Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Luci ben şimdiden sorabilirim film. Bu sıralarda fırsat buldukça bir şeyler izliyoruz.
Hafta içi hiç tartılmıyor musun sen ? Şimdi ne durumlardasın diye merak ettim. Bence bulgur çok etkileyecek ..

tabiki ama ne tarz izlemek istersin ben ayda yaklaşık 100 film izliyorum ortalama, kendi işim olduğu için ofiste falan da çok izlerim akşamları ve haftasonları da... sen bana tarzını söyle ben önereyim daha çok kült filmler izlerim güney kore, iran, japonya favorimdir ama tarzına göre önerebileceğim film mutlaka vardır... seçerek en iyileri izlemeye çalışırım

Acaba ben kilo veremiyorum önümüzdeki hafta bunu yapsam nasıl olur ne dersin ?
Bu menü de amaç metabolizmayı hızlandırmak değil mi ?

vala bilemiyorum canım ben uygulayamıyorum suan daha önce uyguladığımda izindeydim ama çalışınca zor oluyormuş istersen bir dene.

doktor içindeki ödemei yağları atmak için demiş metobozlimayı çalıştırıyormu bilmiyorum ama ara öğünleri çok fena şişiriyor

hmcim çıktın sanırım canım ben bir kaç öneride bulunayım:

1.amadeus (tam 4 kez izledim şahanedir- mozartın hayatından bir kesit)
2.apocalypto
3.black (dram) bu film bu sene beren saatin benim dünyam filminin orjinalidir bunu izle mutlaka
4.benim adım khan (dram)
5.sorayayı taşlamak (geçen de söylemiştim)
6.hannibal serisi, izlediysen hannibal doğuyor seriye yeni eklendi diye biliyorum
7.davetsiz (gerilim)
8.cinayet gecesi
9.acil arama
10.karanlık taraf

bunlar ilk etapta önerebileceklerim ama bana film dedin mi akan sular durur :) umarım beğenirsin ilgine uygundur... iyi seyirler şimdiden :)

Hafta içi hiç tartılmıyor musun sen ? Şimdi ne durumlardasın diye merak ettim. Bence bulgur çok etkileyecek ..

canım tartılıyorum ondan sinirim bozuk ya 79-80 arası değişiyor gün içerisinde bu sabah 79 du ama anlamıyorum ki geçen cuma tartıda sabah 80 dim akşam 79,5 :((( bakalım ne olacak yarın tartılmayacağım ama cumaya ne olacak bakacağım bir de izmir seyahati ödem yaptı bende alyansımı orta parmağıma takmaya başlamıştım çok bollaşmıştı, şimdi sıkıyor neredeyse yüzük parmağıma geri takmam gerekecek, ödemim var biliyorum ama onun için perşembeyi bekliyorum....maydanoz vs içeyim de tartıya kadar insin diiye

Son düzenleyen: Moderatör:
canım tartılıyorum ondan sinirim bozuk ya 79-80 arası değişiyor gün içerisinde bu sabah 79 du ama anlamıyorum ki geçen cuma tartıda sabah 80 dim akşam 79,5 :((( bakalım ne olacak yarın tartılmayacağım ama cumaya ne olacak bakacağım bir de izmir seyahati ödem yaptı bende alyansımı orta parmağıma takmaya başlamıştım çok bollaşmıştı, şimdi sıkıyor neredeyse yüzük parmağıma geri takmam gerekecek, ödemim var biliyorum ama onun için perşembeyi bekliyorum....maydanoz vs içeyim de tartıya insin diiye

aslinda sabredip tartilmamak lazim ama ben de dayanamiyorum sonra benim de sinirim bozuluyor. ben de cumaya guzel bisi gormek istiyorum, iki gun sabredip leslie falan yapmam lazim.

tabiki ama ne tarz izlemek istersin ben ayda yaklaşık 100 film izliyorum ortalama, kendi işim olduğu için ofiste falan da çok izlerim akşamları ve haftasonları da... sen bana tarzını söyle ben önereyim daha çok kült filmler izlerim güney kore, iran, japonya favorimdir ama tarzına göre önerebileceğim film mutlaka vardır... seçerek en iyileri izlemeye çalışırım

Benim de hoşuma gidiyor japon ve kore tarzı filmler, kore dizilerini de beğeniyorum ama eşimle izlediklerimiz daha hareketli filmler oluyor. Son zamanda beğendiğimiz filmleri söylersem belki fikir verir.

