Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menümü de yazayım..
Sahur: 1 dl. kız.çavdar ekmeği+ 2 yumurta+1çay kaşığı tereyağ(yumurtayı pişirmek için)+1kk beyaz peynir+1kk kaşar
İftar : Dünden kalan 3 çorbakaşığı tavuk sote+salata+1 çorba kaşığı yoğurt+1 lokma karpuz
Toplam kalori : 470
Toplam kb :14
Spor 1,5 saat yürüyüş

Kaptanım, kızlar cumaya çok güzel sonuçlarla gelecem inşallah...:KK76:

Kızlar bugün ki menüm
Sabah
1 muz

Akşam
6 yk pilav
2 nugget
Az patates kızartması
2 patates kroket

Kalori hesapladım az ketcap mayonez de var çünkü
Ama sabahtan beri ayaktayım o yüzden çok yedim sayılmaz :)

Hedefcim beyaz ekmek işi bozmuş :KK43:
Muskacım menüler süper valla :)
Sagol canım cok mutluyum cok cumaya sasırtacam sizleri boyle giderse..
Kızlar bugün ki menüm
Sabah
1 muz

Akşam
6 yk pilav
2 nugget
Az patates kızartması
2 patates kroket

Sondaki patatesler olmasa senin menu de cok güzel tatlım..

Tatlım bence yoğurt fazla yarım yağlı yersen 1 çorba kaşığı 1 kb diğerleri doğru..

Anladım Muskacım.
Olayı çözdürdü bana.
Şimdi ben 50'ye düşmeye çalışayım değil mi önce?

Menümü de yazayım..
Sahur: 1 dl. kız.çavdar ekmeği+ 2 yumurta+1çay kaşığı tereyağ(yumurtayı pişirmek için)+1kk beyaz peynir+1kk kaşar
İftar : Dünden kalan 3 çorbakaşığı tavuk sote+salata+1 çorba kaşığı yoğurt+1 lokma karpuz
Spor 1,5 saat yürüyüş

Afiyet olsun Muskacım.
Gayet füzel olmuş.

Hedefcim beyaz ekmek işi bozmuş :KK43:
Muskacım menüler süper valla :)

Bence asıl karpuz bozmuş baksana kollontaicim.

Kızlar bugün ki menüm
Sabah
1 muz

Akşam
6 yk pilav
2 nugget
Az patates kızartması
2 patates kroket

Afiyet olsun, gayet hoş olmuş.

Anladım Muskacım.
Olayı çözdürdü bana.

Afiyet olsun Muskacım.
Gayet füzel olmuş.

Olmazsa ben her menu de yedigim herseyin yanına kbsini yazayım sizde faydalanmıs olursunuz eger isterseniz. Sen bikac gun 50 ye dusur ilk 2 gunden farkeder once sendeki stok kbyi yakar vücut, o bitince baktıki başka gelmiyo yaglara yonelir. 50 fark yaratmazsa 40 a dusurursun.. Sana soyle bir ipucu vereyim cuma iftardan onceyle bugun iftardan once arasında-900 gr farkım var. Umarım devam eder ( umarım ben kbye dalmam)

iyi akşamlar kızlar hedef cim senin liste acıklıyor canım bından sonra hem cal hemde kb drğeri hesaplarsak iyi olacak baksanıza ben 1 ayda hiç kg vermemiş görünüyorum çok moralimi bozdu ama imseval cim ellerine sağlık iyi ki yaptın tatlım bunu yaa

Olmazsa ben her menu de yedigim herseyin yanına kbsini yazayım sizde faydalanmıs olursunuz eger isterseniz. Sen bikac gun 50 ye dusur ilk 2 gunden farkeder once sendeki stok kbyi yakar vücut, o bitince baktıki başka gelmiyo yaglara yonelir. 50 fark yaratmazsa 40 a dusurursun.. Sana soyle bir ipucu vereyim cuma iftardan onceyle bugun iftardan once arasında-900 gr farkım var. Umarım devam eder ( umarım ben kbye dalmam)
maşallah sana canım yaa
bende şu kb olayına gireceğim kafa karıştırdın vslla iyi oldu

maşallah sana canım yaa
bende şu kb olayına gireceğim kafa karıştırdın vslla iyi oldu
Kaptanım 2 gunde -900 ya kafa karıstırmak degil amacım ( ki benim rekorum kbde 1 gunde 1,300) ramazan oldugu icin daha az gidiyo ilkgun kurtarma yaptım 92,5 ten 91,8 e dustu 2. Gun -500 bugün de -400 gitti dusunun artık ama kclde onemli..

