Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese hayırlı akşamlar öncelikle. 21 yaşındayım boyum 165, kilom 75. Hedefim 55 kilo olmak, umarım burası beni motive edecektir. :)
İlk sayfada yer alan kuralları okudum, kabulümdür :)

beyazkelebek85 ve kaptanımız teşekkür ediyorum hoşbuldum :)

oy kucuk kiz hosgeldin bakalim, ah ah biz yaslandik artik 30 yasina geldim... 21 diyince kucuk kiz diyesim geldi. boyumuz ayni kilo olarak sen biraz daha iyisin ben 76 ydim gecen cuma, hadi bakalim hosgeldiiin guzel guzel zayiflamalar, bu arada sormasi ayip mi bilmem evli misin bekar misin, evlenmeden once insan iyi zayifliyor :)

kaptanm gecen iki qün tavuk yedm dünde balik yedm hc canm et tavuk fln bsy istemedi corbam mercimek corbasiydi valla salata malzememde yoktu ondn salatasz gecstrdm buqünü :KK43:

olur oyle, her zaman her sey olmaz evde ne yapalim. topalak gibi kofteler yapabilirisin onu corbanin icine atiyruz bazen biz. bi de annemin havuclu tavuklu sehriyeli corbasi var o da cok guzel oluyor, yogurt istemedi cnm yazmissin, ben yogurdu cok severim ama hazir yogurt bay geliyor bi sure sonra ev yapimi yogurt cok guzel..

oy kucuk kiz hosgeldin bakalim, ah ah biz yaslandik artik 30 yasina geldim... 21 diyince kucuk kiz diyesim geldi. boyumuz ayni kilo olarak sen biraz daha iyisin ben 76 ydim gecen cuma, hadi bakalim hosgeldiiin guzel guzel zayiflamalar, bu arada sormasi ayip mi bilmem evli misin bekar misin, evlenmeden once insan iyi zayifliyor :)

Tekrar hoşbuldum teşekkür ediyorum:) Diyebilirsiniz tabiki :KK15:
1.5 yıllık bir ilişkim var ikimiz kendi aramızda ufak bir söz yüzüğü taktık ailelerinde haberiyle :) Şu anda üniversite okuyorum inşallah mezun olunca düğünüm olacak Allah nasip ederse.. Sözlüme kalsa bir 10 kilo daha alırım ben düğüne kadar. Biz tanıştığımızda 58 kiloydum seni her halinle beğeniyorum ben diye diye 75 kilo yaptı beni:))

cnm hosgeldn kilomz yakin sayilr beyaz kelebekte ayni kilolarda nerdeyse bakalm hanqimz daha ii kilo ve hizli kilo vericz bakalm :)

Hoşbuldum teşekkür ederim inşallah güzel güzel veririz kilolarımızı yeter ki gitsinlerr:KK49:

Tekrar hoşbuldum teşekkür ediyorum:) Diyebilirsiniz tabiki :KK15:
1.5 yıllık bir ilişkim var ikimiz kendi aramızda ufak bir söz yüzüğü taktık ailelerinde haberiyle :) Şu anda üniversite okuyorum inşallah mezun olunca düğünüm olacak Allah nasip ederse.. Sözlüme kalsa bir 10 kilo daha alırım ben düğüne kadar. Biz tanıştığımızda 58 kiloydum seni her halinle beğeniyorum ben diye diye 75 kilo yaptı beni:))

Hoşbuldum teşekkür ederim inşallah güzel güzel veririz kilolarımızı yeter ki gitsinlerr:KK49:

himm oyle dediklerina bakma sen erkeklerin, biz her zaman en guzel en cekici olan olmaliyiz ki baskasina bakmasinlar. kacinci siniftasin peki? hadi bakalim dugune kadar incecik olursun ins, ben dugun zamani 56 kiloydum, ah ah nerde o gunler. ama ins hep beraber zayifliycaz, menulerini yaz burda guzel guzel yorumluyor arkadaslar :)

himm oyle dediklerina bakma sen erkeklerin, biz her zaman en guzel en cekici olan olmaliyiz ki baskasina bakmasinlar. kacinci siniftasin peki? hadi bakalim dugune kadar incecik olursun ins, ben dugun zamani 56 kiloydum, ah ah nerde o gunler. ama ins hep beraber zayifliycaz, menulerini yaz burda guzel guzel yorumluyor arkadaslar :)
1. sınıftayım şu an 1 yılda ingilizce hazırlık okudum. Düğüne kadar inşallah ipincecik kalırım, yazın 55 kilo olmak istiyorum :)
Yarından itibaren menülerimide yazacağım 3-4 gündür dikkat ediyorum yediklerime, birde spor ekleyeceğim. Daha önceden karatay diyetiyle lahana çorbası diyeti yapmıştım. 58-57'e kadar iniyorum ama 55i göremedim hiç ve hiç koruyamadım bu kilolarımı.. Şimdi artık kendi bünyemi tanıyorum diyet yapa yapa. Belli bir diyet yapmayacağım kendi bildiklerimle ve sizlerin yardımıyla devam edeceğim. Bakalım inşallah olacak bu sefer kesin :)

oo daha cokmus dugune, tamam o zmn sen bu yaza kadar zayiflamayi hedefle oncelikle :) yaz bakalim menulerini ben de merak ettim.. diyet yollarindan gectim diyosun... ya iste kilo korumak zor is, bi inelim de oralara ondan sonra da bi seyler yapmak lazim..