Prestij
Sihirbazlar çetesi
Kaçak
Açlık oyunları

vala bilemiyorum canım ben uygulayamıyorum suan daha önce uyguladığımda izindeydim ama çalışınca zor oluyormuş istersen bir dene.

doktor içindeki ödemei yağları atmak için demiş metobozlimayı çalıştırıyormu bilmiyorum ama ara öğünleri çok fena şişiriyor

Peki başka dikkat etmem gereken bir şey var mı bu dönemde yememem içmemem gereken şeyler falan ?

hmcim çıktın sanırım canım ben bir kaç öneride bulunayım:

1.amadeus (tam 4 kez izledim şahanedir- mozartın hayatından bir kesit)
2.apocalypto
3.black (dram) bu film bu sene beren saatin benim dünyam filminin orjinalidir bunu izle mutlaka
4.benim adım khan (dram)
5.sorayayı taşlamak (geçen de söylemiştim)
6.hannibal serisi, izlediysen hannibal doğuyor seriye yeni eklendi diye biliyorum
7.davetsiz (gerilim)
8.cinayet gecesi
9.acil arama
10.karanlık taraf

bunlar ilk etapta önerebileceklerim ama bana film dedin mi akan sular durur :) umarım beğenirsin ilgine uygundur... iyi seyirler şimdiden :)

Teşekkür ederim Luci, eşime de göstereyim filmleri, izlemeye başlayalım, ben romantik komedi ve gerilim tarzını seviyorum, eşimde bu ikisini sevmez, politik tarzda falan izliyor, biz de ortasını bulup yazdığım tarzda filmleri beraber izleyip arada da ikimizde diğerimizin sevdiği tarzı izliyor.

canım tartılıyorum ondan sinirim bozuk ya 79-80 arası değişiyor gün içerisinde bu sabah 79 du ama anlamıyorum ki geçen cuma tartıda sabah 80 dim akşam 79,5 :((( bakalım ne olacak yarın tartılmayacağım ama cumaya ne olacak bakacağım bir de izmir seyahati ödem yaptı bende alyansımı orta parmağıma takmaya başlamıştım çok bollaşmıştı, şimdi sıkıyor neredeyse yüzük parmağıma geri takmam gerekecek, ödemim var biliyorum ama onun için perşembeyi bekliyorum....maydanoz vs içeyim de tartıya kadar insin diiye

Ödem çok etkilemiiştir eğer bu bulgura devam edersen heralde 78li rakamları hatta 77yi bile ucundan görebilirsin.
Biberiye de iyi geliyor ödeme tüketebilirsin, ben de bugün yarın yeşilçay biberiye ne bulursam içeyim bari.

birazdan bir cikmam gerekiyor o yuzden kisa yazicam ama kilo vermenin durmasi ile yag yakmanin durmasi ayni sey degil. bazen tarti ayni yerde kalir ama diyet ve spor calismaya devam ettigi icin yag yakip kas gelistirirsiniz. kas gelistirmek de kotu bir sey degildir, oyle erkekler gibi kasli kasli goruneceginizi dusunup korkmayin, kas insani ince ve saglikli gosterir. ayrica kas yagdan cok daha az hacim kaplar. bir de unutmayin ki kaslar enerji yakar. yani tarti durmussa bile kendinizde olumlu gelismeleri gozlemlemeye devam ediyorsaniz, moralinizi bozmayin.

ayrica bu kilo vermenin durdugu durumlarda yapilmasi gereken detokslara basvurmak degil bunyeyi sasirtmaktir. yani sporunuzu degistirin, gerekirse artirin. diyetinizi degistirin. bir sure saglikli baska yontemler deneyin. sonra kilo verme yeniden baslayacaktir.

eyvah eyvah :45:- olsun dün geçmişte kaldı bugun yeni bir gün ve yeniden başlamak için geç değil:34: pişmanlığı dünde bırak ve yola devam :34:
aynen canım bende öyle düşünüyorum bugün geçti pişmanlığım benim için daha iyi oldu bugün sporumu daha fazla yaptım :)

gamzeeee ben yeni gördüm kuzum senin fotoları, yavrum artist gibisin maşallah sana kilo falan verme artık yeter, artiz mi olacaksın başımıza...eşin kıskanmıyor mu şeker seni bu ne güzellik, ne tatlılık...dur keşfe çıkacağım bakalım başka kimlerin fotosu var da benim haberim yok...

