• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yooooooooooooooooooooooo ama bu haksızlıkkkkkkkk, bileydim bu hafta girmezdim ben kampa....öffff......

Canım senin uğraşın asla boşa gitmez ki..sen bu hafta iyi kilo vermiş olmasan bile (sadece görüntüde böyledir bu) haftaya harika bir düşüş yaşayacaksın, emin ol buna :16::16:

ahaaa kapı çaldı geldi benimki kaçtım ben kızlaaar çok öptüm dönüşte geleceğim...kendinize iyi bakınızzz

doğru söylüyorsunuz kızlar en güzeli bizim sistem, ter atmadan emek vermeden olacaksa, olmasın böylesi daha tatlı :)

Malesef canımmm :26: dolayısıyla 1-2 kilo şişlik çıkabilir ve sen sadece 500 gr. vermiş görünsen bile aslında 1,5-2 kilo vermiş olucaksın :44:

Çok haklısın tatlımmm :54:

hem nasıl zayıfladın dediklerinde " şu hapla " demek var birde " ohoooo senin aklın ermez çok yol kat ettim " demek var :1::1::1:

işin şakasıda bazı insanlar zayıflama derdinden nw yapacaklarını ne kullanacaklarını sasırmışlar Allah onlara doğru yolu göstersin. Onca para verip abuk subuk seyler alıcaklarına o parayı spora verseler ohooo şimdiye zayıflamışlardı:1:

oglen: bir avuc mantar uzerine 1 yumurta kirdim yanina domates + mantar corbasi

ara: neskafe +iki diyet tatli biskuvi

aksam: 4 kofte+ az salata + az yogurt

ama 4-5 tane biccotti yedim ogleden sonra cok pismanim. :((((((

bugun daha birsey yememeyi basarsam bari

oglen: bir avuc mantar uzerine 1 yumurta kirdim yanina domates + mantar corbasi

ara: neskafe +iki diyet tatli biskuvi

aksam: 4 kofte+ az salata + az yogurt

ama 4-5 tane biccotti yedim ogleden sonra cok pismanim. :((((((

bugun daha birsey yememeyi basarsam bari

Canım benim gözümden kaçtın sanırım? sen takıma yeni mi dahil oldun? yoksa motivasyon amaçlı mı buradasın :26:

ben adayim simdilik.. boyle yemeye devam edersem hep aday kalicam :(

Üzülme ama toparlann :16::16::16: sabah ne konuştuk, diyet yapmak bir boks maçı ve bu maçta yumruk yemekte var, ayağa kalkıp toparlanıp yumruk atma zamanıı :27: sende bundan sonra yemezsin, hem başlanmış bir şey varsa asla yarım bırakılmaz ve öyle homini gırtlak yiyip emeğimizi hiçe saymamlıyız..:16::16:

mozaik pasta çok pratikkkk

İstersen bimde sufle var fırında inanılmaz oluyor

Milföyü ikiye bölüp uzunlamasına sarma gibi sarabilirsin içine ne istersen koy çikolata peynir sosis....

aklıma gelen bunlar sekerim

Zeynep çok teşekkür ederim hallettim lucinin dediği tarzda.

Luci o ilacı biliyorum ve zayıflama ilacı gibi değil. Spor yaparken yağ yakımını arttırıyor başka türlü işe yaramıyor zaten. Doktorlar da tavsiye ediyor.

Zeynep çok teşekkür ederim hallettim lucinin dediği tarzda.

Luci o ilacı biliyorum ve zayıflama ilacı gibi değil. Spor yaparken yağ yakımını arttırıyor başka türlü işe yaramıyor zaten. Doktorlar da tavsiye ediyor.

Baksen benim hmmcığıma da neler biliyormuş avzıvıı yediğim :27::27::27::27::27:

.

Kızlar ben bugün yine saçma beslendim.

Sabah :

- 1 portakal
- Birazcık omletten aldım.
- 1 dilim kepekli ekmek
- 2 kaşık lor
- 1 domates

Öğle :

- 3 hurma

Akşam yiyemedim.
Hemen kalktım temizlik hazırlık derken anca oldu. Hızlı birşeyler yapınca da tıkanıyorum yemedim.

