Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugünki menü
sahur
1/2 avuç içi kadar pide
1 kk peynir
iftar
1 kepçe çorba
1 köfte büyüklüünde tavuk
3-4 lokma pide
1 çatal burma kadayıf
su şimdiye kadar 1 lt oldu
spor 2 km yürüyüş dazla yapamadım
faranjitim çok kötü boğazım ağrıyor

Menu bildirimimide yapayım.
Sahur : 1 dl.cavdar ekmegi / 2 yumurta / 2kk peynir
İftar: 1 tabak tavuk sote / 4-5 catal spagetti / semizotu salatası 2-3 lokma karpuz
Yatmadanda kiraz yerim belki..

bugünki menü
sahur
1/2 avuç içi kadar pide
1 kk peynir
iftar
1 kepçe çorba
3-4 lokma pide
1 çatal burma kadayıf
Kaptanım unutma bu gece çörekotunu bosuna agrı cekiyosun yazık canına.

Günaydın :KK15:
Düne göre nispeten daha iyi bie güne uyandım.. Gene de sinirlerim bozuk ve sinirlerim bu hali işe yarıyor gibi :KK14:
Bu sabah 117,9 u gördüm tartıda. Korkudan günde 3 posta tartılır oldum sözde cumadan cumaya tartılacaktım :KK51:
iki sabah kaldı geriye :KK14:

Günaydın arkadaşlar:KK14:

Bu sabah tartıldım. Kilom 118,3 +1,4 görünüyor :KK42:

23.06.2015 Menüm
Sabah iki dilim dukan kek ile buzlu kahve içtim saat 10'da. öğlen yersem eğer haşlanmış yumurta peynir 1 cherry domates yicem. akşam haşlanmış ya da ızgara tavuk göğsü otlu sarımsaklı yoğurt. gece çok acıkırsam tatlandırıcılı türk kahvesi içerim.
DÜZELTME:
Akşam yağsız pişirilmiş tavuk ciğeri ve yoğurt yedim.

Dün bütün gece komşumuzun abisinin çocuklarına baktım :KK43: abisi ve yengesi rahatsızlandılar ambulans çağırdık. Abisi şimdi iyi fakat çocukların anneleri yoğun bakımda :cry: hastaneye giderken kalbi durmuş elektro şokla döndürmüşler. Şu an durumu kritikmiş :KK61: Allahım inşallah annelerini çocuklarına bağışlar :KK42:

gece 3 buçuk gibi eve döndüm 4 gibi bebişi uyuttum ve kalan ciğeri yedim yanında da 3 yudum tam buğday ekmeği yedim.

24.06.2015 Menüm

Sabah:
Buzlu Kahve
1.5 dilim Dukan Kek

Öğlen:
2 yumurtadan otlu omlet
1 kk peynir
yarım domates

Ara:
Türk kahvesi
1 dilim Dukan Kek

Akşam:
Yoğurt

Gece:
Buzlu Kahve

kızlar slm bıgün göz ve ortopedi dr una gittim ort karpaltünelden ameliyat olmamı söyledi ama şimdi olmayacam bu arada göz tomoğrafisi falan çekildi gözlerim çok ağrıyor
boğazımda kötü şimdi çörekotuyağını iftar masasına koyacam ki unutmayayım diye

Kaptanım neden olmayacaksın?
Sıkıntı yaratmasın sonrasında?

muskacım, hedefcim aynen yollar fena insanın butun duzeni dagılıyo, hele gunubirlik olunca, ama toparlarım bi ikigune :)

Toplarsın Kollontaicim elbette, anlık yorgunluk ve dağınıklık oluyor işte.
Bir de şu trenler çok iyi neyle gittiniz bilmiyorum ama.

bugun ki menum
sabah
bir kase nesquik gevrek
ara
ceyrek ekmege kasarlı tost
aksam
henuz belli degil :) usenmezsem corba yaparım, ama kepekli makarna yapma ihtimalimde var

Afiyet olsun.
Anne evinde iyi durmuşsun.

Selamlar,

Bugunku menum :

Sabah : 1 lıght-seker katkısız cilekli yogurt
Öğle : 250 g köfte, 1.5 yk piyaz, 8 tane hurma.
Akşam : Yok

Spor: yok

su: 3 lt olur yatana kadar.

GAyet güzel olmuş Blanchecim.

