Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

paylaşım alanında anlattım sizinle de paylaşayım
ben kızım doğduktan sonra kimseye foto göstermiyordum,çünkü çok güzel oluğunu düşünüyordum.şimdi eski fotolara bakıyoruz eşimle ya nekadar çirkinmiş nasıl da toparlamış diyoruz maşallah
ya bir de hep cinsiyetini soruyorlar ya da erkek mi diyorlar
ben pembe değilde rengarenk giydiriyordum,rengarenk kıyafetleri çok severim.neyse küpe mi taktırsam ama sanki küpe taktırmaya hakkım yokmuş gibi hissediyorum.çocuğumun vereceği bir karar olmalı gibi geliyor.ananesinden hediye şirin küpeler de geldi

Hayriyedemet, boyle biseyi nasil cozume ulastirdin...meraktayim
iftira var ama namusla ilgili değil heralde
hayriye yakın diye,amcanın karısına dedikodu yapmış,kadın da abartarak herkese anlatmış.gelin de aile hakkında böyle konusuyor olmuş..amcasının karısı iftira atmış gibi olmuş yani
doğrumuuu hayriye,ben böyle olduğunu düşündüm
evlilikte en önemli kural,eşinin ailesi hakkında önce eşin olmak üzere kimseye konuşma.ikinci kural kendi ailen hakkında da hiçç kimseye konuşma.birincisi eşinin kırılmasına huzuru kaçmasına sebep olur.ikincisi insanların sana olan saygısını yitirmesine sebep olur
tabi en iyisi dedikodu yapmamak

Canm cok gecmis olsun bizde yeni atlattk gripleri cok dikkat edn kendnize..
bak ya cok pis gaza geldim su an beni nasilda kolay yem gormus...

Bende bunu uzun uzun okumustm.her bir kismini canm notlar almistm cok gizel bilgiler var gercekten ama hersyin dogalina ulasmak malesef cok zor...
bende o yuzden gotrmuyorm doktora hersefernnee bir poset ilac yaziyorlar meyvelerle filan bol c vit ile geciroyoruz biz griplerimizi..

haklisin canm dedgn gibi biz elimizden geleni yapalim yinede yoksa kanser grip gibi oldu artik...

cok guzel.s cnm alltaki yorumlarda bi okadr acayp ay benm dolabm doldu tasti ay hangsni giyeyim :D
selin cafede senin dedikodunu yapıyoruz haberin olsun:KK48:

Sabah peynırli omlet,10 zeytın,10 fındık,domates,kk yoğurt
2b yesilcay
Oğlen
Tarhana c,2köfte,salata,ayran
Turkkahvesı
Aksam
Ciğer,salata,ayran
2,5 lt su
30 dk spor
Spor yapamadım oğlum bıraz halaız onunla ılgılenıyorum yarın mutlaka yururum guzellerrr

ben kızım doğduktan sonra kimseye foto göstermiyordum,çünkü çok güzel oluğunu düşünüyordum.şimdi eski fotolara bakıyoruz eşimle ya nekadar çirkinmiş nasıl da toparlamış diyoruz maşallah
ben pembe değilde rengarenk giydiriyordum,rengarenk kıyafetleri çok severim.neyse küpe mi taktırsam ama sanki küpe taktırmaya hakkım yokmuş gibi hissediyorum.çocuğumun vereceği bir karar olmalı gibi geliyor.ananesinden hediye şirin küpeler de geldi
Yazin yarim mi kaldi?
Kizlar oyld yAa.
Anneler de aynen.
Annem deddi..en cok anne baba nazar eder diye.. hakket aklimdan gecer gecmez..degiyor:oops:
Kulaklarini ben de deldirmeyi dusunmuyorum.
Annem benimkileri deldirmemis. Iyiki. Hala delik degil.

Kızlar evelı gun kendı kendıme dedım kı sukur gastalanmadı ne guzel ya dedım sabah uyandı cocuk halsız cok denedım resmen cagırıyorummm enerjı dıye bısry varrrr

Normalde erkek kardesımle sakalasırım hep işte kilolu oldugum halde zayıfım dımı he de bakem dıye sıkıştırıyorum onu geyık olsun maksat o da hehee abla zatıfsın zayıfladın der bu ara hıc demıyorum aksam dedı ki bana abla sana cıddıbışey dıyım mı de dedım abla yemınle zayıflamışın dedı :KK48:

hm22cim.. nasıl sevindim nasıl sevindim.. İlk üçe girdin ya.. artık kim tutar seni.. :nazar:
yaza kıbrıs ne güzel olur bikinili bikinili.. :KK50:

Püsküütüm :KK60:
Nasıl sevindim mesajını görünce anlatamam.
Senden öğrenmiş oldum dereceye girdiğimi, bu daha da mutlu etti. Söz bu güvenini boşa çıkarmayacağım.:KK68::KK68:

Yolunda şükür canım ufak ufak olsada sorunlar büyüğünü atlattim :) senden naber canm nasilsin :)
cok sevndim canm nolsun her ailedeki gibi bzdede varsorunlar bende kendnce sindirmeye calisiyorm canm aslnda kafaya bisy takmamam lazm ama olmuyor iste ...

Ama ben simdi ck merak ettm kcrdim dunya tatlisinii :KK43:
hayriye yakın diye,amcanın karısına dedikodu yapmış,kadın da abartarak herkese anlatmış.gelin de aile hakkında böyle konusuyor olmuş..amcasının karısı iftira atmış gibi olmuş yani
evlilikte en önemli kural,eşinin ailesi hakkında önce eşin olmak üzere kimseye konuşma.ikinci kural kendi ailen hakkında da hiçç kimseye konuşma.birincisi eşinin kırılmasına huzuru kaçmasına sebep olur.ikincisi insanların sana olan saygısını yitirmesine sebep olur
kesnlkle katiliyorm canm ...

selin cafede senin dedikodunu yapıyoruz haberin olsun:KK48:
bak bak bak sizo gidi sizi hemen geldim

Dogru canm valla super anlamissin. Namus meselesi hic degil yanlış mi aktardim ben oyle bisey söz konusu degil elhamdülillah. Bundan 4 5 sene oncesi esimin amcasi hanimiyla genel olarak dedikodu yapmistik kadin bunlari yememiş icmemis unutmamış aklinda tutmuş üstüne de on eklemiş söylemiş kizlar basit durabilir ama biraz karisikti iste

Normalde erkek kardesımle sakalasırım hep işte kilolu oldugum halde zayıfım dımı he de bakem dıye sıkıştırıyorum onu geyık olsun maksat o da hehee abla zatıfsın zayıfladın der bu ara hıc demıyorum aksam dedı ki bana abla sana cıddıbışey dıyım mı de dedım abla yemınle zayıflamışın dedı :KK48:
Nasil sevindin kimbiliir :))
Esım benı tel bagımlısı oldun dıye elestırdi,artık daha az gırerımmmm:KK61:
benmkide bana diyor kuzum sorma ya hele gece elime aldmi tamm zaten bi dilinden kurtulamiyorm

Back
X