Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlarrr

Günaydınnnnn

Sizinle bişi paylaşmak istiyorum

Dün çocukluk arkadaşım canım dostum kardeşim sibelim mesaj atmış kilo aldım zayıflamam lazım diye vs vs vs

Derken onunla bir programa girdik 3 kilo hedef koyduk herhangi bir acelemiz yok bir sonraki hafta tartılcagız sonraki hafta yine tartı...

Günlük yediklerimizi birbirimizle paylaşacak birbirimize müdahale edeceğiz (gerekirs sert bi sekilde )

Haftanın 1 günü mutlaka görüşürüz ya dışarıda yada cuma akşamı nişanlısınıda alır bize gelir akşam yemeği ctesi kahvaltı cteside biyerlere gideriz falan anamm bizimkilerde aburcubura düşkündürler yok kestane fırınlayalım yok tatlı yiyelim falan ama biz ikimiz bir olunca birbirimize mukayet oluyoruz.

Herneyse durum bu benimde aklımda yokken 3 kilo verecegim. (İnsallah )

Ama aynı anda spor sart ufff başlamam lazım artıkk
ikiniz de buraya başlayın tekrardan

canım muhtemelen çocuk diş çıkarıyor ya da bir sıkıntısı var diye düşünüyorum
dediğinde haklısın annenin sakin olması lazım
başağrısına gelince en kısa sürede bir tomoğrafi çektiriyorsun muhtemelen migrenin var ona göre tedaviye başlansın

çocuk 3 yasında be kptanım

Bende sinüzit var zaten tedavi gördüm bu ii halim

Ama yine baktırmak istiyorum açıkçası

ikiniz de buraya başlayın tekrardan

kız benim kilo vermeye ihtiyacım yokki sırf ona destek ve bi yarış içerisinde olsun diye 3 kilo dedim ona kalsa 5 kilo hedef koyalım diyor.

Hayır yok olmamı istiyor heralde

Birde arkadaşımda 58 kilo yanii aslında onunda spora ihtiyacı var ama bi rakamsal kendini ii hissetsin sporuda kafasına sokacagımm

O burada yapamaz sıkılır çıkar gider callenncım o yüzden burayı istemedim

zeynep kulağına,şu silikon kulak tıkayıcılarından tak,o zaman rahat edersin,en kestirme rahat yolu

çok iyi,muhammara nedir
sen böyle seylerri nereden biliyorsunn fıstık,menünde hep benim bilmediğim şeyler oluyor
Anaaaaa kiz ben bilmez miyim cesit cesit yemekler...ben bilmeyecegim de kim bilecek... 110kgdan geliyorum:KK70:

Toplight, fena yakaladin.. dun menu yazarken altina not dusecektkm..sonra vazgectim... dikkat crkmeyeyim dedjm . Sagol yani:cool:
Yumurta benim kafama vurur hep... mutlaka yerim..belki gormussundur benim en idealim 2yumurtaaki+2tam yumurta.
Cok sagol.

Gunaydinlarrr

kızlar yarın ki listeyi hazırlıyorum
malum beril den 2 gündür ses yok
beril77 ( 69.00/)
toplight (71,8 /)
gunnesh(59.8/ )
CallanPinckney (63.3/)
servey(73,8/)
sanemsu0606(57.6/)
dagyolu(63.5/)

selinhm(81.4/)
hm22( 85.8/)
EmineF(88.9/)
sukker(108.6/)

güneş ve sukker i kaç gündür göremedim ben atladım falan mı bu iki arkadaş izin mi aldılar?

Anaaaaa kiz ben bilmez miyim cesit cesit yemekler...ben bilmeyecegim de kim bilecek... 110kgdan geliyorum:KK70:

Toplight, fena yakaladin.. dun menu yazarken altina not dusecektkm..sonra vazgectim... dikkat crkmeyeyim dedjm . Sagol yani:cool:
Yumurta benim kafama vurur hep... mutlaka yerim..belki gormussundur benim en idealim 2yumurtaaki+2tam yumurta.
Cok sagol.

Gunaydinlarrr
yok canım ben bu proteine takık durumdayım nedense
Gunaydın fıstıklar
Havaya ınat süper bır gun bızı bekliyorrrr:KK76:
Lütfen herkes nefes aldıgı için sukreder mi
Sukurler olsun nefes alıyorum saglıklıyımmmm:nazar:
servey im naber nasılsın kg lar ne alemde ben bu sabah tarıldım 100 gr gitmiş gecen haftaya göre pek parlak değil sen ne durumdasın dökül bakayım

az sonra diyetisyene gidecektim şimdi sekreteri aradı kızı hastalanmış diyetisyenin acildelermiş o yüzden randevum yarına kaldı

yok canım ben bu proteine takık durumdayım nedense

servey im naber nasılsın kg lar ne alemde ben bu sabah tarıldım 100 gr gitmiş gecen haftaya göre pek parlak değil sen ne durumdasın dökül bakayım
Aferın toplightim gene de. Ya benı bu etkinlikler bozuyor fıstıgım yaa dun ku o tabagı yememek için celik gıbı ırade lazım.meyvasuyu doldurdular ıcmedım

zeynep kulağına,şu silikon kulak tıkayıcılarından tak,o zaman rahat edersin,en kestirme rahat yolu

kız o zamanda bişi olur psikolojisiyle uyumam ki ben :KK48:

evde kulaklıkla mutfaga giriyorum sanki benim duymadığım seyler oluyor gibi hissediyorum düşün yani

Günaydın kızlar herkese ..
Hahhahaahah yahu herkes ayni seyi hayal.ediyor. Hepinizin basi alip gidesi mi var nedir...
Muhammara..nareksisi, kbiber ezmesi, ceviz, kimyon baharatlarla bir meze.
Toyga corbasi da...yogurt corbasinin bugdayli ve nohutlu olani.

