• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamlar,
Bugünkü menüm

Sabah: İki dilim tahıllı ekmek, 1 kibrit kutusu peynir, ince dilim ananas, 2 ufak domates

Ara: Activia

Öğle: Tavuk şiş, domates biber

Ara: 1 elma

Akşam: 3 kaşık patlıcan kurusu yemeği, yoğurtlu, iki kaşık nohut, bir tane köfte, salata

Ara: Çeyrek muz (oğlanın akşam mamasına kattım 3/4 ünü :)

Spor: 35 dakika yürüyüş
Su: En az 3 litre

1 ayda 5 kg harika bence:46: sen diyetisyenin verdiği listeye uymaya çalış elinden geldiğince emin ol görünürde çok olsa da yediklerin - asıl zayıflatan kısmı o işin - yani az ama sık bir beslenme düzeniyle metabolizman hızlanıyor:34:
[/COLOR][/SIZE][/B]

Haklısın, genelde listeye bağlı kalıyorum, ama kalmasam da sağlıklı besleniyorum, 1 ayı geçti hiç tatlı yemedim ve ihtiyaç da hissetmiyorum. İlk haftalarda kuru incir yemiştim tatlı istedikçe şimdi onu da yapmıyorum.

Liste gerçekten çok fazla şey içeriyor :) bazen çok tok kalkıyorum sofradan, nasıl kilo veriyorum da anlamıyorum, burası daha çok motive etti beni, bakalım haftaya kaç kg gitmiş olacak :)

Kahwaltı 9:00

$image.webp

Öğle 12:30

$image.webp

Ara öğün 14:00

$image.webp

Akşam yok kaçamak yaptım

$image.webp

Su 1,5 Lt

Spor

$image.webp

1500 adette ip atladım

o kadar yorgunum ki... dun gece uyuduysam 1,5-2 saat uyumusumdur. ondan onceki gece de cok yarim yamalakti uykum. birazdan yaticam zaten. bugun spor yapamadim dogal olarak. yediklerime dikkat ettim ama yazmicam menu affiniza siginarak, yediklerimi aklimin bir kosesinde tutmak da beni biraz yormus, fazla kacirmadan kafamda tutmadan takilmak istiyorum birkac gun.

optum hepinizi :D takim derecelerine bi bakayim, bakalim kacinci olmusuz :)

Kizlar elektrikler yok telden grcmis yapamayacagim yediklerimi yazip yatacagim basim agriyo yinee
Sabah
2 dilim light tost ekmegi
Menemen
4 zeytin

Ogle ara karisik
1 meyveli topkek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1 ev pogacasi
1 avuc karisik kuruyemis

Aksam
3 kofte
2 dilim ekmek
Salata
3 yk irmik helvasi

Ara
1 bardak yarimyagli sut

Bugun sacmaladim aksam:((

He bi tane de su cekmeceli cikolatalar var ya ondan..kizim agzima tepti resmen:))

Arkadaşlar günaydın , güzel bir haftasonu olsun hepimize :1:
Bugün arkadaşlarımla kahvaltıya gidilecek birazdan çıkıyoruz. Ama abartmak yok söz size:16: . Öyle bal reçel nutella falan yok olamaz :)) gelince girmeye çalışırım . Sevgiler :72:

Selam,
Seçim öncesi gürültü kirliliği müthiş. Şehir merkezine uzak oturmamıza rağmen inanılmaz ses var. Neyse akşama bitecek. Hayırlısı olsun diyorum :)

Bugün evdeyim, bir yığın sebze pişirdim. Taze fasulye, kereviz, pazı :) millete detoks var bugün.

Mutlu haftasonları, akşama menümü yazarım.

selam kızlarr=)))) temizliğimi yaptım..şimdi kahvemi yudumluyorum..az sonra da ütü belasıyla başbaşa kalacağım....sonra da okumam gereken yazılı kağıtlarım var:))) herkese mutlu haftasonlarıııı=))

tabii ki de göreceksin Zeynepciğim - bu kg verme işi biraz sabır istiyor bugün veremezsin ama haftaya bir bakarsın umduğundan da fazla takır takır gitmiş olur:34: umudu yitirmek yok tam gaz devam:10:

oğlunun listesi varmış onu uygularsınız artık yapacak birşey yok sağlık daha önemli...
Destansı için de mutlaka bir açıklaması vardır diye düşünüyorum mesela internet bağlantısı gitmiştir falan... Tabii haber vermeliydi o konuda haklısın - inşallah en kısa sürede gelir ve bir açıklama yapar

inşallah bir sorun çıkmaz da bir daha uğraşmazsın biraz tatil senin de hakkın arkadaşım:34:

Valla 20li yaşların sonunda biri olarak birinin bazı şeyleri alt üst edeceğine inanmıyorum bu saatten sonra - şu an huzurum yerinde - gelecek kişi bunu devam ettirebilsin yeter
ben de öyle diyorum insanlar okusun ama okuyan cahiller de var maalesef - onların durumu bilmeyen okumamış olanlardan daha vahim bence:18:
sen de takma canım kilo verme sürecinde de regl döngüsü etkilenebiliyor bir de hem iş hem ev hem bebek hem de eşinle olan durumlara kafayı takman derken epey stresli bir süreçtesin şu aralar - ondan da olabilir

sen bir de işin öbür tarafını da görüyorsun ya - gerçekten zor

1 ayda 5 kg harika bence:46: sen diyetisyenin verdiği listeye uymaya çalış elinden geldiğince emin ol görünürde çok olsa da yediklerin - asıl zayıflatan kısmı o işin - yani az ama sık bir beslenme düzeniyle metabolizman hızlanıyor:34:

bence durduğun kabahat:1:

Neler ne kocalar var insan demeye bin şahit babalık duygusu desen hiç yok.benimki en azından mükemmel baba:) başladım sağlıklı beslenmeye

Back
X