Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Obezite birimi nerede bilemiyorum ama araştırayım Benim kast ettiğim hastanelerin diyetisyenleriydi.
Ankaradayım iyi birşeyler varsa burada olmalı=) Gerçi oda hafta içi olur çalışırken gidemeyeceğimden bana faydası olmaz=)

Ankarada da var, nerede olduğunu öğrenmek lazım. Bu arada 10 gün sonra Ankaraya geleceğim görevli olarak.

Nazcığım hastanelerde dediğin gibi bende 2 kez gittim uygulayamadım. Obezite birimlerinde farklı uygulama var kişiye özel.

Obezite birimi nerede bilemiyorum ama araştırayım Benim kast ettiğim hastanelerin diyetisyenleriydi.
Ankaradayım iyi birşeyler varsa burada olmalı=) Gerçi oda hafta içi olur çalışırken gidemeyeceğimden bana faydası olmaz=)
eğer sağlık bakanlığı bu işle ilgili bişeyler yaptıysa kesinlikle ankarada vardır
incelmeler süper olmuş

geçmiş olsun ilaçlar da hashaslaştırıyor midesini. hakan hastanede yatan oğlundu demi kaptan?
teşekkürler tatlım evet incelme güzel olmuş
bu arada doğru hatırlıyorsun hakan hastanede yatan oğlum
Ankarada da var, nerede olduğunu öğrenmek lazım. Bu arada 10 gün sonra Ankaraya geleceğim görevli olarak.
bi ankara buluşması mı ayarlasak ne yapsak 10 gün sonraya:)

eğer sağlık bakanlığı bu işle ilgili bişeyler yaptıysa kesinlikle ankarada vardır

teşekkürler tatlım evet incelme güzel olmuş
bu arada doğru hatırlıyorsun hakan hastanede yatan oğlum

bi ankara buluşması mı ayarlasak ne yapsak 10 gün sonraya:)

Canım geçmiş olsun, Allah şifa versin. 5 gün Ankarada olacağım ne güzel olur görüşsek tanışsak.

canım naza da yazdım , sıkılınca değiştirme yapmayın bence. 30a tamamlamadan bırakmayın.

ok tatlim, daha once de 2 gun yapmistim onlari da sayabilir miyim, dunle beraber 3 gun oldu toplam level 1.

bugün bununla ilgileneceğim. öğleden sonra istanbula maça gidecek büronun erkekleri :) yanlızken uğraşırım artık

allah gönlüne göre versin . mesleğin ne bu arada?

evet haftada 1 kılo çok iyi.

menün çok çok güzel olmuş. protein var,sebze meyve,et var. ekmek oranı da makul.

jıllıan level 1 27 dk mı sürüyor kızlar. ben ölürüm hahaha :) leslie de 20 dk yapabiliyorum sadece

videolari torrent den indirebilirsin, ama is yerinde yapmak ne kadar mantikli bilemedim, ne kadar ciddi bi yerde calistgna bagli, sonucta yasal olarak dogru bi sey degil copy right li video paylasimi. ben evde indirdim. internet cafe cilerden isteyebilirsin belki.

arastirma gorevlisiyim cnm, yorumlar icin tesekkurler :) evet 27 dakika, arada onlara uyamadigim bi kac saniyeligine de olsa durdugum oluyor ama.

kelebeğim maşallah sporu da eklemişsin ama sen şu pita ekmeklerden vazgeç yavaş yavaş tatlım

himm pita ekmek de mi kotu, dur bulursam resmini koyayim incecik bi sey.

güaydın kızlar nasılsınız?
dünkü menümü yazıyorum
sabah: 1 yağsız peynirli tost
1 bardak süt

öğle: 1 tabak yağsız makarna(büroda yaptık) 1 çerez kasesiyle barbunya pilaki- 1 çerez kasesiyle yoğurt

akşam: 2 yemek kaşığı ıspanak -3 yemek kaşığı yoğurt

yemekten sonra 2 bardak ıhlamur.

su fazla içemedim nedense

spor: yürüyüş. yürümek için yolumu oldukça uzattım 2 km yürümüş olmalıyım

cok guzel bence aferin :):) yarin guzel sayilar goruceksin ins!

Her öneriye kayıyorum.=) Aslında daha iyi olabilir. T25 alpha beta gama derken uzun bir süre. Ama 30 gün kararlılık sağlamak daha kolay. Vücudumu spora adepte etmek daha kolay olmuş olur. 30 gün sonra program değişimi daha teşvik edici olur. Kesin son kararımı verdim Jilliana başlıyorum=)

Naz cim hadi beraber Jillian 30 day shred level 1 yapalim, denim dun 3 oldu. kim once bitircek :):) sonra da level 2 ye geceriz.

Herkese günaydn bugün cok mutsuzum..gecen hafta sonu hastaligimdan dolayi zatn 300 gr almstm dünde aksam dikkat etmeynce 200 gr daha almsm tartida tam tamina 500 gr fazla cikti bgn cok dkkat etcm ama nasil bir fayda saglar bilemiorm :KK43:

kuzucuk, niye oyle oldu ki, regl zamanin mi? belki yarin sabaha kadar kus olup ucar giderler :)

tebrk ederm rakibem gayet güzel benmkinden cok cok cok güzel hemde ; )

oo bu iltifatlari beklemiyordum, nasi sevgi dolu rakibeleriz biz :):)

bu arada az önce kreşten armışlardı sabah kahvaltı da hakan kusmuş öğlene kadar kalsın demişlerdi öğleyin bişey yememiş evde bakıcı dan makarna istemiş 2-3 kaşık makarna yiyince gene kusmuş dr da dün akşam bugün yarın çok yoğunum ctesi getirin demişti olmazsa akşam arayıp tekrar götürsek mi ne yapsak?

ayy gecmis oldun, mide virusu filan mi ki? cocucagiz, kiyamam..

Şansını sonuna kadar değerlendir Tatlım=)
Devlet hastaneleri ve üniversite hastanelerinde diyetisyen bölümü pek iç açıcı değil. Ezbere liste veriliyor. Bir dönem gitmiştim midemde sorun vardı az ama sık yemek zorundaydım. Bu durumu belirtmeme rağmen liste bu kilo vermek istiyorsan uyarsın şeklinde bir tavırla karşılaşmıştım.
Kimseye tavsiye edemiyorum o yüzden.

ahahaha ben de gittim turkiyede diyetisyene iceri girdik tartiya cikin, ciktik, elinde kitapcik acik bekliyor zaten, kafana 3-7-8-10 bi sayilar bi seyler yazdi, bi seyler sormaya calisiyoruz, ablam sutlac yiyebilir miyiz demisti galiba ne alakaysa, hayir hayir asla filan dedi yolladi bizi cok komikti.

gecen ay burda bi diyetisyene gittim, tam 1 saat konustu benimle, gun icerisinde ne yiyip ne ictigimi tek tek sordu, sonra o da klise bi liste verdi ama en azindan ilgilendi, gerci ben onun listesine de uymadim kafama gore takiliyom, daha dogrusu evde ne varsa ondan yiyorum, diyete tam uymak icin orda ne yaziyorsa onu pisirmek gerek, o da mumkun degil, aman neyse kilo verelim de... zaten ordaki yiycekler cok da bizim kulturumuze uymuyor. ender sarac in emziren anne diyetini indirmistim o cok guzeldi mesela. onla da kilo verilir mi bilmiyorum gerci..

bugun sabah tartildim 75.1 geldim, ben yeni oldugum icin sanirim listeye giremiyorum, peki sonra ilerde listeye girdigimde bu kilo vermeler bosa mi gidicek :(

neyse yazayim da surda bi yerde dursun

beyazkelebek85 (76/75.1/0.9/%1.18)

umarim olmustur.
ha bu arada sahura kalkamadgm icin oruc da tutamadim.

burdan tam anlasiliyor mu bilmiyorum ama baya incecik bi ekmek, ici bos yani.
ls.webp Pita-bread-POST.webp IMG_7533-1.webp

ok tatlim, daha once de 2 gun yapmistim onlari da sayabilir miyim, dunle beraber 3 gun oldu toplam level 1.

videolari torrent den indirebilirsin, ama is yerinde yapmak ne kadar mantikli bilemedim, ne kadar ciddi bi yerde calistgna bagli, sonucta yasal olarak dogru bi sey degil copy right li video paylasimi. ben evde indirdim. internet cafe cilerden isteyebilirsin belki.

arastirma gorevlisiyim cnm, yorumlar icin tesekkurler :) evet 27 dakika, arada onlara uyamadigim bi kac saniyeligine de olsa durdugum oluyor ama.

himm pita ekmek de mi kotu, dur bulursam resmini koyayim incecik bi sey.

cok guzel bence aferin :):) yarin guzel sayilar goruceksin ins!

Naz cim hadi beraber Jillian 30 day shred level 1 yapalim, denim dun 3 oldu. kim once bitircek :):) sonra da level 2 ye geceriz.

kuzucuk, niye oyle oldu ki, regl zamanin mi? belki yarin sabaha kadar kus olup ucar giderler :)

oo bu iltifatlari beklemiyordum, nasi sevgi dolu rakibeleriz biz :):)

ayy gecmis oldun, mide virusu filan mi ki? cocucagiz, kiyamam..

ahahaha ben de gittim turkiyede diyetisyene iceri girdik tartiya cikin, ciktik, elinde kitapcik acik bekliyor zaten, kafana 3-7-8-10 bi sayilar bi seyler yazdi, bi seyler sormaya calisiyoruz, ablam sutlac yiyebilir miyiz demisti galiba ne alakaysa, hayir hayir asla filan dedi yolladi bizi cok komikti.

gecen ay burda bi diyetisyene gittim, tam 1 saat konustu benimle, gun icerisinde ne yiyip ne ictigimi tek tek sordu, sonra o da klise bi liste verdi ama en azindan ilgilendi, gerci ben onun listesine de uymadim kafama gore takiliyom, daha dogrusu evde ne varsa ondan yiyorum, diyete tam uymak icin orda ne yaziyorsa onu pisirmek gerek, o da mumkun degil, aman neyse kilo verelim de... zaten ordaki yiycekler cok da bizim kulturumuze uymuyor. ender sarac in emziren anne diyetini indirmistim o cok guzeldi mesela. onla da kilo verilir mi bilmiyorum gerci..
Tatlım jilliana başlayalım beraber ama sen zaten benden öncesin geçersin beni=) cumartesi başlayacağım ben. Bileğimi inciltmiştim çünkü tam olarak iyileşmiş olsun istiyorum.
Diyetisyen listeleri bol yemekli oluyo ama kilo verdiriyor. Bi denememde dolu dolu bir liste vermişti artık yemek saati yine geldi diye daralıyordum. O kadar iştahımı kapatıp gözümü doyuran bir listeydi. Toplamda 10 kilo vermiştim.
Çok öğünlü miktar çok diye önyargılı bakmamak lazım. Nerdeyse tamamiyle sağlıklı öğünler olduğu için belkide kilo verdiriyor.
Dediğin gibi biz verelimde sağlığımız sıhhatimizle önemli olan bu =)

Kahvaltı
1 yumurta
Domates Salatalık
6 zeytin

Ara
1 bardak süt

Öğle
Çavdar ekmekli tost

Akşam
1 tane karnıyarık
Bol salata

Az miktarda tüketince sorun olmaz. Diyette kaç dilim ekmek hakkın varsa ona göre oranla ince diye küçümseme =)

yok kucumsemiyorum merak etme, kalorisine bakiyorum, bir tam yuvarlak 260 kalori, yarim yuvarlak yiyince 130 kalorilik yedim diye yaziyorum. bir dilim tam bugday icin 40 gramina 80 kalori demisler, ona gore yaklasik 1.5 dilim ekmege tekabul ediyor.

Kahvaltı
1 yumurta
Domates Salatalık
6 zeytin

Ara
1 bardak süt

Öğle
Çavdar ekmekli tost

Akşam
1 tane karnıyarık
Bol salata

ayy masallah keske ben de bu kadar az yiyip durabilsem, cok guzel bence. durumunda uzgun yaziyor canim neden uzgunsun??

Back
X