Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba bayanlar :))
Ne guzel hareketli takimimiz...toplight cim iyi gezmeler canim :) cumayi unutmadan ye hehe :)

Burcucuk cnm eve gelmenize cok cok sevindim hafi bklm bomba gibi menuler bekliyoruz senden :)

Esmerim nerelerde yaa??

Kubracim sen de memlekette dikkat et cok abartma, ok?

Lucida cim sinav sonrasi bomba gibi donmussun :)

Kimdi o ya blanche mi 400 kcal bilem yememis kiz sen degil miydin doktora gittim 1000 ye dedi diyen niye boyle yaptin kuzum ya yoksa lucida nin cuma menusu muydu o?

Kollontaicim olur oylecanim kurtarabildigin kar guzel olan kismindan itubaren yaz ki yazma aliskanligi bozulmasin :)

Hedefcim senin kcal miktari da iyi canim aynen devam :)

Bizim eski kizlar nerde ayda seyyah morpptym hadi bklm herkese guzel bi haftasonuu :)

Hafta sonu herkescikler gezmelerde galiba.
Bizim tur erken bitti.
En büyük keyfim kahve içmek. :)

Ya rakibem yeni barıştık diye üç gündür gezip yiyip içiyoruz. Bugün işe gitti bende çok yorgunum. Spor yapamıyor um üç gündür. Ama yarın aynı tempoya dönücem umarım.

Ohh, iyi kutlamalar Kollontaicim. Tadını çıkarmışsın ne güzel.

Cuma menum
Sahur
2 hurma
6-7 civari findik
2.5 dilim ekmek
1.5 kk peynir
5-6 ceri domates
1 kirmizi erik

Iftar kotu ama yazicam
1 hurma
2 yesil zeytin 1-2 catal peynir domates salatalik
2 pohaca
1 tabak sehriye corbasi
1 kasik kuru fasulye
1 tane kucuk yuvarlak kostebek pasta
1 ulker cikolatali gofret

Bu kadar sanirim kilerden baska seyler atistirdim mi bilemedim
Spor gun icinde 12 kat merdiven
30dakika kadar yuruyus

Su az heralde 1 lt

Canim koku yayilir tabi bizim ev bahceli o yuzden herkes bahcede bi seyler yapiyor ama apartmandayken daha zor olur sanirim. Ya da evin icinde yapabilirsin.
Kokulu bi sey yapinca kynvldem bildigin camasr yumusaticisini sulandirip kaynatiyor ocakta az bi sey kokukari goturuyor. ;)

Merhaba bayanlar :))
Ne guzel hareketli takimimiz...toplight cim iyi gezmeler canim :) cumayi unutmadan ye hehe :)

Burcucuk cnm eve gelmenize cok cok sevindim hafi bklm bomba gibi menuler bekliyoruz senden :)

Esmerim nerelerde yaa??

Kubracim sen de memlekette dikkat et cok abartma, ok?

Lucida cim sinav sonrasi bomba gibi donmussun :)

Kimdi o ya blanche mi 400 kcal bilem yememis kiz sen degil miydin doktora gittim 1000 ye dedi diyen niye boyle yaptin kuzum ya yoksa lucida nin cuma menusu muydu o?

Kollontaicim olur oylecanim kurtarabildigin kar guzel olan kismindan itubaren yaz ki yazma aliskanligi bozulmasin :)

Hedefcim senin kcal miktari da iyi canim aynen devam :)

Bizim eski kizlar nerde ayda seyyah morpptym hadi bklm herkese guzel bi haftasonuu :)
aynen öyle bomba gibi döndüm umarım hep böyle gider :) o 400den az kalori benim olabilir canı bişe istemeyince yemedim napıyım hep zayıfların mı canı bişe istemicek :KK70:
Ya rakibem yeni barıştık diye üç gündür gezip yiyip içiyoruz. Bugün işe gitti bende çok yorgunum. Spor yapamıyor um üç gündür. Ama yarın aynı tempoya dönücem umarım.
ne güzell gezmişsin zaten o sırada sporunu yapmışsındır sen rakibem gayet güzel yarın devammmm moral bozmak yok :)
Cuma menum
Sahur
2 hurma
6-7 civari findik
2.5 dilim ekmek
1.5 kk peynir
5-6 ceri domates
1 kirmizi erik

Iftar kotu ama yazicam
1 hurma
2 pohaca
1 tabak sehriye corbasi
1 kasik kuru fasulye

