- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #104.941
Dirennnnnn![]()
Şaka bir yana bence çok güzelsin maşallahhheee eşin de haliyle kıskanıyordur hanım güzelleşti dikkatleri üzerine çekeceksin diye
dirennnnn luci topikçek arkadayızzzz
kız dur daha 1 ay oldu ve sen 10kg verdin bile - yavaş gitsin ama kalıcı olsun az daha sabır
ben kısırı sevdiğimden deneyebilirim mideyi şişirip tok hissettiriyor ama bulgur su tutmaz mı? Ben kısır yediğimin ertesi günü hep tartıda artıyı görüyorum:44:
canııım tekrar teşekkür ederim, topikçek arkamda olduğunuzun da bilincindeyim, çok seviyorum sizleriiii :)
bu arada sabah 3 de uyanınca araştırdım oldukça, bu pirinç lapası olayını bulgurla yapın kilo verin demiş uzmanlar...hatta safiye soymanı diyetisyeni kısır ile zayıflatmış... kk da da var oradan da inceledim mantıklı geldi bi deneyeyim dedim ama yağsız tuzsuz ince bulgur ile kısır yaptım ben 1 çay bardağından az ıslattım yeşilliklerle çoğalttım, sabah yedim bir de akşam 17 de yiyeceğim... şimdi de karanfil çiğniyorum geçen biri yazmıştı ödem söktürür çok faydalı diye şimdi google dan da araştırdım evet faydası varmış... hayırlısı artık :)
Son düzenleyen: Moderatör: