Ne kadar kilo aldın Hamileyken durumda ?
Yap tabi ya değişiklik iyidir, ben de istiyorum ama cesaret de edemiyorum.
Kaptan en üzüldüğüm şeydir sınavlar konusunda, inan sıfır çeksem öyle üzülmem ama ben de genelde sınırda kalırım.
Zeynepcim sabır, inan kendini üzmekten başka bir şey değil.
Kız ders çalışacağım diye dışarı bile çıkmıyorum doğru dürüst ne sporu
Aslında Lily en önemli etken bunda kadınlar, kimler yetiştiriyor o erkekleri anneleri ama bizim ülkemizde kayınvalide demek düşman demek, en azından genelde böyle düşünülüyor, oysa başta anneleri erkekleri eşlerine karşı nasıl davranmaları konusunda çocukluktan yetiştirecekler.
Eşimin annesi saolsun, küçüklüğünden beri bulaşık temizlik her türlü konuda yardım istemiş eşimden ama kesinlikle ters bir şekilde değil, eşim üzülürdüm yorulmasın diye yapardım diyor, ilk aynı eve girdik inan benden çok şey biliyordu, ben zamanla öğrendim ama hala o evdeyken tek başıma temizlik yapamam, her bulaşık yıkamam olaydır, ya farkettirmeden yıkarım, ya bir dahakine sen diye kandırırım ya da kalkar o yıkar ama içinde olduğundan mı hayır tamamen annesinin yetiştirmesi, çok taktir etmişimdir, annem de kardeşime çok dikkat eder, masayı beraber kurarlar, çöp atmak onun görevidir, hatta bir gün annem yok evde, bir hastalık söz konusu, kardeşimle ben varız. Benim bir ara nasıl migren ağrılarım olurdu yine öyleyim ama bir taraftan çocuk aç kalmasın diyorum aramızda 14 yaş var da, yemeği yaptım biraz dinleneyim kendimi toparlar bulaşıkları hallederim demiştim, bir girdim mutfağa, boyu yetmiyor sandalyeyi çekmiş ulaşık yıkamaya çalışıyor, ablam senin başın ağrıyor ya kıyamadım diye
Aradım tabi Lilycim aramam mı eksikliğin nasıl hissediliyor bilemezsin.
Bugün aklımdan geçti dukan krep de üşendim mi ne yaptım vazgeçtim.
Bence sakıncalı bir şey yok menü de ama akşam bezelye ve pilav yemişsin, ikisi de glisemik indeksi yüksek yiyecekler hem çabuk acıktırır hem direk depo, aklında bulunsun.