Bu arada biz yarın hastaneye gideceğiz.
Kalkınca fırsat bulup yazmazsam gelince yazarım nasıl olsa listede değilim diye düşünüyorum ..

Sabah :

- 1 portakal
- 1 dilim kepekli ekmek
- 2 kaşık lor
- 1 domates

Öğle :

- 3 hurma

Akşam yiyemedim.
Hemen kalktım temizlik hazırlık derken anca oldu. Hızlı birşeyler yapınca da tıkanıyorum yemedim.

Kalkınca fırsat bulup yazmazsam gelince yazarım nasıl olsa listede değilim diye düşünüyorum ..

Aman tıkan, süper buu, yeme hiç balımm :27::27::27::27:

kızlar hayırlı akşamlarrrrr

bu gün sporun dibine vurmuş bulunmaktayım.hayatımda bu kadar sporu bir günde yaptığımı bilmiyorum
tabi bunda luci ve gamzenin çok payı var belirtmek isterim...tam gaz verdiler bana o gazı alınca da duramadım tabi....

sevdacımm bizler diyet yapmıyoruz yaşam biçimimiz değiştiriyoruz. Yani listelerimizden birşeyleri çıkarmıyoruz sadece eksiltiyoruz ve yerinde zamanında yemeye çalışıyoruz. ( en azından benim için öyle )
evet belki o saatte yememen gereken birşeydi ama kendini bunlar için suçlu yada rezil hissetme bugün sporla bol su ile ne bilim öğünlerine dikkat ederek kendini daha ii hissedersin.

Ömrümüzün sonuna kadar suçlu hissedemeyiz kendimizi rahat oluyoruz ve kendimize güveniyoruz. Çünkü bizlerrr eskiye göre gayet iyi besleniyoruz.

ayrıca yumurtalı ekmeğide çok severim:1::1:

yani demi ama...valla iyiki varsınız kızlar..

Tahmin ettim birşey olduğunu yoksa buralarda olursun sen sık sık
.

Aslında olabilir bu konuda sizden fikir bekledim. Açıkçası kahvaltıdan sonra birşey yemeyi unutmuşum. Acıkınca da 2 tane yedim. Kahvem her zaman sade ..

Canan hocanın üslubu çol hoşuma gidiyor. .

Sevda tehlikeli zamanda yemişsin ama bugün bol su Yeşilçay içer atarsın ödemi.

Amanın ne tatlı o öyle.

Garfield şirinlerden sonra favori çizgifilm kahramanım.

inşallah tatlım bakalım yarın durum ne gösterecek inşallah şişirmez bu spor beni...

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=267230&page=26&p=34103673#post34103673

Kızlar gördünüz mü ? Tebrik ederim özellikle vazgeçmekyok ve luciyi..:16:

canım ya bende tebrik ederim ikiside çok başarılılar...

Kızlar dünkü menümü yazayım da yorumlara sonra geçeyim

Sabah - 08:30
- Tost (2dl çavdar ekmeği+1 kk light peynir+salça)
- Çay

Ara - 11:00
- 1 tane yerli muz

Öğle - 12:30
- 2 dilim çavdar ekmeği
- 4 küçük köfte
- 2 yaprak marul
- 2 t.k süzme yoğurt (mayonez niyetine:1:)

Ara - 16:00
- 1 fincan meyve çayı
- 1 tane yerli muz

Akşam - 19:00
- 3-4 yk kuru fasulye
- 1 dilim çavdar ekmeği
- 1 kase naneli yoğurt (sizme yoğurdu sulandırarak yaptım)

Ara - 20:30
- 4 ceviz

Su - 1,5-2 lt
Spor - 15-20 dk yürüyüş - eve giden yolu uzattım

gayet sağlıklı bir menü canım..

Yapalım tatlım pazartesi başlayalım cumaya kadar.90 kilo doğum yaptım.anlatıyorum diyetisyene gittim dabah bol yeşillikli bir kahvaltı arada 1 kuru incir yada 2 kayısı öğlen salata çorba akşam ızgara et yada zeytinyağlı böyle 72 ye kadar indim. baktım takıldım yaptım bir detoks iki hafta sıvı herşey çorba meyve suyu limo ata bitki çayı 68 oldum sonra yine takıldım buraya üye oldum.Bugun itibariyle 62 yi gördüm verilecek kilon fazlaysa benim yolu takip edebilirsin.yoğurt detoksu nasıl

canım yapalım da bende bilmiyorum ,bir araştırayım yazarım buraya tamammı canım.pazartesi de başlarız ...

