bana pek bi yüklü geldi bu menü, dün 2 kaşık fazladan sebze yedim diye laf yiyince senin durumunu düşünemedim :P:17:

valla canım okadar çok haklısın ki.:17::17::17::17::17: bu gün ve yarın yoğurttan başka bişey yememem lazım sanırım kurtarmak için.tartıya çıkmayı düşünüyordum ama bilanço ağır :17::17::17::17::17:tartıda da bu ağır bilançoyu görmek istemedim. ama telafi edicem.

sevdacım evet haftada 1 kilo kuralını biliyorum da sanki o daha az kilolular için 60-65 kilo olanlar için... benim gibi 70 lerin sonu 80 lerin başında olanlar için sanki daha fazla gitmeli gibi geliyor ama bilemiyorum :(

ben en çok gürkan kubilayı takip ediyorum diyetisyenler arasında.zayıflattığı insanlar var mesela 100 kilonun üzerinde,onlar da ayda en fazla 3 - 4 kilo veren insanlar .üstelikte verdikleri kiloları üzerinden seneler geçmesine rağmen korumayı başarmışlar.zaten önemli olan vermek değil de düştüğümüz kiloyu koruyabilmemiz.ben burda en son 68 e düşmüşüm ama tekrar geldi korumayı başaramadım.

.

ben burda en son 68 e düşmüşüm ama tekrar geldi korumayı başaramadım..

yaaa önemli olan da o zaten verdikten sonra korumak ve almamak...bir şekilde veriliyor da korumak çok zor, işte o zaman beslenme şeklimizi değiştirerek tamamen oturtmuş olmamız gerekiyor...

Şems hanımı ben de çok seviyorum ilk gördüğümde bu hint kökenli heralde demiştim ama İranlıymış çok tatlı bir bayan - bu saç dökülmesi bende de var bunun B grubu vitamin eksikliğinden olduğunu biliyorum bende de kansızlık var onun da etkisi olablr

Lucim canım farkındasın durumun ama bence iyi atlatmışsın tabii ki evdeykenki gibi olamaz ama dışarıda yiyebileceğin en masum şeyleri yemişsin sen bile zorlanmışsın inşallah bugunden itibaren eski düzenine döndüğüne kendini toparlarsn:34:

Sevdacığım bu yazı çok güzelmiş işte burada da gördüğümüz üzere son ara öğün saati duruma göre değişebiliyormuş mesela yazın hipoglisemik kişilere göre yazılmış ben de biraz önce doktor sitesinde araştırdım ara öğünle ilgili makaleler okudum birçoğunda yukarıda yazmış olduğu gibi alternatifler sunulmuş şu linkte ise gece yatmadan 2 saat önce demiş siz de okumak istersinz diye kopyaladım linkini:34:
http://www.doktorsitesi.com/makale/zayiflama-diyetlerinde-ara-ogunler

bayılıyorum ben bu kadına...saçları da süper ,çok gür.kansızlıktan dolayı çok dökülüyormuş saçlar bire de şunu farkettim diyet yapan herkeste ben bu şaç dökülmesini duydum.biyerlerde demekki bir yanlışlık mı yapıyoruz acaba ?
luci çok bilinçli bir bayan olduğu için atlatmayı başarabilmiş.ben onun yerinde olsam yemenin dibine vururdum
bende teşekkür ederim tatlım attığın link için

Öyle deme kızz burada olduğumuza göre herkesin kilosuna kendine fazla ben bu kiloda kendimi iyi hissetmiyorsam hepimiz aynıyız.

su kilolar hayırlısıyla bir gitsinde

Sevdacığım bu yazı çok güzelmiş işte burada da gördüğümüz üzere son ara öğün saati duruma göre değişebiliyormuş mesela yazın hipoglisemik kişilere göre yazılmış ben de biraz önce doktor sitesinde araştırdım ara öğünle ilgili makaleler okudum birçoğunda yukarıda yazmış olduğu gibi alternatifler sunulmuş şu linkte ise gece yatmadan 2 saat önce demiş siz de okumak istersinz diye kopyaladım linkini:34:
http://www.doktorsitesi.com/makale/zayiflama-diyetlerinde-ara-ogunler

zeynepcim evet fazla bir kilon yok , dediğin gibi insan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle olması gerekli.

tşk ederim tatlım şimdi okuyacağım bende.

aramızda olmana sevindim :29:

Kızlar diyetisyenimin verdiği ilk liste şu:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=471320

hemen bir yere kopyalıyacam beğendim ben bu listeyi canım.sadece biraz fazlalıkları var onları çıkarabilirim.mesela 2 dilim ekmek yerine 1 dilim olabilir..

