- 14 Ağustos 2014
- 3.841
- 3.817
- 168
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #128.821
canm arkasna havlumsu ince bişy koysan onu değiştirsenen azından bnmde içim rahat etmez seni anlıyorm ama çok soyup giydirnce hasta olablir kuzum :)canım temizlik daha bitmedi,başlıyorum,biraz geçiyor benimki ıhhhh ıhhh diye mızmızlanıyor,sonra onunla oyna,altını değiştir,yemeğini yedir ya da emzir,tekrar temizliğe,yemek de yapayım,akşama kocamla ilgileneyim derken gün bitti
benim kzı gece 3-4 kere bazen daha az bazen daha cok emmek için kalkar sonra yatar,bunlar sorun değil de şimdi aşırı terliyor,kollar sırt,oysa yatarken ince giydiriyorum,yorganı da ince sayılır aslında,kalorifer cok az açık..kızım bukadar terleyince gece üstünü değiştiriyorum,sonra da uyanıyor uyumuyor..çocuğumun uyku düzeni mahvoldu..terleme işine ne yapacağım bilemiyorum,önerilere açığım
vaoov gerçekten super olmuuşş ya kaçtan kaça düşmüş aacabbabefore afterımız
Eki Görüntüle 1338167
I’ve made the lifestyle change to get to where I want to be
Feel free to follow my blog and Instagram for motivation, inspiration and tips to live a healthy lifestyle.
My Instagram: gracelandyogi
You must take responsibility for your own choices and actions, for you learn nothing until you take ownership of your life. -Leon Brown
olmak istediğim yere ulaşmak için hayat tarzımı değiştirdim
bloğumu ve instegramı motivasyon, ilham almak, sağlıklı yaşam ipuçları için takip etmekten çekinmeyin demiş.( instegramı: gracelandyogi)
kendi seçim ve davranışlarınızın sorumluluğunu almalısınız,hayatınızın sahibi olana kadar bir şey öğrenmiş sayılmazsınız..
yanlış çevirdiysem düzeltin
yani arkadaşlar bu iş kaçamaklarla olmuyor
sağlıklı yaşam sürerek ideal kiloda kalabiliyoruz
aynen katılıyorm canm ..Üstunu degıstırme kuzunun degıstırınce daha cok usur ve uykusu bolunuyor ayrıca ılerde azıcık terledıgınde degısmezsen hep hasta olacak daha ınce gıydır yatagı petege uzak olsun daha ınce ort degıstırme bence tabı benım de içim gıdıyor degıstırmeyınce ama bole bagısıklıgı guclenıyorrr
bi test yapsanaa gebelik varsa çıkar mutlakaa geckmeye gerekk yok ..hadi hadi hadii..:)Kızlar reglime daha var ama hala içimde bır ses hamileyım dıyor ne sesmiş be kardesım susmadı gıttılisteden cıkarmıyım o zamann???
yaa emineee bi ben göremediim benm içinde koycanmıııGorunuyor mu hehehhe
Gorunmeyecek kadar kucukkkk![]()

bende 4 tane olsnlar istyorum sezaryende daha fazlasna izin yok zaten :/Ben niyetliyim.. yasim elverdigince.. nasipse..
canm hakkında hayırlısı olsun :)en azndan evnde olucaksn orda boş bo oturmaktan daha iyi tatlm :)Kızlarrrr
Çok olaylı bir gün geçirdimm
Ancak güzel sonuçlandı yarın itibari ile yeni projemiz başlayana kadar ücretli izindeyim oleyyyy
Uzun zamandır bosu bosuna sirkete geldiğimemi yanayım neye yanayımm
Her ne kadar arka planda işler döönsede güzel sonuçlandı çok şükür