Kaptanım 2 gunde -900 ya kafa karıstırmak degil amacım ( ki benim rekorum kbde 1 gunde 1,300) ramazan oldugu icin daha az gidiyo ilkgun kurtarma yaptım 92,5 ten 91,8 e dustu 2. Gun -500 bugün de -400 gitti dusunun artık ama kclde onemli..
cok güzel muskacım yaa iyi bi okuyup yapmak lazım

Menümü de yazayım..
Spor 1,5 saat yürüyüş

Canım menun cok ideal tebrikler...

Anladım Muskacım.
Olayı çözdürdü bana.

Afiyet olsun Muskacım.
Gayet füzel olmuş.

Canim bencede karpuzda skinti var. Aslinda hafif ve soguk yerken iyi geliyo. Ancak glikoz orani fazla.

Gayet güzel olur Muskacım eklemen.

iyi akşamlar kızlar hedef cim senin liste acıklıyor canım bından sonra hem cal hemde kb drğeri hesaplarsak iyi olacak baksanıza ben 1 ayda hiç kg vermemiş görünüyorum çok moralimi bozdu ama imseval cim ellerine sağlık iyi ki yaptın tatlım bunu yaa

Aynen kaptanım.
Kalori az az diyorum ama kb uçuyormuş.

Aslinda kafam calisir ama :) gulmede rakibem ben bu kb yi anlamadim. Netde de aradim bulamadim kaynagin varsa eklermisin.
Valla kaynagım yok yapa ezberledim. Gülmem niye guleyin canım. Bak simdi ambalajlı herseyin ustunde besin degerleri yazıyor ya senin alacagın kalori ve kabonhidrat degerleri. Meyve sebzeninde atiyorum nete erigin besin degerleri yaz diyetkolik sitesi ilk baslarda cıkıyor oradan bakıyorum boyle not alabilirsin bi yere. Karbonhidratı 0 olanlar tavuk, balık,et,kıyma ve yumurta. Kbsi 1 olanlar 100 gr peynir( her turu) 1 corba kasıgı yogurt 1 kb mesela 10 zeytinde 1 domates salatalık buyuklugune gore degisiyo 2 yaprak kıvırcık ta 1 kb.. Sen sor bende bakar yazarım..

Bu gece acayip bir irade savaşım var. Sahura patates kızartması istediler ve ben cok severim. Oda kb deposu :(
Daha dun gece pideyle cilek receline dalmamak icin zor tuttum kendimi ya.. Hain kocacımda pide vereyimde ye tatlım bi kerecik nolcak diye fiştiklemezmi? Ama yemedim, biliyorum tatlı yedikce tatlı isteyecek canım, bagımlılık gibi cunku..

Canim bencede karpuzda skinti var. Aslinda hafif ve soguk yerken iyi geliyo. Ancak glikoz orani fazla.

Aslında neden bilmiyorum ama karpuz benim vücudumu kilo vermeye yönelten bir yiyecek gibi hissediyorum.
Yine de elbette dikkat edeceğim.

Yazarım tabi arkedeş yarın dan itibaren butun yediklerimin kbsini yazarım yeterki isteyin siz.

Teşekkürler şimdiden muskacım.
Ben de programa ekleyeceğim.
Hatalı bir şey var mı göz atarsansan sevinirim.

Bu gece acayip bir irade savaşım var. Sahura patates kızartması istediler ve ben cok severim. Oda kb deposu :KK43:
Daha dun gece pideyle cilek receline dalmamak icin zor tuttum kendimi ya.. Hain kocacımda pide vereyimde ye tatlım bi kerecik nolcak diye fiştiklemezmi? Ama yemedim, biliyorum tatlı yedikce tatlı isteyecek canım, bagımlılık gibi cunku..

Süpersin valla bu hafta.

Back
X