Kızlarrr Menüm :56::56:

Sabah
1 kk peynir
2 zeytin

Öğle
4 kaşık nohut (etli)
4 kaşık yoğurt

Ara: 2 kayısı+ 1 kaşık special K

Akşam
2 kk peynir
5 çeri domates

Spor: 1 saat yürüyüş (açık havada)+ şimdi dışarı çıkıcağım ve yaklaşık 1 saat yürürüm.
Su: Devamm !!!!!!

Dip Not: Akşam ki menüm biraz tırt gibi ama birazcık yorgun hissettim ve erken çıkmalıyım, bu akşam okulla bir seminere katılıcağız, onun için de hazırlandım ve yemek yapamadım :27: (dinlendim biraz) :27:
MUTFAK KAPANMIŞTIR

.

harikasın

Kızlar nasılsınız ?
Hastane işleri baya uzun sürdü, benim de migrenim başladı başım ağrıdan çatlıyor. Size bir haber vereyim dedim.

canım çok geçmiş olsun..

.

luci çok bilinçli bir bayan olduğu için atlatmayı başarabilmiş.ben onun yerinde olsam yemenin dibine vururdum
.

canımsın teşekkür ederim güzel sözlerin için, hepimiz çok bilinçliyiz ama benim farkım sanırım daha disiplinli ve fazla iradeli davranmam, yoksa yok birbirimizden farkımız:16: yoksa inan benimde beynimde sarmalar, poğaçalar, çekirdekler uçuşuyor da, kovalıyorum hepsini...cısss diyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:

bayılıyorum ben bu kadına...saçları da süper ,çok gür.kansızlıktan dolayı çok dökülüyormuş saçlar bire de şunu farkettim diyet yapan herkeste ben bu şaç dökülmesini duydum.biyerlerde demekki bir yanlışlık mı yapıyoruz acaba ?
bende teşekkür ederim tatlım attığın link için

zeynepcim evet fazla bir kilon yok , dediğin gibi insan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle olması gerekli.

tşk ederim tatlım şimdi okuyacağım bende.

hemen bir yere kopyalıyacam beğendim ben bu listeyi canım.sadece biraz fazlalıkları var onları çıkarabilirim.mesela 2 dilim ekmek yerine 1 dilim olabilir..

harikasın

canım çok geçmiş olsun..

.

Bu menü bu hafta için olsn özel menü mü yoksa genel menün mü ?

allah bağışlasın canım rabbim hayırlı ve uzun ömürler versin.

bana göre güzel bir menü

tşk ederim canım.

lucim eşim hergün alıp gelir çekirdeği o çıtlarken bende dayanamıyorum işte.1 tane 2 tane derken :1::1::1:bir bakmışım 1 avuç 2 avuç olmuş.:1::1::1:

hafta 1 kilo gitmesi çok güzel lucim en azından sağlıklı ,ayda 4 kilo eder.genelde de diyetisyenler ayda en fazla 4 kilo verilmesinin daha sağlıklı ve kalıcı olduğunu söylüyorlar.

canım çok geçmiş olsun .

.

sevdacım teşekkürler yorumların için . Benim ideal kilo hesaplamasında 61 çıkıyor ancak dediğim gibi kendimi 55 te iyi hissediyorum heimizin iyi hissetiği kiloda olması dileğimleee :1::1:

yaaa önemli olan da o zaten verdikten sonra korumak ve almamak...bir şekilde veriliyor da korumak çok zor, işte o zaman beslenme şeklimizi değiştirerek tamamen oturtmuş olmamız gerekiyor...

kızlar bende size katılıyorum. Ben ilk buraya geldiğimde kilo verene kadardı ama şimdi öyle düşünmüyorumm sizlerle olmak güzel iyi geliyor bana :1:

Çok geç bildiriyorum yine . Yediklerimi daha erken yazmaya çalışacağım bundan böyle :)) Kimsecikler kalmamış oluyor yazdığımda. Bugün biraz bilerek geç yazdım listemde kaçamaklar var.
Sabah 1 dilim kepekli ekmek 1 domates 5 siyah zeytin şekersiz çay