Teşekkür ederim Luci, eşime de göstereyim filmleri, izlemeye başlayalım, ben romantik komedi ve gerilim tarzını seviyorum, eşimde bu ikisini sevmez, politik tarzda falan izliyor, biz de ortasını bulup yazdığım tarzda filmleri beraber izleyip arada da ikimizde diğerimizin sevdiği tarzı izliyor.

Ödem çok etkilemiiştir eğer bu bulgura devam edersen heralde 78li rakamları hatta 77yi bile ucundan görebilirsin.
Biberiye de iyi geliyor ödeme tüketebilirsin, ben de bugün yarın yeşilçay biberiye ne bulursam içeyim bari.

rica ederim canım benim ben ara ara öneririm, beğeneceksiniz o halde yukarda yazdıklarımı, senin söylediğin filmleri izledim hepsini, tarzımız birbirimize yakın inceleyin izleyin derim ahh kuzum çok zor bu hafta da 78-77 ben yine 79 da çakılırım gibi görünüyor gidişat şimdi gidip bi yeşilçay içeyim ben bari ya da kiraz saplı daha iyi....

ben soyle bir saat agir kardiyo yapmazsam kilolar gitmiyor. bu arada luci ben de gordum resimlerini, sevimli hatunsun :D boydan bir once sonra kolaji yapsan hepimize motivasyon olurdu.

teşekkür ederim o en son şimdi değil...önceki halimi görmek dahi istemiyorum hele gitsin bi 10 kilo daha :) bu arada sizlerin de fotolarını bekliyoruz, yazıştığımız arkadaşlarımızı görelim ama değil mi :)

fotodan konu açılmışken 68 ve 75 kilo hallerimi de paylaşayım da fikir alış verişinde bulunuruz... bana da motivasyon olur

ben işten eve geliyorum bu aralar yoğunum ya eve gidince de ev işleriyle uğraşıyorum kardeşlerim gelecek hafta sonu - onlar için evimi temiz tutmaya çalışıyorum hafta sonu temizlik şansım olmaz büyük ihtimal - bir de hazırlıklara başladım pikeleri battaniyeleri yıkıyorum her gün 1 odayı temizliyorum bugun de yerleri sileceğim yani spora bu aralar vakit yok ama haftaya başlasam fena olmaz:1:

canım senin yaptıklarında spor sayılır nitelikte zaten maşallah :21::21:

Benim de hoşuma gidiyor japon ve kore tarzı filmler, kore dizilerini de beğeniyorum ama eşimle izlediklerimiz daha hareketli filmler oluyor. Son zamanda beğendiğimiz filmleri söylersem belki fikir verir.

Prestij
Sihirbazlar çetesi
Kaçak
Açlık oyunları

Peki başka dikkat etmem gereken bir şey var mı bu dönemde yememem içmemem gereken şeyler falan ?

bildiğim kadarıyla yok canım ben spor yapmadan 3 kilo mu ne verdim ama dediğim gibi
evdeydim ve yapabildim

teşekkür ederim o en son şimdi değil...önceki halimi görmek dahi istemiyorum hele gitsin bi 10 kilo daha :) bu arada sizlerin de fotolarını bekliyoruz, yazıştığımız arkadaşlarımızı görelim ama değil mi :)

ben mart sonu hedefime ulasmadan fotolarimi gormek bile istemiyorum. cok tombik yuvarlak bisiyim su an.

rica ederim canım benim ben ara ara öneririm, beğeneceksiniz o halde yukarda yazdıklarımı, senin söylediğin filmleri izledim hepsini, tarzımız birbirimize yakın inceleyin izleyin derim ahh kuzum çok zor bu hafta da 78-77 ben yine 79 da çakılırım gibi görünüyor gidişat şimdi gidip bi yeşilçay içeyim ben bari ya da kiraz saplı daha iyi....