30dakika kadar yuruyus

Su az heralde 1 lt
ya şimdi oruç tutmak iftarda kendini tutmak zor iş bişe demek istemiyorum ne desen haklısın derler ya sen de ne yesen haklısın :KK70:

Cuma menum
Sahur
2 hurma
6-7 civari findik
2.5 dilim ekmek
1.5 kk peynir
5-6 ceri domates
1 kirmizi erik

Iftar kotu ama yazicam
1 hurma
2 pohaca
1 tabak sehriye corbasi
1 kasik kuru fasulye

30dakika kadar yuruyus

Su az heralde 1 lt

Kelebekcim ne yapmışsın öyle akşam. Okurken ben bile doydum. :D Şaka bir yana kuru fasulye çok severim ama 1 tabak 400 kalori civarı olunca çok nadir yiyorum.

Canim koku yayilir tabi bizim ev bahceli o yuzden herkes bahcede bi seyler yapiyor ama apartmandayken daha zor olur sanirim. Ya da evin icinde yapabilirsin.
Kokulu bi sey yapinca kynvldem bildigin camasr yumusaticisini sulandirip kaynatiyor ocakta az bi sey kokukari goturuyor. :KK66:

Keşke olabilse aslında ama ben de olmaz diyordum. Evde de mangal tarzı olmaz ki kelebekcim. Duman öldürür. Yalnız yumuşatıcıyı öğrendiğin iyi oldu. Severim ben böyle püf noktalar.

Itirafnamem

Simdi bayanlar beni topa tutacaksiniz biliyorum ama yazayim

Simdi sali gunu bizim misafirler vardi, onlara kucuk yuvarlak kostebek pastalar yaptim su bardasi ile keserek ustune 1 dlm muz krema ve kek kirintisi ile. Sali gunu yemedim su cay ictim sadece.

Ama carsamba gunu sabah 3 tane oglen 3 tane aksam 1 tane toplam 7 tane kostebek pasta yedim :KK43:(((

Sonra geriye 5 tane kalmisti sanirim, 1 tanesini kizima yedirdim. Diger 3 taneyi de persembe gunu aksam yedim :KK43:(( sonra da amanin cok siskoyum simdi hangi listeyi yapsam diye liste aramaya durdum. Hehe :)

Yani benim kilo almamin nedeni aslinda belli, kostebek olup cikmadigima sukretmeliyim..

Ha bi de kynvldmin yaptigi mercimekli koftelerden yedim persembe aksam sanirim 3-4 tane...

Bunlari yiyince normal yemek yiyemedim pek tabi ama sagliksiz ve cok kalori oldu :KK43:

Bunun uzerine cuma ve cumartesi oruc tuttum ama iftari da pek iyi yapamadim.

Itirafnamem

Simdi bayanlar beni topa tutacaksiniz biliyorum ama yazayim

Simdi sali gunu bizim misafirler vardi, onlara kucuk yuvarlak kostebek pastalar yaptim su bardasi ile keserek ustune 1 dlm muz krema ve kek kirintisi ile. Sali gunu yemedim su cay ictim sadece.

Ama carsamba gunu sabah 3 tane oglen 3 tane aksam 1 tane toplam 7 tane kostebek pasta yedim :KK43:(((

Sonra geriye 5 tane kalmisti sanirim, 1 tanesini kizima yedirdim. Diger 3 taneyi de persembe gunu aksam yedim :KK43:(( sonra da amanin cok siskoyum simdi hangi listeyi yapsam diye liste aramaya durdum. Hehe :)

Yani benim kilo almamin nedeni aslinda belli, kostebek olup cikmadigima sukretmeliyim..

Ha bi de kynvldmin yaptigi mercimekli koftelerden yedim persembe aksam sanirim 3-4 tane...

Bunlari yiyince normal yemek yiyemedim pek tabi ama sagliksiz ve cok kalori oldu :KK43:

Bunun uzerine cuma ve cumartesi oruc tuttum ama iftari da pek iyi yapamadim.

Bize böyle itiraflarla gel Kelebekcim :)
Kaç kilo aldım diyen sendin değil mi? :D:D
Benden sana tavsiye, baktın böyle çok aşırı kaçırdın. Hemen al bir bekunis(tabi abartıp sık sık tüketme de) bağısakların boşalsın. Bir çoğu da emilemeden atılır ve kilo pek etkilemez.