Öğlen 8 yaprak sarma salata ve 3 yk yoğurt

Akşam Tavuklu mantar sote , 2 dilim ekmek
Akşam yemeğinden sonra 1 muz ve 1 Halley (Bu tatlı krizime yenildiğimden dolayı pişmanlığın had safhada ) :ssz:

Su:2 lt Spor 40 dk açık havada yürüyüş

bence çokda kaçamak olmamış yediğin bazı seylerden pişman olmanı anlıyorum bendede oluyor bazen ama menünde ahım şahım kaçamağın yok rahat ol bence. Ama muzla halley bir arada olmayaydı iyidi :1:

ben de menumu yazarak gunu kapatayim... sabah erken kalkacagim insallah. cok is var cook.

sabah: 2 dilim ekmek, kahvaltilik lor, zeytin ezmesi, avokado. 1 domates

ogle: (derse yetisecektim ve yemekhanede cok sira vardi, mecburen ofisteki yiyeceklerle idare ettim) bir grissuno (130 kalori) ve 4 kuru kayisi

ara: (bu ogle yemegi oldu artik) 2 tabuk burger (toplam 160 kal) 50 gr tam yagli peynir (diyet oncesinden kalan) 1 dilim ekmek, bir tabak haslanmis brokoli.

aksam: bol sutlu nesfit, bir dikdortgen bitter cikolata

ara: bir bardak sut

su: 2 litreyi gecmistir.
spor: 30 dk yuruyus

---------

bu arada kalori ve karbonhidrat dongusu gibi bir diyet ogrendim bu aksam. bir gun az kalorili/karbonhidratli bir gun cok kalorili/karbonhidratli beslenerek bunyeyi sasirtarak kilo verme uzerine.

belki her gunu dengeli (olabildigince) gecirmek yerine, bir gun protein bir gun karbonhidrat agirlikli beslenmeyi deneyebilirim bir sure. bi kafamda planlamam lazim.

ufff ara öğün öğle yerine geçen öğünün yerine geen bölümde geçenleri aklımdan bir geçirdim akşama kadar yemek yiyesim gelmedi ben bilem doydumm :1::1::1: o an çok acıkmış olmalısın afiyetler olsun

günaydınlarrrr..
dün eşimle dışarıdaydık.gelince de çocuklardan fırsat bulup giremedim.

önce dünkü menümü yazayım

bol kh lı bir gün oldu.bu gün tartıya çıkayım dedim ama cesaret edemedim

sabah:1.5 dilim ekmek,1 k.k peynir,3 zeytin,2 t.k tahin pekmez

ara:çeyrek ayva

öğle:1 kase mercimek çorbası,10 tane sarma,3 y.k yoğurt

hava çok güzeldi eşimle göl kenarına gittik giderkende çayla yemek için simit ,poğaça aldı yemicektim ama çok ısrar edince yedim

yani 1 poğaça,yarım simit:47::47::47::47::47:

akşam:5 tane daha dolma ,3 y.k yoğurt yedim

spor:50 dk eliptik
su:1.5 litre

.

ahahaaaa simit ve poğaca dışında herşey iyi bence amannn bir günde olsun canım o kadar bişey olmaz cumaya kadar dikkat et yeter :1::1::1:

Hepinize günaydın kknın fit olma yolundaki nadide hanımları :3:
Bugün gece 1de yatmama rağmen 7de kalktım ev işi bile yaptım:1: güzel, sağlıklı ve rutinden farklı bir kahvaltı yaptım:16:
Dünkü menümü yazıp yorumlara geçeceğim:42:

Sabah - 08:30
- 2-3 tatlı kaşığı lor peyniri
- 1 dilim çavdar ekmeği
- 2 bardak çay

Ara - 11:00
- 3 Eti form bisküvi
- 1 fincan meyve çayı

Öğle - 12:30
- 6 yk kıymalı kapuska
- 1 dilim çavdar ekmeği

Ara - 16:00
- 1 fincan sıcak çikolata (arkadaşım ısmarladı:17:)

Akşam - 18:30
- 4 yk kapuska
- 3-4 yk yoğurt
- 1 dilim çavdar ekmeği

Su - 1,5-2 lt
Spor - Yok:50:

Aslında 4 dilim ekmek getirmiştim sabah doyunca 2. dilimi yemedim öğlen de aynı şekilde... Öğlen için domates-salatalığı unutmuşum yoğurt da bitmişti ama doydum - 2. arada da kuru kayısı yapacaktım arkadaş ikram etmiş bulununca geri çeviremedim çünkü kurumda zaten 3 bayanız. Ama aç hissetmedim - hem sabah da hafif ve enerjik kalktım demek ki sağlıklı beslenme yolunda doğru adımlar atıyorum diye düşünmekteyim:44:
Akşam da aslında 6 kaşık yiyecektim ama bu sefer bugune yetmeyecekti o yüzden az aldım - kapuskayı bu öğlen menümde de göreceksiniz ondan sonrası ise muamma:1: akşam çorba-yoğurt-salata düşünüyorum

günaydin kizlaaaar, ayy kalktim jillian yapayim dedim ama skldm biraktim ya. bir de halsiz hissettim kendimi, yine 17 gün dayanabildim jilliana. :26: bana baska bir spor lazim ama neee. dans mi etsem diyorum? hem eglenceli hem vucudu calistiriyor? dans ederek kilo vermeyi deneyen var mi aranizda??

günaydin kizlaaaar, ayy kalktim jillian yapayim dedim ama skldm biraktim ya. bir de halsiz hissettim kendimi, yine 17 gün dayanabildim jilliana. :26: bana baska bir spor lazim ama neee. dans mi etsem diyorum? hem eglenceli hem vucudu calistiriyor? dans ederek kilo vermeyi deneyen var mi aranizda??

beeeennnnnnn :) ben varım!!! ilk kk ya girdiğim günlerde dans ediyordum ki ben hiç sevmem dans etmeyi, düğünümde bile oynamışlığım yoktur 3 gün dayanabildim, sıkıldım sevmediğim için :P

aksama dogru bir daha dene jillian'i. sabah daha enerjin yerine gelmediginden yapmakta zorlanmissindir. yaparken yanina da sevdigin bir diziyi ac. yarisindan cogunu yapmissin, artik 30 a tamamla bence.

ben biraz az yapıcam umarım devam ettirebilirim sonra bugun lesliede 1 mile ile başladım
Ah ah bir ben başlayamadım gitti:50:

Luci'nin mutfağı 17:00 itibarıyle kapandı, ama ancak yazabiliyorum. Eşim erken geldi bugün eve dün yoktun diye fazla vakit geçirmek istemiş menümü yazıp bi merhaba deyip kaçacağım :)

sabah: 06:30
sade ve şekersiz nescafe

öğle: 13:30
2 yk yumurtalı ıspanak
2 yk kıymalı kapuska
2 yk yoğurt

öğleden sonra 15:30
2 yk kapuska
2 yk yoğurt
2 ızgara köfte

akşam: 17:00
3 yk yumurtalı ıspanak
2 yk kapuska
3 ızgara köfte
2 yk yoğurt

bugün saçma bi beslenme gerçekleştirdim yemeklerin içinde oldukça canım çekti 2 gündür de düzenli beslenemeyince sebze istemiş canım bunu farkettim, oturup akşama yükleneceğime böldüm ben de gelip gidip yedim...

su: 2litre şu ana kadar 3ü bulur yatana kadar
kiraz saplı çay içeceğim az sonra
spor: bugün yapamayacağım dün o kadar yorulmuşum ki hareket edemiyorum :((( öptüm herkesi bilgisayar ve sistem açık olacak ama eşimle ilgilenmeliyim arada girer bakarım, yazmazsam anlarsınız...sabah görüşmek üzere ... öptüüüm
Ben menünü abartı bulmadım canım sadece sabahı kahveyle geçiştirmen bence olmamş o kadar... mesela hem yumurtalı ıspanaktan hem kıymalı kapuskadan almışsın ya bunu et+sebze düşünürsek 2şer yk'dan toplam 4 yk etli sebze yemişsin gibi olmuş o kadar-bence çeşitlilik iyidir:34: afiyet olsun - ben senin en kısa sürede kendi düzenine geri döneceğine inanıyorum:16:

Canım ne zaman istersen sor yardımcı olmak isterim
sağol canım bir ara uygun vakit bulabilirsem uzun uzun yazarım mesajla