Tekrar teşekkür ederim Lucii
big12.gif

Hiç belli olmaz bozma moralini sen, ben de yeşil çay biberiye karışımımı içiyorum..

Prestij
Sihirbazlar çetesi
Kaçak
Açlık oyunları

bildiğim kadarıyla yok canım ben spor yapmadan 3 kilo mu ne verdim ama dediğim gibi
evdeydim ve yapabildim

Bu liste ile mi çok güzelmiş tebrik ederim ..

canııım evet foto ekledim gördün demek :) teşekkür ederim mahcup ettin beni :17::17::17: utandım, işte geçen haftaki fotom onlar toplighta gönderdiğim... yeni hallerim yani..daha da vereceğim inşallah lakin eşim çöktü tepeme artık kilo verme böyle iyisin demeye başladı, çook zorluyor beni çoook :( karşımda yemediğini bırakmıyor inadımı kırmak için ama durmayacağım!!!

Dirennnnnn:kkk: :1:
Şaka bir yana bence çok güzelsin maşallahhh:nazar: eee eşin de haliyle kıskanıyordur hanım güzelleşti dikkatleri üzerine çekeceksin diye:1:

Kızlar hadi gelin çay içelim ..

attachment.php
ben de yeşil çay içiyorum şu an ama eklediğin şey çok güzelmiş:7:

hahahahhaha böyle çaya can kurban beeeee, at 35 şekerrrrr :27::27::27::27: tamam sakin olun şeker yok. şaka yaptım :33: :27:
:20::20::20:

Aynenn bendeee, beni şekersiz çaya alıştıran Sevdamdır biliyormusunuzz :54:

Bu arada avatar resmimin yanındaki yazıya bakınnnn :52: :27::27::27:
gördüm gördüm :1:dirennnnn luci topikçek arkadayızzzz:kkk::kkk::kkk:
ben çayıma şeker atmayı bırakalı 12-13 yıl oluyor çok çok nadir koyarım o da şekerimin düştüğünü hissettiğimde ve yiyecek bişey yoksa

hm22 ve gamzecim direniyorum kızlar bi de zafer işareti yapıp foto çekip koyayım bari :))))) hm cim kolay değil benim buralardan gitmem baksana haftada1 kilo gitse en az 10 haftam var daha -eşime rağmen- daha çoook yazışırız biz buralarda :( yazışmak süpper de cuma stresi kötüüü

gamzem, yeni uyguladığım şey bulgur şekerim senin merak edip soracağını biliyordum pirinç lapası gibi bulguru yağsız tuzsuz kısır gibi marul domates salatalık ile sabah akşam yiyeceğim 2 gün inceltiyormuş hem bulgur karataya da uygun...

lilycim teşekkür ederim canım benim menüme yaptığın güzel yorumların için ... nasıl hızlı gidecek be kuzum bu kilolar sıkıldım ben bu durumdan, gitse ya hemennnn
kız dur daha 1 ay oldu ve sen 10kg verdin bile - yavaş gitsin ama kalıcı olsun az daha sabır:34:

Evet zafer işaretini bekliyoruz :52:
Ayy aklıma ne geldi zafer işareti deyince, geçen gece saat 1 falan, film izleyelim dedik, adı açlığa doymak.
Başladık izlemeye, ha bir şey oldu ha olacak derken 2 saat 10 dakika geçti, hiç mi bir şey olmaz filmde, ne zaman filmi ben seçsem böyle oluyor.
Kısadan hisse : BU filmi duyan saatte 100 km hızla arkasına bakmadan koşmaya başlasın.