Dünki memüm yazmaya utanıyorum sabah kahve öğlen burger king akşam çorba iki dilim ekmek gece bir avuç leblebi:)

sen bu menüyü yazmaya neden utandınki az diye demi...sakın çok deme ölürüm....

Bir yılın ardından 62 olmuşum oh oh ne güzel bir gün.şu tartıya hergün çıkmamak. İyi bişiy galiba

darısı başımıza inşallah ..gerçi ben şimdilik 70 sonrada olursa 68 falan olmak istiyorum..yoksa yüzden çökerim...

Dengeli güzel bir menü olmuş afiyet olsun:56:

ne güzel mutluysan gerisi önemli değil zaten:34:

tabii ki de her besin grubuna ihtiyacımız var - en doğru beslenme şekli hayat tarzı haline gelecek olandır bence:34:

pardon ben yanlış anlamışım diğer mesaja baktım da:26:

menü yorumun için teşekkür ederim:16:

nerede???? sildin mi?

Sevdacığım, bence günü iyi atlatmışsın sadece fazladan poğaça yemişsin o kadar - bugün biraz dikkatle dengelersin:34: afiyet olsun:56:

Fikriye teyze kim ve neden korkuyorsunuz???:1:

Menün bence güzel sonuçta herşeyden yiyorsun ve kendince bir beslenme tarzın var :34: bence sen o miniğin peşinde koşturmakla zaten 2-3 mil leslie yapmış kadar olmuşsundur:8: içli köfteyi ben demiştim doğru hatırlamışsın - haşlama olduğunda zaten bulgurlu köfte gibi birşey olur sanırım ben de denemek istiyorum da ancak hafta sonu yapabilirim sanırım
ha bi de derslerinde başarılar, iyi çalışmalar:34:

maşallahhhhhh:nazar:

lütfen içimizdeki hanım efendiye ihanet etmeyelim:9::9::9:

evet bunu yeni gördümmmm ama topiğe girer girmez fark etmiştim:1: bu yeni nickin o güzel aşk hikayesinin kahramanları yusuf ve zeynep'i belirterek kimliğini ifşa etmiş olmaz inşallah:1:

:52::52::52:

vay be 7 ayda 27 kg ne demek :53: bence kalan birkaç kiloyu dert etmek yerine verdiğin kilo için kendinle gurur duyabilirsin eşine de bu durumu fark ettir bence:34:

ahhhhhhhh lilicim ahh.keşke onunla kalaydım...fikriye teyzede allah rahmet eylesin . gamzecim belirtmiş.

kızlar aşağıda belirtilen bölüm biplenerek totiş olmuştur e anlayın artıkkk :1:

Günün birinde organlar toplanıp bi müdür seçmeye karar vermişler,
Herkes beyin müdür olsun diye önerirken totiş “niye o oluyor ben olacağım müdür” demiş, diğer organlar iplememiş bunu tabi "hadi len senden çıkan belli" diyerekten ve beyin oy birliğiyle müdür seçilmiş.
Gel zaman git zaman bu durumu kendine yediremeyen totiş kendini sıkmış sıkmış görevini yapmaz olmuş
Tüm organlar sıkıntıdan patlayacak hale gelmişler ve yine toplanmışlar.aralarında "bu iş böyle olmayacak" diye anlaşıp totiş'üiçağırmışlar ve ,
“Tamam ulan sensin artık müdür” demişler.

Ve totiş müdür olmuş. :1::1:

:1::1::1::1::1::1::1:

selam kızlar telefonumu 4 ay önce yurtdışından getirtmiştim ama saolsun abonelik yapan bayii evraklarımı göndermemiş sabahleyin kapandı cebim deli oldum yaa onlarla uğraşıp duruyorum sizlerde ne güzel sohbet etmişsiniz biraz okudum ama açıkcası kafamda bi taraftan telefon tabntanası bi taraftan sınav koşturmacam çok anlayacağınız şu ptesşi olsa da bi rahatlasam

inşallah canım az kaldı pazartesiye .kafanı hiç birşeye yorma .stres yapma sakın sen zeki bir bayansın hepsinin üstesinden gelirsin.