herkes gitti heralde hadi ben de kapatiyom, aksam iftarda ne yedigimi kagit kalemle not aliyim, yarin sabah gelince yazarim. ok? hadi iyi geceler...

ama site genel olarak cok cok update olmus, mesaj yazmak filan cok daha kolay, ellerine saglik ugrasanlarin..

Günaydın 5.takım güzellerİ.
Motivasyonum tavan.
Belli oluyordur zaten. ;)
Bu Hafta iş yoğundu. Kızım hastaydı ateşlendi.biraz yorucu bir haftaydı.pekte giremedim ama hep takip ettim yazılarınızı ama şimdi kızım iyileşti.ateşte yok çok şükür.
Ayrıcaaa
Dün alışverişe gittim pantolon sıkıntım var biliyorsunuz. Neyse girdim mağazaya topladım 40 beden bir kaç pantolon deneyim dedim.birini giydim bol.dedim bol kesim herhalde. Başka giydim bol.ama hala kabullenemiyorum 40ım büyük olduğunu.sonra 38.aldım birtane aaaa oldu. Derken 2 pantolon aldım 38 beden. Yahu bende bri sevinç anlatamam.
Kızlar bı 2 haftadır yediklerime aşırı dikkat etmesem de sporumu hiç ihmal etmedim.
Söve söve jillianımı ve aBs challenge ı yaptım hergün.çok çok etkisini gördüm ve Kilo vermekten ziyade vücudum çok şekillendi.
Ay ne yazmışım sabah sabah ;)
Benden böle işte ;)

kızlar hm nin sizlere çok selamı var mailleştik biraz önce komple banlanmış ama yönetimle iletişim kurmaya çalışıyormuş sanırım bir yanlış anlama var inşallah bir an önce düzene girer de geri gelir
ya ne saçma şey gerçekten. hm nin yokluğu belli oluyor
eveet, cuma cumartesi pazar hep bi yerlere davetliydik. o yuzden cok kotuydu bence menulerim. yani su anda ayni gibiyim kilo olarak, ama ben yine de ceza aliyim en iyisi bi de haftasonu menu yazilmiyor diye serbest gibi sandim.

hepsini hatirlamiyorum ama yazmis olmak icin yazayim :KK43:

cuma:
aksam
(Rus bi arkadasa aksam yemegine davetliydik)
az mercimek corba, mayonez ve sarimsakla pismis tavuk, pilav, rus salatasi, yesil salata, 2 tane sigara boregi
yemekten sonra cayin yaninda kucuk bi dilim cheesecake :KK43:

cumartesi:

normal kahvalti
oglen 9 kat gofret (tum paket), eti puf yedim bi ara. hurma filan attigim oldu agzima 1-2 tane.
ogleden sonra bebek gormeye gittik, orda ikram edilen bir dilim kakaolu islak kek ve ustune 2 tuzlu kurabiye ve 3 tatli kurabiye :KK43::KK43::KK43:
aksam eve gelince de somon baligi, salata ve bruksel lahanasi yedik

pazar

normal kahvalti,
oglen meyve 9 kat gofret (tum paket), ekmek arasi peynir filan, iki tane eti puf
bi ara esimle bi kucuk kase beyaz leblebi yemistik

aksam yemegi (davet)
1/2 kase yogurt corbasi
2-3 kasik patlicanli bulgur pilavi, et kavurma, 1 dilim kiymali borek, limonlu enginar,
cayin yanina tatli iki kasik dondurma ve 2 tane kemalpasa.

