• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın 5. takım :16::16:
Dün siteye girmeyi denediğimde hep hata verdi . Sizlerde de olmuştur belki .

Dünkü menüm

Kahvaltım ,1 dilim kepekli ekmek , 1 yumurta , 3 kuru kayısı

Öğlen 1 sb süt ile meyveli müsli 1 kare çikolata

Akşam 6-7 tane mercimekli köfte marul 4 yaprak sarma, 1 dilim brownie (misafirliğe gitmiştik .neyse ki ev sahibi hamur işine boğmamıştı keki yemeseydim iyiydi:47:)

Su 2lt Spor 2 mile Leslie

kek haricinde menün güzel hande cim
benim menüm ise
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara
1 elma
öğle
1 küçük yoğurt
2 galeta
2 kaşık müsliyi karıştırıp yedim
ara
2 tane ceviz büyüklüğünde king mandalina
akşam
istavrit ve bol salata 1 lokma ekmek eşiliğinde

spor
1 saat tempolu yürüyüş
su
2 lt kadar

dünkü menüm

sabah
1 dilim ekmek
5 zeytin
1kk ğeynir
2 tane küçük domates

ara
turk kahvesi şekersiz

öğlen
1 ayran
light çubuk(186cal)

akşam
4 çk domatesli makarna
8 çk yumurtalı ıspanak

ara
çay
2 light bisküvi(60 cal)
1 armut

hazoş cum seninde gayet güzel ama öğle az olmuş sanki

ay nihayet girebildim. dunku veritabani hatasinda sanirim nispeten yeni uyelerin profil bilgilerine dair degisiklikler de kaybolmus. neyse ki problem carsamba gerceklesti, ya cuma olsaydi?

dunku menumu yazayim:

sabah: balli elma sirkeli ilik su

kahvalti: 100 gr lor, 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 5-6 kokteyl domates

ara: 10 gr badem, 10 gr ceviz, 5 kuru erik

ara: 1 buyuk bardak sut, 1 parca bitter

ara: firinda sebzeli kofte, 2 domates, 2 salatalik, 2 arpacik sogan ve maydonozdan coban salata

ara: 2 kivi, 1 paket etiform corekotlu (midem bozuldu sanirim, kuru bisi yemem gerekiyordu)

su: 2 litreyi gecmistir

spor olarak slim in 6 yapacaktim ama bacagimda bir kasi zorladim sanirim, o yuzden bir gun ara verdim.

Selam kızlar :3:
Dün sanırım sitede bakım vardı bir de bağlantı sorunu yaşadım bir türlü yazamadım ama sizleri çooookkk özledim
Sevdacım sabah mesajın çok güzelmiş sana da günaydınnn :16:
Zeynep eski nick.e geri dönüş yapmışsın hayırlı olsun :1:
Şimdilik hoşçakalın fırsat bulmuşken yazayım dedim,

kek haricinde menün güzel hande cim
benim menüm ise
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara
1 elma
öğle
1 küçük yoğurt
2 galeta
2 kaşık müsliyi karıştırıp yedim
ara
2 tane ceviz büyüklüğünde king mandalina
akşam
istavrit ve bol salata 1 lokma ekmek eşiliğinde

spor
1 saat tempolu yürüyüş
su
2 lt kadar

Öyleyse bugün kaçamak yok kaptan :34: Menün bence dengeli olmuş ki spor da yapmışsın beğendim :1:

ay nihayet girebildim. dunku veritabani hatasinda sanirim nispeten yeni uyelerin profil bilgilerine dair degisiklikler de kaybolmus. neyse ki problem carsamba gerceklesti, ya cuma olsaydi?

dunku menumu yazayim:

sabah: balli elma sirkeli ilik su

kahvalti: 100 gr lor, 1 yumurta, 1 dilim ekmek, 5-6 kokteyl domates

ara: 10 gr badem, 10 gr ceviz, 5 kuru erik

ara: 1 buyuk bardak sut, 1 parca bitter

ara: firinda sebzeli kofte, 2 domates, 2 salatalik, 2 arpacik sogan ve maydonozdan coban salata

ara: 2 kivi, 1 paket etiform corekotlu (midem bozuldu sanirim, kuru bisi yemem gerekiyordu)

su: 2 litreyi gecmistir

spor olarak slim in 6 yapacaktim ama bacagimda bir kasi zorladim sanirim, o yuzden bir gun ara verdim.