Selam menümü paylaşayım
Sabah peynir zeytin kaşarlı omlet
Bir çay b ceviz domates salatalık roka

Akşam üstü et sote ve yoğurtlu kabak yemeği birer tabak
Salata

20.30da da dayanamayıp yarım tabak et yedim kwndime çok kızdım

Emzirdiğim için or tutmuyorum

Maşallah herkes cumaya emin adımlarla yaklaşıyor.

2,5 lt su içtim
Bir saate yakın da yürüdüm

Cumayı bekliyorum

Spor d açok iyi..

bugünki menü
sahur
1/2 avuç içi kadar pide
1 kk peynir
iftar
1 kepçe çorba
3-4 lokma pide
1 çatal burma kadayıf

Kaptanım ben çocukluğum boyunca faranjittim. Çok iyi anlıyorum seni. Umarım bir an önce geçer. Naneli şekerler de anlık rahatlatır aslında.

bende bugün 65,3 ü gördüm cumaya 64 lü bir rakam görmek regli şiişliğim var bi regli olsam rahatlayacam

Sende mi bende mi sorma onu :KK53:
60 güne az kaldı son reglden sonra.
Sanırım bu durum da kilo verimini çok yavaşlatıyor.

Menu bildirimimide yapayım.
Sahur : 1 dl.cavdar ekmegi / 2 yumurta / 2kk peynir
İftar: 1 tabak tavuk sote / 4-5 catal spagetti / semizotu salatası 2-3 lokma karpuz
Yatmadanda kiraz yerim belki..

Afiyet olsun muskacım.

Günaydın :KK15:
Düne göre nispeten daha iyi bie güne uyandım.. Gene de sinirlerim bozuk ve sinirlerim bu hali işe yarıyor gibi :KK14:
Bu sabah 117,9 u gördüm tartıda. Korkudan günde 3 posta tartılır oldum sözde cumadan cumaya tartılacaktım :KK51:
iki sabah kaldı geriye :KK14:

Tam ders niteliğinde kaçamak oldu seninki imsevalcim.

24.06.2015 Menüm

Sabah:
Buzlu Kahve
1.5 dilim Dukan Kek

Öğlen:
2 yumurtadan otlu omlet
1 kk peynir
yarım domates

Ara:
Türk kahvesi
1 dilim Dukan Kek

Akşam:
Yoğurt

Gece:
Buzlu Kahve

Buzlu kahveyi nasul yapıyorsun acaba?
Farklı tarifler var ya, merak ettim.

Afiyet olsun.

Spor d açok iyi..

Kaptanım ben çocukluğum boyunca faranjittim. Çok iyi anlıyorum seni. Umarım bir an önce geçer. Naneli şekerler de anlık rahatlatır aslında.

Afiyet olsun muskacım.

60 gun mu? Hamile olmayasin?

Aynen öyle oldu canım.. Aslında bu kadar etkilemezdi beni de bi de dün 2011 den kalan diyet günlüğümü okuyunca çöktüm resmen :KK57: sağlı sollu giriştiler yani bana :KK11:

Tarif avcısı seniii :KK8:

Canım ben tatlandırıcı kullanıyorum ama şekerle aran yoksa şekersiz de olur.

330 ml bardağa 5 tane tatlandırıcı (takita marka benimki ama pek farkedeceğini sanmam ağzının tadına göre ayarlarsın ben 3le başladım 5 te kendimi buldum :KK48: ) 2 tk nescafe classic koyuyorum üzerine 2 parmak kadar sıcak su ekleyip karıştırıyorum. eridikten sonra 3 tane buz atıyorum bu sıcak suya. 1 dk kadar sonra da yağsız sütümü ekliyorum. :KK50:

DÜZELTME:

Dün bütün gece komşumuzun abisinin çocuklarına baktım :KK43: abisi ve yengesi rahatsızlandılar ambulans çağırdık. Abisi şimdi iyi fakat çocukların anneleri yoğun bakımda :cry: hastaneye giderken kalbi durmuş elektro şokla döndürmüşler. Şu an durumu kritikmiş :KK61: Allahım inşallah annelerini çocuklarına bağışlar :KK42:

gece 3 buçuk gibi eve döndüm 4 gibi bebişi uyuttum ve kalan ciğeri yedim yanında da 3 yudum tam buğday ekmeği yedim.
canım geçmiş olsun allah acil şifalar versin yaa aynı anda mı hastalanmışlar karı koca
allah çocuklarına bağışlasın

Afiyet olsun.

Spor d açok iyi..