Hiç fena fikir değil bulgur lapası luci.
Ben 1-2 kere pirinç lapası denemiştim en sonunda midemin bulantısından hiç bir şey yiyemedim bir daha da denemedim ama benim de bir yöntem bulmam gerekli, yarın yazacağım kilomu ama ya artıdayım ya veremedim, ben mi farkında değilim bilmiyorum ama menülerim kötü de gelmiyor, üzgünüm yani ..
Senin kilo ne durumdaydı ?
ben kısırı sevdiğimden deneyebilirim mideyi şişirip tok hissettiriyor ama bulgur su tutmaz mı? Ben kısır yediğimin ertesi günü hep tartıda artıyı görüyorum:44:

bu arada arkadaşlarr, şimdi spor için dışarı çıkıyorum 15:30 gibi burada olurum, bu gün okul yok.. öğretmenlerin toplantısı varmış :27::27::27: ayyy bir üzüldüm ki sormayın hahahhaa :21::21::21::21:

enimin çok üzgünsündür:9::9::9:

İyi sporlar Gamze
7_2_207.gif

Tüh ne kötü olmuş :1: Ben size takıldım gidemedim, gideyim de ders çalışayım az, birazdan eşim uyanır zaten
trambolinnnn :8: olsa da zıplasak

canııım kabul ettim ben seni, görünmüyor mu kabul ettiğim??
göründü cnm göründü ben yazana kadar kabul etmişsin bile

Aaaa :17: Bugün çarşamba mı dahaa :1:
Bana perşembe gibi geliyor hep nedense :17:

Ne güzel her bölüm hakkında vardır bilgin, hepsinden okumuşsun.

Bana ara öğün yapınca sanki daha çok kilo alacağım gibi geliyor belki saçma ama ..

Luci ben şimdiden sorabilirim film. Bu sıralarda fırsat buldukça bir şeyler izliyoruz.

tabii fikir sahibi olmak güzel ama insanın sevdiği işi yapması daha güzel - ben mesleğimi gerçekten özlüyorum :50: şimdiki işimi sevmiyorum diyemem ama mesleğimi yapıyor olsam daha mutlu olurdum

evet su çok az oldu. protein ağırlıklı beslendiğim için günlük 2,5 litrenin altında su içmemeye özen gösteriyorum. ama işyerinde sular kesik olunca wc kullanmamak adına suyu az içmek zorunda kaldım.
aslında dün proetin + sebze günüydü. sebzede çok az oldu. 1 tane domates ve mantar var sadece.. sebze günlerinde bir tabak dolusu sebze yemeği yemeye çalışırım genelde.
anladım neyse artık bundan sonra telafi edersin suyu ihmal etme protein vücutta biriktikçe böbreklere yük biniyor:34:

bunu dr mu vermişti birinden mi almıştın? diyetisyen kontrolünde değilsin diye hatırlıyorum:44:

birazdan bir cikmam gerekiyor o yuzden kisa yazicam ama kilo vermenin durmasi ile yag yakmanin durmasi ayni sey degil. bazen tarti ayni yerde kalir ama diyet ve spor calismaya devam ettigi icin yag yakip kas gelistirirsiniz. kas gelistirmek de kotu bir sey degildir, oyle erkekler gibi kasli kasli goruneceginizi dusunup korkmayin, kas insani ince ve saglikli gosterir. ayrica kas yagdan cok daha az hacim kaplar. bir de unutmayin ki kaslar enerji yakar. yani tarti durmussa bile kendinizde olumlu gelismeleri gozlemlemeye devam ediyorsaniz, moralinizi bozmayin.

ayrica bu kilo vermenin durdugu durumlarda yapilmasi gereken detokslara basvurmak degil bunyeyi sasirtmaktir. yani sporunuzu degistirin, gerekirse artirin. diyetinizi degistirin. bir sure saglikli baska yontemler deneyin. sonra kilo verme yeniden baslayacaktir.
döktürmüşsün maşallah ne güzel bilgiler bunlar:16:

gamzeeee ben yeni gördüm kuzum senin fotoları, yavrum artist gibisin maşallah sana kilo falan verme artık yeter, artiz mi olacaksın başımıza...eşin kıskanmıyor mu şeker seni bu ne güzellik, ne tatlılık...dur keşfe çıkacağım bakalım başka kimlerin fotosu var da benim haberim yok...
Gamze'yi görmedim hemen görmem lazımmmmmm merak ettim

canım senin yaptıklarında spor sayılır nitelikte zaten maşallah :21::21:
bu hafta normalden daha aktifim o yüzden spor yapmış kadar oluyorum:8:

Back
X