• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin hatunlar......bogazim aciyo feciiii:((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçmiş olsun tam hasta olunabilecek havalardayız ne giyeceğimizi şaşırdık.
günaydınlarrrr
hazoşum aman canım dikkat et kendine
luci nerelerdesin sesin hiç çıkmamış
zeynep kolay gelsin sana da eğitim de
bizim başkan yardımcısı bölge müdürü olarak atandı ona yemek düzenliyorum 50-60 kişilik o yüzden çok yoğunum kusura bakmayın kızlar
kısaca yazdım diğer kızları da öpüyorum

Kolay gelsin kaptanım.

Günaydın 5. Takım :34:

Günaydın hazos aman dikkat :3: Geçmiş olsun :16:

Günaydın Sevdacım :) Paylaşımına katılıyorum. Bende de böyle bir yazı var. Paylaşmak istedim .

Alfred D. Souza der ki; "Uzun zamandan beridir hayatin -gerçek hayatin- başlamak üzere olduğu izlenimine kapılmıştım. Fakat her zaman yolumun üzerinde bir engel, öncelikle erişilmesi gereken bir say, bitmemiş bir is, hizmet edilecek zaman, ödenecek bir borç oldu. Sonra hayat başlayacaktı. Sonunda anladım ki bu engeller benim hayatimdi." Bu görüş açısı, mutluluğa giden bir yol olmadığını gösterdi. Mutluluk yoldur, öyleyse sahip olduğunuz her anin kıymetini bilin ve mutluluğu, vaktinizi harcayacak kadar özel biriyle paylaştığınız için, ona daha fazla değer verin. Unutmayın, zaman hiç kimse için beklemez. Öyleyse; Okulu bitirene kadar, 100 milyar kazanana kadar, Çocuklarınız olana kadar, Çocuklarınız evden ayrılana kadar, ise başlayana kadar, Evlenene kadar, Cuma gecesine kadar, Pazar sabahına kadar, Yeni bir araba, ya da ev alana kadar, Borçları ödeyene kadar, İlkbahara kadar, Yaza kadar, Sonbahara kadar, Kısa kadar, Maaş gününe kadar, Sarkınız söylenene kadar, Emekli olana kadar, Ölene kadar..... MUTLU OLMAK ICIN ICINDE BULUNDUGUNUZ 'AN' DAN DAHA IYI BIR ZAMAN OLDUGUNA KARAR VERMEK ICIN BEKLEMEKTEN VAZGECIN. MUTLULUK BIR VARIS DEGIL, BIR YOLCULUKTUR. "PEK COKLARI MUTLULUGU INSANDAN DAHA YUKSEKTE ARARLAR, BAZILARI DA DAHA ALCAKTA. OYSA MUTLULUK INSANIN BOYU HIZASINDADIR." Şimdi şu bilgisayarın başından kalk ta hep yapmak istediğin bir şeyi yap, eğer birini seviyorsan ve bunu ona şimdiye kadar belli etmediysen harekete geç, senin yüzünden üzülen birisi varsa git gönlünü al, görüşmek istediğin kişiden teklif gelmesini beklemeden git sen teklif et, eğer canın çalışmak istemiyorsa izin al....... Vs... Unutma, "YARIN KIMSEYE VAAD EDILMEMISTIR ......."

Çok güZel bir yazı her gün okumak lazım böyle yazılar motive ediyor insanı

KAhvaltı yok gibi bişey şekerim. Akşam yemeğinden sonra da bişey yok o nedenle günün bir kısmı aç geçiyor :56::27:

Yapabilenin önünde saygıyla eğilinir :) zaten ben kilom itibariyle bu tür diyetler yapmamalıyım da zayıflayınca da yapabilir miyim bilmem. Yapanlara çok çok dayanıklılık dilerim.

zeyiiim kolay gelsin tatlııım, tevekkeli bizim topik de sessiz bugün :) nasıl gidiyor isveç?

topikimizde buluşakk babayyy :34:

KAhvaltı yok gibi bişey şekerim. Akşam yemeğinden sonra da bişey yok o nedenle günün bir kısmı aç geçiyor :56::27:

kıyamam yaaa ben açlık çekmiyorum çok şükür

Günaydın 5. Takım :34:

Günaydın hazos aman dikkat :3: Geçmiş olsun :16:

Günaydın Sevdacım :) Paylaşımına katılıyorum. Bende de böyle bir yazı var. Paylaşmak istedim .