Sanırım kilom takılma evresinde yani detoks yapmam gerekiyor daha önce 72 de takılmıştım arkadaşlar siz çok yiyorsunuz bana göre ama kilo fazlayken yiyerekte zayıflanıyor verilecek kilolar azsa azda yeseniz daha zor gidiyor.spor yapmaya dewam 4.günüm daha kas ağrılarım var o yüzden bugun dah. Hafif yaptım içime sinmedi ama napıyım çok ağrı yaptı bacaklarım
aslında metabolizmayı şaşrtmak için biraz ara da yapmayı deneyebilirsin tabii sende nasıl etki eder o kadarını bilmiyorum da - kilo fazlayken çabuk zayıflanıyor diye birşey yok bence - hepimizin metabolizması farklı çalışıyor kendi metabolizmamızın nasıl çalıştığını çözmek için farklı yöntemler çözebiliriz ama bunun şok diyetten ziyade beslenme şeklimizde ufak değişikliklerle anlaşılabileceğini düşünüyorum

Bugunki menüm Sabah iki dilim ekmek light labne
Öğlen 5 kaşık patates yemeği 2 dilim ekmek
Akşam da salata ve kalamar ( dışarı çıkacağız.)
2lt yi geçti su
1 fincan türk kahvesi
1 kutu cola zero.
30 dk yürüyüş
10 dk squa
20 dk ebru şallı bacak hareketleri:)
kilo vermem durmuş demişsin aslında kola ve kahveyi bir süreliğine hayatından çıkarsan vücudunda su tutulmasını engellemiş olursun:34: bir de menünü hem az buldum hem de yeterince besleyici bulmadım sen emziren bir insansın daha çok süt, yoğurt, meyve-sebze yemen lazım ki bebeğini de sağlıkla besleyebilesin:emir_bebek:
Sporunu beğendim:8:

bende tam olarak yapmiyorum canim, mesela yumurtayla süt ürünü tüketilmemesi lazim ama ben tüketiyorum, bir de nar bulgur makarna ve mercimek yasak bana. ben yiyorum yinede. yani ben o kan gruba göre beslenmenin sadece 2 ögün kismini örnek aliyorum kendime :34:
işte ben de kalıplara bağlı kalamadığımdan kendimize uyarlayarak yapılabileceğine inanıyorum bence sen de en güzelini yapıyorsun sonuçta vücudunu en iyi sen tanıyorsun:34:

Kızlar yarın itibariyle paxar gününe kadar meyve ve sıvıyla beslenicem üç öğün meyve hem sindirim için iyi hme metobolizmam hızlanacak mqydanoz yapmayı istiyorum ama sütüm kesiliyor
emzirme dönemindekilerin bence ağır diyetler yapması doğru değil bebeğini düşün boşver detoksu şimdi - sen sağlıklı beslenmene meyve sebzeyi eklersen zaten detoks yapmış olursun:34:

kahvalti(09:30)
krep (1 yumurta ve 2 yk yulaf unundan ve 1 tatli kasigi z.yagindan cok az da kuru peynir koydum yaptim)
1 kk tam yagli b.peynir,
1 ceviz,
3 badem(kavrulmamis)

saat(14:30)
1 muz

aksam(18:00)
1 büyük kase tarhana corbasi,
1 tabak kuru fasulye salatasi (marullu)

sporlarim,
jillian 30 days shred level 2 nin 6. gününü yaptim :) toplamda 16. gün,
160 tane mekik cekicem ve 19. günü tamamliycam,
160 tane squat cekicem ve 19. günü tamamliycam (henüz yapmadim, ama yapicam)

1 lt su ictim yatana kadar en az 1.5 lt ye tamamlarim :8::8:
Menünü çok beğendim her besin öğesinden var ve hem sağlıklı hem dengeli - afiyet olsun:56: sporuna hayranım zaten:8:

kahvaltı 11 gibi
1.5 dilim beyaz ekmek
maydanozlu omlet
maydanoz
4 çeri domates
2 fincan şekersiz çay
2 zeytin

