- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #106.581
yoruldun tüm hafta zaten canım, bugün bari dinlendir kendini yarından itibaren başlarız :)
Yaaa varya harbi yorucuydu bu haftaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yoruldun tüm hafta zaten canım, bugün bari dinlendir kendini yarından itibaren başlarız :)
kızlar sonuçlar doğru elinize sağlık takıma girmek isteyen birisi vardı sabah alelacele okudum isteyen arkadaşlar paylaşımda bulunurlar sizlerinde isteğiyle tabii 2 hafta deneme süreci yaparız bu süreçte devam edenler bizle birlikte yolumuza devam ederler şimdi çok acelem var çakışmam lazım geçmişi daha sonra okuyacam ama zeynep saçların çok güzelmiş benimde içim acıdı benimde kuaför iyice kısa kesmişti en son ilkokulda bu kadar kısa olmuştu
kilo veren herkesi tebrik ederim ben maalesef sınav sebeiyle dikkat etmemiştim sonucunu da gayet güzel kilo alarak utanç içinde takıma geldim sizlerden özür dilerim:26::26::26:
Bendım takıma gırmek ısteyen ne paylaşımı yapayım kılım 92 boyum 170 65 e ınmek ıstıyorum
ben kaçtım arkadaşlarrr, herkese güzel geceler :) yarına görüşürüüüüzzzz :)
Kahvaltı 8 30 peynir yesıllık domates 2dılım tam buğday ekmegı 1 haslanmıs yumurta yesıl cay
Ara 9 sade turk kahvesı.
12 1cay bardağı leblebi.
14 1portakal
16 1bardak ayran.
18 pırasa yemegı salata tarhana çorbası
21 tarcınlı yoğurt.
3litre su
spor yok
sabaholçtum 91.6 kg cıktım
her gun en az 5 mesaj yazmak gerekiyor. seninle ilgili yazilmis bir sey varsa takip etmen, gerekirse cevap vermen bekleniyor. bir de her gun menunu ve sporunu yazmalisin. her hafta kilonu 12'den once bildirmelisin. iki hafta bu sekilde aktif katilirsan takimin aktif uyesi olacaksin.
paylasima bugun yediklerinle baslayabilirsin mesela :)
ohhh rakı,roka, balık olmuş bu akşam, afiyetler olsun arkadaşım :) ben de bira içtim vallahi :)
5 aylık bın bebeğim var anında mesaj yazamayabılırım ama aralarda mutlaka bakarım
canim boyle alt alta yazsan daha anlasilir olacak. bir de yemeklerden ne kadar yedigini de belirtmelisin, kac kasik ettigine gore.
Sana da afiyet olsun arkadaşıö. Bugün takımca kendimize güzel ödüller verdik ams hak ettik dimi ..
5 aylık bın bebeğim var anında mesaj yazamayabılırım ama aralarda mutlaka bakarım
aninda yazmana gerek yok canim, ayni gun ya da ertesi gun yazsan yeterli.
Canım aramıza hoş geldin o zaman sendeBebeğine de Rabbim hayırlı uzun ömürler versin
![]()
ben de menumu yazayim. spor yapma istegi gelir mi diye bekledim ama yaparsam yarin menuyu guncellerim.
sabah: 2 dilim etimek, kahvaltilik lor, 1 haslanmis yumurta, 1 buyuk domates
ara: 1 parca bitter cikolata, bir tane ucu bir arada findikli kahve
ogle: 1 domates, 200 gr yagsiz yogurt
ara: 10 gr badem, 1 bardak yagsiz sut
aksam: 100 gr pilic cordon bleu, 6 kokteyl domates, 1 kumo ya da oyle bi adi olan yesil domates.
su: 2 litreyi gecmistir.
spor: 30 dk bisiklet.
---
hehe bugun markete gidip 3 farkli domates aldim, boylece su an dolabimda 4 farkli domates var![]()
ben de menumu yazayim. spor yapma istegi gelir mi diye bekledim ama yaparsam yarin menuyu guncellerim.
sabah: 2 dilim etimek, kahvaltilik lor, 1 haslanmis yumurta, 1 buyuk domates
ara: 1 parca bitter cikolata, bir tane ucu bir arada findikli kahve
ogle: 1 domates, 200 gr yagsiz yogurt
ara: 10 gr badem, 1 bardak yagsiz sut
aksam: 100 gr pilic cordon bleu, 6 kokteyl domates, 1 kumo ya da oyle bi adi olan yesil domates.
su: 2 litreyi gecmistir.
spor: 30 dk bisiklet.
---
hehe bugun markete gidip 3 farkli domates aldim, boylece su an dolabimda 4 farkli domates var![]()
Menün güzel canım ama pilic cordon bleu'yu nasıl hazırladın? domatese bende bayılırım![]()
ee hazir aldim yatavuk etlerine baktim baktim, haslayabilir miyim, pisirebilir miyim karar veremedim, banvit'in cordon bleu'sunu aldim ama guzeldi.
Ben anca kızartarak yiyebilirim onu, oda diyetime hiç uygun olmadığı için tüketmek istemem.. öyle paketi açıp yiyen ilk seni gördüm desem![]()
.