Afiyet olsun muskacım.

canım yaz dönemi hele ramazan da zor olur kışın yaptırayım diyorum bi de gözüm kesmiyor alıştım zaten ellerimi yarım yamalak kullanmaya biraz daha idare edeyim diyorum

bu arada boğzaım çok kötü bugün oruç tutamadım sahurda da kalkmıştım ama gözlerim perişan bir de yaa dün hastanede yapılan kuruluk testi gözlerimi irrite etmiş sanki saatlerce ağlamışım gibi kızarmış ve şişmiş durumda az önce dr a gittim tekrar 3 tane damla verdi günde 4 kere kullanılacakmış
yaa söylenecek şey değil ama sadaka falan da veriyorum ama bu sene hastalıklardan başımı alamadım ben bulsam birini de bi kurşun falan mı döktürsem ne yapsam

60 gun mu? Hamile olmayasin?

Yok blanchecim, kaptanımın da dediği gibi tiroid sorunum saolsun.
Ancak ilaçlarla düzenli oluyorum.
Onları da sürekli kullanmak istemiyorum.
Kilo verdiğimde, ciddi anlamda bir düzelme oluyor zaten.

Aynen öyle oldu canım.. Aslında bu kadar etkilemezdi beni de bi de dün 2011 den kalan diyet günlüğümü okuyunca çöktüm resmen :KK57: sağlı sollu giriştiler yani bana :KK11:

Tarif avcısı seniii :KK8:

Canım ben tatlandırıcı kullanıyorum ama şekerle aran yoksa şekersiz de olur.

330 ml bardağa 5 tane tatlandırıcı (takita marka benimki ama pek farkedeceğini sanmam ağzının tadına göre ayarlarsın ben 3le başladım 5 te kendimi buldum :KK48: ) 2 tk nescafe classic koyuyorum üzerine 2 parmak kadar sıcak su ekleyip karıştırıyorum. eridikten sonra 3 tane buz atıyorum bu sıcak suya. 1 dk kadar sonra da yağsız sütümü ekliyorum. :KK50:

Cidden hiç kaçırmıyorum tarifleri.
Bir yerden farklı bir şey çıkarsa diye.
Tatlı hiç aramam kahvede, hatta çay ve kahvede 1 gram şeker olsun hisseder bırakırım ama süt de eklemiyordum. Normal kahveyi sütsüz içerim de buzlu da bir deneyeyim. Bir de seninki tam buzlu değil de ılık kahve gibi oluyor sanırım imsevalcim. Ben 1-2 saat dolapta bekletip, sonra buz atıyordum.

En son 60 gün regl olmadığımda 2 aylık hamileydim :anneadayı:

:KK16::KK16: Risk yok imsevalcim. :KK53:

canım geçmiş olsun allah acil şifalar versin yaa aynı anda mı hastalanmışlar karı koca

canım yaz dönemi hele ramazan da zor olur kışın yaptırayım diyorum bi de gözüm kesmiyor alıştım zaten ellerimi yarım yamalak kullanmaya biraz daha idare edeyim diyorum

bu arada boğzaım çok kötü bugün oruç tutamadım sahurda da kalkmıştım ama gözlerim perişan bir de yaa dün hastanede yapılan kuruluk testi gözlerimi irrite etmiş sanki saatlerce ağlamışım gibi kızarmış ve şişmiş durumda az önce dr a gittim tekrar 3 tane damla verdi günde 4 kere kullanılacakmış
yaa söylenecek şey değil ama sadaka falan da veriyorum ama bu sene hastalıklardan başımı alamadım ben bulsam birini de bi kurşun falan mı döktürsem ne yapsam

Çok haklısın kaptanım. Yazın çok daha zor. Sıcağa zor dayanıyoruz zaten. Hem kışın steril ortam sağlamak da daha kolay mikroplardan dolayı. Bence yaptır bir şeyler kaptanım. Bu sene gerçekten çok zor bir sene geçirdin.

canım hedef de troid problemi var o yüzden düzenli regli olamıyor maalesef ben tanıdım tanıyalı

:KK23::KK23::KK23:

DÜZELTME:

Ahh, ben mesajı görmemişim ya.
Çok zor cidden.
Bir hastalığı var mıymış imseval?
Çok üzüldüm.

aldım canım iftarda şimdi sahurda da alacam
İnsallah sizdede ise yarar.
DÜZELTME:

Cok uzucu ya umarım bi an once iyilesirler..

Hakikaten ne kadar ustuste gelmis. İnsanın sabrı tasar valla, umarım cabucak sifa bulursunuz

Back
X