Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dirennnnnn:kkk: :1:
Şaka bir yana bence çok güzelsin maşallahhh:nazar: eee eşin de haliyle kıskanıyordur hanım güzelleşti dikkatleri üzerine çekeceksin diye:1:

:1:dirennnnn luci topikçek arkadayızzzz:kkk::kkk::kkk:

kız dur daha 1 ay oldu ve sen 10kg verdin bile - yavaş gitsin ama kalıcı olsun az daha sabır:34:

ben kısırı sevdiğimden deneyebilirim mideyi şişirip tok hissettiriyor ama bulgur su tutmaz mı? Ben kısır yediğimin ertesi günü hep tartıda artıyı görüyorum:44:

canııım tekrar teşekkür ederim, topikçek arkamda olduğunuzun da bilincindeyim, çok seviyorum sizleriiii :)

bu arada sabah 3 de uyanınca araştırdım oldukça, bu pirinç lapası olayını bulgurla yapın kilo verin demiş uzmanlar...hatta safiye soymanı diyetisyeni kısır ile zayıflatmış... kk da da var oradan da inceledim mantıklı geldi bi deneyeyim dedim ama yağsız tuzsuz ince bulgur ile kısır yaptım ben 1 çay bardağından az ıslattım yeşilliklerle çoğalttım, sabah yedim bir de akşam 17 de yiyeceğim... şimdi de karanfil çiğniyorum geçen biri yazmıştı ödem söktürür çok faydalı diye şimdi google dan da araştırdım evet faydası varmış... hayırlısı artık :)

Son düzenleyen: Moderatör:
canııım tekrar teşekkür ederim, topikçek arkamda olduğunuzun da bilincindeyim, çok seviyorum sizleriiii :)

bu arada sabah 3 de uyanınca araştırdım oldukça, bu pirinç lapası olayını bulgurla yapın kilo verin demiş uzmanlar...hatta safiye soymanı diyetisyeni kısır ile zayıflatmış... kk da da var oradan da inceledim mantıklı geldi bi deneyeyim dedim ama yağsız tuzsuz ince bulgur ile kısır yaptım ben 1 çay bardağından az ıslattım yeşilliklerle çoğalttım, sabah yedim bir de akşam 17 de yiyeceğim... şimdi de karanfil çiğniyorum geçen biri yazmıştı ödem söktürür çok faydalı diye şimdi google dan da araştırdım evet faydası varmış... hayırlısı artık :)

ben zaten tuz kullanmıyorum yağı bile tatlı kaşığıyla koyarım zaten yani normal kısır bile yapsam faydası olur demek ki?
bulguru da zaten kısırlık olandan alıyorum

ben zaten tuz kullanmıyorum yağı bile tatlı kaşığıyla koyarım zaten yani normal kısır bile yapsam faydası olur demek ki?
bulguru da zaten kısırlık olandan alıyorum

ben de denedim bakalım canım bugün ama wc ye çok etkisi oldu... öğleyin ıspanak yoğurt vs yedim ama akşama da kısır yiyeceğim yarın da 2 öğün yiyeceğim bakalım ne olacak :)

ben de denedim bakalım canım bugün ama wc ye çok etkisi oldu... öğleyin ıspanak yoğurt vs yedim ama akşama da kısır yiyeceğim yarın da 2 öğün yiyeceğim bakalım ne olacak :)
ben akşam yapsam mı ki:44: yanında ayranla hem doyurucu hem sağlıklı - tamam eve gidince hemen bulguru ıslıyorum akşamki menü kısır:56:

ne güzel :8: umarım haftaya da sporla devam edersin :21:
inşallahhh:8:

ben akşam yapsam mı ki:44: yanında ayranla hem doyurucu hem sağlıklı - tamam eve gidince hemen bulguru ıslıyorum akşamki menü kısır:56:

lilycim iyi akşamlar canım... dikkat et kendine...:) benim de akşamki menüm kısır maydanozda koyacağım bolca ben...

Kızlar merhaba :(

eşim rahatsız onunla uğraşıyorum dün ofise gelmedim. Bu günde anca işim bitti yazabıldim.

Eşiminde kolestrolü tavan yapmış. 1.70 boyunda ve 108 kilo düşünün :52:

2 dün sağlık ocağında kan tetkitleri yaptırdık benımde koleastrol düşmüş , demir oranım da çok düşükmüş kendıme değilde eşime çok üzüldüm allh korusun daha 26 yaşında . Hiç lafımı dinlemiyor hiç ama ona öle bır mail attım kı emınım okuyunca şaşırmıştır. Güzellikle söylüyorum olmuyor sakin konuşuyorum olmuyor eğer kendıne bakmassa ben ona hiç bakmam dimi ama ya nasıl moralım bozuk nasıl kötüyüm anlatamam size :43::43:

eşim rahatsız onunla uğraşıyorum dün ofise gelmedim. Bu günde anca işim bitti yazabıldim.