öğlen 3 3.5 gibi
1 bardak süt
1 elma

akşam
1 kase çorba
3 yemek kaşığı bamya
1 yemek kaşığı mantar
salata
yoğurt
2 litre su
spor olarak da pilates ve leslie ile 1 mile
akşam biraz karışık oldu :)
Ben menünü güzel buldum sadece öğlen az olmuş gibi geldi yani öğleyi ara olarak yapıp öğlen öğün de yapabilirmişsin - spor ve su da bence yerinde:46:

iyi akşamlar kızlar alelacele okudum yazılardan alıntılama yapamadım allahtan oğlumun kan sonuçları iyi çıktı içim rahatladı yola çıkmadan önce hastaneden biraz erken gelince de evdekilere yemek yaptım 3 günlük ben yokken yesinler diye
Evladının iyi olmasına sevindim çok şükür buraları merak etme hayırlısıyla git gel inşallah biz luci ile listeyi hallederiz Allahın izniyle:34:

Arkadaslar Selam,

Oncelikle menulerime yorumda bulunan herkese tesekkurler. Bana da biraz gibi gorunse de ac kalmiyorum hic. O yuzden sorun olmaz diye dusunuyorum.

Bugun bir ders vardi, biraz kosturmacali gecti. Gun icinde yazamadim. Ayrica bugun "sen zayiflamissin" diyenler oldu. 500 gram versem 300 grami yanaklarimdan gittigi icin kilo verdigim hemen anlasilir. Bu da bana moral oldu.
Acıkmıyorsan sorun yok - ayrıca güzel yorumlar almana sevindim :16: bu sana moral ve motivasyon olarak yansımıştır inşallah

beeeennnnnnn :) ben varım!!! ilk kk ya girdiğim günlerde dans ediyordum ki ben hiç sevmem dans etmeyi, düğünümde bile oynamışlığım yoktur 3 gün dayanabildim, sıkıldım sevmediğim için :P
ayy az önce dans etmeyi denedim 15 dk dayanabildim sadece :1:
aksama dogru bir daha dene jillian'i. sabah daha enerjin yerine gelmediginden yapmakta zorlanmissindir. yaparken yanina da sevdigin bir diziyi ac. yarisindan cogunu yapmissin, artik 30 a tamamla bence.

aksine ben sabahlari cok enerjik oluyorum ya :26: aksam zaten spor yapmam imkansiz herkes evde diger odalar buz gibi. bak simdi öyle dedin ya yapicam gidippp

işte ben de kalıplara bağlı kalamadığımdan kendimize uyarlayarak yapılabileceğine inanıyorum bence sen de en güzelini yapıyorsun sonuçta vücudunu en iyi sen tanıyorsun:34:

Menünü çok beğendim her besin öğesinden var ve hem sağlıklı hem dengeli - afiyet olsun:56: sporuna hayranım zaten:8:

aynen canim, hatta nar yasak normalde o diyette bana ama bugun nar yedim :1:
herkes sporuma hayran ben birakmayi düsünüyordum oysaaa. ah ahh gideyim yapayim bari bu gazla :1:

aynen canim, hatta nar yasak normalde o diyette bana ama bugun nar yedim :1:
herkes sporuma hayran ben birakmayi düsünüyordum oysaaa. ah ahh gideyim yapayim bari bu gazla :1:

ayy az önce dans etmeyi denedim 15 dk dayanabildim sadece :1:

aksine ben sabahlari cok enerjik oluyorum ya :26: aksam zaten spor yapmam imkansiz herkes evde diger odalar buz gibi. bak simdi öyle dedin ya yapicam gidippp

canım benim kesinlikle bırakma ne güzel başlamıssın kaç gün olmuş o isteksizlik sadece bu sabaha özeldi geçti gitti öyle seyler düşünme bence

Ah ah bir ben başlayamadım gitti:50:

Ben menünü güzel buldum sadece öğlen az olmuş gibi geldi yani öğleyi ara olarak yapıp öğlen öğün de yapabilirmişsin - spor ve su da bence yerinde:46:

umarım sende başlayabilirsin canım ben şuan tatildeyim evde boş boş oturuyorum pek yapcak işim yok ondan rahat rahat yapabiliyorum. teşekkür ederim kahvaltıyı geç yaptım kahvaltıdan sonra da dışarı çıktık anca 3 3.5 gibi geldik akşam yemeğine de az kaldığı için öyle geçiştirmek istedim bende. bugünde erken kahvaltı ederim diye düşünüyordum uyuya kalmışım :17:

Back
X