- Konu Sahibi Cherry Mom
- #106.041
Değişik bildiğiniz çorba varmı kuşlar ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yüzde aç yaşıyorum arada çok sewdiğim bir şey olursa yiyorum burger king çekti canım sipariş ettim valla şimdi yğrüuüş yapar ekstra yakarım napıyım,emziren anneyim aşeriyorum arada.karataya dewammı
oooo burger king haaa, afiyet olsun baya yürümen gerekecek :) karataya devam canım ama mantık olarak...yani klasik menü takibi yapmıyorum bu hafta biraz daha kıstım gramaj ve çeşitleri ama yoğunlukla protein ağırlıklı besleniyorum...
Aslında çok karbonhidrat olmuş ama bazen insana mutluluk ve rahatlık veriyor o yüzden iyi olmuş. Kendini nasıl hissediyorsun bugün?
Değişik bildiğiniz çorba varmı kuşlar ya
Sebze ağırlıklı daha iyi değilmi bana hep sebze meyve daha sağlıklı gelir sewmem gerçi et belki ondan
maalesef canım yaa, çorbayı çok severim ama klasiktir benim çorbalarım...mercimek,ezogelin,tarhana, ve şehriyeli tavuk çorba...tüm kış bunlarla geçer benim evde, haaaa unutmadan bir de lahana çorba eklendi bu kışgoogledan araştırsana binlerce tarif bulursun...mantılı,köfteli, nohutlu,mısırlı neler neler bulursun...dışarıda balık çorba ve güvenilir yerlerde işkembe çorbaya da asla hayır diyemem...
Aaa olmaz mı hiç Zeynep. Bu hafta kesin kaçamak sayılır. Ben dün sabah sigara ve paçanga böreğine hayır dedim.
İlk üç gün çok ağrım oldu üst bacağımda sanki invelme hissim var.36 bedene popomu sığdırdım yakında düğmeleride kapatırım
İşkembe yapıyorum çokta güzell oluyor yapayım akşamda adam sevinsin
Dün diyet falan düşünmeden yaşadım diyebilirim bugün çok daha iyiyim şükür
Şimdi öğle arasının bitmesine yarım saat varken dönüp bi geçmişte ne lak lak etmişiniz bakayım bari
canim cizelgeni olusturduysan, yukarida kontrol paneline tikla. sonra solda profilimi duzenle'ye tikla. oradaki maddeler arasinda cizelge maddesini bul, o alana cizelgenin adresini yapistir. ama sadece http ile baslayan adresi yapistirmalisin.
valla cok tesekkur ederim. kilomu yazmayı basaramadım.bır turlu cızelgeye ama vermek istedigim kilo gozukuyordu en son
aslinda diyet dusuncesi de kilo vermeyi engelliyor olabilir. cok stres yapiyoruz cunku. kortizon salgilanmasina neden oluyor o da. eglenerek, rahat rahat, mutlu mutlu kilo vermek gerek.
bu arada o makarneks nasil? ben en son "icindekileri telaffuz edemediginiz yiyecekler yemeyin" sloganina uyuyorum bir suredir. (cogunlukla yani) o yuzden o makarnalar cok cazip gibi gorunse de almadim. sanirim ne kadar dogal gidalardan beslenirsek zayiflama ve saglik acisindan o kadar faydali oluyor. bazi insanlar mesela cig gida diyeti falan uygular, sadece pisirmeden yiyebilecekleri seylerden yerler.
Süperstar Luciyürüdüm canım, sizler için bugün 500 m daha fazla yürüdüm ve 4,5 km ile tamamladım![]()
Ben yememiştim ama öğrendiğim iyi oldu. Yarım simit rahatlık ile yenilebilir.Yawrum bir simit dört dilim ekmek haberin ola:) simit diyeti gibi olmuş sankim
Yok artıkkıyamam sana bennn, üniversiteden bi sınıf arkadaşım var delinin teki, çok yoğun çalışıyor sürekli yurtdışı seyahatler falan evde olduğunda da bebeği uyusun istiyordu,bizim deli, bebeğin emziğini sulandırılmış rakıya batırıp veriyormuş bebek anında sızıyormuş...aman denemeyin sakın da çok gülüyordum onun haline...Allah kolaylık versin canım :)
Süperstar LuciStarı telefonum önerdi bana da mantıklı geldi. Ben yememiştim ama öğrendiğim iyi oldu.
İlk üç gün çok ağrım oldu üst bacağımda sanki invelme hissim var.36 bedene popomu sığdırdım yakında düğmeleride kapatırım
Bakıcım yarım gün geliyor kadınla oynamaktan hiç uyumuyor tam oyun delisş
O yüzde aç yaşıyorum arada çok sewdiğim bir şey olursa yiyorum burger king çekti canım sipariş ettim valla şimdi yğrüuüş yapar ekstra yakarım napıyım,emziren anneyim aşeriyorum arada.karataya dewammı
paketli gıdalardan olabildiğincen uzak durmalıyızzz.![]()
Sebze ağırlıklı daha iyi değilmi bana hep sebze meyve daha sağlıklı gelir sewmem gerçi et belki ondan
maalesef canım yaa, çorbayı çok severim ama klasiktir benim çorbalarım...mercimek,ezogelin,tarhana, ve şehriyeli tavuk çorba...tüm kış bunlarla geçer benim evde, haaaa unutmadan bir de lahana çorba eklendi bu kışgoogledan araştırsana binlerce tarif bulursun...mantılı,köfteli, nohutlu,mısırlı neler neler bulursun...dışarıda balık çorba ve güvenilir yerlerde işkembe çorbaya da asla hayır diyemem...
Herkese merhaba,
sabah derse zor yetistim, o yuzden yazamadim. mide agrim cok buyuk olcude gecti. doktora gitmeme gerek kalmadi sanirim![]()
dun eski fotograflara baktik bir arkadasla, bayagi fark var su anki halimle. Biraz daha ilerleme kaydedeyim eklerim belki bir oncesi sonrasi fotografi.
İşkembe yapıyorum çokta güzell oluyor yapayım akşamda adam sevinsin