Vazgecmekyokcum bu ne kadar ara öğün böyle :27:Hep ara :9: Sebze - meyve - protein olarak güzel kalori olarak da güzel.

off arkadaslar yazıyorum gönderiyorum site beni atıyor... bi kaç gun surecek mi bu böyle bilmyiorum.. ama sinir oldum...

sunu soyleyım doktorunkine yakın gidiyor diyetim.. sabah aynı..oğlen ve aksamları 1-2 çeşit fazladan yiyorum.. öyle söyliyim..

görüşmek üzere..bakalım bu msj gidecvekmi :23::23::23:

off arkadaslar yazıyorum gönderiyorum site beni atıyor... bi kaç gun surecek mi bu böyle bilmyiorum.. ama sinir oldum...

sunu soyleyım doktorunkine yakın gidiyor diyetim.. sabah aynı..oğlen ve aksamları 1-2 çeşit fazladan yiyorum.. öyle söyliyim..

su an cozuldu gibi gorunuyor problem, sen giris yaparken beni hatirla demeyi unutmussundur belki.

yarin 12'ye kadar bildirim yapiyoruz canim :D insallah guzel bir sonuc goruruz hepimiz.

su an cozuldu gibi gorunuyor problem, sen giris yaparken beni hatirla demeyi unutmussundur belki.

yarin 12'ye kadar bildirim yapiyoruz canim :D insallah guzel bir sonuc goruruz hepimiz.

yok canım henüz çözülmedi.

Benim kullanıcı ismim hala eskisi ve diğer sıfırlanan seyler de yerine gelmedi.

Forumnlarda okudugum kadarıyla suan site Eylül aını gösteriyor yani mesaj arkadaş sayısı vs . Ama düzelecekmiş.

yok canım henüz çözülmedi.

Benim kullanıcı ismim hala eskisi ve diğer sıfırlanan seyler de yerine gelmedi.

Forumnlarda okudugum kadarıyla suan site Eylül aını gösteriyor yani mesaj arkadaş sayısı vs . Ama düzelecekmiş.

aa arkadaslara bir bakayim ben de.

canım bir sorun var sitede ama ne zaman düzelecek bakalım bekliyoruz hep birlikte inşallah yarın sorun olmaz da arkadaşlar bildirimi düzenli yapabiliriz

kızlar yarınki listeyi ekliyorum ilk bildirim yapan burdan yapsın artık

***5.TAKIM - 353.ETAP***

toplight ( 73,50/)
Gamze_M (65.9/ )
Vazgecmekyok ( 88,5/ )
yu_zey (61,50/ )
Hnd (68,00/ )
Sevda_M( 73,0/ )
durumda( 60,90/)
hazos87 (54,90/ )

5.TAKIM ORTALAMASI :

hadi bakalım yarın 12 ye kadar sonuçları bildirelim arkadaşlarr

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, geberdim yorgunluktan..sorun çözülmüş kk da, ama avatarlar uçmuş :27::27:

.

Merhaba arkadaşlar, geberdim yorgunluktan..sorun çözülmüş kk da, ama avatarlar uçmuş :27::27:

.

öyle canım yaa, arkadaşlar listesi boş ama arkadaşlarıma istek gönderdiğimde de zaten arkadaşsın uyarısı veriyor...hayırlısı...yarın tartılacak arkadaşlara da şimdiden iyi şanslar dilerim, takım olarak eksileri görmek ümidiylee :) zira ben bu cuma da izinliyim ohh misss, iyiymiş valla bu izin işi:52::33::27:

öyle canım yaa, arkadaşlar listesi boş ama arkadaşlarıma istek gönderdiğimde de zaten arkadaşsın uyarısı veriyor...hayırlısı...yarın tartılacak arkadaşlara da şimdiden iyi şanslar dilerim, takım olarak eksileri görmek ümidiylee :) zira ben bu cuma da izinliyim ohh misss, iyiymiş valla bu izin işi:52::33::27:

Düzelir o zaman canım yaaa :16::16::16::16:

.

Back
X