2 dün sağlık ocağında kan tetkitleri yaptırdık benımde koleastrol düşmüş , demir oranım da çok düşükmüş kendıme değilde eşime çok üzüldüm allh korusun daha 26 yaşında . Hiç lafımı dinlemiyor hiç ama ona öle bır mail attım kı emınım okuyunca şaşırmıştır. Güzellikle söylüyorum olmuyor sakin konuşuyorum olmuyor eğer kendıne bakmassa ben ona hiç bakmam dimi ama ya nasıl moralım bozuk nasıl kötüyüm anlatamam size :43::43:

çok geçmiş olsun canım, Allah korusun eşini, eşlerimizi, sevdiklerimizi.... iyi yapmışsın mail atmakla, belki aklını başına getirir... çok dikkat edin yaşı daha çok genç, hemen diyete al sen onu da...yürüyüşe çıkar zorla...

çok geçmiş olsun canım, allah korusun eşini, eşlerimizi, sevdiklerimizi.... Iyi yapmışsın mail atmakla, belki aklını başına getirir... çok dikkat edin yaşı daha çok genç, hemen diyete al sen onu da...yürüyüşe çıkar zorla...

bak ben ona neler yapıyorum varya nefret eder ona ismiyle hitap etmemden en başda onu yapıcam nazi kampına çevircem evı artık yeterr banada günah ya ev evlilik çoçuk iş beynım sulandı iyice :45:

Luci'nin mutfağı 17:00 itibarıyle kapanmıştır... darısı başınıza kızlaar :):56:

sabah: 07:00

bol marul ve maydanozlu(1/2 domates+1/2 salatalık, bol nane ve isot) ince bulgurlu yağsız tuzsuz salçasız kısır...

öğle: 12:00
3 yk ıspanak
4 yk yoğurt
2 adet ceviz büyüklüğünde ızgara köfte

ara: 15:30
1/2 elma (aslında belki de 10 gündür meyve yemiyorum fakat inanılmaz tatlı krizi gelince yarım elma ile atlattım çok şükür :)

akşam: 17:00
bol marul ve maydanozlu(1/2 domates+1/2 salatalık, bol nane ve isot) ince bulgurlu yağsız tuzsuz salçasız kısır...
1 orta boy kase bol naneli yoğurt

öğleden sonra 1 fincan kiraz saplı çay... akşama 1 fincan sirkeli karışım içeceğim
su: 3 litreyi bulacak yatana kadar
spor: akşam açık havada 1 saat yürüyüş....

bak ben ona neler yapıyorum varya nefret eder ona ismiyle hitap etmemden en başda onu yapıcam nazi kampına çevircem evı artık yeterr banada günah ya ev evlilik çoçuk iş beynım sulandı iyice :45:

haklısın canına oku, ekmeği tatlıyı kessin, alma bile eve midesi küsene kadar... ben ekmeksiz yaşayamam derdim makarna ile bile ekmek yiyen bir insandım 35 gündür ekmek girmedi ağzıma... ağır konuş, sars onu....

gamzeeee ben yeni gördüm kuzum senin fotoları, yavrum artist gibisin maşallah sana kilo falan verme artık yeter, artiz mi olacaksın başımıza...eşin kıskanmıyor mu şeker seni bu ne güzellik, ne tatlılık...dur keşfe çıkacağım bakalım başka kimlerin fotosu var da benim haberim yok...

hahahahahhahaha aynen, bende hep kendim çekerim fotolarımı, o senin güzelliğin hayatım :54:

Canım çok geçmiş olsun, rabbim şifalar versin..:26:

3 yk ıspanak
4 yk yoğurt

1/2 elma (aslında belki de 10 gündür meyve yemiyorum fakat inanılmaz tatlı krizi gelince yarım elma ile atlattım çok şükür :)

öğleden sonra 1 fincan kiraz saplı çay... akşama 1 fincan sirkeli karışım içeceğim

Sğppersinnnnn :46::46::46:

gamzem döndü spordan şimdi sıra bende... şekerim denk gelemedik bi türlü... yarın öğleden sonra aynı zamana denk getirelim spor saatlerimizi :):52:

teşekkür ederim canım benim bakalım bulgurun faydası olacak mı karataya da uygun bulgur gamzecim, aklında olsun...