Kuru fasulye 1 kasik sadece hedefcim :)

Azıcıkmış o zaman. :) Ben çok yemeyi seviyorum, biraz yoğurtla ohh. Hele kış mevsiminde nasıl güzel gider.

Cumartesi menum
Sahur

2 pohaca
1 catal peynir
1 hurma belki
Ahaa hatirladim kizimdan artan 2 kasik kadar sutlu bebe biskuvisi

Hurmayi da iftarda mi yedim ne zmn ydm hatrlamiyorum :KK43:(

Gece uykumun arasinda mutfaga gittim bi seyler yedim sonra da dedim aaa bak bu sahur olsun oruc tutayim. Oyle oldu yani..

Bi de cuma gunu tek basina oruc olmazmis o yuzden cmts de tutmak gerekmis.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslinda ben bu damla cikolatayi onceki gunlerde bi gun yemistim galiba yazmistim hatta bugun yedim mi ki yaa hic hatirlamiyorum yesem disimi fircalarken fark ederdim yemedim galibaa :))

Sildim cunku yemedim sanirim, en iyisi lucida gibi resmini cekeyim yerken :)

Hedefcim aslinda gecen cumaya gore hafta basinda cok geliyordum zaten 74.7 filan gormustum ama bu dediklerim daha sonra oldu :))))

Neyse fazla geliyorsam bir sebebi var yani :))

Hafta sonu herkescikler gezmelerde galiba.
Bizim tur erken bitti.
En büyük keyfim kahve içmek. :)

Ohh, iyi kutlamalar Kollontaicim. Tadını çıkarmışsın ne güzel.
Tadını çıkardım da yemeğin de ucunu kaçırmasaydım iyi olacaktı :(bu hafta 65 görmek istiyorum artıııık ;(

Recep ayinin ortasina gelmisiz ben bu vesile ile yarin da oruz tutayim ins. Ama pzt tutamam sanirim sunumum var yine hem de ogleden sonra :( cuma da tuttum ama iyice basim filan agriyordu ogleden sonra is gorusmesindeki adami dinlerken...

Hedefcim aslinda gecen cumaya gore hafta basinda cok geliyordum zaten 74.7 filan gormustum ama bu dediklerim daha sonra oldu :))))

Neyse fazla geliyorsam bir sebebi var yani :))

Çok şekersin :)
Aman olan olmuş. Olana üzülme hiç, önüne bakmaya devam.

Tadını çıkardım da yemeğin de ucunu kaçırmasaydım iyi olacaktı
:KK43:bu hafta 65 görmek istiyorum artıııık ;(

Ahh bu erkekler yok mu? Metabolizmaları uçuyor, biz de yanlarında gaza gelip yiyoruz. Onlar aynı, biz şişiyoruz. :) Ben artık eşime hiçbir şekilde uymuyorum. Onunla da çok konuştum, ısrar etme huyunu yeni yeni bırakıyor.

Bekunus ne kiiz? Yok ben oyle ilac almayi sevmiyorumben stres olunca direk wc ye cikiyorum zaten benim dogal bekunisim hehe :)

Ever onumuze bakiyoruuz :) olan olmus :)

Hedefcim senin rakibeler biraz az geliyolar istersen baska rakibe bulalim sana? Renia olabilir??

Deryalimm geliyor ama az biseycik yazip kaciyor :/

Anarkh de geliyo arada o da olabilir hala sana rakibe..

Bekunus ne kiiz? Yok ben oyle ilac almayi sevmiyorumben stres olunca direk wc ye cikiyorum zaten benim dogal bekunisim hehe :)

Ever onumuze bakiyoruuz :) olan olmus :)

Bekunis bağırsak çalıştıran bir hap kelebekcim ama o kadar çalışıyorsa bağırsaklar tabi hiç gerek yok. Benimkiler pek tembel de.

Hedefcim senin rakibeler biraz az geliyolar istersen baska rakibe bulalim sana? Renia olabilir??

Deryalimm geliyor ama az biseycik yazip kaciyor :/

Anarkh de geliyo arada o da olabilir hala sana rakibe..

Aslında aktif bir rakibem olsa süper olur kelebekcim ama cumaya kadar bekleyelim belki arkadaşlar geçen hafta aktif değildir. Olmazsa sen cuma günü bir el atarsın. Şöyle laflarıyla bana depar attıracak bir rakibem olsa uyurken bile koşarım. :)

Back
X