- 14 Mayıs 2015
- 113
- 66
- 18
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #140.481
Tatlim Bobreklerimden rahatsizim 2 gun boyunca ilaclarla uyuyabiliyorumCns'cim durum nedir?
Umarım ciddi bir sıkıntı değildir?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlim Bobreklerimden rahatsizim 2 gun boyunca ilaclarla uyuyabiliyorumCns'cim durum nedir?
Umarım ciddi bir sıkıntı değildir?
Tatlim Bobreklerimden rahatsizim 2 gun boyunca ilaclarla uyuyabiliyorum![]()
canım iyi olmana sevindim tatlım bu arada bence susuz kaldığın için az gitmiştir su içebilseydin daha fazla giderdiO kadar yememe ve ekstra sıkıntılardan sonra 2-3 kg gitmiştir demiştim. Giden 800 gram. Komik.
canım dikkat et kendine fırsat buldukça yazmaya çalışiyi geceler kızlar.
bizdde de aksilik aksilik üzerine. eşim yine sıkıntılı
telefonum bozuldu, telden her fırsat bulduğumda giriyordum, servise gitti, 1 ayı bulacak gelmesi.
birkaç gündür menü falan yazamadım. yazacak kadar birşey de yemedim zaten. artık kaldıramıyorum hayatımdaki sıkıntıları. psikiyatri görüşmelerine başladım, antidepresan yazdı, o da feci halsizlik ve iştahsızlık yapıyor. ilacı içeceğim zaman birkaç lokma zorla yiyorum, sonra tüm gün boyunca zorlasam da hiçbirşey yiyemiyorum.
sürünerek de olsa 3 mil leslie yapıyorum mutlaka
suyu da en az 2 litre içiyorum
rakibelerim, siz ne alemdesiniz?
hoşgeldin ayda daha sık bekliyoruzgünaydın kızlar nasılsınız benim tatilim bitti![]()
günaydınlarrrr
canım iyi olmana sevindim tatlım bu arada bence susuz kaldığın için az gitmiştir su içebilseydin daha fazla giderdi
canım dikkat et kendine fırsat buldukça yazmaya çalış
hoşgeldin ayda daha sık bekliyoruz
bende bir değişiklik yok şu ara koşturmaca gene fazla tartıyada çıkmıyorum o yüzden koşturup duruyorum kilomu da bilmiyorum
bu arada kızlar senede 6 adet olan izin durumu 2 ye düşüyor haberiniz olsun şehir dışına falan çıkacağınızda artık izinli yazmamalıyız ancak tatillerde falan o yüzden bana cep numaralarınızı verirseniz özelden bildirim yapabilirsini,z bende sizlere vereyim bu konuda ne düşünüyorsunuz?
canım benim çok özlettin yaa kardeşin ne kadar kalacakkaptanım servey kelebeğim yarın kardeşim yatılı geliyor,sonrasında hergün menü bildirimleriyle buradayım
burası insanın farkındalığını arttırıyor
Çok geçmiş olsun umarım taş gibi geçici bir sıkıntıdır. İnsanın neresi acırsa canı orda oluyor. allah yardımcın olsun...Kzlar iki gundur hastanedeyim takiop ediyorum sizi ama yazamadim![]()
Callenım seni görmek ne güzel. bende geri döndüm inşallah. İstikrarlı devam edebilirim.kaptanım servey kelebeğim yarın kardeşim yatılı geliyor,sonrasında hergün menü bildirimleriyle buradayım
burası insanın farkındalığını arttırıyor
canım daha sık burda ol menüleri ihmal etme yaz mutlakaÇok geçmiş olsun umarım taş gibi geçici bir sıkıntıdır. İnsanın neresi acırsa canı orda oluyor. allah yardımcın olsun...
Callenım seni görmek ne güzel. bende geri döndüm inşallah. İstikrarlı devam edebilirim.
Serveycim ben 73,1 kg.yim şiştim resmen eski kiloma gelene kadar listeye giremiyorum. İnşallah tez zamanda gelicem. Ramazan da bir fırsat bence. İlk etapta şok diyetlerden yapayım da şu son aldığım kgler gitsin sonra normale dönmeyi hedefliyorum. Bakalım nasıl gidicek çekişmemizSpor dizimden dolayı pek yapamıyorum. Şanslısın
![]()
seninkisi psikolojik şekerim sen dur dur aylarca listeye girme giribnce al kiloyu :9ToplighTım naberrr
Listeye gırınce kilo almamı nasıl yorumluyorsun
sen burayı düşünme o zaman istersen sadece bana cepten de bildirim yazabilirsin buraya girmek seni geriyorsaToplîghtım seytanın bacagını kırıp 6 lı rakamlara dusmeliyim yaaaa
valla şeytan dşiyor bende 60 a düşeyim di,ye de abuk subuk bir şok diyet yapıp istediğimiz kg ya inelim sonra ne olursa olsun bende şimdi 70 direncini kırdım 65 direncini kıramadım 65-66 1-2 aydır sürünüyorumIkı ay var kardesimin dugunune yaaa
Kapat gıtsınnnnnseninkisi psikolojik şekerim sen dur dur aylarca listeye girme giribnce al kiloyu :9
valla takıma kimse uğramıyor bende hedef kiloma geldim acaba diyom kendimi mezun edip takımı da kapatsam mı
yok kızz benim asıl hedefim 60 ama o kiloya inemem diye 78 iken 65 demiştim şimdi indim 60 a da inmek istiyorum ama gitmiyor şu ara fena tozuttum buralara da kimse yazmayınca iyice başıboş verdikKapat gıtsınnnnn
Tabı ulastın hedef kilona nıspet yapppp