Alfred D. Souza der ki; "Uzun zamandan beridir hayatin -gerçek hayatin- başlamak üzere olduğu izlenimine kapılmıştım. Fakat her zaman yolumun üzerinde bir engel, öncelikle erişilmesi gereken bir say, bitmemiş bir is, hizmet edilecek zaman, ödenecek bir borç oldu. Sonra hayat başlayacaktı. Sonunda anladım ki bu engeller benim hayatimdi." Bu görüş açısı, mutluluğa giden bir yol olmadığını gösterdi. Mutluluk yoldur, öyleyse sahip olduğunuz her anin kıymetini bilin ve mutluluğu, vaktinizi harcayacak kadar özel biriyle paylaştığınız için, ona daha fazla değer verin. Unutmayın, zaman hiç kimse için beklemez. Öyleyse; Okulu bitirene kadar, 100 milyar kazanana kadar, Çocuklarınız olana kadar, Çocuklarınız evden ayrılana kadar, ise başlayana kadar, Evlenene kadar, Cuma gecesine kadar, Pazar sabahına kadar, Yeni bir araba, ya da ev alana kadar, Borçları ödeyene kadar, İlkbahara kadar, Yaza kadar, Sonbahara kadar, Kısa kadar, Maaş gününe kadar, Sarkınız söylenene kadar, Emekli olana kadar, Ölene kadar..... MUTLU OLMAK ICIN ICINDE BULUNDUGUNUZ 'AN' DAN DAHA IYI BIR ZAMAN OLDUGUNA KARAR VERMEK ICIN BEKLEMEKTEN VAZGECIN. MUTLULUK BIR VARIS DEGIL, BIR YOLCULUKTUR. "PEK COKLARI MUTLULUGU INSANDAN DAHA YUKSEKTE ARARLAR, BAZILARI DA DAHA ALCAKTA. OYSA MUTLULUK INSANIN BOYU HIZASINDADIR." Şimdi şu bilgisayarın başından kalk ta hep yapmak istediğin bir şeyi yap, eğer birini seviyorsan ve bunu ona şimdiye kadar belli etmediysen harekete geç, senin yüzünden üzülen birisi varsa git gönlünü al, görüşmek istediğin kişiden teklif gelmesini beklemeden git sen teklif et, eğer canın çalışmak istemiyorsa izin al....... Vs... Unutma, "YARIN KIMSEYE VAAD EDILMEMISTIR ......."

canım benim çok haklısın teşekkürler böyle bir paylaşım için

Merhaba :8::8::8:
İsveç 2. gününde iyi gidiyor .Arada biraz açlık hissediyorum . Sabah uyandığımda da açtım . Ama bu bence iyi bir şey. :34: Yalnız bugün spor yapamadım henüz belki akşam yemeğinden sonra çıkmayı düşünüyorum. İsveç diyetinin ikinci gününde öğle yemeğinde salam vardı fakat ben salam yemedim. Daha önce luciden aldığım tavsiyeye uyarak tavuk haşlamıştım ondan yedim. Şİmdilik bnden bu kadar :) Görüşürüz:16:

***5.TAKIM 360.ETAP Menu Paylasim Raporu***

Gamze_M
yu_zey ( +/+/+/+///)
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(+/+/+/+/)
ebbisss (+/+/////)
elendil76(+/+/+/+//)
gulanne
purmelal(+/+/+////)
vazgecmekyok (+/+/+/+///)

***5.TAKIM 360.ETAP Gunluk Mesaj Sayisi Raporu***

Gamze_M
yu_zey (8/2/2/13////)
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(3/19/10/14/)
ebbisss (5/5/////)
elendil76 (3/5/6/8//)
gulanne
purmelal(3/6/6///)
vazgecmekyok (8/17/9/11///)

selamlar 5. takim :)

o kadar yogun bir gun gecmekte ki kostur kostur, ancak bir mesaj yazip cikmaya vaktim var su an. gece yine gelirim, odevimi bitirdigimde insallah. bu arada mayista bitmesi gereken o kadar cok is var ki, ustune de yeniler eklendikce panik moduna giriyorum. belki dayanabilirsem iki gunde bir sabahlayarak isleri biraz yetistirebilirim gibi geliyor. o durumda da tabii diyet spor biraz yalan olur. bakalim onumuzdeki gunler ne gosterecek.