.

Luci'nin mutfağı 16:00 itibarıyle kapanırrrr :)

sabah: 06:00
uyanınca sirkeli karışım
2 yumurta ile yapılmış maydanozlu omlet (06:30)
avuç içi kadar tuzsuz peynir
1 domates+1salatalık
avuç içi kadar ceviz içi

öğle: 12:30
4 yk mantarlı tavuk sote (sızma zeytinyağı ile yapılmış)
3 yk yoğurt

akşam: 16:00
1 büyük bardak ayran

su: 3,5 litre su + yeşilçay 1 fincan
spor: sabah 35 dakika 3,5 km tempolu koşu bandında yürüyüş (10:30)
akşam 1,5 saat açık havada yürüyüş 5 km
(18:00)

yine herzamanki gibi süperr

Arkadaşlar nasıl uyumuşum varyaa :27: uykudan iyice saflaşmışım, sabah sanıyorum :27::27::27:

Hemen menümü yazayım :56::56:

Sabah
1,5 kk peynir
2 zeytin

Öğle
bir büyük kase çorba

Ara: yarım piko (50 kalori)

Akşam
1 porsiyon yulaf ezmesi

Ara: 1 küçük kase yoğurt yemeği düşünüyorum

Spor: 45 dk. yürüyüş
Su: şu ana kadar az oldu, devam ediyorum :10:

.

ne ara uyudun lennnn :1::1::1:

canıım günaydın :) az gibi geldi bana menün tatlım sabahları yumurtanı eksik etme en azından... bu arada piko ne looo :) ilk defa duydum o ne ki?

diğer yarısını da ben yedim..50 kalori:1::1::1:

komşun nerde bakiiim senin sabah ce-ee dedi, gitti....

burdayım bacımm ama sen yoksun şimdi de.kız ne gaz verdiniz be ,eliptikte tam 1300 kalorilik spor yaptım bugün,200 mekik,su bol olmadı ama neyse...

Sabah :

- 1 portakal
- 1 dilim kepekli ekmek
- 2 kaşık lor
- 1 domates

Öğle :

- 3 hurma

Akşam yiyemedim.

kız bu ne azıcık.doyduysan sorun yok..

Yarın regl olabilme ihtimalini öğrendiğinde LUCİİİ :27::27::27::27::27::27:

.

.

yine herzamanki gibi süperr

ne ara uyudun lennnn :1::1::1:

diğer yarısını da ben yedim..50 kalori:1::1::1:

burdayım bacımm ama sen yoksun şimdi de.kız ne gaz verdiniz be ,eliptikte tam 1300 kalorilik spor yaptım bugün,200 mekik,su bol olmadı ama neyse...

kız bu ne azıcık.doyduysan sorun yok..

.

Ayyy canım yaaaa, ev işi yapıcaktım yaaa :52: yatağın başına geldimm, amann en iyisi boşver gir içine uyu dedim :27::27::27::27: ne uyumuşum ne uyumuşum, hee bu arada bir ara günün son kahvesini içelim :27::27::27:

sabah: 1 çay bardağı süt,3 zeytin,küçük bir parça peynir,domates ,salatalık

ara:2 tane kuru kayısı

öğle:1 tabak ıspanak yemeği,1 küçük kase yoğurt,biraz salata

ara:çeyrek ayva

akşam:öğlenki gibi

spor:sabah 50 dk ,öğle 40 dk ,akşam 40 dk eliptik
200 mekik

su:1.5 litre

.

sabah: 1 çay bardağı süt,3 zeytin,küçük bir parça peynir,domates ,salatalık

ara:2 tane kuru kayısı

öğle:1 tabak ıspanak yemeği,1 küçük kase yoğurt,biraz salata

ara:çeyrek ayva

akşam:öğlenki gibi

spor:sabah 50 dk ,öğle 40 dk ,akşam 40 dk eliptik
200 mekik

su:1.5 litre

.

.

Hayyyy maşşallah beeeeeeeeeeee :emir_bebek: :emir_bebek: :27::27::27::27: yemek öğününden çok spor öğünü varr, seninle gurur duyuyorum arkadaşım :7: :6:

Back
X