ben hazırlanayım sistemden çıkmıyorum burada görünüp yazmazsam anlayınız... kendinize çook iyi bakın kocaman öptümmmm...

bu arada durumda işe başladı mı bugün denk gelemedim durumdacığımla ve de kaptancım çok yoğundu galiba hiç gözükmedi, özlettiler kendilerini...

ben kısırı sevdiğimden deneyebilirim mideyi şişirip tok hissettiriyor ama bulgur su tutmaz mı? Ben kısır yediğimin ertesi günü hep tartıda artıyı görüyorum:44:

Kobayımız Luci oldu bu hafta onu izleyip göreceğiz bakalım :1:

Merak ettim bakalım ne olacak luci, karanfili hiç duymamıştım.
Bir de bu sitedeki linkini verebilir misin bulgur lapasınun ?

Kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar :3:

YArın görüşürüz ..

Geçmiş olsun, insan kendine üzülmüyor zaten sevdiklerine üzüldüğü kadar ama erkekler sağlık konusunda genellikle çocuk gibiler, bana bir şey olmaz, doktora gitmem, ilaç içmem, dikkat etmem. Babam da eşim de birebir aynı..

3 yk ıspanak
4 yk yoğurt

Azıcık salçadan bir şey olur mu ki ?
Faydasını görürsen ben de denemek istiyorum bunu luci ..

Menüm :56::56::56:

Sabah
1,5 kk peynir
1 salatalık
Çeyrek simitin yarısı (yani simiti 8 parçaya göl, minicik tek lokmalık bir şey) :27:

Öğle
1 orta boy tabak pırasa

Ara 2 kuru kayısı + 8 fındık

Akşam
1 tabak pırasa (yağsız pişmiş)
1 kase cacık

Spor: 1 saat açık havada yürüyüş
25 dk. yürüyüş bandında yürüyüş
50 mekik
50 ağırlık kaldırma
1 saat hoca eşliğinde spor

Su: içiyorum ve 3 litreyi geçer (su içmede sıkıntım yok çok şükür) :27:

Dip Not: Arkadaşlar menüm belki az gelicektir gözünüze ama bu sabah tartıldım ve malesef henüz - ye inmemişim, cuma günü mutsuz olmamak için böyle katı davranacağım, haftasonu coztmanın dibine vurmuştum :27: kimse farketmedi, menümü bile paylaşamadım, rezilim ben :26: :27::27: amaaa durmak yok, yola devam :27::27: :28: :33:

.

kahvalti(09:15)
1 adet nar, 4 yk yulaf ezmesi ve 2 yk tahin (hepsini karistirip yedim)

saat(14:00)
2 yk kisir,
2 catal tramisu

aksam(18:00)
2 tane deniz cipurasi (kücücük oluyorlar 2 si toplam avuc ici kadar büyüklükte, yagda misir unuyla kizardi)
bol eksili ve z.yagli yesil salata (1 tabak)

sporlarim.
jillian 30 days shred level 2nin 7. günü tamam toplamda 17. gün
mekik ve squat in 20 ve mola günüydü
10 dakika zumba,
5 dakika oryantal :9::9::9:

su 1 lt. yatana kadar 1.5 olur hatta gecer bile

Menüm :56::56::56:

Sabah
1,5 kk peynir
1 salatalık
Çeyrek simitin yarısı (yani simiti 8 parçaya göl, minicik tek lokmalık bir şey) :27:

Öğle
1 orta boy tabak pırasa

Ara 2 kuru kayısı + 8 fındık

Akşam
1 tabak pırasa (yağsız pişmiş)
1 kase cacık

Spor: 1 saat açık havada yürüyüş
25 dk. yürüyüş bandında yürüyüş
50 mekik
50 ağırlık kaldırma
1 saat hoca eşliğinde spor

Su: içiyorum ve 3 litreyi geçer (su içmede sıkıntım yok çok şükür) :27:

Dip Not: Arkadaşlar menüm belki az gelicektir gözünüze ama bu sabah tartıldım ve malesef henüz - ye inmemişim, cuma günü mutsuz olmamak için böyle katı davranacağım, haftasonu coztmanın dibine vurmuştum :27: kimse farketmedi, menümü bile paylaşamadım, rezilim ben :26: :27::27: amaaa durmak yok, yola devam :27::27: :28: :33:

.

sporlar on numara da... ama boyle sıkı diyetler yapinca cozutmalar da artiyor diye dusunuyorum ben.

Back
X