İsveç 2. gününde iyi gidiyor .Arada biraz açlık hissediyorum . Sabah uyandığımda da açtım . Ama bu bence iyi bir şey. :34: Yalnız bugün spor yapamadım henüz belki akşam yemeğinden sonra çıkmayı düşünüyorum. İsveç diyetinin ikinci gününde öğle yemeğinde salam vardı fakat ben salam yemedim. Daha önce luciden aldığım tavsiyeye uyarak tavuk haşlamıştım ondan yedim. Şİmdilik bnden bu kadar :) Görüşürüz:16:

merhaba handecim, ben de bugün salam yerine haşlanmış tavuk yedimmmm :) kolay gelsin canım dikkat et kendine :)

kızlar bugün ortalık durgunnnn

bende 2 . günümdeyim ve gayet iyiyim

elbette canım tatlı seyler istiyor

bisküviti çaya batırmak gibi, çikolata gibi, çikolatalı dondurma gibi amma tutuyorum kendimi napımmm

sizler nasılsınız?

kızlar bugün ortalık durgunnnn

bende 2 . günümdeyim ve gayet iyiyim

elbette canım tatlı seyler istiyor

bisküviti çaya batırmak gibi, çikolata gibi, çikolatalı dondurma gibi amma tutuyorum kendimi napımmm

sizler nasılsınız?

ayyyy ne fecisin yaaaa, bi de tarif vermiş, canım çekti şimdi bakkkkk:27::27::27:

Geçmiş olsun tam hasta olunabilecek havalardayız ne giyeceğimizi şaşırdık.

Kolay gelsin kaptanım.

Çok güZel bir yazı her gün okumak lazım böyle yazılar motive ediyor insanı

Yapabilenin önünde saygıyla eğilinir :) zaten ben kilom itibariyle bu tür diyetler yapmamalıyım da zayıflayınca da yapabilir miyim bilmem. Yapanlara çok çok dayanıklılık dilerim.
Aynen ne giymek gerek bilemiyorumm

Hadi bakalim tam gaz devamm supersiniz
selamlar 5. takim :)

o kadar yogun bir gun gecmekte ki kostur kostur, ancak bir mesaj yazip cikmaya vaktim var su an. gece yine gelirim, odevimi bitirdigimde insallah. bu arada mayista bitmesi gereken o kadar cok is var ki, ustune de yeniler eklendikce panik moduna giriyorum. belki dayanabilirsem iki gunde bir sabahlayarak isleri biraz yetistirebilirim gibi geliyor. o durumda da tabii diyet spor biraz yalan olur. bakalim onumuzdeki gunler ne gosterecek.

Ayy kolay gelsinn sana vallaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Menüm
Sabah
2 yumurta peynir 4 kuru kayısı yeşillik ve ceviz (karatay kahvaltısı)
Ara Bir avuç kuruyemiş ve yabanmersini
Öğle 4 ızgara köfte
4 kaşık buğdaydan salata
Domates salatalık
Akşam
Tavuk, yoğurtlu kabak domates salatalık biber söğüş elma

Spor 45 dakika zumba
Su 3 litre

Menüm
Sabah
2 yumurta peynir 4 kuru kayısı yeşillik ve ceviz (karatay kahvaltısı)
Ara Bir avuç kuruyemiş ve yabanmersini
Öğle 4 ızgara köfte
4 kaşık buğdaydan salata
Domates salatalık
Akşam
Tavuk, yoğurtlu kabak domates salatalık biber söğüş elma

Spor 45 dakika zumba
Su 3 litre

süppersin, hem karatayı seviyorum hem de 45 dk zumba herkesin harcı değil, tebrikler canım

***5.TAKIM 360.ETAP Menu Paylasim Raporu***

Gamze_M
yu_zey ( +/+/+////)
Hnd
Sevda_M
durumda
hazos87(+/+/+/+/)
ebbisss (+/+/+////)
elendil76(+/+/+/+//)
gulanne
purmelal(+/+/+////)
vazgecmekyok (+/+/+/+///)