Çok güzel olmaz mıydı ama böyle yabancı dizilerdeki gibi.
O değil de nasıl yapıyorsun Emine?
Afiyet şeker olsun.

cok tatlısın hm
yarın eşin geliyorrrr
benimki de haftasonu evde olacak:KK73:

Çok mutluyum Callancım.
Deli gibi özledimm ama hafta sonu da sınavı vardı sonradan geldi aklıma.
Neyse olsun, eve bir gelsin de sınavı olsun.

before after
Eki Görüntüle 1324004
kilo insanı nasıl yaşlandırıyor,bakın kızlar

Ahh kesinlikle öyle haklısın.

günaydınlarrrr

fotoğraf güzel de gelinliği de beğendim ben

emine cim sen emziriyorsun biraz protein eklesen menüne en kötü ihtimal kahvaltıya yumurta ekle bari hem kg vermene yardımcı olur hem de sütüne

emineye yaptığım yorumu sana da yapacağım akşam yemeğine köfte ya da ızgara gibi bir şey yada sabah kahvaltısına yumurta ekleseydin

kızlar yukarda emine ve hytsvncgzl nin menülerine baktım ikinizinde menüsünde protein eksik kızlar emine cim sen daha iyi bilirsin antrönorsün ama proteini artırmanız lazım

Kaptanım, dün bütün gece gelinliklere baktım.
Siteye yeni galeri özelliği ekleyince, pek bir heveslendim :)

Kızlarrr

Günaydınnnnn

Sizinle bişi paylaşmak istiyorum

Dün çocukluk arkadaşım canım dostum kardeşim sibelim mesaj atmış kilo aldım zayıflamam lazım diye vs vs vs

Derken onunla bir programa girdik 3 kilo hedef koyduk herhangi bir acelemiz yok bir sonraki hafta tartılcagız sonraki hafta yine tartı...

Günlük yediklerimizi birbirimizle paylaşacak birbirimize müdahale edeceğiz (gerekirs sert bi sekilde )

Haftanın 1 günü mutlaka görüşürüz ya dışarıda yada cuma akşamı nişanlısınıda alır bize gelir akşam yemeği ctesi kahvaltı cteside biyerlere gideriz falan anamm bizimkilerde aburcubura düşkündürler yok kestane fırınlayalım yok tatlı yiyelim falan ama biz ikimiz bir olunca birbirimize mukayet oluyoruz.

Herneyse durum bu benimde aklımda yokken 3 kilo verecegim. (İnsallah )

Ama aynı anda spor sart ufff başlamam lazım artıkk

Ne güzel olmuş Zeynepcim.
Senin de biraz koruma rahatlığın olur 3 kilo daha gidince.

Birde sabah 06:00 yine yukarıdaki komsumun çocugu ağlıyor

Çocuğun ağlaması sıkıntı değil ama annesinin o çığlıkları aman Allahım 10 gündür bizi delirtti

Sabahın köründe sanki yan odada çığrınıyor resmen uyandık uykumuzdan

1. bu çocuk hergün neden bu kadar ağlıyor

2. annesinin bu kadar çığlık atmasının sebebi nedir

3. anne bu kadar çığlık atarsa o çocuk zaten susmaz

En sonunda zıvanadan çıkacagım ama kötü olacakk

Şuan felaket bir baş ağrısıylayım kızlar ilaç alıcam normal kalkma saatimden 1.5 saat önce kalkmış olmam zaten sinir bozucu birde başağrım eklenince .....

Çok sinir bozucu gerçekten.
Callan da söylemiş Zeynepcim. Benim evde her daim kulak tıkacım olur.
Bazen sinirimi bozar ufak sesler bile. Hemen takarım.

kızlar yarın ki listeyi hazırlıyorum
malum beril den 2 gündür ses yok
beril77 ( 69.00/)
toplight (71,8 /)
gunnesh(59.8/ )
CallanPinckney (63.3/)
servey(73,8/)
sanemsu0606(57.6/)
dagyolu(63.5/)

selinhm(81.4/)
hm22( 85.8/)
EmineF(88.9/)
sukker(108.6/)

güneş ve sukker i kaç gündür göremedim ben atladım falan mı bu iki arkadaş izin mi aldılar?

İkisinden de ses yok kaptanım.
Güneş yapmazdı haber vermeden ama ..

az sonra diyetisyene gidecektim şimdi sekreteri aradı kızı hastalanmış diyetisyenin acildelermiş o yüzden randevum yarına kaldı

Cuma günü daha iyidir. Artık cuma diyet başlangıcımız oldu.

Ozetle cok gorusme oluyor ve ırademı zorluyorlarrrr ama sunun farkındayım tatlı cıkolataya oldukca ara verdım yendıkce yenılen bışey o o yuzden uzak kalmalı ben hıc dıyet yapamam ztn hep saglıklı beslenırım dengelerım ama o tatlılar bana kılo aldırıyorrr

Çok mutlu ve heyecanlıyım bugün.
Yarın eşim geliyorr. :KK71::KK71:
Bu arada, dün eksi 1700deydim.
Bu sabah bir baktım eksi 700 kalmış geriye.
1000 fazlalık var dünden bu yana.
O zaman ne yapıyoruzz?
Bugün yalnızca sıvı ile besleneceğim.
Ayran ve süt.
Yarın 83leri görmeyi istiyorum.

Back
X