Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar merhaba :KK22: yeşil elma diyetini deneyeneniz var mı bu yakınlarda? Bununla alakalı sayfaya da yazdım ama bayadır durgun orası bide buraya yazayım dedim :KK49:

Menu bildirimi vakti,
Sahur: 1 dl kız cavdar ekmegi/2 yumurta/yarım kk peynir/yarım kk kasar peyniri
İftar: 3 corba kasıgı tavuk sote/ yesil salata 1 kasık yogurt
Arada 5 kiraz yerim.
400 kalori/12 kb
Spor : 30 dk yürüyüs biraz sonrada 30 dk egzersiz

Menu bildirimi vakti,
Sahur: 1 dl kız cavdar ekmegi/2 yumurta/yarım kk peynir/yarım kk kasar peyniri
İftar: 3 corba kasıgı tavuk sote/ yesil salata 1 kasık yogurt
Arada 5 kiraz yerim.
400 kalori/12 kb
Spor : 30 dk yürüyüs biraz sonrada 30 dk egzersiz
kasarın kalorisi cok yuksek bence tercih etme ben de yedim bi ara pisman oldum onun dısında guzel afiyet olsun canım :)

Herkese merhaba ben gruba yeni kabul edildim , ismim özge 23 yaşındayım öğrenciyim seneye nişanlanacağım inşallah incecik olmak istiyorum :) boy 175 kilo 70. Oruç tutuyorum o Yüzden HIZLA kilo vereceğime inanıyorum
hoşgeldin canım
Yanlıs kalori o kadar etken degil, 100 gramında 1 kb var ayrıca unden bugune tam 500 gram verdim ve her sahur kasar yiyorum
iyi akşamlar kızlar
muska cım brnde mi kb muhabbetine gelsem acaba bi araştırayım bakimm
hedef cim bende regli oldum bugün migrenim de bugün yarın gelşr malum bugün şiddetli karın ağrısı var sadece

hoşgeldin canım

iyi akşamlar kızlar
muska cım brnde mi kb muhabbetine gelsem acaba bi araştırayım bakimm
hedef cim bende regli oldum bugün migrenim de bugün yarın gelşr malum bugün şiddetli karın ağrısı var sadece
Kbden cok memnunum valla, ozledigim seyleri yicem diye boslamıstım bi ara ama dogru yolu buldum.
Sizi duyunca migrenim yok diye sükrediyorum ya regl sancısının ustune bas agrısı hic cekilmez allah yardım etsin..

sonuçlar 1.webp
sonuçlar2.webp
sonuçlar3.webp

Back
X