ayy cok korkuncmus gercekten.
bu hafta 5 gun ust uste oruc tutmaya karar verdim, ins bugun basladim niyetliyim, sahur da yapmadim, aksam iftar edince yazarim ins.
canım gerçekten kötü bi menü olmuş. insan az az yerken anlamıyor ama liste halinde görünce yüzüne çarpıyor
oruc tutmamin nedeni, kendime baska turlu hakim olamiyorum, oruc olunca en azinda abur cubur yememis olurum. bi de 2 yildir biriken borclarim var. toplam 50 gun borc. bugun 9. gunum ramazan baslayana kadar tutabilsem borclarimi cok iyi olur.
benim de var bir sürü borcum
Bgnki menüm sabah 1 haslanms yumurta 3 ceri domates 1kk peynur 2 zeytn 2 dilim kizarms tam buğday ekmeği ara öğün armut öglen 1 kase corba 1 tabak sebze yemegi 1 dilim beyaz ekmk ara elma 3 kuru incir yarm avuctan az kuru üzüm aksamda cok ac oldugumdan 2 kase corba ictm bgn hic midem yogurt almadi onn icin aksam yatmadan bir bardakta süt icerm ha bide masum bir kaşık nutella :KK43:
nutellaya kadar güzel menü olmuş
ozaly yuppe seyyah speedy callannerelerdesiniz kızlar
candy tatlım iyileşemedin mi hala morpapatyam dagyolum sizler nerelerdesiniz ayda nerelerde
kızlar yaa bi süre hasta yattım ama siz takımı çok boş bırakmışsınız kızzlar yaa
kaptanım ben 4 buçuktan sonra giremıyorum biliyorsun evde netim yok
Herkese hayırlı akşamlar öncelikle. 21 yaşındayım boyum 165, kilom 75. Hedefim 55 kilo olmak, umarım burası beni motive edecektir. :)
İlk sayfada yer alan kuralları okudum, kabulümdür :)

beyazkelebek85 ve kaptanımız teşekkür ediyorum hoşbuldum :)
hoşgeldin canım
merhaba, neler yapmalıyız ?*
hoşgeldin gecegezen
Günaydın 5.takım güzellerİ.
Motivasyonum tavan.
Belli oluyordur zaten. :KK66:
Bu Hafta iş yoğundu. Kızım hastaydı ateşlendi.biraz yorucu bir haftaydı.pekte giremedim ama hep takip ettim yazılarınızı ama şimdi kızım iyileşti.ateşte yok çok şükür.
Ayrıcaaa
Dün alışverişe gittim pantolon sıkıntım var biliyorsunuz. Neyse girdim mağazaya topladım 40 beden bir kaç pantolon deneyim dedim.birini giydim bol.dedim bol kesim herhalde. Başka giydim bol.ama hala kabullenemiyorum 40ım büyük olduğunu.sonra 38.aldım birtane aaaa oldu. Derken 2 pantolon aldım 38 beden. Yahu bende bri sevinç anlatamam.
Kızlar bı 2 haftadır yediklerime aşırı dikkat etmesem de sporumu hiç ihmal etmedim.
Söve söve jillianımı ve aBs challenge ı yaptım hergün.çok çok etkisini gördüm ve Kilo vermekten ziyade vücudum çok şekillendi.
Ay ne yazmışım sabah sabah :KK66:
Benden böle işte :KK66:
ozaly ne güzeldir beden küçültmek. benim de evde giyemediğim elbiselerim var onlara girmke istyorum

günaydın kızlar dnkü menüm

sabah 1 haşlanmış yumurta yarım dilim peynir 1 dilim ekmek

öğle: 1 porsıyon yoğurtlu döner(et) sadece üstteki etleri . alttakı pidesinden çok az yedim

akşam: 1 kase yoğurtlu makarna

su 2,5 lt

yürüyüş: bankalara çıtkım

günaydınlarrrr
ozaly cim tebrikler tatlım ne güzel mezuniyetine az kaldı
seyyah cım biliyorum tatlım senin haftasonu ve akşamları giremediğini fırsat buldukça gel gene tatlım
ben dünki menümü yazamadım az sonra yazarım
spora da henüz başlayamadım başlayınca ekleyeceğim korkudan tekrar hastalanırım diye başlayamıyorum

ozaly ne güzeldir beden küçültmek. benim de evde giyemediğim elbiselerim var onlara girmke istyorum
hepsi olucak canım yakında.
Bende ihtimal vermiyordum ama bak 3 ayda oldu işte. Veremem veremem diye 1,5 sene mızırdandım ama isteyince 3 ayda hedefime kavuştum.
Spor ya,
Spor gibisi yok
Hem fiziksel hem psikolojik insana kendini muhteşem hissettiriyor.
5.takıma teşekkür ederim beni spora alıştırdığı için.
Kızlar siz olmasaydınız gene beceremezdim.Çok çok teşekkür ederim.

günaydınlarrrr
ozaly cim tebrikler tatlım ne güzel mezuniyetine az kaldı
seyyah cım biliyorum tatlım senin haftasonu ve akşamları giremediğini fırsat buldukça gel gene tatlım
ben dünki menümü yazamadım az sonra yazarım
spora da henüz başlayamadım başlayınca ekleyeceğim korkudan tekrar hastalanırım diye başlayamıyorum
teşekkürler kaptanım şaka maka nasıl veririm 13 kilo derken veriverdim kaldı 2 kilo.

Bu arada bakmayın jilliandan nefret ediyorum ama onun sayesinde ne güzelleşti vücudum ya.
Jillianı bana takımdan biri söylemişti kim söyledi hatırlamıyorum ama onda da ayrıca çok teşekkür ederim ;)

Back
X